hayırlı olsun canım. allah iyi insanlarla karsilastirsinbu arada bizim ailede de bi hareketlilik var. Abim birini tanistiracakmis bize. heyecan yaptik annemle, hayirlisi bakalim nelerr olcek
oglan biiiiizim kiz biziiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım. allah iyi insanlarla karsilastirsinbu arada bizim ailede de bi hareketlilik var. Abim birini tanistiracakmis bize. heyecan yaptik annemle, hayirlisi bakalim nelerr olcek
Geçmiş olsun canım.
ama biz özlüyoruz.Günde bir kez de olsa yaz.
Emerken saç çekme işine uyuzum.Canım yanıyor.Niyet üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi belli değil.
kız. enim canım kiymetlidir cektirmem saçımiama öpücüğe Hayır demem
bizimki opmuyor daha bazen yaliyor gibi yapıyor
![]()
aslinda senin yazından sonra dedim sonuçta üç çocukla gerçekten normal bu yorgunluk.. internetten de arastirinca gitmedim. zaten gözüm yemiyordu çocuklarla hastaneye gitmeyi..
Waoow haşin erkek:)) kız ben seni bulmaz mıyamm , saçlarını yolmaz mıyammm :)) çok tatlıı
erkek iste, sevilme istegini nasil belli ediyor![]()
Pazartesiye arkadaşımı çağırdım. Buzlukta peynirli böreğim vardı. Onun dışında kolay olarak ne yapsam acabaaaa; patates püresi ve haşlanmış tavuğu karıştırıp kaşarla fırına versem, yeşil salata bir de çikolata soslu ıslak kek yapsam yeter gibi geliyor.
Bu arada aklıma bişey takıldı, ikinci sezeryanda aynı yerden mi kesiyorlar? Benim iz kalmadı gibi bişey ; estetik dikiş yapmışlardı.. umarım daha kötü olmaz bu sefer başka doktor çünkü
seker pembem, nasil ankara, tanistiniz mi mustakbel gelinle?
bu arada bizim ailede de bi hareketlilik var. Abim birini tanistiracakmis bize. heyecan yaptik annemle, hayirlisi bakalim nelerr olcek
slmm kızlar uzun zamndır yazmıyorum beni hatırladınızmı bilmiyorum. ara sıra yazıyodum. busmai hayırlı olsun yeni bebişin. bende hamileyi 6 haftalık ve yeni öğrendim .kızım hala emiyodu. emmeden uyumuyorr.sen emziriyomuydun hamile kaldıgında.emiyosa nasıl emzirmeyi bıraktınız. ben nasıl yapcam bilemedim.[/QUOTE
Hayırlı olsun canım. Merak ettiklerimin hepsini nfk sormuş.
Güleryüzlüyse sorun yok demektir.Ama çekip kendine yaklaştırıyo teyzesiiiiiii öpeyim diye :)
Benim oğluşum da öp diyosun yalıyo gibi yapıyo :) kız olsalardı çoktan muah yapmayı öğrenirlerdi :)
Canımcım tabiki normal. Biz tek çocukla ne hale geliyoruz. Senin bi de üç çocuk artık biri daha çok minikkkk :)
Hahhaa şarkı süper oturdu
Heeee kazma gibi :) aklıma taş dvri karikatürleri geldi; adam kadının kafasına kütüğü indirip saçından sürüyerek mağraya götürür ya :)
Ben ikisi arasında milimlik fark oluyo diye biliyordum ama elifnaz daha iyi bilir. Ben senin yerinde olsam uzak muzak demem busmai eski doktoruma giderim eğer bu kadar memnun kaldıysam.
Kankaaaa ben de gelip yiyem miii :)?
Ankara buz gibiiiiiiii. Dehşet valla.
Tanıştım canikom. Zaten onu yazmaya geldim. Valla ben çok beğendim. Hoş sohbet ve güler yüzlü. Tabi sonuçta iki saat gördüm ve bir saat yalnız oturdum ama herhangi bişi rahatsız etmedi. Hani bi tuhaflık olsa kendini gösterirdi diye düşünmek istiyorum :) yaza düğün olsunnnnnnn
Kızımmmmmmm ne meraklıyız görümce olmaya!! :) inşallah güzel günler bizi bekler :)
bu arada bizim ailede de bi hareketlilik var. Abim birini tanistiracakmis bize. heyecan yaptik annemle, hayirlisi bakalim nelerr olcek
[/QUOT
Ne bereketli topikmişiz ya. Gelinler, hamileler...
İnşallah... Sen bize ve cücüklere lazımsın bacımm, dikkat et kendine.vitamin aldirdim kendime bakalım inşallah etkisi olur
Çılgın değil de sıpa o zaman!Ben niye bu kadan unutkan bi insanım yahuuuuuu?!?! Çılgın oğluşumun bayadır yaptığı bişi anlatamadım hatırlayıp da...! Emzirirken saçımdan çekiyo ve kendini öptürüyo :) çılgın değil de ne ?!?!
slm canlar.. Disim apse yapti discideyim suan. Aysecigi neneye biraktim. Ben de oraya gecicem. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum..![]()
tşkürrler.ben de agır agır alıştıracagım mecbur benim emzirmememi tavsiye etmed dr..en kısa zamnda bıraktır dedi. gündüzleri vermicem 1 hafta falan geceleri vereyim hem sütüm azalsın diye.Tebrik ederim :) 12 haftalık olana kadar emzirebileceğimi söyledi doktor. Hamileliğin son ayına kadar emzirenler de varmış; Ama annenin iyi beslenmesi ve dinlenmesi lazım. Yani çocukları etkilemiyor sadece annenin deposundan gidiyor.
Yavaş yavaş emme sayısını seyrekleştiriyorum, ben de emzirerek uyutuyordum şimdi bazen ayağımda sallayarak uyutuyorum.
Yalnız sütün içeriği değiştiği için oğlum ishal olmaya başladı![]()
eveeeet, bi hamile dahaistiyor muydunuz, surpriz mi oldu? hayirli olsun. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Cuma günü Kv Aden yastığını getirip yüzüstü yatıyor dedi.ben de uykusu geldiği içindir dedim. O da yüzüstü yatan çocukta kıl kurdu olur dedi. Bana pek mantıklı gelmedi aslında ama yine de içime kurt düştü.
Dun ani misafir ustune misafir geldi ani misafirleri sevmiyorumm!!!bir turlu yazamadim...nfkcim disin iyidir ins.. pembis gelin adayini sevmene cok sevindim bu arada bnm oglus da sacimi degil ama burnumu yolup ayagini opturuyo !?
Delii hayirli olsn bebisin...
Sabah sabah hmn yaziyim dedim ne olur ne olmaz bugun cikip biseyler yapasim var ama ne avm fln da hic istemiyo cnm ne yapsammm ne yapsaam efenin hamaginsa sallansaaam :)))
Danışman diye bi filmi hiç duymadımBugün aryayla görümceme gittik, oturduk. Akşama da yemeği evde yiyip dışarda çay içip sohbet ettik, iyi geldi. Sinemaya gitmeye gitmeye üşenir olduk artık. Oysa danışman diye bi film vardı meraktaydım. Bi dahaki sefere artık.
Delii cim tebrikler... Soruların cevabını bekliyoruz...
Pembiş, hadi gözünüz aydın, içine sindi gb, allah tamamına erdirsin.
Nfk cık darısı size...
Benimki de yüz üstü yatıyor dizlerini karnına çekmiş, toto havada:) hepimizinki kıl kurdu desene :))))Cuma günü Kv Aden yastığını getirip yüzüstü yatıyor dedi.ben de uykusu geldiği içindir dedim. O da yüzüstü yatan çocukta kıl kurdu olur dedi. Bana pek mantıklı gelmedi aslında ama yine de içime kurt düştü.
Dediğim gibi emzirmenin bebeğe bi zararı yok tamamen olay sende.."gebelikte emzirme" diye yazarsan baya yazı çıkıyor internettetşkürrler.ben de agır agır alıştıracagım mecbur benim emzirmememi tavsiye etmed dr..en kısa zamnda bıraktır dedi. gündüzleri vermicem 1 hafta falan geceleri vereyim hem sütüm azalsın diye.
amin cnm saol. tam olarak istiyoduk diyemicem. çokta dikkatli olmuyodun emziriyorum diye.
Ani misafirleri kim sever ki?? Ne düşüncesiz insanlar var, ne hazırladın onlara?Dun ani misafir ustune misafir geldi ani misafirleri sevmiyorumm!!!bir turlu yazamadim...nfkcim disin iyidir ins.. pembis gelin adayini sevmene cok sevindim bu arada bnm oglus da sacimi degil ama burnumu yolup ayagini opturuyo !?
Delii hayirli olsn bebisin...
Sabah sabah hmn yaziyim dedim ne olur ne olmaz bugun cikip biseyler yapasim var ama ne avm fln da hic istemiyo cnm ne yapsammm ne yapsaam efenin hamaginsa sallansaaam :)))
Normalde dönüyor yani.. İyi bari.Günaydın güzel annelere ve onlardan daha da güzel kuzucuklara ...
Perşembe cuma tatil dolayısıyla pek vaktim olmadı , bir ara da internet hattında problem vardı ,
Deli; hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla kucağına al inşaallah yavrunu ...
Nfk ; çok geçmiş olsun, şimdi iyisindir inşaallah ,
Pembe; hayırlı olsun gelin adayınız, darısı abimin başınaevde kalacak artık, birini beğense de ben de görümce olsam
Busmai; evet canım hepsi aynı yerden kesiliyor ve dolayısıyla ilkine göre daha kalınca bir dikiş yeri olmuştu bende estetik dikişli kısım; ama şimdi normale dönüyor yavaş yavaş..
Neyneyse; hoşgeldin , iyi olmanıza sevindim , arada göstersen kendini ):
Elifnaz; ihmâl etme bence değerlere de baktır Demir eksikliği de yorgunluk halsizlık yapıyor; bende de bu aralar unutkanlık dalgınlık başladı, ben de istiyorum bir tetkik..
Her ne kadar pazar pazar ve Sabah sabah kalkıp arkadaş buluşmasına giden kocama gıcık olsam dainşaallah güzel bir gün olur ,
Hayırlı huzurlu bir pazar diliyorum hepinize..![]()
Pembişim inşallah gelin adayıyla hep anlaşırsınız. İnsan kardeşini evlendirirken başka bişey istemiyor zaten.
Danışman diye bi filmi hiç duymadım
Benimki de yüz üstü yatıyor dizlerini karnına çekmiş, toto havada:) hepimizinki kıl kurdu desene :))))
Dediğim gibi emzirmenin bebeğe bi zararı yok tamamen olay sende.."gebelikte emzirme" diye yazarsan baya yazı çıkıyor internette
Bu arada "istemiyorduk" kelimesine kılımmmm ;
Sakın kimseye öyle söyleme, bebiş şimdiden herşeyi hisseder
Ani misafirleri kim sever ki?? Ne düşüncesiz insanlar var, ne hazırladın onlara?
Normalde dönüyor yani.. İyi bari.
Benim eşim de bugün çalışıyor. belki öğleden sonra keremi biraz dışarı çıkarır-mış; onu bekliyorum yarınki misafirime bişeyler hazırlarım ben de
Oo hayırlı olsun inşallah uyumlu gider herşey
Sezaryen sonrası normal doğum yazıları okuyorum hem cesaret veriyor hem de korkutuyor; isterdim ama yapamam galibailkinde çok istedim, olmadı..
Uyumak istiyoruuuuummm! Haftasonlarım haftasonu olsun, miskinlik yapayım istiyorum. Ama nerdee?