• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ozlemcr annen yanında bi de çocukla misafir zor diyosun :)) güzel olmuş devamını dilerim :)

Pembiş tam liseli ergen görmekten bıkmadın mı diycektim, gündemden uzak kalmamak için izlediğini okudum.Kendini güncelleyen öğretmenlere saygımız sonsuz :)
Gecenin bu vaktinde ne yapıyorsun busmai??????? Yat uyu.:53:

Ozlemcr annen yanında bi de çocukla misafir zor diyosun :)) güzel olmuş devamını dilerim :)

Pembiş tam liseli ergen görmekten bıkmadın mı diycektim, gündemden uzak kalmamak için izlediğini okudum.Kendini güncelleyen öğretmenlere saygımız sonsuz :)

Teveccühünüz efenimmm :)

Kız bırak azıcık havamı atayım.:9:tahmin ettim zaten kesin öğrencileri izliyordum dedim.

Ne özlemcr'si özlem özlem bebeğim.:9::9:annem olmayınca misafirden bir şey anlamıyorum zaten. Kim ne yedi, ne içti haberim olmuyor. Self servis yani.

Hahaha self servis misafirliği tuttum valla :D

Günaydınlar herkeseeeeeee. Pztlerden zaten nefret ediyordum; nöbetim olunca daha bi nefret ediyorummmm!!!
Güzel bir hafta olsun inşallahhhh.

günaydın canlar :3:

dünden yorgundum. gece de abuk sabuk rüyalar gördüm, defalarca kalktım. heeç dinlenemedim anlayacağınız.
bugün de yemekti, ev temizliğiydi, çamaşırdı yine bi sürü iş..:37:
Allahıııım! ben de pazartesi sendromu yaşıyorum heralde :30::9:

doğum günün kutlu olsun.. :124::124: ailenle nice sağlıklı uzun senelere inşallah
teşekkür ederim canımmmm :54: amiiin!

şeker pembem, msjını gördüm ama bağlantıda sıkıntı vardı bi türlü cevap yazamadım.
çok teşekkür ederim, sağol bacımm :54:

Aaaaa, doğum günün mü canım? Kutlu olsun, nice nice senelere mutlu mesut inşallah... Yay burcu olduğunu da bilmiyordum:)

sağol bacımm, amiin:16:

dündü doğumgünüm. ama tebrikleri bugün de alıyoz yanii:9:
yay burcuyum, evet. dışarıdan hangi burç gösteriyom onu bilmiyom :9:

doğum günün kutlu olsun nfk :48:

buarada nickini görünce necip fazıl Kısakürek diye okuyorum öyle mi anlamı yoksa başka bişey mi :1:

doğum günün kutlu olsun nfk :48:

buarada nickini görünce necip fazıl Kısakürek diye okuyorum öyle mi anlamı yoksa başka bişey mi :1:
teşekkür ederimmm.. evet, doğru tahmin.:46: necip fazıll :16:
Hımm... Boğa olabilirdi mesela.

neee? boğa mııı?:30:
inatçı, dediğim dedik ve ketum.. tanıdığım boğalardan bende kalan intiba bu..

teşekkür ederimmm.. evet, doğru tahmin.:46: necip fazıll :16:

neee? boğa mııı?:30:
inatçı, dediğim dedik ve ketum.. tanıdığım boğalardan bende kalan intiba bu..

bende yemek yemeyi seven:125:, güzel yemek yapan, çalışkan olarak biliyorum boğa burcunu
yayın bildiğim tek özelliği gezmeyi sever:10: oda sende mevcut:128:

bende yemek yemeyi seven:125:, güzel yemek yapan, çalışkan olarak biliyorum boğa burcunu
yayın bildiğim tek özelliği gezmeyi sever:10: oda sende mevcut:128:

:1:
yay burcu bi kuzenim var, ortak noktalarımız neşeliyiz, yaşamayı seviyoruz, gezmeyi de :9:

iki boğa tanıyorum ikisi de yemeği çok seviyor. ama kesinlikle yemek yapmıyor ve çalışkan da değiller :30:

Back
X