• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

O kadar yorgunum ki..
Kardeşim geldi ,anneme geldim .kerem burda zıvanadan çıkıyor zaten.
Sonra bi arkadaşımın kızının 1.yaşgünü partisine gittik bi cafeye. Kerem kolbastı bile oynadı.
Sonra kardeşim bizi aldı eve döndük.
Bu kadar aksiyona oğluş sadece 20 dk uyudu. O kadar sinirlendim ve yoruldum ki anlatamam.. Evden hiç çıkma ,daha iyi yani !
bu bebelerin gunu gunune uymazki bacim.
Disari cikarirsin; oh ne guzel temiz hava aldi, kostu yoruldu, artik bu gece deliksiz uyur, sen de rahat edersin derler. Ama gercekte olani biz biliyoz:36::35:
Yine de disari cikmak guzel.. Hamilelik zaten yoruyor insani. Bi de duracelli kerem :1: isin kolay deil. Ama ikinci trimester hamileligin en rahat donemi. Yilma, bu ara gezebildigin kadar gez bacimmmm:72::51::31:

Ben de Efeyi 3 gibi sevdiğim bi tanıdığa götürdüm. Ama arabaya ulaşırken bile aklım çıktı. Okadar kaydım ki anlatamam. Çocuğu düşürürüm diye kasıldım. Salak belediye hiç bi nane yapmıyo ara sokaklarda!!!!

aman aman, Allah korusun..
Benim de en korktugum seylerden biri; cocukla dusmek..:18:

anal catlak. Dogumdan hemen sonra oldu. Son aylarda mahvetti beni.:14: her tuvalette canimdan can gidiyor sanki. Sonra 1 gun suren cok siddetli agri yasiyorum. İlac, sicak su oturmasi hicbirsey hafifletmiyor. Yurumek, oturmak hepsi dert. Durdugum yerde acisindan duramiyorum. Dr da ameliyat kesin cozum deil nuks oranlari yuksek diyor ama boyle de yasayamiyorum:43:
Canım benim çok geçmiş olsun. O acıyla da durulmaz ki! Allah yardımcın olsun. Kolay bir ameliyatla düşebilirsiniz ya da bitkisel çözümü yok mu?

O kadar yorgunum ki..
Kardeşim geldi ,anneme geldim .kerem burda zıvanadan çıkıyor zaten.
Sonra bi arkadaşımın kızının 1.yaşgünü partisine gittik bi cafeye. Kerem kolbastı bile oynadı.
Sonra kardeşim bizi aldı eve döndük.
Bu kadar aksiyona oğluş sadece 20 dk uyudu. O kadar sinirlendim ve yoruldum ki anlatamam.. Evden hiç çıkma ,daha iyi yani !
Amannnn, boşver gezmiştim ne güzel. Az uyuyunca mızmızlanmıyorsa sorun yok demektir.

Herkese iyi geceler. Özellikle de bebişlere. Kesintisiz uykularımız olsun. Efe, yasir, keremler, Selim,ayşecik, Aryacık, ipekcik ve adencik mışıl mışıl uyusunnnn.
Not: unuttuğum bebiş yoktur umarım.

Herkese iyi geceler. Özellikle de bebişlere. Kesintisiz uykularımız olsun. Efe, yasir, keremler, Selim,ayşecik, Aryacık, ipekcik ve adencik mışıl mışıl uyusunnnn.

Bu güzel dua için teşekkür ederiz teyzesi :) henüz dualarımız bu konuda cevap görmese de benim hala umudum vaaaaar :D

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar olsunnnnn, pzt sendromu hiç olmasınnnnn :)

Bu güzel dua için teşekkür ederiz teyzesi :) henüz dualarımız bu konuda cevap görmese de benim hala umudum vaaaaar :D

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar olsunnnnn, pzt sendromu hiç olmasınnnnn :)
Herkese günaydın. Hiç sorma bu mesajı yazıp yattım Adiş uyandı. Emzirdim uyudu. Sonra saat kaçtı bilmiyorum tekrar kalktı. Sonra sabah namazına kalmıştım ki aden tekrar uyandı. Bir saat uğraştın uyutmak için. Tabi namazı da kılamadım. İçimden aden aden hem uykusuz kaldım hem de cehennemde yanacağım diye bir söylenirler uyumuşum.

Herkese günaydın. Hiç sorma bu mesajı yazıp yattım Adiş uyandı. Emzirdim uyudu. Sonra saat kaçtı bilmiyorum tekrar kalktı. Sonra sabah namazına kalmıştım ki aden tekrar uyandı. Bir saat uğraştın uyutmak için. Tabi namazı da kılamadım. İçimden aden aden hem uykusuz kaldım hem de cehennemde yanacağım diye bir söylenirler uyumuşum.

:) öyle niye diyorsun canım ,bile bile bırakmadın ya namazı sonuçta

gunaydin canlaaar! Bugun ne guzel gunes acti :16:

ins guzel bi pazar olur. Hepinizi ve dadlu bebislerinizi opuyoruuuum:54:

Son düzenleme:
Herkese günaydınnn....
Nfk cım geçmiş olsun, iyi bir dr a git bence, böyle çok zor.
Busmaiii hamile halinle, üstelik keremle geziyorsun çok normal canikom. Ben hamile olmadığım halde isyanlarda oluyorum.
Pembişim efe bir daha kusmadı galiba?
Bizde dün aryadan sonra ilk kez sinemaya gittik eşimle. Değişiklik oldu.

gunaydin canlaaar! Bugun ne guzel gunes acti :16:

ins guzel bi pazar olur. Hepinizi ve dadlu bebislerinizi opuyoruuuum:54:
Günaydınn bugün senin için de ağrısız sızısız olsun inşallah
Herkese günaydınnn....
Busmaiii hamile halinle, üstelik keremle geziyorsun çok normal canikom. Ben hamile olmadığım halde isyanlarda oluyorum.
Ya gerçekten kerem çok hareketli deli gibi koşuyor bir de sanırım yatağını arıyor. Uyumayınca ben de çok yoruldum. Halbuki evde yatağına koyarım, kendisi uyur. Gel de dışarı çık şimdi :)
Danışman'a mı gittiniz? Biz de dün gece eşimle film kiraladık kerem uyuyunca izledik. Ben yalnız başını ve sonunu gördüm arada uyudum çünkü yorgunluktan :) Beyaz Saray Düştü diye bi film ;klasik amerikan filmi. CD satan adam "çok güzel "demiş. bi daha adamın zevkine güvenme dedim ben de :)

Pazarlar güzel olunca ,pazartesiler sendromlu oluyor maalesef :)

Kerem de gündüz uyuyamadığı için gece huzursuzdu bikaç kez uyandı.
Nfk nın dediği gibi "gündüz uyumayan gece uyur "lafı tamamen yalan!

Son düzenleme:
Aryammm, oğluş kusmadı çok şükür bi daha. Ama pek bişi yemek istemiyo. Ben de zorlamıyorum demekki midesi henüz almıyo diyerekten.... Sizin de sinema kaçamağınız güzel olmuş ;)

Özlemmmm sen bir çılgınsın :) o şekilde söylenmeye iyi kabus görmedin ;)

Busmaicik o film güzeldi kızzz. "Tanrı Amerikayı korusun" temalı olsa da :D

Nfk senin günün daha güzel olsun ;D

Benim oğlum bir kuduruk bunu bugün daha iyi anladım. Kahvaltıya dışarı gittik maaile. Oğlum her zamanki gibi mama sandalyesine oturmama, etraftaki saksılara saldırma, masalardaki çatal bıçakları yere atma ve gördüğü ufaklıklara sarılma modundaydı. Derken adı Kartal ama kendi sakin bi çocuk geldi. Bizimki tabi hemen sarılıp öğmeye çalıştı. Tabi çocuk korkup annesine sarıldı :) ama benim oğluşum yılmadı; çocuğa balon ve öpücük vermeye çalıştı :D çocuk tırsmaya devam. Bizimki tam kızma moduna girecekti ki dikkatini dağıttım, çocuğun annesi de çocuğunu kaptı kaçtı. Sonra bi baktım çocuk sakin sakin büyüklerin oturduğu sandalyede oturmuş kahvaltısını yapıyo güzel güzel... Bizimkini öyle oturtsan masadaki herşeyi yıkar!! Sandalyenin tepesine tırmanır durur :) biz bunu yaptık ama olmadı... :D

:) öyle niye diyorsun canım ,bile bile bırakmadın ya namazı sonuçta
Öyle de kılamadım sonuçta.

Herkese günaydınnn....
Vavvvvv, eşim bunu duymasın. Biz evde bile izleyemiyoruz birlikte .

Kerem de gündüz uyuyamadığı için gece huzursuzdu bikaç kez uyandı.
Nfk nın dediği gibi "gündüz uyumayan gece uyur "lafı tamamen yalan!

Aryammm, oğluş kusmadı çok şükür bi daha. Ama pek bişi yemek istemiyo. Ben de zorlamıyorum demekki midesi henüz almıyo diyerekten.... Sizin de sinema kaçamağınız güzel olmuş ;)

Zaten Aden ile oturma odasının koltuğunda uyudum. Nasıl uyuduğumu sen düşün artık.

Benim oğlum bir kuduruk bunu bugün daha iyi anladım. Kahvaltıya dışarı gittik maaile. Oğlum her zamanki gibi mama sandalyesine oturmama, etraftaki saksılara saldırma, masalardaki çatal bıçakları yere atma ve gördüğü ufaklıklara sarılma modundaydı. Derken adı Kartal ama kendi sakin bi çocuk geldi. Bizimki tabi hemen sarılıp öğmeye çalıştı. Tabi çocuk korkup annesine sarıldı :) ama benim oğluşum yılmadı; çocuğa balon ve öpücük vermeye çalıştı :D çocuk tırsmaya devam. Bizimki tam kızma moduna girecekti ki dikkatini dağıttım, çocuğun annesi de çocuğunu kaptı kaçtı. Sonra bi baktım çocuk sakin sakin büyüklerin oturduğu sandalyede oturmuş kahvaltısını yapıyo güzel güzel... Bizimkini öyle oturtsan masadaki herşeyi yıkar!! Sandalyenin tepesine tırmanır durur :) biz bunu yaptık ama olmadı... :D
Hahaaaa çılgın Efe. Ben bir, bir buçuk aydır Adiş' i yemek yerken sandalyeye oturtuyorum.ilk sıralar iyiydi. Sonra sandalyede ayağa kalkmaya başladı. Ona ehhhh neyse dedik. Şimdi son bir hafta on gündür masanın tepesinde geziyor. Indiriyoruz tekrar çıkıyor. Benimki de keçi resmen.

Busmaicim, açlık oyunlarına gittik fena değildi.
Ben de gittim ona güzeldi

Ayy ne o öyle başkanın fedaisi olmuşlar falan :) sen de bizim cd'cidensin demek haha
Bu efenin sevgi ptırcıklığı beni bitiriyo hahaha

Aaa 3 saattir kimsecikler uğramamış
Annemle babam kardeşimi otogara götürecekti Kerem ağlayınca onu da aldılar, ben de evde huzur içinde nar yiyorum :)

Selamlar,

Beni vefasızlardan yazmamışsınızdır umarım:)

Herkes iyidir umarım, bizler grip olduk, aile boyu. Şimdi çocukların ikisi de bu alakasız vakitte uyuyorlar.

Busmai, o ne mesajlarının altındaki :) gelmeyeli çok şey kaçırdım sanırım.

inanmiyoruuuuuum. Neyneyse onlineeeee :52:

Son düzenleme:
Back
X