Ay ben yerim o korkmuş köfteyiiiiii :) Efeyi birşeye bindirince önce çalıştırmıyorum ve bekliyorum. Kendini rahat hissetmezse zaten hemen bana elni kolunu atıyor. En son atlı karıncaya bindirdim tabi yanında durup tutarak ve şarkı söyleyerek. İlerde biz yaşvarıcaz binmesinler diyeeeee
4:30da gelecekti adam gelmedi ya 6ya kadar kıl oldular. Sanki adam keyfi gelmiyo. Bi de bir an önce gelsin gitsin modundaydı kv o yüzden....
Belkim gazdırrrr. Benim ilk 4-5 ay çok gazım olmuştu valla karnım davul gibiydi.... Ama başkalarından duyduğum ikinci karın daha çabuk büyüyormuş heralde yeri var diye yayılıyor :))) tecrübeliler cevap versin
Çok sevindim güzel vakit geçirmenize :)
Kardeşin geleceği için gözün aydın canikommmmm :)
Öncelikle bu kadın çok zengin o yüzden normal. Kimbilir kaç yardımcı ve bakıcısı var. İkincisi kocası benim kazmam gibi değil bak kıymet bilen cinsten

üçüncüsü deliye hergün bayram hahahhahaha
Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabah sabah eğlenceli yorumlar yapmama bakmayın çok kötü bir gece geçirdim. Oğluş çok sık kalktı. Sonra bi ara kalkıp kustu. Akşam yedikleri çıktı. Kocama seslendim oflayarak geldi ben oğluşu tutarken çarşaf vs değiştirdi. Sobra gece boyu hiç uyuyamadım ya yine kusarsa ve duyamazsam diye. Gerçi sağolsun bolca kalktı da iyi olduğunu anladım :) hep dua ettim Allah'ım sen geceleri sağlıklı kalkışlar nasip et, hastanelerde bebeğinin şifasını bekleyenlere şifa ve sabır ver diye. Bir kusmada insan nasıl etkileniyor ....
Güzel bir hafta sonu olur umarım :)