• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızllarr e-bebekte adidas converseler falan 29.90 olmuş bi bakın derimmm ben de almaya uğraşıyorum ama site inanılmaz yoğun sanırım talan ediliyor[/QUOTE
Burada reklamını görmüştüm ama önemseyin girmemiştim. Tüh baksaydım keşke.

Ben de daha erken girmediğime pişmanım çok güzel ayakkabılar 90 tl lik ayakkabı 29.90 :53:
Kırmızı bişi aldım numarası da şu anda olmaz ama büyüyünce giyer artık eşim görmüş mailinde bana söylememiş söylese ben hemen 8de girerdim dicem ama size yazdıgımda bile sitede inanılmaz bi yoğunluk vardı bakalım gelsinler heyecanla bekliyorum:8:

Özlemim bizim arabalar ayrı evet çok şükür :)) kesin acemi de yuh yani...

Bornum güle güle kullanın şimdiden.

Özlemim bizim arabalar ayrı evet çok şükür :)) kesin acemi de yuh yani...

Bornum güle güle kullanın şimdiden.

Canım çok saol inşallah..Ben de şimdi okudum yahu size de geçmiş olsun çok mu çizmiş napmış neyseki kaçmamış rapor falan mı tuttular arabalarınız ayrı ne güzel benim eşimin iş yeri yürüme mesafesi alacagımız arabayı da ben kullanıcam inş okula giderken ama şöforlugum çok iyi sayılmaz sen de okula araçla mı gidiyosun ne kadar ilerlettin bende cesaret var ama pratik yok :9:

Herkese günaydınnn....
Bizim mesai başladı, kahvaltı yaptırıcam birazdan. Deli gb uykum var benim yaa:/ 7 ye kadar uyusam ne iyi gelecekti.
Güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...

Canım çok saol inşallah..Ben de şimdi okudum yahu size de geçmiş olsun çok mu çizmiş napmış neyseki kaçmamış rapor falan mı tuttular arabalarınız ayrı ne güzel benim eşimin iş yeri yürüme mesafesi alacagımız arabayı da ben kullanıcam inş okula giderken ama şöforlugum çok iyi sayılmaz sen de okula araçla mı gidiyosun ne kadar ilerlettin bende cesaret var ama pratik yok :9:

Yok canım rapor falan tutulmadı. İsterseniz boyatırız vs demişler. Gündüz gözü ile bakmak lazım; dün eşim bişi anlamamış. Benim arabam otomatik vites. O yüzden çok rahat. Üç yıldır kullanıyorum. Alırsanız otomatik alın bence böylece tek derdin yol oluyor; öbür türlü debriyaj vs düşün dur :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Bugün boş günüm. Yapmayı planladıklarım ise a101e gitmek, ağda yapmak, ütü yapmak, valiz hazırlamak :) a101 de erkekler için nivea deodarantlar vs indirimde bi de müzikli araba tarzı bişi var sanırım haberiniz olsun. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Yukarıdaki mesajı 1 saat önce yazdım ama kkya giremiyorum o saatte hiç yaaaa :/ telimden mi kaynaklanıyor??

Ben de daha erken girmediğime pişmanım çok güzel ayakkabılar 90 tl lik ayakkabı 29.90 :53:
Kırmızı bişi aldım numarası da şu anda olmaz ama büyüyünce giyer artık eşim görmüş mailinde bana söylememiş söylese ben hemen 8de girerdim dicem ama size yazdıgımda bile sitede inanılmaz bi yoğunluk vardı bakalım gelsinler heyecanla bekliyorum:8:

bende kacirmisin sorma canım girdiğimde sadece yazliklar kalmıştı. onada numaraya guvenemedim.. ilk 15 dk hemen tükeniyor hızlı olmak lazım:52:

Yok canım rapor falan tutulmadı. İsterseniz boyatırız vs demişler. Gündüz gözü ile bakmak lazım; dün eşim bişi anlamamış. Benim arabam otomatik vites. O yüzden çok rahat. Üç yıldır kullanıyorum. Alırsanız otomatik alın bence böylece tek derdin yol oluyor; öbür türlü debriyaj vs düşün dur :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Bugün boş günüm. Yapmayı planladıklarım ise a101e gitmek, ağda yapmak, ütü yapmak, valiz hazırlamak :) a101 de erkekler için nivea deodarantlar vs indirimde bi de müzikli araba tarzı bişi var sanırım haberiniz olsun. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Yukarıdaki mesajı 1 saat önce yazdım ama kkya giremiyorum o saatte hiç yaaaa :/ telimden mi kaynaklanıyor??

geçmiş olsun canim fazla bir şey olmamasına sevindim..
benimde soforlugum iyidir ama park olayım kötü . sırf bu yüzden kullanmıyorum araba . gelistirmem lazım

Kızllarr e-bebekte adidas converseler falan 29.90 olmuş bi bakın derimmm ben de almaya uğraşıyorum ama site inanılmaz yoğun sanırım talan ediliyor

her akşam akşam 8'den sabah 8'e kampanya var.. ben hep son anda giriyorum unutuyorum. telefonuma alarm koyayım bari.. gecen aventin yeni çıkan biberenonu 15 tl'ye aldım

günaydın canlar..
ayşecikle mesaimize başladık.. hadi kolay gele.
akşam bi arkadaşa bebek görmeye gidicez.
yemek yapmak da istemiyorum, akşam eşime ısmarlatmayı düşünüyorum. :51:

Az önce kapı çaldı. Yan komşuya misafirliğe gelen bayanlardan biri çıkarken benim arabaya sürtmüş ve kalmış öyle. Kocam gidip arabayı çekti ama ben inip bakmadım. Oğlumu oto koltuğundan çıkarabileceğim büyüklükte bir boşluk vardı sonuçta. Nasıl başarmış bilmiyorum...!!??
geçmiş olsun canım. inş çok hasar yoktur.

ayşeciğe çok geçmiş olsun valla ben artık hiçbişey süremiyorum bile çok inatçı benim kız...Allah koruyor meleklerimizi beterinden korusun..onlar acısını unutuyor biz gördükçe hatırlıyoruz...asıl deprem tekirdağdaydı sabah .6.15 de...eşimin kolunu ısırıyordum deprem bitene kadar:)

yeni bebek haberleri gördüm ve çok sevindim Allah tamamına erdirsin ama cesaret isteyen hareketler bunlar:)
bu ara çok büyüdüklerini hissediyorum bebelerimin... koca insan gibiler sadece konuşmuyorlar ama konuştuklarını sanıyorlar çünkü onları anlamadığımda kızıyorlar...:)
oğlum kızıma vuruyor ve çok üzülüyorum ..uyarıyorum bazen azarlıyorum ama farkettiğim kızım tepki verdiği için yapıyor yoksa can yakmak için değil ama yinede o tepkisini görmek için yapıyor...fazla dikkatini çekmeyeyim diyorum bazen görmezlikten geliyorum dikkat çekmek için kullanmasın diye ama hala çözemedim...öneri bekliyorum:(
sağol canım.
bu bebeklerin birbirine vurması konusunda nasıl davranmak lazım pek bilmiyorum:26:
ama sanırım en mantıklı tepki, tepki vermemek.

bi sürü angarya :36: kolay gelsin bacım. kaç gün kalacaksınız?

telefondan olduğunu sanmıyorum. siteyle alakalı bi durum heralde.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn uzun bir aradan sonra:3:

arkadaşıma yardım edeyim derken ceza aldım hoş zaten konuyu sildirmiştim ama genede ceza vermişler
ceza veriliyor kendini savunman lazım ama savunamıyorsun hesabını pasif yapıp cevap vermeni engelliyorlar
zaten konu siz söylemeden silinmiş hatta modoretörünüz tarafından diyeceğim yok neyse cezamız bitti:34:

bu aralar babam rahatsız biraz o yüzden pek keyfim yok :50:
sağolsun nfkmerak edip mesaj atmış bende cevap atmıştım
hatırlayıp soran arkadaşlara çok teşekkür ederim
hepinizi öpüyorum:54:

kurallar biraz ilginç. neyseki artık bitti.:19:

babanın nesi var? önemli bi şey değil inş.

Bu arada bişi sorcam kahvaltılarını nasıl çeşitlendiriyorsunuz? Bizde fix aynı şeyler. Bu ara yumurta da istemiyor, ara verdik o yüzden. Zeytin ekmek ve zıraki biraz peynir yiyor. Yumurtalı ekmeği de denedim ama zorla yedi. Seveceği başka ne olabilir varmı aklınızda bişiler? Sabahları ekmekle 3 zeytin yiyor zorla da yarım kibrit kutusu kaşar o kadar. 2 tatlı kaşığı da tahin pekmez. Doyuyor galiba. ( bana az gb gelse de:1:)

arkadaşıma yardım edeyim derken ceza aldım hoş zaten konuyu sildirmiştim ama genede ceza vermişler
ceza veriliyor kendini savunman lazım ama savunamıyorsun hesabını pasif yapıp cevap vermeni engelliyorlar
zaten konu siz söylemeden silinmiş hatta modoretörünüz tarafından diyeceğim yok neyse cezamız bitti:34:

Bende dün akşamdan beri seni düşünüyordum, merak ettim. Yeniden hoşgeldin.... Babanın nesi var?

Son düzenleme:
Pembişim arabayı gümletmişler geçmiş olsun.allah daha büyük kaza vermesin.
Akşama yeşil mercimek yemeği yapsam diyorum. Hiç yemedim yapmadım da. Nerden esti bilmiyorum da nfkk sen yapmıştın galiba, nasıl yapılıyor bacımm??

Son düzenleme:
Zaten otomatik kesin digeri manueldi cok.sinir oluyodum dizel otomatik bakiyoruz ins...

bende kacirmisin sorma canım girdiğimde sadece yazliklar kalmıştı. onada numaraya guvenemedim.. ilk 15 dk hemen tükeniyor hızlı olmak lazım:52:
Ama o anlarda da site inanilmaz yogun oluyo sanirim surekli basa sardi durdu
her akşam akşam 8'den sabah 8'e kampanya var.. ben hep son anda giriyorum unutuyorum. telefonuma alarm koyayım bari.. gecen aventin yeni çıkan biberenonu 15 tl'ye aldım
Iyi yapmissin canim gule gule kullanin ins...ben bu kampanyayi gormustum ama guzel seyler yoktr diye dusunmustum

Cok gecmis olsun canim ozlettin kendini...ins cok ciddi bisey degildir ozledik seniii

Bu arada bişi sorcam kahvaltılarını nasıl çeşitlendiriyorsunuz? Bizde fix aynı şeyler. Bu ara yumurta da istemiyor, ara verdik o yüzden. Zeytin ekmek ve zıraki biraz peynir yiyor. Yumurtalı ekmeği de denedim ama zorla yedi. Seveceği başka ne olabilir varmı aklınızda bişiler? Sabahları ekmekle 3 zeytin yiyor zorla da yarım kibrit kutusu kaşar o kadar. 2 tatlı kaşığı da tahin pekmez. Doyuyor galiba. ( bana az gb gelse de:1:)
ben gün aşırı tereyağlı omlet yapıyorum, bazen peynirli yapıyorum.
çünkü haricen peynir kesinlikle yemiyor. bi ara kaşarı güzel yiyordu, şimdi ağzına koymuyor. ama zeytin hastası.
bir kase zeytini versem yiyecek :27: ama 5 taneyle sınırlı tutuyorum. bal pekmezi ekmekle yemiyor.
sulandırıp içirmeye çalışıyorum. kahvaltının yanında genelde taze sıkılmış meyve suyu veriyorum.
bi de tahin helvası da seviyor bizimki.
bazı kahvaltılar kek-süt şeklinde, bugün öyleydi mesela.
bazen de menemen yapıyorum.
nadiren de patates kızartıyorum. henüz yumurtalı ekmeği denemedim, bu haftasonu inş.

arya peynir yiyor, tahin pekmez yiyor. ekmekle yediği için doyuyordur.

Pembişim arabayı gümletmişler geçmiş olsun.allah daha büyük kaza vermesin.
Akşama yeşil mercimek yemeği yapsam diyorum. Hiç yemedim yapmadım da. Nerden esti bilmiyorum da nfkk sen yapmıştın galiba, nasıl yapılıyor bacımm??

1,5-2 bardak yeşil mercimeği suda 5 dk haşlıyorum siyah suyu çıksın diye.
diğer tencerede soğanı sarartıyorum, salçayla kavuruyoum. süzdüğüm mercimekleri de ekleyip suyunu ayarlıyorum.
içine bir iki avuç da arpa şehriye koyuyorum ben. tuz karabiler ekleyip düdüklüde 10 dk pişiriyorum.
istersen kıymalı da yapabilirsin ama mübarek öyle lezzetliki, ete ihtiyaç yok.

yememiş olmana şaşırdım :1: ben çok severimm :56:

yumurtasiz çok zor:50: ben genelde dönüşümlü olarak hafta içi haşlanmış yumurta, tereyaginda yumurta bazen patatesli omlet, yumurtalı ekmek yapıyorum. hafta sonları krep, pancake yapıyorum. bi ara haşlanmış yumurtayı bizimkide yemiyordu. Şimdi biraz nane serpiyorum seviyor. inşallah yumurtadan soğumaz:26:

ben gün aşırı tereyağlı omlet yapıyorum, bazen peynirli yapıyorum.
çünkü haricen peynir kesinlikle yemiyor. bi ara kaşarı güzel yiyordu, şimdi ağzına koymuyor. ama zeytin hastası.
bir kase zeytini versem yiyecek :27: ama 5 taneyle sınırlı tutuyorum. bal pekmezi ekmekle yemiyor.
sulandırıp içirmeye çalışıyorum. kahvaltının yanında genelde taze sıkılmış meyve suyu veriyorum.
bi de tahin helvası da seviyor bizimki.
bazı kahvaltılar kek-süt şeklinde, bugün öyleydi mesela.
bazen de menemen yapıyorum.
nadiren de patates kızartıyorum. henüz yumurtalı ekmeği denemedim, bu haftasonu inş.

arya peynir yiyor, tahin pekmez yiyor. ekmekle yediği için doyuyordur.

1,5-2 bardak yeşil mercimeği suda 5 dk haşlıyorum siyah suyu çıksın diye.
diğer tencerede soğanı sarartıyorum, salçayla kavuruyoum. süzdüğüm mercimekleri de ekleyip suyunu ayarlıyorum.
içine bir iki avuç da arpa şehriye koyuyorum ben. tuz karabiler ekleyip düdüklüde 10 dk pişiriyorum.
istersen kıymalı da yapabilirsin ama mübarek öyle lezzetliki, ete ihtiyaç yok.

yememiş olmana şaşırdım :1: ben çok severimm :56:
zeytini ver canım peynirden daha çok kalsiyum var diye biliyorum ben...

Zaten otomatik kesin digeri manueldi cok.sinir oluyodum dizel otomatik bakiyoruz ins...

Ama o anlarda da site inanilmaz yogun oluyo sanirim surekli basa sardi durdu

Iyi yapmissin canim gule gule kullanin ins...ben bu kampanyayi gormustum ama guzel seyler yoktr diye dusunmustum

Cok gecmis olsun canim ozlettin kendini...ins cok ciddi bisey degildir ozledik seniii

Sağol canım. bi seferinde 5 tl'ye bebek tulumlari vardı. ben renk beden secene kadar sepetimdeki ürünler bile gitti :1:
biberonla beraber uyku tulumu aldım kerem'e güzel ürünler oluyor bazen. takip etmek lazım:51:

Back
X