Valla çok güzel oldu bugün. Kerem bahçede oynadı, sonra da yemeğe gittik annem ve babamla. Biz yerken de oğluş zaten yorgundu arabada uyudu. Ooh enerji depoladım valla :) Şükürler olsun bugünümüze
Hahhahaa domino etkisi oldu topikte
:))) her kışın bir yazı vardır. gerçi yazlar da cehennem gibi oluyor artık, o zaman da çıkılmıyor
There's no bad weather; there's bad clothing. Yani ; kötü hava yoktur, kötü giyinme vardır. Kalın giyinip çıkınnn:)
Bugünün güzel geçmesine çoook sevindim canım. Aferin Kereme :)
Tabi kalın giyinip çıkılmalı da benim cinscan gibi bere ve atkı taktırmayanları netcez???

Paraya kıyıp 1GB internet aldım ,zırt pırt topiğe yazmamdan anlaşıldığı üzere:) Ama sadece bu aylık
Ama muhabbetin özleniyor be kankaaaaaaa.
maşallah!ne kadar bereketli bi pazar.. sayfa sayfa mesajlar
amiiiin canım, inş.
küçük abim, fazlasıyla iyi niyetli ve merhametli biri. insanları da kendi gibi görür. onun için en iyi gelini istiyorum Allahımdaaan
ooh, ne güzel ya.. valla ben bi insanda ne çok güler yüze bakıyorum.
asık suratla ömür mü geçer beah!hoşsohbet olması da ne güzel. akrabanın bi gelini var.
kız, sus pus oturuyor. soruyorum, kısa cvp veriyor. espri yapıyorum, mesafeli gülüyor. iltifat ediyorum, hmm diyor.
manyak mı neaşaka bi yana, öyle suskun insanlardan sanki sinsilermiş gibi korkuyorum ben..
bi kere görümce oldum, ama diyorum ben görümce değil, yengeme kardeşim.
Allah iyilerle karşılaştırsın inş
di mi yaa
amaan, kocakarı lafı o.
ooh, geçmiş gitmiş, ucuz atlatmışsın ne güzel.
benim yıllar önce dolgu yapılmış bi azı dişi. film çekildi, canlılığını yitirmiş.
bi kanal tedavisi deneyecekmiş, olmazsa köprü ya da implant
yani daha çooook işim var, çooook!
gel kııız, kuş kadarsın. ben seni ayağımda bile sallarım
ani ve misafir üstüne misafir miii?
ay millet ne rahat ya!
ısır annesi o ayağı ısır, poğaçadır onun ayağı şimdi yaaaa
aa, maşallah ya. bu yaşta malının bilincinde olması
bebekle aynı yatakta yatılmıyor yaa :100:
ben emzirip yatağına geri koyuyorum. eşim yok, bırak aman bizle yatsın diyor.
tabi ona hava hoş. başını yastığa koyduğu gibi uyuyor adam
bense psikolojik olarak rahat edemiyorum, dalamıyorum. çarpıcaz, ezicez, vurucaz diye.
hani şimdi büyük, bi şey olmaz diyebilirsiniz ilk aylardan sonra hiç beraber yatmadım
bu saatten sonra da yatmayalım. zati odayı ayırmak gerekiyor, başa mı dönelim de miii
sen de anneanneye gitseydin ya bacım.
pazar pazar evde mi durucan yaaa
ben de istedim istedim ama olmadı
eşimin arkadaşının bebeği oldu gittik ziyarete. yani o kızın hiçbirşeyine imrenmedim, ama doğumunu anlatırken nasıl kıskandım anlatamamhayırlısı ne diyim.
aman kışın da derdi var, soğuk. bi yere çıkamazsın evet ama
çocuk hasta mı oldu, üşüttü mü? banyoyu nasıl yaptıracaksın hepsi dert
di mi yaa? kızım, yavaş yavaş hepimizi ele geçirecekleeeer
iyi yapmışsın bacım.. rahat rahat kullan.
benimki de motive etmedi. iyi bi dr ancak doğum konusundaki yönlendirmesi çok önemli.
zira ilk olduğu için dr ne söylerse ona inanıyoruz, çünkü deneyim yok, nasıl bi şey bilmiyoruz.
benimki de bebek iri, başı büyük o yüzden kanala girmiyor diye söylüyordu.
miad doldu. suni sancı deneyelim dedim. rahimde açılma yok, yumuşama yok, sancı yok.
ilk doğum, zorlamayı tavsiye etmem dedi. eşimle tamam dedik işte
iviiit![]()
Bu ne nfk ya???!!! Sonu gelmedi kız yazdıklarının. Şimdi de yorum yazarken tepeye çıkıp çıkıp bakmam lazım!!

Canikom bizim çene düşük olduğu için sessiz insanlar sinsi geliyo. Yani bunca konuşmaya karşı taraf bikaç cümle kurmayınca kıl oluyoruz ki haklıyız :) daha kardeşimle kritik yapmadık ama bence oluru var bu işin :)
Oğluş babası kılıklı bu anlamda :) yani onun da teeeee ne zamanki oyuncakları durur, birçok şeyi eskimez :)
Normal doğumun nesine özencen kızım yaaaa!!!??? Büyütmüşün ayşeciği içerde kocaman etmişin bi de normal mi çıkaracaktın??!! :)
Hepimizi ele geçirecekler deyince aklıma Fakülte filmi geldi. Zuzaylılar milleti ele geçiriyo vsvs :)
eşimin arkadaşının bebeğini görmeye gittik demiştim ya..
bebek 1 aylık. doğumdan sonraki birkaç gün anneanne gelip yardımcı olmuş evde.
sonra kızın kardeşi, yani bebeğin teyzesi kalmış. hala da o vardı.
işin garibi, teyzenin yanında bi de arkadaşı var. gece de kalıyor mu bilmiyorum ama gözüme battı.
yani, lohusa ablasına yardım için baldızın evde kalmasının bir yere kadar meşruiyeti var da,
o arkadaş ne oluyor onu anlamadım
tabloyu siz gözünüzde canlandırın şimdi. hepimiz yaşadık biliyoruz.
anne hala hamile tshirtüyle geziyor, uykusuz yorgun saç baş dağınık.
bebekle ilgileniyor, üstü başı süt ve kusmuk.
evde aileden olmayan genç bi kız.
bi de güzel, bi de havalı. saçlar boyalı hem de yapılı.
full makyaj, daracık moda kıyafetler. tiril tiril geziyor evin içinde..
Kızımmm töbe töbe film sahnesi gibi oldu :) kalmıyodur belki evlerinde... Umarım yani :)
şeker portakalımm, seni merak ediyorum.:97:
Ben de ben de.
Araba olmayınca insan arabanın kıymetini daha iyi anlıyormuş...1haftadır neredeyse hiç dışarı çıkamamıştık bugün acısını çıkarttık aldık oğluşu gittik cevahire alt katı oyun merkezsi anladığı da oldu anlamadığı da herşeye bindi kendi aklınca ama çok eğlendi yüzündeki ifade görülmeye değerdi dönmeye yakın yorulmuş olucak ki inanın aylar yıllar sonra dışarda uyudu bizde koyduk arabasına bir de güzel yemek yedik daha ne olsun demiii
ben de hep öyle diyorum
Ohh sefanız olsun canım anne babayla bi de kerem de uslu durduysa daha ne olsun
Kız ben ve kuş ?
O senin gördüğün küçük kuş şu anda oldu deve kuşu
Tam 60 kiloyum bende rutin durum şudur hep kışın kilo alırım sonra yazları veririm sen beni yazın gördün bir de kış buluşması yapalım da gör :18:
okurken sinirlendim arkadaş markadaş anlamam ben bakımsız da olsa hoşlanmam da hele ki o lohusa hallerimde hiç istemezdim tabloyu canlandırdım ve hoşlanmadım
Normal doğum konuşulmuş ben de eksik kalmıyım yaziyim...Bu sabah tam da tuba ünsalın doğum hikayesini okumuştum 2 çocucugunu da normal yolla doğurmuş ilkinde hiçbişey anlamadım asıl ikincisinde anladım diyor...Benden başka normal doğum yapanlar varsa onlarda yorum katsın genellemek istemem ama suni sancı denen şey beni öyle bir hale getirmişti ki benim gözüm hiçbirşeyi görmedi yani o kadar acıya değer mi normal doğum yapmış olmak bilemiyorum tek güzel yani çocugun cıktıgı ana şahit olmak ki onu epidural sezeryanda da cok rahat görebiliyosunuz...Hep diyorum suni sancı bence bir işkence yöntemi sezeryan oldugunuza hiç üzülmeyin tamam güzel bişey ama arkadaşın ne anlattı doğum hikayesinde ve özendin bilmiyorum nfkcım ama ben o günü hatırladıgımda hala tüylerim diken diken oluyor :18::18:
Ben sana kıyamam. Neyseki Oldu bitti bak 1,5 yıl olacak. Bu arada 60 kiloya şişko dediğin için seninle tümmmm bağlarımı kesicem ama ah bu dugular

Bu arada daha önce eksik yorum yazmıştım. Yasirin ayağını ısırırımmmmmmm :)
Borncum gezmeniz ne güzel geçmiş sizin de. Sen normal doğum değmez diyosan ,değmez anam :)
Nfk cım bazı insanlar aşırı saf oluyor (bkz lohusa hanım), bazıları da nerde nasıl davranılacağını bilmiyor( bkz süslü arkadaş) Ulen, orda madem arkadaş diye gelmişsin az hayrın olsun kadına yardımcı ol da o da süslensin; sen de usturuplu giyin ,neyin ispatındasın yani!!??
Sinirliyim agresifim ,eşim eve çok geç geldi.kerem dün dip köşe temizlenen tertemiz evin içine etti ,yarın misafirim var ve sadece tatlıyı yaptım!
Ben yatıyorum dedim ve odaya geçtim, baba-oğul didişiyorlar içerde!![]()
Bayılıyorum seninkilerin sen gidince hayatlarına devam etmelerine :)) benimkiler iki dk sonra gelir yani :))