Günaydınlar herkeseeeeee. Bugün sabahımız çok atraksiyonlu başladı. Oğluş gece saat başı kalktı. Sonra 7de tam uyanınca kocama dedimki al bi saat oyalar sonra da seninkiler kalkar zaten. Ben 2-3 saat yatayım. Başladı işte ben zaten iyi değilim vssvsvs. Ben de sesimi yükselterek konuşmaya başladım ve kv ile kp uyandı. Saat 7:30 gibi tekrar uyumak üzere yatağa girdim ki 5 dk sonra uyuz kocam geldi ben de yatıcam diye. E çocuğu naptın deyince "ben hastayım. Annemler bakacak bana git dediler" dedi. İyi dedim. Saat 8e doğru daldım. 9da oğlumun kapımızı gömme yolu ile açışına uyandım. Kocam odadan çıkarken kapıyı çekmemiş sese uyanırım diye. Kv de zaptedememiş banyoya getirirken Efe elinden kaçıp bizim odaya dalmış. O sinirle kalktım, oğluma kötü davranmadan salona gittim. Kp ve eşim ordaydı. Ortaya bi günayıdn dedijten sonra "artık her gece her kalktığımda seni de üttirip kaktırıp uyandırıcam. Geçmişler olsun sana" diye bi ton saydım. Tabi eşim başladı "ben sen uyanma diye kapatmadım. Onlar banyoya gidiyodu. Nasıl geldi bilmiyom vsvsvs". Ben de çok üzgünüm artık bunların hiçbir anlamı yok dedim. Gidip kahvaltı yaptım. Kv ve kp bişi diyemiyolar dellendim diye sanırum. Eşimgelip özür diledi bilerek olmadı diye. Ben de dedim ki "hani filmlerde masum insanlar yanlışlıkla bi çete liderinin birşeyine bulaşırlar ya çete lideri de peşlerine düşer; aha işte artık sen de o haldesin". Gece göstercem ona gününü. NOrmalde ailesinin yanında ağzımı açmadım bugüne kadar ama artık savaş ilan ettim. Yeterse yeter.
Pamuk helvacım geçmişler olsun. Düğünde dışarda durmayacaksınız sonuçta o yüzden üstüne kalınnnn bi palto ile giyebilirsin önceden hazırladıklarını. Oraya çizme ile gidip orda ayakkabını değiştirebilirsin. Sınvında da başarılar
Nfkcım dişçide kolay gelsinnnnnnn.
Pamuk helvacım geçmişler olsun. Düğünde dışarda durmayacaksınız sonuçta o yüzden üstüne kalınnnn bi palto ile giyebilirsin önceden hazırladıklarını. Oraya çizme ile gidip orda ayakkabını değiştirebilirsin. Sınvında da başarılar
Nfkcım dişçide kolay gelsinnnnnnn.