Allah hayra çıkarsın canım yeşil görmek iyidir derler.. buyrun gelin valla bekleriz rüyada kalmasın. .Günaydın güzel anneler
Herkes iyidir inşaallah ,
Busmai başına Camii'de gelen olaya çok üzüldüm ben de, ama maalesef istanbulda yaşıyorsan her türlü insan türüne alışık olmak zorunda olduğundan o tiplere sinir bozmamak için cevap dahi vermiyorum şahsen ben, çocuğa merhamet etmeyen insandan korkarım benAllah Hidayet versin kalplerine...
Nfk çocuklara çikolata verenlere ben debir de yemekten önce vermiyorlar mı, büyük de olsa yedirmemek mümkün olmuyor bir kere o çikolatayı Görünce çocuk...
Süpürge çoğu bebenin favorisi demek ki; dilanaz bizimki de açıp kapatmayı biliyor, fişini yuvasından çekip sürüklüyo evde evcil hayvanı tasmayla dolaştırır gibi![]()
Şeker portakalım sağol cnm ben de bakayım uygun bir süpürge bulurum ufaklığa inşaallah ,
Elifnaz haklısın süpürmeden süpürmeye çıkartıp özlemesini sağlamak iyi fikir, bu arada gece rüyamda size oturmaya gelmiştiköyle güzel yeşillikler içinde tek katlı bir evdi. Miniklerin de vardı ama seni göremedim
Pembişcim aşk olsun, yanık değil o kız. Diğer taraftaki peynirli kısım da çiğ gibi duruyor sanki , çok beyaz![]()
Özlemcr geçmiş olsun şimdiden aşı için ...
Hayırlı huzurlu mutlu bir gün olsun![]()
dun ben tv izlerken uyuya kalmışım .. eşim kaldırdı gittim odaya geri geldim eşime soruyorum annem nerde???? eşim ne annesi diyor