• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk lafını duymadın çevrenden herhalde :)))

Ben de özlem gibi kocanı kınıyorum.. :D

Kolay gelsin canım. Bak şimdi ne düşündüm; ilerde bizim veletler ilkokulda olup da bişi dolayısı ile okul tatil olduğunda biz napıcaz?? Yani bize tatil değil ve çocuk tek kalamaz sonuçta evde... Hiç düşünmüyorlar böyle şeyleri...

Günaydınlar herkese. Dün babası ile bi ton kuduran oğlum banyoya rağmen gece en uzun bir saat uyudu!! Oysaki kp güzel uyur demişti bi de... İşin şaşırtıcı tarafı benim buna alışmış olmam.... Güzel bir gün olsun inşallah.

kurs gibi bi yere yollayabilirsin veya komşuya gider
eğer akıllı usluysa evde tek de durabilir mesela 3.sınıftayken

günaydın canlar, cumanız mübarek olsun inş.. :16:

ayşecikle bime gittik çatal almak için. renkleri güzel ve çeliği kaliteli görünüyor.
uç kısımları da sivri değil, rahatlıkla kullanırız.
pembe kaşığımız vardı. iki de çatalımız oldu. 2,5 lira tanesi :34:

$rsz_img_20131129_090641.webp $rsz_img_20131129_092806.webp

Havucluyu hic begenmedi digerine bayildi :)
havuçlu kek sevmeyen biri:53:
bence sevdi, hatta bayıldı ama gıcıklık yapıyor :76:

Yakında bir hamile haberi daha alacağız sanırım.
açıkçası ben her sabah bi hamile haberi alacağım hissiyle topiği açıyorum :1:
diyorum ya, kendimden bile korkmaya başladım.

...

Günaydınlar herkese. Dün babası ile bi ton kuduran oğlum banyoya rağmen gece en uzun bir saat uyudu!! Oysaki kp güzel uyur demişti bi de... İşin şaşırtıcı tarafı benim buna alışmış olmam.... Güzel bir gün olsun inşallah.
bu işe hiçbir açıklamam yok amaaa..
Allah insana taşıyamayacağı yük vermezmiş, senin bünye de kaldırıyor bak:101:
ben olsam ruh hastası olurdum, sen neşeli ve pozitifsin

Herkese günaydınnn...
Dün mercimek yemeğini yaptım ben ve annem sevdik eşim ve arya hiç yemediler:/ uyuzlar!
Kahvaltıya da aryaya krep yaptım onu biraz yedi şükür. Bu ara 3. Azımızı çıkarıyoruz biraz iştahsız ve huzursuzuz.
Bizde bugün kayseriye gidiyoruz. Çantamız kısmen hazır, ve okulda nöbetçiyim. Yorucu bir gün beni bekler...
mercimek sevmeyenleri de kın kın kınıyorum.. :63:
ellerine sağlık bacım.. afiyet bal şeker olsun, anneciğinin de ellerinden öperimm.
kolay gelsin.

ben de dün akşam yumurtalı ekmek yaptım. ayşecikle bana karar, denemek için 4-5 dilim.
ayşecik toktu, pek yemedi. ama yumurta sevmeyen eşim 3 dilim yedi :30:
bi dahaki sefere içine kekik de eklicemmm:56:

ayşecikte yeni başladı. bazen kakasını yapacağı zaman
koltuğun arkasına geçip saklanıyor, yaptıktan sonra ortaya çıkıyor.
Rabbim nasıl bi his vermiş.. içgüdüsel olarak gizlenme ihtiyacı duyuyor yaa:107:

Son düzenleme:
Bu sabaha facete cocugunu bogarak oldurmeye calisan bi anne videosu ile basladim icim cok skntili atamiyorum bu psikilojiyi uzerimden aglayasim geliyo durup durup ;(((

Okula geldim ve ders programımı aldım. İğrenç ötesi. Arada hep boşluklar var ve yarım gün boşum uçup gitmiş :(

en uzun uykusu 1 saat diyorsun yani:26: çok yorucu olur ama maşallah senin bünye alışmış bu duruma:53:

Bazen 2 saat de oluyo hakkını yemiyim. Ama bu gece manyadı resmen. Eskiden olsa oturur ağlardım ama artık ona bile halim yok :)

kurs gibi bi yere yollayabilirsin veya komşuya gider
eğer akıllı usluysa evde tek de durabilir mesela 3.sınıftayken

Komşularımla iyi ilişkiler kurmalıyım :D

ayşecikle bime gittik çatal almak için. renkleri güzel ve çeliği kaliteli görünüyor.

Eki Görüntüle 877068 Eki Görüntüle 877069

Güle güle kullanın :)

havuçlu kek sevmeyen biri:53:
bence sevdi, hatta bayıldı ama gıcıklık yapıyor :76:

açıkçası ben her sabah bi hamile haberi alacağım hissiyle topiği açıyorum :1:
diyorum ya, kendimden bile korkmaya başladım.

bu işe hiçbir açıklamam yok amaaa..
Allah insana taşıyamayacağı yük vermezmiş, senin bünye de kaldırıyor bak:101:
ben olsam ruh hastası olurdum, sen neşeli ve pozitifsin

mercimek sevmeyenleri de kın kın kınıyorum.. :63:
ellerine sağlık bacım.. afiyet bal şeker olsun, anneciğinin de ellerinden öperimm.
kolay gelsin.

ben de dün akşam yumurtalı ekmek yaptım. ayşecikle bana karar, denemek için 4-5 dilim.
ayşecik toktu, pek yemedi. ama yumurta sevmeyen eşim 3 dilim yedi :30:
bi dahaki sefere içine kekik de eklicemmm:56:

Milletten hıncımı çıkarmamaya alıştım desem daha doğru ;)

Bu sabaha facete cocugunu bogarak oldurmeye calisan bi anne videosu ile basladim icim cok skntili atamiyorum bu psikilojiyi uzerimden aglayasim geliyo durup durup ;(((

Kızım deli misin böyle şeyler izliyosun?!?!?

Ya oyle bisi oldugunu anladimki baslikta oyle bisey yazmiyodu acinca gordum birden psikilojim mahvoldu senin de programa uzuldum simdi cok sinir oluyorum programlari bir turlu ayarlayamiyolar dellendiriyolar insani

Ya oyle bisi oldugunu anladimki baslikta oyle bisey yazmiyodu acinca gordum birden psikilojim mahvoldu senin de programa uzuldum simdi cok sinir oluyorum programlari bir turlu ayarlayamiyolar dellendiriyolar insani

Millet bilerek koyuyo öyle videoları. Gerizekalı manyaklar.

Ya program olayı hep bir sorun. Birilerinin iyi ise senin kötü. Bi de oğluş büyüdü sanırsın adam oldu ya önemsemiyolar sen yorgun musun nasıl verimli olursun. Neyse artık boş saatlerimde okul işi yaparım mecburen.

Pembiş niye dönem ortasıprogram değişti anlamadım? Kötü olmuş senin için ne deyim:/

şu hastanede çocuğunu boğmaya çalışan kadın mı
önceden de 2 çocuğunu boğmuş zaten anlamamışlar. kadın deli demek ki.. ben de kötü olmuştum izleyince:(
bir de bakıcıların dövdüğü çocukları falan görmüştüm, onlara da çok ağlamıştım.
çin'de uygurlu bir çocuğu sokak ortasında tekmeleyenler vardı hepsi gülüyorlardı.aralarında kadın bile vardı.
ya insan hayvana yapmaz bu eziyeti.. hayvan demişken; canlı canlı hayvanların kürkünü yüzenleri de gördüm. ona da ağladım. kürk giymeyin:kkk:

dünyada öyle korkunç şeyler oluyor ki ,insanın aklı vicdanı almıyor.. izlemek görmek de lazım belki.. ama bünye kaldırmıyor.. benim de hepsi karşıma bilmeden çıktı.
Okula geldim ve ders programımı aldım. İğrenç ötesi. Arada hep boşluklar var ve yarım gün boşum uçup gitmiş :(

Bazen 2 saat de oluyo hakkını yemiyim. Ama bu gece manyadı resmen. Eskiden olsa oturur ağlardım ama artık ona bile halim yok :)

Komşularımla iyi ilişkiler kurmalıyım :D

Güle güle kullanın :)

Milletten hıncımı çıkarmamaya alıştım desem daha doğru ;)

Kızım deli misin böyle şeyler izliyosun?!?!?

ne kötü olmuş programın yaa:(
kerem saatte bir kalksa ben aklımı kaçırır, önüme geleni bi güzel pataklardım heralde
bitsin artık ya!!

Herkese günaydınnn...
Dün mercimek yemeğini yaptım ben ve annem sevdik eşim ve arya hiç yemediler:/ uyuzlar!
Kahvaltıya da aryaya krep yaptım onu biraz yedi şükür. Bu ara 3. Azımızı çıkarıyoruz biraz iştahsız ve huzursuzuz.
Bizde bugün kayseriye gidiyoruz. Çantamız kısmen hazır, ve okulda nöbetçiyim. Yorucu bir gün beni bekler...
Bence siz Kayseri'ye tayin isteyin.

Eki Görüntüle 877068 Eki Görüntüle 877069

çok şekerler.:46::46::46:Ben plastik aldım.Belli bir süre kullan at.Ama kalırsa bunlardan da alabilirim.

born, kuzum niye öyle şeyleri izliyorsun yaa?
hadi ismi yazmıyordu, anlayınca kapatsana. anne olunca böyle şeylere dayanamıyor insan.
bak bi daha görmicem heea! uyarıyorum senii:20:

çok şekerler :46::46:Ben plastik aldım.Belli bir süre kullan at.Ama kalırsa bunlardan da alabilirim.
bu fiyata böyle bi şey bulunmaz.
çok mağaza gezdim ordan biliyom :37:

bizde iki kez değişti.Aralıkta tekrar değişecek.Doğum iznine ayrılanlar, gelenler derken...
Sınavı gözettim geldim.aDEN'İ UYUTTUM.bEN DE UYUYACAĞIM.6da kalktım.12'de yatmıştım.

ooh, yat bacım iyi uykular.
ayşecik uyurken ben de egzersizlerimi yaptım, duş aldım.
havlulara sarınmış öyle duruyorum, mayıştım yaa:17:

Pembiş niye dönem ortasıprogram değişti anlamadım? Kötü olmuş senin için ne deyim:/

Kanser olan bi arkadaşımız vardı o gitti diye değişti.

şu hastanede çocuğunu boğmaya çalışan kadın mı
önceden de 2 çocuğunu boğmuş zaten anlamamışlar. kadın deli demek ki.. ben de kötü olmuştum izleyince:(
bir de bakıcıların dövdüğü çocukları falan görmüştüm, onlara da çok ağlamıştım.
çin'de uygurlu bir çocuğu sokak ortasında tekmeleyenler vardı hepsi gülüyorlardı.aralarında kadın bile vardı.
ya insan hayvana yapmaz bu eziyeti.. hayvan demişken; canlı canlı hayvanların kürkünü yüzenleri de gördüm. ona da ağladım. kürk giymeyin:kkk:

dünyada öyle korkunç şeyler oluyor ki ,insanın aklı vicdanı almıyor.. izlemek görmek de lazım belki.. ama bünye kaldırmıyor.. benim de hepsi karşıma bilmeden çıktı.

ne kötü olmuş programın yaa:(
kerem saatte bir kalksa ben aklımı kaçırır, önüme geleni bi güzel pataklardım heralde
bitsin artık ya!!

Benim aklım almıyor bu tarz şeyleri izleyince. Ve kim ne derse desin seninle aynı din veya ırktan olmayana, yada bir hayvana asla yapılmayacak şeyler bunlar. Ben ıstakozların nasıl pişirildiğini öğrenince onu da hayatta yiyemeyeceğime kanaat getirdim ki ben çok severim deniz ürünlerini.

Valla halimi görsen şaşarsın. Kimse inanmaz gece okadar kalkıp durduğuma. Manyak gibi de sırtım ve boynum tutuldu....

bizde iki kez değişti.Aralıkta tekrar değişecek.Doğum iznine ayrılanlar, gelenler derken...
Sınavı gözettim geldim.aDEN'İ UYUTTUM.bEN DE UYUYACAĞIM.6da kalktım.12'de yatmıştım.

Umarım yine güzel bir programın olur.

Sıhhatler olsun :)

Bence siz Kayseri'ye tayin isteyin.

çok şekerler.:46::46::46:Ben plastik aldım.Belli bir süre kullan at.Ama kalırsa bunlardan da alabilirim.
İsteyecez istemesine de gidemiyoruz ki, biz sınıfçıyız kuzummm:/

Kıskandım şimdi:/

Back
X