Seni burjuva
Size tatil değil mi?
Kahvaltıda benim olduğum günler yumurta yiyor. Ben yokken de sanırım Kv onlar kahvaltı yaparken yediklerinden veriyor. Ayrı bir şey vermiyor diye biliyorum. Aden şu sıralar süzme peynir seviyor.
Evet ya ne burjuva :))))
Bu arada benim kız vejetaryan mı olacak nedir et yemiyor ya. Ağzına et, kıyma gelince çıkarıyor.
Köfte de mi sevmiyor??? Ara ara denemek lazım işte. Bi sevmediklerini sonra sevebiliyorlar. Nfknın dediği gibi dolma içi de yedirebilirsin. Benim oğluşum tavuk da seviyor ama tavukların durumu ortada olduğu için vermemeye çalışıyorum.
189 dan 120 ye inmişti canım
Resmini bulabilirsem koyarım çok şık oldu küçük adam gibi :)
E tabi ki
Kalp atışlarını duyunca annem söylemiş. Beklediğim tepkiyi vermiş "daha erken değil mi, ikisine nasıl bakacak?" Annem de " sen kızını hala ufak zannediyosun heralde ben 30 yaşımda 3.yü doğurmuştum" :))
Ben de 29 da 2.yi ancak.. :)
Dün akşam da hayırlı olsun sana kolaylıklar diliyorum dedi ben de sağol babacım dedim çünkü benim ne kadar üşengeç tembel ve uyku sevdalısı olduğumu biliyor:)
Annem de yeter artık senelerce yattığın artık yatmak yok diyo ,çok mutlu durumdan :)
Sağol canım babam bana acımıştır kv gibi kereme değil :)))
Dün akşam zaten kv kerem çocukluğunu yaşayamadı dedi ben de "yahu sanki bebeği kereme baktırcam çocukluğunu elinden alıcam; Sen bana acı ,bana" dedim :)) bir de isteyerek hamile kaldığımı söyleyince ayrı bir şok oldular ve saygıyla sustular :))
Ne gıcıksın kızım ya; hiç anlatmıyosun :) herkes kendi çocuğuna üzülür, babaanneler ise toruna