• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee. Uzun bir aradan sonra okula gitmek çok sinirrrrr :D
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee.

Bornnnnnnnnn iyi yolculuklarrrrrrrrrrrrr. Özletme kendiniiiii!!!!!!! :)

Son düzenleme:
Pembis bnde ozlu sozlerine bayildimmm :)) bu gece dizi gecem cok yazamiyorumm :))
Yarin da yolcuyuz ne zmn doneriz kimbilir :)
Iyi yolculuklar.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee. Uzun bir aradan sonra okula gitmek çok sinirrrrr :D
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee.

Bornnnnnnnnn iyi yolculuklarrrrrrrrrrrrr. Özletme kendiniiiii!!!!!!! :)
Bugün de tatil olsaymış ya.:37:

Günaydın:3: erkenciyiz bugün yine hamak salliyorum:26:
Ikinci pembiş vakası mı ne?????
Herkese günaydın.

Günaydın Elifnaz Pembiş Born
Dün akşam kv lere gittik yollar karlıydı korktum arabada kayıcaz diye, sinir oldum küçük çocukla bizi ayaklarına çağırıyorlar
Neyse Kerem oynadı sonra uykusu geldi huysuzlandı eşim de koltukta uyukluyordu kalktık ,sabırrrrr :@
Dün ilk defa et yemeği yaptım artık mecbur yemek stoklarım tükenmişti ,zaten daha iyiyim şükür
Bugün de annemlere gidicem nerdeyse 1 hafta oldu hava soğuk diye çıkamamıştım ,babişkomu özledim

Dün akşam kv lere gittik yollar karlıydı korktum arabada kayıcaz diye, sinir oldum küçük çocukla bizi ayaklarına çağırıyorlar
Neyse Kerem oynadı sonra uykusu geldi huysuzlandı eşim de koltukta uyukluyordu kalktık ,sabırrrrr :@
Dün ilk defa et yemeği yaptım artık mecbur yemek stoklarım tükenmişti ,zaten daha iyiyim şükür
Bugün de annemlere gidicem nerdeyse 1 hafta oldu hava soğuk diye çıkamamıştım ,babişkomu özledim
Ilkimi yaptıysan devamı da gelir. Kız boşvet ama azıcık daha yapmayın naz yap. Ben birinci de iyiyim iyiyim diye her işimi kendim yaptım, bir daha olursa naz yapacağım.:23:

Ilkimi yaptıysan devamı da gelir. Kız boşvet ama azıcık daha yapmayın naz yap. Ben birinci de iyiyim iyiyim diye her işimi kendim yaptım, bir daha olursa naz yapacağım.:23:

Yok canım kerem için yapıyorum yoksa eşim zaten sorun yapmıyor yemeği.
İlkine göre ben de daha az iş yapıyorum zaten bunda, senin gibi ben de hiç naz yapmamıştım o zamanlar:)

Çin'de; sevgilisinin saatlerce alışveriş yapıp hala devam etmek istemesine artık dayanamayan adam ,kendini AVM nin 7.katından atıp ölmüş duydunuz mu Hey Allahım bi de bizim adamlar bizden şikayet eder intiharlık boyuta getirmiyoruz en azından..

Çiş ve kaka hanım mı :)))) bey olsunlar bence :D
Bizimki erkeklerden korkuyordu da o dönem :1:
Akşam tatlıyı yaparken oğlumu salonda babaannesi ile bırakmıştım. Bi baktım iki dk sonra yanımda. Arkasından da gelen yok. Anladım ki kp odaya girerken benimki firar etmiş. Ama normali onu almaya birilerinin gelmesi değil midir?? Gelmedi!! Neyse birlikte kek çırptık, bırcama harç döküp fırına attık ve içeri gittik ki kv bana açıklama yapıyo "yanına geldi dimi? Baban içeri girince kaçtı"... Evet dedim birlikte iş yaptık. Sonra akşam kv içeri çay koymaya gitti. Oğlum da tabi arkasından. Kadın çay koyamadı bana sesleniyo... Ben o çocukla neler yapıyorum o neler yapamıyo... Tuhaf... Kocam da tutturdu tatlıdan yiyelim de yiyelim. Görmemişlik yoooook dedim. Sanırsın hiç yapmadığım şey...
Yazık ya bir dilimcik verseydin canı çok istemişse :56:
Pembis bnde ozlu sozlerine bayildimmm :)) bu gece dizi gecem cok yazamiyorumm :))
Yarin da yolcuyuz ne zmn doneriz kimbilir :)

Hayırlı yolculuklar sağlıkla kolayca gidip gelin inşaallah .. Bizden de selâmlar ablacığına , yeni yaşı hayırlı olsun :54:

Son düzenleme:
Günaydın:3: erkenciyiz bugün yine hamak salliyorum:26:

Kaderdaşımmmmmmmm.

Yaşlılar düşüp bi yerlerini kırsalar daha kötü :/
İlkine göre ben de daha az iş yapıyorum zaten bunda, senin gibi ben de hiç naz yapmamıştım o zamanlar:)

Çin'de; sevgilisinin saatlerce alışveriş yapıp hala devam etmek istemesine artık dayanamayan adam ,kendini AVM nin 7.katından atıp ölmüş duydunuz mu Hey Allahım bi de bizim adamlar bizden şikayet eder intiharlık boyuta getirmiyoruz en azından..

Türkiyede olsa kadını atardı 7. kattan :D

merak ettim haberi internetten bakayım:126::

Günün atarlı gülistanı benim:))
Çok sinirliyim bugün. Adet olmamın da etkisi çok sanırım:D üstelik nöbetçiymişim bugün:/ üstelik arya yine hasta grip olmuş. Sinir küpüyüm!

Oyoyoyoyoy kaçınnnnnn.

Ne yapalım kız okuldayız. Boş dersim şu an. Namaz kılıp yemeğimi yiyeceğim. Ezanı bekliyorum. Menüde patlıcan güveci, pilav, salata ve kemalpaşa tatlısı.:56:

Allah kabul etsin.
Afiyet bal olsunnnnn :)

aynen öyle şu an tahmin edin ne yapıyorum:27:

Tv izliyosun, yayılıyosun :P

merak ettim haberi internetten bakayım:126::

Bi de yine Çinde çocuğunu kadın sokak ortasında sürüklüyor tartaklıyor polis gelince de çocuk yine annesinin bacağına sarılıyor :( video vardı. zavallı savunmasız yavrular..
Bugün çinden haberler sunduk, nüfus kalabalık olunca çok haber çıkıyo tabi

Back
X