Selamunaleyküm canlar...
Gün bitti ben daha yeni yazıyorum ama ancak fırsat bulabildim..Birkaç gündür yasir sürekli üzerini çıkarmak istiyodu biz de sıcakladı sanıyoduk en sonunda soyup tüm vucuduna baktım ki sırtı inanılmaz kızarık ama anlam veremedik bu sabah randevu alabilmişken doktorumuza gittik..Çok büyük ihtimalle kullandığım sıvı deterjanın alerjı yaptıgını granüllerden kullanmam gerektiğini söyledi ve yumurtanın beyazı veya süt fln da olabilir yediklerinden sonraki durumuna dikkat edin dedi ya bunun bi testi falan yok mu o an sormak aklıma gelmedi ama neyse bir de bazen öksürürken çok tıkanıyo ama o da önemsiz sanmıştık alerjık astımdan daha önce de şüphelenmişti işimizi riske atmayalım dedi 3 hafta kullanacağımız şurup burun spreyi ve sırtı için krem verdi durduk yere ilaclar doldu yine hiç gitmesemiydik diye düşünmedim değil hee bu arada yürüttü ve bunun ayagı cok bariz dışa basıyo ortopedist nasıl anlamadı dedi kesinlikle 2 yaşında tekrar gösterin dedi ayy yazarken içime daral geldi inş hepsi geçer bu arada
elifnazım ipek nasıl oldu?
Bugün gelince de oğlusu uyutup yoğurt çorbası yaptım şaşırtıcı bi şekilde iyi oldu sevindirik oldum ben de...
Başşkaaa haftasonuna memleketten en yakın arkım geliyo sonra da annemler ablamlar vee ben de onlarla dönüyorum arabamız yokken memleketten gelen her arabayı değerlendiricem :)
Yani haftasonu c.tesi kahvaltıdan pazar akşam yemeğine kadar full misafirim var nasıl birşeyler yapsam acep temizlik de var baya da birikmiş ütüm pöff ama canım hiçbirley yapmak istemiyo bu ara çok başım dönüyo ne çok yazdım bee