yok yok yoook bu çocuk kahvaltı etmiyooooo deliricemgerçekten sıyırıcam yakında ya yemiyoo napıcammmm her türlü yolu denedim e yemeyince de emmiii mmeeemmmee ekkmii tatal ( çatal ) diye birsürü şey diyo kızıyo bana güzelce veriyorum dayanamıyorum kızıyorum ama yok yok yok yemiyo sıyırmak üzereyimmmm
Bu çocukları böyle kabul etmek lazım.
Kv de durmuş bana diyoki bugün "öğlene doğru çorba içirmeye çalışıcam Efeye. Bu haliyle öğün atlıyo gibi geliyo bana". Ben de siz bilirsiniz ama sanmıyorum ki içsin dedim. 9:30 gibi kahvaltı yapıyo. Az yiyo ama demeki yetiyo. Sonra arada belki meyve yer canı isterse. Öğlen ben gelince emzirip uyutuyorum. Sonra 3 gibi çorba içiyo. 7-8 gibi de akşam yemeği yiyo. Yani aslında öğün atlamıyo sadece bize göre farklı saatlerde yiyo. Bi de dün akşam diyolarki "bi lokma bişi yiyo zaten onu da hareketle yakıyo". Ben hiç takılmıyırum yeme içmesine oysaki. Çünkü kuzenim çocukken tığ gibiydi; şimdi ise insan azmanı. Yeterki saülıklı olsunlar. Onlar keyiflerine bizden daha düşkünler; aç olsalar yıkarlar her yeri.
Dün sabah arkadaşımla bir Marmaray turu yaptık, ilk kez bindik , dakikalar içerisinde anons sesinin Üsküdar dediğine inanamadım vallahiAnadolu yakasında buluşma olursa 5 dk da oradayız biz inşaallah
arkadaşımla kız kulesine karşı birer çay içip, vapurla geri dönüp bir de kapalıçarşı turu yaptık...arkadaşım tam 1 ay sonra evlenecek biraz çeyiz alışverişi yapıp evimize döndük..
Bu arada ders çalışma aralarımda " doğal ebeveynlik " kitabına başladım Adem güneşin , kesinlikle tavsiye ederim , tam şu sıralar çocukların kişilik gelişimlerini zedelemeden yetiştirilebilmesi için güzel örnekler açıklamalar var, ben bir solukta yarısına yaklaştım bile kitabın![]()
Ne güzel gezmişsiniz :) kitabı unutmazsam alayım ben de.
aaa portakal ağacında ben nasıl görmedim? instagramda mi? bugündenmi göndermiş onlar. ben pzt düşünüyordum:44:
truff fiatlari çikolataya gore biraz tuzlu. Bugün bi arkadas bakacak banada haber verecek. sınıf ogretmenine de ayrı almayayim değilmi? hala kararsizim. şöyle ufak bi hediye alsam mi english home dan
tam bi teraziyim ha nekadar kararsizim ben![]()
Canım benim ne kadar ince düşünüyorsun. Çikolata al sen hepsine. Ayrı hediyeye de gerek yok bence.