• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn uzun bir aradan sonra:3:

arkadaşıma yardım edeyim derken ceza aldım hoş zaten konuyu sildirmiştim ama genede ceza vermişler
ceza veriliyor kendini savunman lazım ama savunamıyorsun hesabını pasif yapıp cevap vermeni engelliyorlar
zaten konu siz söylemeden silinmiş hatta modoretörünüz tarafından diyeceğim yok neyse cezamız bitti:34:

bu aralar babam rahatsız biraz o yüzden pek keyfim yok :50:
sağolsun nfkmerak edip mesaj atmış bende cevap atmıştım
hatırlayıp soran arkadaşlara çok teşekkür ederim
hepinizi öpüyorum:54:
geçmiş olsun canim:50: hayırdır nesi var babanın. .

zeytini ver canım peynirden daha çok kalsiyum var diye biliyorum ben...

tuzlu ya ondan kısıtlıyorum. hoş sele zeytini alıyoruz.
o genele göre daha tuzsuz
ama zeytinde kalsiyum olduğnunu blmyrdm. .:44:

ayşecik yumurtayı seviyor ama soğutmaktan korkuyorum.:26:
genelde gün aşırı bazen 3 günde bir veriyorum.
haşlanmış kesinlikle yemiyor, omlet ve menemen de tamam.
ek gıdaya başlarken pekmeze yüklenmiştim her sabah her sabah.
çocuk şimdi pekmez kesinlikle yemiyor. arada sulandırıyorum. çay sanıp içiyor:1:

$Screenshot_2013-11-28-10-11-32.webp
inşallah yukleyebilmisimdir

tuzlu ya ondan kısıtlıyorum. hoş sele zeytini alıyoruz.
o genele göre daha tuzsuz
ama zeytinde kalsiyum olduğnunu blmyrdm. .:44:

ayşecik yumurtayı seviyor ama soğutmaktan korkuyorum.:26:
genelde gün aşırı bazen 3 günde bir veriyorum.
haşlanmış kesinlikle yemiyor, omlet ve menemen de tamam.
ek gıdaya başlarken pekmeze yüklenmiştim her sabah her sabah.
çocuk şimdi pekmez kesinlikle yemiyor. arada sulandırıyorum. çay sanıp içiyor:1:

pekmezi tek olarak degil de. koskanin süper ikilisi varya ondan verebilrsin. bende arada veriyorum.

ben gün aşırı tereyağlı omlet yapıyorum, bazen peynirli yapıyorum.
çünkü haricen peynir kesinlikle yemiyor. bi ara kaşarı güzel yiyordu, şimdi ağzına koymuyor. ama zeytin hastası.
bir kase zeytini versem yiyecek :27: ama 5 taneyle sınırlı tutuyorum. bal pekmezi ekmekle yemiyor.
sulandırıp içirmeye çalışıyorum. kahvaltının yanında genelde taze sıkılmış meyve suyu veriyorum.
bi de tahin helvası da seviyor bizimki.
bazı kahvaltılar kek-süt şeklinde, bugün öyleydi mesela.
bazen de menemen yapıyorum.
nadiren de patates kızartıyorum. henüz yumurtalı ekmeği denemedim, bu haftasonu inş.

arya peynir yiyor, tahin pekmez yiyor. ekmekle yediği için doyuyordur.

1,5-2 bardak yeşil mercimeği suda 5 dk haşlıyorum siyah suyu çıksın diye.
diğer tencerede soğanı sarartıyorum, salçayla kavuruyoum. süzdüğüm mercimekleri de ekleyip suyunu ayarlıyorum.
içine bir iki avuç da arpa şehriye koyuyorum ben. tuz karabiler ekleyip düdüklüde 10 dk pişiriyorum.
istersen kıymalı da yapabilirsin ama mübarek öyle lezzetliki, ete ihtiyaç yok.

yememiş olmana şaşırdım :1: ben çok severimm :56:

He valla ya, siz böyle övünce yapayım bi dedim. Saol canım yapayım akşama.

yumurtasiz çok zor:50: ben genelde dönüşümlü olarak hafta içi haşlanmış yumurta, tereyaginda yumurta bazen patatesli omlet, yumurtalı ekmek yapıyorum. hafta sonları krep, pancake yapıyorum. bi ara haşlanmış yumurtayı bizimkide yemiyordu. Şimdi biraz nane serpiyorum seviyor. inşallah yumurtadan soğumaz:26:
Valla zaten ilk baştan beri severek başlamadı hiç. Bu ara biraz yiyordu ki yine bıktı sanırım. Yumurta olmadan zor evet, ama bıktırmamak adına bir süre vermicem. Krep iyi fikir, onu bi deneyeyim yarın. Saol canımm muck!
zeytini ver canım peynirden daha çok kalsiyum var diye biliyorum ben...

Bunu bende bilmiyordum. Bizimki de çok seviyor, engellemeyim bari bende.

Şeker portakalım babacığının nesi var?? Umarım önemli birşey değildir.

Bu arada bişi sorcam kahvaltılarını nasıl çeşitlendiriyorsunuz? Bizde fix aynı şeyler. Bu ara yumurta da istemiyor, ara verdik o yüzden. Zeytin ekmek ve zıraki biraz peynir yiyor. Yumurtalı ekmeği de denedim ama zorla yedi. Seveceği başka ne olabilir varmı aklınızda bişiler? Sabahları ekmekle 3 zeytin yiyor zorla da yarım kibrit kutusu kaşar o kadar. 2 tatlı kaşığı da tahin pekmez. Doyuyor galiba. ( bana az gb gelse de:1:)

Sigara böreği deneyebilirsin. Minik kekler yapabilirsin içi peynirli veya sebzeli olanlardan. Kahvaltılık gevrekle süt yer belki; ballı olanlardan.

Pembişim arabayı gümletmişler geçmiş olsun.allah daha büyük kaza vermesin.
Akşama yeşil mercimek yemeği yapsam diyorum. Hiç yemedim yapmadım da. Nerden esti bilmiyorum da nfkk sen yapmıştın galiba, nasıl yapılıyor bacımm??

Amin canım. Çok önemli bişi değilmiş. Arabada göçük bile yok sadece bi yerin boyası kalkmış. Ama kıyamam ne panik olmuştur gece gece de görünmüyor ya :)

Bornum inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir araba bulursunuz.

Ben de büyük savaşlar sonrası ağda işini bitirdim. Banyo sonrası biraz dinleneyim dedim. Sonra da valiz hazırlamaya koyulacağım tabi öncesi ütü inşallahhhhhh

Şeker portakalım babacığının nesi var?? Umarım önemli birşey değildir.

Sigara böreği deneyebilirsin. Minik kekler yapabilirsin içi peynirli veya sebzeli olanlardan. Kahvaltılık gevrekle süt yer belki; ballı olanlardan.

Amin canım. Çok önemli bişi değilmiş. Arabada göçük bile yok sadece bi yerin boyası kalkmış. Ama kıyamam ne panik olmuştur gece gece de görünmüyor ya :)

Bornum inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir araba bulursunuz.

Ben de büyük savaşlar sonrası ağda işini bitirdim. Banyo sonrası biraz dinleneyim dedim. Sonra da valiz hazırlamaya koyulacağım tabi öncesi ütü inşallahhhhhh
Sağol yaratıcı arkadaşım benim:) ufkumu genişlettin. Tuzlu keklerden deneyeyim bari. Börekte iyi fikir. Gevrekler dün aklıma geldi de yedirilebilir mi diye kararsız kalmıştım. Zararı yoktur heralde.
Arabaya sevindim, özel deterjanlar var hafif çizikleri silince yok ediyor önemliyse ondan deneyebilirsin.
Yine mi valiz? Başarılar canikom:/

Şeker portakalım babana çok geçmiş olsun Allah şifa versin, özlettin kendini.
Aryam ben yeşil mercimeğin siyah suyunu dökmüyorum vitamini gider diye düşünüyorum.

Dün misafirliğe gittik kahvaltıya ;akşam da annem ve babamla çay içmeye çıktık. Güzel geçti.
Bugün hava yağmurlu. Dün de Kereme mothercare den mont aldım, tam zamanlama.

slmmm kızlar uzun zamandır gıremıyodum çalışıyorum cok yogun oluyorum buralar artık tenhalaşmıştır dıyodum ama bırakmamıssınız bravo sıze temmuz annelerı..
bızler ıyıyız bızde kahvaltıde çok çeşit yıyemıyoruz
haşlanmış yumurtanın beyazı ekmek
bazende tereyaglı tavada yumurta
nasıl çeşitlendrebılırım bılmıyorum
peynır pek sevmıyo kaşar yıyodu sımdı yemıyor :(

Sağol yaratıcı arkadaşım benim:) ufkumu genişlettin. Tuzlu keklerden deneyeyim bari. Börekte iyi fikir. Gevrekler dün aklıma geldi de yedirilebilir mi diye kararsız kalmıştım. Zararı yoktur heralde.
Arabaya sevindim, özel deterjanlar var hafif çizikleri silince yok ediyor önemliyse ondan deneyebilirsin.
Yine mi valiz? Başarılar canikom:/

Kp de pasta yapalım falan dedi. Onlar düşünüp dursunlar :D

Aryam ben yeşil mercimeğin siyah suyunu dökmüyorum vitamini gider diye düşünüyorum.

Dün misafirliğe gittik kahvaltıya ;akşam da annem ve babamla çay içmeye çıktık. Güzel geçti.

Babana söylediniz mi????????

indirimden mi aldin canım? ne kadardi fiati

Özlemim bizim arabalar ayrı evet çok şükür :)) kesin acemi de yuh yani...

Bornum güle güle kullanın şimdiden.
Seni burjuva:9:

Herkese günaydınnn....
Bizim mesai başladı, kahvaltı yaptırıcam birazdan. Deli gb uykum var benim yaa:/ 7 ye kadar uyusam ne iyi gelecekti.
Güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...
Size tatil değil mi?
Kahvaltıda benim olduğum günler yumurta yiyor. Ben yokken de sanırım Kv onlar kahvaltı yaparken yediklerinden veriyor. Ayrı bir şey vermiyor diye biliyorum. Aden şu sıralar süzme peynir seviyor.

barbarino, biz de kahvaltı mevzuunu konuşuyorduk.
üstüne yazmışsın, okumadıysan birkaç mesaj öncesine bak :34:

busmai, keremin montu hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın inşş:31:
ayşecik hala mont giyemedi, havası gelmedi istanbulda :37:
babana söylediniz mi, yazmamışsın.. bence baban çoook sevinecek :52:

Bu arada benim kız vejetaryan mı olacak nedir et yemiyor ya. Ağzına et, kıyma gelince çıkarıyor.

etteki besin değerleri başka yiyeceklerde de var
mesela yeşil mercimek demir bakımından etten daha fazla içeriyor diyebiliyorum.

kuşbaşı da yemiyor mu? kıymalı menemeni seviyor, bazen kavurup üzerine yumurta kırıyorum.
sonra kıymalı böreği de çok seviyor. bu ara hiç köfte yemiyor, bıraktım ben de dolma içlerinden az yiyor.

Son düzenleme:
indirimden mi aldin canım? ne kadardi fiati
189 dan 120 ye inmişti canım
Resmini bulabilirsem koyarım çok şık oldu küçük adam gibi :)
Kp de pasta yapalım falan dedi. Onlar düşünüp dursunlar :D

Babana söylediniz mi????????
E tabi ki
Kalp atışlarını duyunca annem söylemiş. Beklediğim tepkiyi vermiş "daha erken değil mi, ikisine nasıl bakacak?" Annem de " sen kızını hala ufak zannediyosun heralde ben 30 yaşımda 3.yü doğurmuştum" :))
Ben de 29 da 2.yi ancak.. :)
Dün akşam da hayırlı olsun sana kolaylıklar diliyorum dedi ben de sağol babacım dedim çünkü benim ne kadar üşengeç tembel ve uyku sevdalısı olduğumu biliyor:)
Annem de yeter artık senelerce yattığın artık yatmak yok diyo ,çok mutlu durumdan :)
barbarino, biz de kahvaltı mevzuunu konuşuyorduk.
üstüne yazmışsın, okumadıysan birkaç mesaj öncesine bak :34:

busmai, keremin montu hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın inşş:31:
ayşecik hala mont giyemedi, havası gelmedi istanbulda :37:
babana söylediniz mi, yazmamışsın.. bence baban çoook sevinecek :52:

Sağol canım babam bana acımıştır kv gibi kereme değil :)))
Dün akşam zaten kv kerem çocukluğunu yaşayamadı dedi ben de "yahu sanki bebeği kereme baktırcam çocukluğunu elinden alıcam; Sen bana acı ,bana" dedim :)) bir de isteyerek hamile kaldığımı söyleyince ayrı bir şok oldular ve saygıyla sustular :))

Gule gule kullansin canim iyi gunlerde sicacik tutsun pasayi
Bu arada benim kız vejetaryan mı olacak nedir et yemiyor ya. Ağzına et, kıyma gelince çıkarıyor.

Benimki de yemiyo ;(( hemen itikliyo yaa

Back
X