- 8 Ağustos 2011
- 12.310
- 12.977
- 498
ayşecikle parka gittik. malum hava yağmurlu olunca kimsecikler yoktu..
ayşecik koştu eğlendi. abur cubur aldık marketten geldik
şokta, peluş hayvanlar vardı. düğmesine basınca ses çıkarıyor. kuzuyu çok beğendim.
ama yanıma para almamıştım. ilgilenen olursa bi baksın
ben filmi beğendim, hikaye çok etkileyici..
ama sonrası sürükleyici. lorenzonun yağını yıllar önce tv de izlemiştim.. hakikaten güzel filmdi

fırsat bulunca bence kendine bi film aç, azcık uzaklaş gerçekten.. başka hikayeler iyi geliyor

sıkıysa yakala da öyle
aklımda

kv ile anneye bi şey almak

Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.. ipek gibi bi haziran bebesi daha..
ayşecik koştu eğlendi. abur cubur aldık marketten geldik

şokta, peluş hayvanlar vardı. düğmesine basınca ses çıkarıyor. kuzuyu çok beğendim.
ama yanıma para almamıştım. ilgilenen olursa bi baksın
hd görüntüyle netten online izledim canım.Nfk black i izledin demek , netten mi indirdin, ben de DVD şini alıp izlemek ve ağlamak istiyorum ..
Hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah ..![]()
ben filmi beğendim, hikaye çok etkileyici..

ilk yarım saat 45 dk nötr geçti bende.black filmi çok eski ve sıkıcı havada gidiyordu ya da ben kardeşlerimle izlediğim için etkilenmedim:)
Lorenzonun yağı'nı mutlaka ama mutlaka izle
ama sonrası sürükleyici. lorenzonun yağını yıllar önce tv de izlemiştim.. hakikaten güzel filmdi

incirli tatlı.. hakikaten enfes bi şiiiIncirli tatlıyı yapasım var bugün, kaç gündür canım istiyorminiş uyumuşken koyulayım işe..
Keyfimbilir sinema Kültür'üm hiç yok ne yazık ki , büyüğü 5 yaşında iki kuzum var dolayısıyla 5 yıldır uzağım bu sahalara![]()

fırsat bulunca bence kendine bi film aç, azcık uzaklaş gerçekten.. başka hikayeler iyi geliyor

birazdan girip bakıcam canım..Kızlar, malum sosyal paylaşım sitesinde ; küçük tatlı kızlar ve küçük ve tatlı kızlar 2 adındaki grupları şikâyet edebilir misiniz kullanıcı olanlar?
Çocuklarımızı kız olsun erkek olsun nasıl bir ortama büyütüyoruz düşündükçe çıldırıyorumRabbim kötülerden ve kötülüklerden korusun masumlarımızı ..

yumurtalı ekmek ben hiç yapmadım.. tarif varsa denemek isterimmKızlar bu sabah elifnaz ın tavsiyesi üzerine yumurtalı ekmek yaptım kereme verdim çok güzel 2 tane yedi. çok sağol Elifnazzz
internette fırında ve tavada yapılışı vardı ben tavada yaptım acelem olduğu için.sadece süt ve yumurta koydum az sıvıyağda kızarttım. birdahakine fırında yapacağım,o zaman peynir de ekleniyor.

en kısa sürede favorini izlicem. piyanist züpper bi film.bende film tavsiyesinde bulunayim ..
piyanist, eski ama izlenmesi gereken bir film bence
zoraki kral
milyon dolarlik bebek
avatar tarzı filmleri seviyorum ben
yüz yüze
Felekten bir gece, komik bir film
sihirbaz
Sıkıysa yakala
pan'in labirenti
cennetimden bakarken, bu film benim ilk favorim kesinlikle izlenmeli..
sıkıysa yakala da öyle

sherlok holmes u açtım ama sonra ayşecik uyandı izleyemedim.nfk cım sen sherlock holmes'i de seversin.. ben bayıldım. her anında zeka fışkırıyor, espriler falan, kalite on numara.. gelecek bölüm 2014 te demişlerdi ama bakalım; eşimle heyecanla bekliyoruz.
aklımda

ooh, ne mutluSaydığınız filmler hep çok güzel valla. Ah ah film izleyebildiğim zamanlar geldi aklıma... :)
Bugün öğrencilerim beni çok mutlu ettiler. Pasta almışlar, yanına da bişiler bişiler. Geçmiş öğretmenler günü kutladık :)
Okuldan sonra kv ile çarşıya gidip anneme birşeyler alacağız.

kv ile anneye bi şey almak

gözümüz aydın canımmmben geldimm
pıtpıtları duydum çok şükürkafası vücudu da belli oluyordu 9.haftadaymışım.
temmuz 8 beklenen doğum tarihi ama haziran sonunda sezeryan olacağım.
yeniden içimde bir bebeğin büyüme macerasına şahit olmak çok güzel bir duygu
2.doğum günü fotoğrafında oğlum kardeşiyle olur inşallah
öğleden sonra kv ye haberi vericez,zaten hala hastanede.
annemin de bugün işi vardı canım; o yüzden kendim gittim.
doktor da yarım saat kadar bekletti bizi o yüzden kerem biraz mızıldandı, ben karanlık odaya girince de ağladı neyse ki çabucak görüp çıktık.

Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.. ipek gibi bi haziran bebesi daha..