• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar, haftanın ortası geldi..
bu gece yine çok kalkmalı ve bol rüyalı bi geceydi.. rüyadan rüyaya, insanlar olaylar mekanlar.
inanın ruhum yoruldu :37:

akşama çorbam var yanına etli patlıcan yemeği ve mısırlı pilav yapıcam.:56:

Takıntılı gördüm seni :)

Kv ve kpe tavuklu maklube yapıyım diyorum. Ama etrafını öyle salata ile falan süslemicem. Bi de yoğurt çorbası yapayım. Salata da olunca yeter dimi?? Abartıp elmalı ıslak kek de mi yapsam???
diyosuuuun :30:

mönü süpper bacıımmm!:56: ve bence sen duramaz elmalı keki de yaparsın :1:

doğum yaptınızda bi limonun acısındanmı korkuyorsunuz ayol :1:
doğum yaptık da, gerçek doğum sancısı çekip normal doğurmadıkki anacımm :30:
Doğum yapmadan önce her acı ile karşılaştığımda "nasıl doğum yapıcan" derlerdi. Bi an dejavu oldummmmm :)
di mi?:1:
ödünç aldık canım sonra vericez.zaten bunların peşinde zaafiyet geçirmediğimize şükür...

yıkılmadık ayaktayız....

çocuk emzirip ,sallamaktayız....
akşam akşam döktürmüşün bacımm!:16:

acaba o kilolar ödünç olduklarını biliyorlar mı? bence bizimle özdeşleşmiş olabilirler :18:

Bu arada ben de takıntılı gördüm Nfk seni:9:
ben olsam "bak ne kötü olmuşş çok acıyooo" diye gözünün içine sokardım heralde:1: bi de öpmeye çalışırdım gıcıklığına:23:
tatlı cadı busmaiiiiiii:76:
ben adam görüp iğrenmesin diyorum, hatun gıcıklığına öp diyo yaaaa:9:

Eki Görüntüle 882953

örgü falan bilmem ama çok tatlı bir model di mi
hakikaten çok dadluuuu:106:
ben de örgü bilmem. pişmanlığını hayatım boyunca yaşamadım, ayşecik istisna.
ona kendi elimle patik, battaniye örmek isterdim.. ama olmadı..

Evet ya daha 1,5 yıldır bu durumdayız ama sanki yıllardır Efeyi sallıyormuş gibi hissediyorum :D
evet şeker pembe hanım, şimdi çocukluğunuza inelim..
çocukluğunuza dair hatırladığınız ilk anıyı anlatır mısınız? kaç yaşında nerede ne yapıyorsunuz?

-hmmm.. sanırım 5 yaşındayım. bi hamak var ve bi bebek sallıyorum, evet bir erkek bebek..

ahahahahahah :60:

günaydınnn herkese uzun bir aradan sonra:34:

sorup geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah razı olsun:34:
babam yaşlı hastalandı bünyede zayıf olunca hastalık ağır geçiyor işin aksi doktoru sevmez hastaneye gitmez
baya kötüydü yani hastalığınında ne olduğunu bilemiyoruz hastaneye gidelim falan yok zorla götürcez dedik yok
neyse doktor çağırdık eve ambulans falan geldi adamları kovdu:53: ahh babacım aah

neyseki şimdi daha iyi sağlık ocağındaki doktora gözüktü sonunda bir ilaç yazmış üşütme demiş kadın
ilaçlar bitince daha bir iyileşti allah şükür rabbim tüm hastalara şifa versin:26:
birde yemek yemedi hastalığı boyunca o yüzdende iyileşemedi bizde diyoruz babacım bak bir serum taktıralım sana
en azından halsizliğin gider böyle yemek yemeden olmaz yiyemiyorsan serum iğneden de çok korkuyor yok yok inat
en son artık annem beni aradı baban seni çağırıyor diye telefonda ağlıyor falan ne oldu dedim
baban ben artık öleceğim evin tapu işlemlerini falan yapalım çağır şeker portakalını notermı olacak ne olacak o bilir gelsin demiş
yani bu durumlara geldik sıkıntılı haftalar geçirdik ama allaha şükür iyiyiz şimdi
birazda ikna oldu konuştuk şimdi bir doktor gelecek muayene edecek 3 gün sonra falan bakalım hayırlısı:26:
geçmiş olsun canım. bayağı sıkıntılı günler geçirmişsiniz..
bu dr a gitmeyen, hastaneden korkan yetişkin ne kadar zor ya..
benim dedem de öyleydi, babam da öyle..
fıtık ameliyatına girerken, anestezi uzmanı anestezi iğnesini yapıyor. babam adamı tehdit ediyor.
bak benim 5 çocuğum var, uyur da uyanamazsam, peşini bırakmazlar. ona göre heea! :9:

bu arada yıl sonuda yaklaştı işlerimde çok yoğun fazla giremeyeceğim gene ama bir haberdar etmek istedim
sohbetlerinizi özledim :43:

melisayı soracak olursanız allaha şükür iyi 12. dişimiz patladı
artık söylediğimiz bütün kelimeleri çat pat söylüyor yani ben anlıyorum :1:
iyi akşamlara iassamlar diyo
maşallah melisaya, dilli konuşkan bi kız olacağı belliydi zaten :1:
Hey Allahım amca ne inatçıymış baya korku yaşatmış size; neyse ki geçti :)
İassamlar bile diyor öyle mi bak şuna yaa daha bizimki çok az kelime söylüyor kıskanıyorum bu kızları :)
hee, kerem de bi başlasın konuşmaya, öteki de bıdı bıdı dillenmeye başlar..
ah bi sussalar dersin :27::9:

herkese günaydın uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim :)

işte bi kaçak dahaaa!!!
günaydın, nerelerdesin kaçak?!

evet busmai hamile, başka hamileler de var aramızda :52:
temmuz anneleri bereketli çıktı anacım :9:

işte bi kaçak dahaaa!!!
günaydın, nerelerdesin kaçak?!

evet busmai hamile, başka hamileler de var aramızda :52:
temmuz anneleri bereketli çıktı anacım :9:

aa başka kimler hamile ? valla işler yoğundu giremedim pek .

günaydın uzun zamandır kk ya girmiyordum hayırlı olsun busmai yeniden hamılesın galiba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) 2. side temmuz bebeği olacak galiba :)

Evet canım teşekür ederim ,yine temmuz ve aynı zamanda ramazan bebesi :) inşallah

babam yaşlı hastalandı bünyede zayıf olunca hastalık ağır geçiyor işin aksi doktoru sevmez hastaneye gitmez
baya kötüydü yani hastalığınında ne olduğunu bilemiyoruz hastaneye gidelim falan yok zorla götürcez dedik yok
neyse doktor çağırdık eve ambulans falan geldi adamları kovdu:53: ahh babacım aah

neyseki şimdi daha iyi sağlık ocağındaki doktora gözüktü sonunda bir ilaç yazmış üşütme demiş kadın
ilaçlar bitince daha bir iyileşti allah şükür rabbim tüm hastalara şifa versin:26:
birde yemek yemedi hastalığı boyunca o yüzdende iyileşemedi bizde diyoruz babacım bak bir serum taktıralım sana
en azından halsizliğin gider böyle yemek yemeden olmaz yiyemiyorsan serum iğneden de çok korkuyor yok yok inat
en son artık annem beni aradı baban seni çağırıyor diye telefonda ağlıyor falan ne oldu dedim
baban ben artık öleceğim evin tapu işlemlerini falan yapalım çağır şeker portakalını notermı olacak ne olacak o bilir gelsin demiş
yani bu durumlara geldik sıkıntılı haftalar geçirdik ama allaha şükür iyiyiz şimdi
birazda ikna oldu konuştuk şimdi bir doktor gelecek muayene edecek 3 gün sonra falan bakalım hayırlısı:26:

Canım ya ne kadar zor. Çocuklar doktordan korksa yükleyip götürürüx de koca adamları naparız...? Neyseki geçmiş canım.

Melissayı da yerim :)

Hey Allahım amca ne inatçıymış baya korku yaşatmış size; neyse ki geçti :)
İassamlar bile diyor öyle mi bak şuna yaa daha bizimki çok az kelime söylüyor kıskanıyorum bu kızları :)

Erkek milleti biliyosun ki az konuşur cicim :) senin ikinci kız olur da inşallah kocanın beynini yersiniz birlikte :D

diyosuuuun :30:

mönü süpper bacıımmm!:56: ve bence sen duramaz elmalı keki de yaparsın :1:

evet şeker pembe hanım, şimdi çocukluğunuza inelim..
çocukluğunuza dair hatırladığınız ilk anıyı anlatır mısınız? kaç yaşında nerede ne yapıyorsunuz?

-hmmm.. sanırım 5 yaşındayım. bi hamak var ve bi bebek sallıyorum, evet bir erkek bebek..

ahahahahahah :60:

Yapcam yapcam inşallah yarın hazır boş günümken ;)

Ne dalga geçiyosun kız :D?!?!?

Baban da süper bu arada; çocuklarım peşini bırakmazlar vs :)

Ben olaya yine doktorların gözünden bakıyorum ve zavallı doktorlar diyorum..

Geç kaldım, ama günaydın herkese...
Eaglecim ne güzel anlatmışsın zorluklarını. Allah kolaylık versin sana. Allah dağına göre kar veriyor demekki.
Nfk dün ikimizde uçuk çıkarmışız, tesadüfe bak. Birde çocukların (ayşecik ve arya) huzursuzluğu ( şimarıklığı mı desem, aksiliği mi desem, inatlığı mı desem ) de denk gelmiş. Onun yorgunluğudur belkide uçukta. Arya bugün normale dönmüş gbydi ama bakalım...
Şeker portakalım, geçmiş olsun, aynı anneme benziyor babanın huyu. İnattır, gitmek istemez dra. Gripte bile vasiyet vermeye başlar. İnsanı strese sokar iyice.

Yarın sabahtan kekimi yapıp, yazılı sorularımı hazırlayıp öğleden sonraya gezme tozma hatta belki sinema yapacaktım. Ama az önce bir mesaj geldi: yarın toplantınız var. Ağlamak istiyorummmmmmmmm sayın seyirciler.

Son düzenleme:
Tünaydın güzel anneler , dün öğlen saatlerinde ev telefonu hattı kesildi dolayısıyla uzak kaldım buralardan şimdi de evi silip süpürmeye girişiyorum ufaklık uyumuşken, herkese hayırlı huzurlu günler diliyorum :16:

Geçmiş olsun canım.
Melisa'ya da maşallah.

herkese günaydın uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim :)
Hoş geldinnnnnn.

Yarın sabahtan kekimi yapıp, yazılı sorularımı hazırlayıp öğleden sonraya gezme tozma hatta belki sinema yapacaktım. Ama az önce bir mesaj geldi: yarın toplantınız var. Ağlamak istiyorummmmmmmmm sayın seyirciler.
O nasıl okul ya!!!sen tez zamanda kaç o okuldan. Benim boş günümde müdür Veli toplantısı yaptı. Ben gelemeyeceğimi, kendi sınıfıma boş dersimin olduğu bir saatte yapacağımı uygun bir dille anlattım. O da sağ olsun anlayışla karşıladı.boş gün adı üstünde.

O nasıl okul ya!!!sen tez zamanda kaç o okuldan. Benim boş günümde müdür Veli toplantısı yaptı. Ben gelemeyeceğimi, kendi sınıfıma boş dersimin olduğu bir saatte yapacağımı uygun bir dille anlattım. O da sağ olsun anlayışla karşıladı.boş gün adı üstünde.

valla okuyunca çok şaşırdım müdürünüz iyiymiş. bizim okul veli toplantısını cumartesi günleri yapıyor keşke boş günümde yapsa ona da razıyım..

slm arkadaşlar bu formda hamişler olarak 3-5 kişi varız. bizde temmuz bebegi olacagız kızımda temmuz doğumla ayarlasak bu kadar denk gelmezdi. bu hafta çok sıkıntılıyız. kızımmı emzirmeden ayırıyorum pazar gününden beri hiç emzirmedim ve çok huysuz vecemiz gündüzümüz karıştı. gece kalkıyo2 defa oturuyo aglıyo. süt içimiyo biberonla şeftali suyu veriyorum biraz onu içiyo. başka bir şey içimiyo bitki çaylarına süte nasıl alıştırcam bilmiyorum. çocuk bir anda sütten kesilince dengesi degişti. bana da çok zor oluyo3 gündür göğüslerim taş gibi hiç keyfim yok ateş baş ağrısı bşrde kzıın mızmızlanması beni yıprattı:(:(

evden dışarıda çıkamıyoruz havalarda soğukkk yakında depresyona gircem az kaldı. arasıra sizi okuyorum pek yazamıyorum takipteyim.

Geçmiş olsun canım.
Melisa'ya da maşallah.

Hoş geldinnnnnn.

Müdürün anlayışlıymış canım. Ortak sınavlarla ilgili bir toplantı imiş :/

valla okuyunca çok şaşırdım müdürünüz iyiymiş. bizim okul veli toplantısını cumartesi günleri yapıyor keşke boş günümde yapsa ona da razıyım..

Bizim toplantılar iki gün oluyodu ve akşam 5 ile 7:30 arası oluyodu. Bu dönem cmt yapacağız inşallah.

slm arkadaşlar bu formda hamişler olarak 3-5 kişi varız. bizde temmuz bebegi olacagız kızımda temmuz doğumla ayarlasak bu kadar denk gelmezdi. bu hafta çok sıkıntılıyız. kızımmı emzirmeden ayırıyorum pazar gününden beri hiç emzirmedim ve çok huysuz vecemiz gündüzümüz karıştı. gece kalkıyo2 defa oturuyo aglıyo. süt içimiyo biberonla şeftali suyu veriyorum biraz onu içiyo. başka bir şey içimiyo bitki çaylarına süte nasıl alıştırcam bilmiyorum. çocuk bir anda sütten kesilince dengesi degişti. bana da çok zor oluyo3 gündür göğüslerim taş gibi hiç keyfim yok ateş baş ağrısı bşrde kzıın mızmızlanması beni yıprattı:(:(

evden dışarıda çıkamıyoruz havalarda soğukkk yakında depresyona gircem az kaldı. arasıra sizi okuyorum pek yazamıyorum takipteyim.

sütü normalmi veriyorsun canım ben biraz bal karıştırıp oyle veriyorum

canım birden mi kesiyorsun? öyle çok zor olur.
busmai, 3 aya kadar emzirebilir demişti yanlış hatırlamıyorsam.
sütten kesmek fikren bile çok zor geliyor:26:

okuduğum kadarıyla gündüzleri azaltmayla başlanması lazımmış.
sonra gece uykudan hemen önceki emzirmeyi de bırakmak gerekiyor.
zaten sabaha kadar beslenmeden uyuyabilecek çağa geldiler..
yine de tensel teması sağlamaya çalış. daha fazla kucağına al. öp, sarıl.. :5:
senin onu bıraktığını sanmasın :5:

sütü normalmi veriyorsun canım ben biraz bal karıştırıp oyle veriyorum
pınarın 1 yaş üstü balı sütünü denedim içmedi.bu gün günlük süt satan abladan aldım birde onu deneyecegim. onu balla deneyeyim bakalım onu içecekmi.alışsa iii olacak bu kış aylarında sütü ihtiyacı var.
canım birden mi kesiyorsun? öyle çok zor olur.
busmai, 3 aya kadar emzirebilir demişti yanlış hatırlamıyorsam.
sütten kesmek fikren bile çok zor geliyor:26:

okuduğum kadarıyla gündüzleri azaltmayla başlanması lazımmış.
sonra gece uykudan hemen önceki emzirmeyi de bırakmak gerekiyor.
zaten sabaha kadar beslenmeden uyuyabilecek çağa geldiler..
yine de tensel teması sağlamaya çalış. daha fazla kucağına al. öp, sarıl.. :5:
senin onu bıraktığını sanmasın :5:

bana dr. emzirebilirsin kusma falan olmuyosa ama sütün içerigi degiştigi için hasta edebilir bu riski göze alma dedi. o yüzden bende birden kesmeye kararverdi. bende nete okudum bu dediklerini. sürekli onunla oynuyorum öpüp kokluyorum gecede sarılıyorum ama yinede geceleri eziyet ediyo.

Back
X