• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bugün sabah eşimle kahvaltıya gittik kuşbaşılı kaşarlı pide yedik keremi de parkta oynattık ..
sonraaa eşim anlattığım her konuya bi yorum yapıyordu ,sinirlendim :) neyse sonra anlaştık
çıktık ben evde oğluşla kaldım, babası işe gitti.. öyle geçirdik günü.

şimdi de güya önümde notlar,tv de bi tartışma programına takıldım bu saatte

Oyyy güle güle kullanın bisikletinizi :)

Yarın ufak çaplı bir konuşmamız olacak inşallah. Burda akraba vs olmayınca insan gücenip sert konuşamıyor ya yenisini bulamazsam vs diye. Bi de iyi kötü oğluş ona alıştı, uykusu sorunlu oğlumu uyutuyo vs. Ah işte şu saçma alıklıkları olmasa....

Bugün yegane avmmize gittik. Güya birbirimize kıyafet alacaktık. Hiçbişi beğenemedik. Zaten tüm bolu ordaydı ve çooook kalabalıktı. Sinir olup geldik öyle işte :/ olmazsa ankaradan almak üzere hakkımızı saklı tutalım diyoruz....

Efeciğim uyanınca bi tanıdığa uğrayacağız. Güya yemeğe çağırmışlardı ama paşam uyuunca yapacak bişi yok :/

nasıl yani ???Efe uyuyor diye güzelim yemeği mi kaçırdınız???
Uyandırsaydın, zaten az uyursa gece daha erken yatar 1 günden bişey olmazdı be; hele ki ucunda ziyafet varsa

bu arada bakıcı konusunda senin değil Efenin kararı önemli biliyosun değil mi:)
aman bu saatler olmuşda kimseler uğramamış.pazar günü kapalı galiba burası.:50:

bizde dışarı çıktık oğluma bisiklet aldık.kurulumunu yapıp getirecekler yarın.

ELİFNAZ geçmiş olsun canım.bizde uykusuz bi gece geçirdik.

pembe bakıcı ile bi toplantı yap şekerim.bakıcı bıktırıcı olmaya başlamış....
senin şu tespitlerin:1:
tükenmişlik sendromu değil çoğalmışlık
bakıcı değil bıktırıcı
burcun neydi senin dilanaz
Selamlar herkese,
Bu aralar foruma katılamıyorum, yoğunluklar var ama iyiyiz çok şükür:)

Merak edenlere teşekkür ederim. İşler toparlanınca geleceğim inşallah.
Herkese iyi pazarlar.
iyi olmana sevindik kolay gelsin:3:
Günaydın, gecemiz çok kötü geçti. ipek ishal oldu:25: esiminde beli tutuldu.. 3.30 dan beri ayaktayiz. sıcak su torbasiyla eşim biraz iyi oldu eczaneye gitti. ipege milupa nın ishale karşı mamasi var ondan aldi. içirdim bakalım iyi gelir olmadı hastane yolları görünecek yine:18:
geçmiş olsun canım inşallah geçici olmuştur
Amannn iş hiç bitmez zaten; sen gezmene bak ;)

Evet canım; insan sinir oluyor ve oluyor ve oluyor.....

Bol bol tırtıkla interneti lütfen :)

Dediğin gibi resmin bütününe bakmaya çalışıyorum ama olumsuz ayrıntılar resmi bozmaya başladı :/ bi de çıkaramayabilir tabiki ama ben geldiğimde söylesin birlikte çekelim yatağı. Ben de dün bi kısmını çıkaramadım yatağın altı çok alçak diye; bugün inşallah yatağı çekip halledicem (gece gece Efe işi oyuna çevirmesin diye uğraşmadım da ;))

Son cğmlen herşeye noktayı koyuyo zaten; insanın içinde yoksa olmuyo....

Ben o rol yapan Keremi yerimmmmmmmm. Allah'ım ya; büyüdü de hayali çaylar içiyo :)
Parktaki dengesiz çocuklara gelecek olursak... Valla biixmkilere de vericez gazı salıcaz ortaya ilerde. İyiki boyları posları yerinde de ezilmeyecekler diye düşünüyorum. Hele sen ver Kereme bi sopa dağıtsın ortalığı ;D

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum.
yok ya, sopayla çözmesin olayları konuşarak çözsün:) medeni medeni laflar etsin :) burda atarlı karadeniz insanından fenalık geldi zaten.. şöyle ağır ağır tane tane güzel güzel konuşan ama bakışlarıyla da adamı olduğu yere mıhlayan biri olsun istiyorum:)

bu arada dün kamuflaj pantolonuyla parka götürmüştüm, ilkokul çocukları keremi görünce "emret komutanım" falan deyip selam çaktılar güldüler, "komutanım komutanım" deyip gülüyorlardı çok güldüm ama , not ettim "Büyüyünce böyle değişik kıyafetler giydirilmeyecek" :1: ah şu çocuklar

Son düzenleme:
bugün sabah eşimle kahvaltıya gittik kuşbaşılı kaşarlı pide yedik keremi de parkta oynattık ..
sonraaa eşim anlattığım her konuya bi yorum yapıyordu ,sinirlendim :) neyse sonra anlaştık
çıktık ben evde oğluşla kaldım, babası işe gitti.. öyle geçirdik günü.

şimdi de güya önümde notlar,tv de bi tartışma programına takıldım bu saatte

nasıl yani ???Efe uyuyor diye güzelim yemeği mi kaçırdınız???
Uyandırsaydın, zaten az uyursa gece daha erken yatar 1 günden bişey olmazdı be; hele ki ucunda ziyafet varsa

bu arada bakıcı konusunda senin değil Efenin kararı önemli biliyosun değil mi:)

senin şu tespitlerin:1:
tükenmişlik sendromu değil çoğalmışlık
bakıcı değil bıktırıcı
burcun neydi senin dilanaz

iyi olmana sevindik kolay gelsin:3:

geçmiş olsun canım inşallah geçici olmuştur

yok ya, sopayla çözmesin olayları konuşarak çözsün:) medeni medeni laflar etsin :) burda atarlı karadeniz insanından fenalık geldi zaten.. şöyle ağır ağır tane tane güzel güzel konuşan ama bakışlarıyla da adamı olduğu yere mıhlayan biri olsun istiyorum:)

bu arada dün kamuflaj pantolonuyla parka götürmüştüm, ilkokul çocukları keremi görünce "emret komutanım" falan deyip selam çaktılar güldüler, "komutanım komutanım" deyip gülüyorlardı çok güldüm ama , not ettim "Büyüyünce böyle değişik kıyafetler giydirilmeyecek" :1: ah şu çocuklar

Çok şey istiyosun busmaiiiiiii :) inşallah oğluşun gönlüne göre olur ;)

Uyandırmadım valla. Uykusu yarıda kalınc manyağın önde gideni oluyor ki hiçbişi anlamıyoruz oturduğumuzdan. Gerçi noldu; balık yemeye gittik baktık pide yapılmış, Efe coştu etrafta omca çerçeve, biblo vs görünce, 45 dk oturup kalktık maç çıkışına kalmadan. Hoşlanmadığım ortamlardan Efe sayesinde kaçmaya bayılıyorummmmm :D

Günayınlar herkeseeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Sabahtan motoru takmaya çalıştım; yemek yapmalı ve banyo yapmalıyım diye ama oğluşum yapıştı kaldı bana. Diyorum ya; vallahi bu çocuk hissediyo işim gücüm olduğunda :)

10 tane oyuncak kızzzzz :) ikimizi de mutlu edecek birini bulamam dimi :/ zaten Efemin mutluluğu durduruyo birçok şeyi....

:1: ben çocuğa bakan kişinin anneanne, babaanne, bakıcı, teyze kimse 3 yıl mümkün olduğunca degistirilmemesi gerektiğini biliyorum. efe'de mutluysa akışına bırak:9:
bizimde gecemiz yine aynı 4 ten beri ayaktayim bugün hastane yolları göründü bize:26:

kahvaltıda pideye bayılırım hele içini kendin yapıp fırına gonderiyorsun ya, yemede yanında yat:56: canım çekti kız:4:

Günaydın, gecemiz çok kötü geçti. ipek ishal oldu:25: esiminde beli tutuldu.. 3.30 dan beri ayaktayiz. sıcak su torbasiyla eşim biraz iyi oldu eczaneye gitti. ipege milupa nın ishale karşı mamasi var ondan aldi. içirdim bakalım iyi gelir olmadı hastane yolları görünecek yine:18:

Geçmiş olsun tatlım.
Selamlar herkese,

Herkese iyi pazarlar.

Özledik ama çabuk dön.:16:

Herkese günaydın. Yoğun bir hafta sonundan sonra okul nasıl olacak bakalım. Neyse gezdim, gezdim valla çooooook mutluyum. Gelecek hafta sonuna da şimdiden gezme ayarladım.:9:

Uyandırmadım valla. Uykusu yarıda kalınc manyağın önde gideni oluyor ki hiçbişi anlamıyoruz oturduğumuzdan. Gerçi noldu; balık yemeye gittik baktık pide yapılmış, Efe coştu etrafta omca çerçeve, biblo vs görünce, 45 dk oturup kalktık maç çıkışına kalmadan. Hoşlanmadığım ortamlardan Efe sayesinde kaçmaya bayılıyorummmmm :D

Günayınlar herkeseeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Sabahtan motoru takmaya çalıştım; yemek yapmalı ve banyo yapmalıyım diye ama oğluşum yapıştı kaldı bana. Diyorum ya; vallahi bu çocuk hissediyo işim gücüm olduğunda :)

Sabah sabah ne yemeği Hamarat hatun?

günaydın canlar..

dün akşam çok hareketli geçti. eşimin kuzeni yemeğe geldi.
üç çocuk onlarda, bi de bizimki.. küçücük ev, eşime daral geldi.. :27:
neyse misafirleri yolculadım. ayşeciği yatırdım. ben de işlerimi toparlayıp yatmıştım ki.
ayşecik çığlık çığlığa ağlamaya başladı. emzirmeye başladım ama yine ağlaması durmadı.
ne yaptıysam susturamadım. bi derdi olduğu kesin, bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyordum.
baktım kıvranıyor, tekme atıyor. ıkınıyor ama rahatlayamıyor.
bir iki pırtladı ama yine teskin olamadı. oturamıyor, ayakta dururken ayakları titriyor
bu sefer başka bi şey mi var diye korktum. :53:
altını açtım, minicik bi kaka makatta. heralde kakasını yapamıyor diye düşündüm.
kv geldi. zeytinyağı mı verelim dedi. hastaneye götürelim, gerekirse lavman yapsınlar dedim.
kv biz yapalım dedi, nasıl dedim. sıcak suda sabunu köpürttük. enjektörle makattan verdik.
ama yine rahatlayamadı. bu sefer apar topar hastaneye çıktık.
eğitim araştırmaya gittik çocuk acili var diye. orada aptal bi asistan dr vardı.
bana sordu ne derdi var diye, anlattım. sanırım kakasını yapamıyor dedim.
karnına bastırdı, sanırım sertlik var mı anlamak için. o kadar gitti reçete yazıyor
ne anladınız dedim. makata bile bakmadınız? belki anal bi çatlak ya da başka bi problem var :kkk:
geldi uzaktan baktı, ben açtım poposonu gösterdim. bi şey anladığını da sanmıyorum.
hiçbir şekilde dokunmadı, bi de gitti ellerini yıkadı. haspam, eldiven tak :kkk:
neyse bi lavman verdi, eczaneden alın yapın dedi. e burada yapılsın dedim.
eşim gel başka hastaneye gidelim dedi. bu sefer doğum yaptığım özel hastaneye geldik.
acilde kayıt yapan memur aptal aptal sorular soruyor. neyse, sonra muayene ücreti uzman çocuk dr için 50 lira dedi.
neee? dedim, biz acile geldik. bebeğim kakasını yapamıyor ve çok sıkıntılı. adam, sadece hayati tehlikede acile gelebilirsiniz dedi.
ben de gecenin birinde acil olmasa burada ne işim var dedim. eşime eve dönelim lavmanı biz yapalım dedim.
adam hala, lavman yapılacaksa onun da ücreti var diyo. dedim, sana kolay gelsin, cinlerim tepemde, sana patlamayayım.:47:

eşim eczaneye gittiğinde, baktım ayşecik yine ağlıyor ıkınıyor, en sonunda kakasını yaptı rahatladı.
kucağımda öylece uyuyakaldı. :59:
biz de eve geldik, ama kaçta yattık, ne kadar uyuduk, ne zaman kalktık blmyrm. leyla gibiyim.
bugün de kuzenler yazlığa çağırdı. ayşecik şuan sakin. ama lavmanı yanımda götürücem bi aksilik olmasın diye.

neyse sabah sabah ne kadar konuştum. geçmişe de şöyle bi bakayım, herkes bendeki çeneden nasibine düşeni alsın :9:
bu vesileyle günaydın diyorum, inş güzel bi gün güzel bi hafta olur.. bebeklerimiz kakalarını kolay yapar
(zira; def-i hacet, büyük nimet) ve hiçbir yerleri ağırmaz.. :31:

Son düzenleme:
nfk çok geçmiş olsun nasıl bişeymiş o öyle ne yemişti zavallıcık
kahvaltıda pideye bayılırım hele içini kendin yapıp fırına gonderiyorsun ya, yemede yanında yat:56: canım çekti kız:4:
oof aynen canım:56:
iyi bi fırın bulduysan güzel pişiriyorsa hele harika
biz uzun zamandır kıymayla yaptırıyorduk ama birkaç sefer kuşbaşı şeklinde et domates biberi kesip de yolladık fırına çok güzel oldu.
gerçi dün hazır yedik samsunun pidesi meşhur:56:

nasıl ya balık deyip pide mi yapmışlar ne saçma
ben de perişan oluyorum süslü püslü evlere gidince

:1: ben çocuğa bakan kişinin anneanne, babaanne, bakıcı, teyze kimse 3 yıl mümkün olduğunca degistirilmemesi gerektiğini biliyorum. efe'de mutluysa akışına bırak:9:
bizimde gecemiz yine aynı 4 ten beri ayaktayim bugün hastane yolları göründü bize:26:
katılıyorum alıştığı kişi değişmemeli

nfk gerçi kv hemşire değil mi o yönden şanslısınız
inşallah tekrar olmaz

günaydın hayırlı sabahlar herkese:3:

nfk ayyy canım yaa neler yaşamışsınız allahım neyseki onunda yapabilmiş yoksa hiçbir doktordan hayır gelmemiş baksana yarabbim heleki özel hastanenin yaptığına ayrıca sinir oldum :47: bende uzun bir zamandır oraya götürmüyorum ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum onlar doğum konusunda iyiler çocuk doktoru olarak fısss:34:
aman sen gene tedbirli ol canım bugün gene armut falanda yedir aç karnına bağırsakları hızlı bir şekilde çalıştırır ayşeciğe yardımı dokunur canım :26:

pempiş evet bakıcı konuşmanızdan sonraki notları bekliyoruz canım:34:
amann çocukları yokmuydu o misafirliğe gittiğiniz evin ? o kadar süs :44:

busmaiohh kuşbaşılı pide sizin orası pide şeghri değilmi:1: afiyet olsun:34:

elifnazsize doktor ne dedi canım şimdi nasılsınız:44:

nfk çok geçmiş olsun nasıl bişeymiş o öyle ne yemişti zavallıcık

sağol canım, farklı bi şey yememişti.
sabah kaka yapmıştı. geceleyin yaptığı o kaka da öyle katı değildi,
bi şey anlamadım ben de :44:

gece 2 de yatıp, 7de kalkan ayşeciği şimdi zor bela yine yatırdım.
bu arada ben de epilasyon ve banyo yapmalıyım, pööfff!:37:
yıkanacak 3 posta çamaşır var, Allahtan makineler var:30:

bu arada bebişlerine elektrik süpürgesi almak isteyenlere duyrulur

$adsız.webp

Evi supurdum. Kek yaptim. Utuler de simdi bitti.
Annem de arkadasinin oglunun dugunune gidecekti.
Ama simdi hastaneye gitmek icin hazirlaniyor.
Evlenecek cocuk 24 yasinda, dun aksam kinasi yapilmis.
Bu sabah arabasini susletmek icin cicekciye goturdugunde basi agirmaya baslamis. Annesini aramis, koyuyum demis, telefonu kapatamadan orada yigilip kalmis. :50:Hastaneye goturmusler, beyin kanamasi gecirdigi anlasilmis. Ameliyattan cikmis, 4 gun boyunca uyutulacakmis. Sonra netice belli olacakmis..

Ne buyuk imtihan.. En guzel gunleri trajediye donustu. Rabbim acil sifa versin. Siz de dua edin...:50:
Allah şifalar versin , durumu iyiye gidiyordur inşaallah, çok üzüldüm :43:
Efenin odasında tek kişilik bir yatak var. Az önce altına birley kaçınca bür bakayım dedimki 10 parça oyuncak var altında!! Yani oyun oynarken altına kaçmış yatağın. Tamam ben takıntılıyım ama yani bu normal bişi mi?? Yatağın altına veya koltuğun altına kaçan şeyleri o an çıkarmak gerekmez mi?? Elalemin bakıcısı evde bi ton iş yapar ben çocuğumun arkasını mı toplıyım onun mu bilmiyorum. Banyoda her seferinde Efenin bezini bırakıyo ellerini yıkadıktan sonra, mutfakta yemek yedirdiği kaseleri içinde kaşık ve az da olda kalan yiyeceklerle masada bırakıyor, süt içtiyse biberon içine su doldurulmuş olarak tezgahta 3-4 saat bekliyo. Bunlar aklıma gelenler. Size küçük şeyler gibi gelebilir ama inanın okuldaki yorgunluktan sonra evde bir büyüğün ek külfetini kaldıramıyorum... Akşam akşam yine kızdım.
Beterin beteri vardır cnm öyle düşün bence, istanbulda bakıcılar hem daha fazla ücret istiyor hem konuştuğum birçok arkadaştan duyduğum; çocuklara bir çorba yapmayı bile reddedenler var.. Hatta aynı arkadaş ses kayıt cihazı koyup dinlemiş bi ara; yattığıyerden tv izleyip el işi yapıyormuş, çocuklar büyük biraz ; onlardan su falan istiyormuş oturduğu yere :9: anneleri sırf kötü muamele etmiyor diye katlanıyorum diyordu ..
Kızımın okulunda bir Veli var; doktor... Çocuklarının bakıcısı da diğer Veli arkadaşımın tanıdığı , doktor hanım akşam-sabah yediği yemeğin bulaşığını dahi bırakıyormuş tezgahta , ve bakıcı hanım da acayip şikayetçi bu durumdan , zaten iki çocuk bakıyor ve hepsine yetişemiyorum diyormuş o da..
Tabii bir çorba tabağını yıkanıp kaldırılmadı ama belki unutuyordur, belki o an efe müsaade etmeyince aklından çıkıyordur , iletişimleri güzel ya en mühimi o değil mi :38:
Oyuncak olayında ise İnan görmüyordur, ben koltukları çektiğimde neler neler çıkıyor altından ve hiçbirinin oraya nasıl ve ne zaman girdiğini bilmiyorum bile :9:
iyi geceler bugün sayafalar pek ilerlememiş.

malum hafta sonu.biz bu gün anne ,kız kuaföre gittik saçlarımızı kestirdik.

değişiklik iyi geldi.oğluşumun bu hafta dört dişi birden çıktı.biraz huysuz kuzum.

pek iştahıda yok.
Yeni dişleri ve bisikleti hayırlı olsun kuzunun , sağlıklı günlerde sürsün ..
Saçlarınız da sağlıkla uzasın anne kız :16:

selam kızlar malum internetsizim..
eşim ek paket almış sağolsun (tabi kendi işi için ) ama ondan tırtıkliycam ara sıra:)
bugün keremle parka gittik; boncuk tabanca atan çocuklar vardı ben baya gerildim boncuklar kereme gelir mi diye. çok fazla duramadım o yüzden.. ama parkta çok akılsız çocuklar var napıcaz biz yaaa:50: fenalık geçiriyorum düşündükçe
biz de oğlumla piknik yaptık evin içinde; en sevdiği de çay demliği ve bardaklar.. yalandan boş bardakları hüüüp diye kafasına dikliyor sonra da çok güzelmiş gibi "hmmm" diye rol yapıyor:) içime sokasım geldi:16:

nfk cım aldıklarını güle güle kullan
ben artık uzun süre alışveriş yapmak istemiyorum ya. zaten evim küçük ,dolaplar tıklım tıklım eskiyen daralan küçülen şeylerle dolu. aklıma geldikçe bütün enerjimi alıyorlar. çoğunu çıkarıp kullanacak kimselere verip; sonra almak istiyorum.

pembişim kızmakta haklısın ama bak bana bugün kadın geldi temizliğe yarım gün;bu arada kadınla 15 günde bir gelsin diye konuştum. zira artık evle başa çıkamaz oldum bi düzen lazım.kerem de sürekli kırıntı saçıyor sağolsun dağınık oğlum benim..
kadın hiç durmadan çalıştı öyle baştan savan biri de değildir.. neyse o gidince bir baktım ki mutfağı süpürmüş silmiş ama sandalyenin üstünde kırıntılar duruyor. sinir oldum ama gözünden kaçtı diye düşünmeye çalışıyorum.
sonuçta tablonun geneline bakıp memnun olmaya çalışacağız yoksa kimse dört dörtlük olmuyor maalesef.
bunu oyuncak olayı için söyledim; belki farkında değil. ya da uğraştı çıkaramadı?
kerem de oyuncak telefonunu kaloriferin arkasına düşürdü; biraz uğraştım çıkaramayınca bıraktım hala orda:)

ama diğer olay; mama tabağı konusunda kızmakta haklısın sonuçta senin yorgun olduğunu düşünerek toplamalıydı..
burda biri vardı kimdi, kayınvalidesi de boş tabağı masada bırakıp uyumuştu ozlemcr miydi?

offf bunlar insanın içinde olacak huylar ve insanla uğraşmak da en zor iş!
Oyy maşa'Allah :16: çay hüpleten halini hayal ettim de çok hoşuma gitti, öp yerime lütfen :54:

Oyy çok geçmiş olsun , şimdi daha iyidir inşaallah ..
Selamlar herkese,

Herkese iyi pazarlar.
Selam cnm işlerini kolaylayıp gelirsin inşaAllah :48:

Allah kolaylık versin cnm zor geçmiş geceniz ,
hayırlı haberini yaz kuzucuğun :49:
günaydın canlar..

dün akşam çok hareketli geçti. eşimin kuzeni yemeğe geldi.
üç çocuk onlarda, bi de bizimki.. küçücük ev, eşime daral geldi.. :27:
neyse misafirleri yolculadım. ayşeciği yatırdım. ben de işlerimi toparlayıp yatmıştım ki.
ayşecik çığlık çığlığa ağlamaya başladı. emzirmeye başladım ama yine ağlaması durmadı.
ne yaptıysam susturamadım. bi derdi olduğu kesin, bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyordum.
baktım kıvranıyor, tekme atıyor. ıkınıyor ama rahatlayamıyor.
bir iki pırtladı ama yine teskin olamadı. oturamıyor, ayakta dururken ayakları titriyor
bu sefer başka bi şey mi var diye korktum. :53:
altını açtım, minicik bi kaka makatta. heralde kakasını yapamıyor diye düşündüm.
kv geldi. zeytinyağı mı verelim dedi. hastaneye götürelim, gerekirse lavman yapsınlar dedim.
kv biz yapalım dedi, nasıl dedim. sıcak suda sabunu köpürttük. enjektörle makattan verdik.
ama yine rahatlayamadı. bu sefer apar topar hastaneye çıktık.
eğitim araştırmaya gittik çocuk acili var diye. orada aptal bi asistan dr vardı.
bana sordu ne derdi var diye, anlattım. sanırım kakasını yapamıyor dedim.
karnına bastırdı, sanırım sertlik var mı anlamak için. o kadar gitti reçete yazıyor
ne anladınız dedim. makata bile bakmadınız? belki anal bi çatlak ya da başka bi problem var :kkk:
geldi uzaktan baktı, ben açtım poposonu gösterdim. bi şey anladığını da sanmıyorum.
hiçbir şekilde dokunmadı, bi de gitti ellerini yıkadı. haspam, eldiven tak :kkk:
neyse bi lavman verdi, eczaneden alın yapın dedi. e burada yapılsın dedim.
eşim gel başka hastaneye gidelim dedi. bu sefer doğum yaptığım özel hastaneye geldik.
acilde kayıt yapan memur aptal aptal sorular soruyor. neyse, sonra muayene ücreti uzman çocuk dr için 50 lira dedi.
neee? dedim, biz acile geldik. bebeğim kakasını yapamıyor ve çok sıkıntılı. adam, sadece hayati tehlikede acile gelebilirsiniz dedi.
ben de gecenin birinde acil olmasa burada ne işim var dedim. eşime eve dönelim lavmanı biz yapalım dedim.
adam hala, lavman yapılacaksa onun da ücreti var diyo. dedim, sana kolay gelsin, cinlerim tepemde, sana patlamayayım.:47:

eşim eczaneye gittiğinde, baktım ayşecik yine ağlıyor ıkınıyor, en sonunda kakasını yaptı rahatladı.
kucağımda öylece uyuyakaldı. :59:
biz de eve geldik, ama kaçta yattık, ne kadar uyuduk, ne zaman kalktık blmyrm. leyla gibiyim.
bugün de kuzenler yazlığa çağırdı. ayşecik şuan sakin. ama lavmanı yanımda götürücem bi aksilik olmasın diye.

neyse sabah sabah ne kadar konuştum. geçmişe de şöyle bi bakayım, herkes bendeki çeneden nasibine düşeni alsın :9:
bu vesileyle günaydın diyorum, inş güzel bi gün güzel bi hafta olur.. bebeklerimiz kakalarını kolay yapar
(zira; def-i hacet, büyük nimet) ve hiçbir yerleri ağırmaz.. :31:
Çok geçmiş olsun Ayşeciğe , nasıl acı çekmiş kuzucuk :5: şimdi nasıl rahatladı mı tamemen ?
Özel hastanelerin acilden para almaması olayı da hikaye; ancak sedyede kanlar içinde gitmesi gerekiyo insanların :45: para gözler ne olacak .. Allah ellerine düşürmesin ...
Bir keresinde idrar yolu enfeksiyonunda kasığım acayip ağrıyor iki büklüm gitmişim , hastaneye yaşım 20 falan, adam anneme muayeneden önce, daha içeri alıp sedyeye bile oturtmadan para ödetiyor... hasta ayakta ya ; yetmiyor acıdan kıvranıyor olmak ...

Son düzenleme:
ayşecik uyandı :37:

geçen gün yaptığım aşure..
tarif portakal ağacından, şekeri 3/4 oranında koydum. (bana yine de fazla geldi)
ocaktan almadan içine 2 portakal kabuğu rendeledim, harikulade bi aroma verdi, tavsiye edilir :56:

$IMG_0728.webp $rsz_img_0728.webp

ayşecik uyandı :37:

geçen gün yaptığım aşure..
tarif portakal ağacından, şekeri 3/4 oranında koydum. (bana yine de fazla geldi)
ocaktan almadan içine 2 portakal kabuğu rendeledim, harikulade bi aroma verdi, tavsiye edilir :56:

Eki Görüntüle 857083 Eki Görüntüle 857085
Nefis görünüyor, ellerine sağlık :56:
bu arada bebişlerine elektrik süpürgesi almak isteyenlere duyrulur

Eki Görüntüle 857076
Sağol cnm , bu perşembe mi geliyor yoksa şu an satışta mı

Nefis görünüyor, ellerine sağlık :56:

Sağol cnm , bu perşembe mi geliyor yoksa şu an satışta mı

sağol canımm
bu perşembe geliyormuş.
müzikli lazımlık da geliyormuş :1:

cam saklama kapları gördüm, ona da kendim için bakam :ssz:

Back