• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

"senden önce ben"kitabini araştırdım baya ovuyorlar.. akici bi kitapmis sonlari baya duygusalmis.. Yarın dışarı cikicam unutmazsam alayım inşallah. .

hayırlı cumalar.

nasılsınız ?

sabah seanslarına katılamıyorum.:50:

oğlum biraz mızmız bu aralar burnu hala akıyor.

kendini ev dağıtmaya verdi.az önce patlamış mısır kasesini yere döktü

sonra galeta unu çekmiştim robotta buzdolabı poşetine koydum poşet elimden düştü.

oda yere döküldü:36:elektirikli süpürge reklamı çekilir o derece yani:47:

pembe mutluluğunuz daim olsun şekerim.kap kacak benzetmesinede bayıldım:52:

biz buhar makinası kulanıyoruz.hastalık dönemlerinde daha çok işe yarıyor.

bakımı eşim tarafından yapılıyor....

nfk ameliyatı şimdiden düşünme canım.dediğin gibi kurtulacaksın o dertten

pembeye katılıyorum video niye izleyesin.

busmai duygusallaşmıssın canım iyice.sende video izleme atta face hiç girme.

sadece buraya takıl.
ya sorma bütün kapıları açabiliyor kerem'de dün ablasının odasina girdi. hadi biraz baksın dedim ama oda harp alani gibi olmuş. . kalemler, bizim ilkokulda vardiya fasulye ve cubuklar onlari bulmus onlar yerde akşam zar zor topladım. . misafir tabaklarimi bardaklarimi koliledim kaldırdım. . kilitleride açıyor artık. . mutfaga bi giriyor beş dk icinde ben istesem dagitamam okadar.. çekmeceler, tencereler, tavalar her şey yerde :36:

Nfk baattine koptummmmmmm hahhahaha çok iyi yaaaa :)

Busmaicim korkup sonra ağlaman eminim kocanı şoka sokmuştur. Ben okadar korksam öncesinde kesin şarlarım :)

Senden önce ben kitabına ben de bakayım. Çakma anne kitabı boluda yok malesef :( kaç yere sordum.

Okumam gereken dört tanecik yazılı var. Ama içimde hiç istek yok :((

Bu arada bolu okadar soğukki sabah araba -10 dereceyi gösteriyordu. Bi de etraf hep buz o yüzden oğluşu dışarı çıkarmam imkansız. Çok özeniyorum nfk ayşeciği parka falan götürünce :/

Geçmiş olsun canım ilk bir iki gün ağrır evet kurcalandığı için, inşallah bugün daha iyisindir..
Ben bir kere 20lik diş ameliyatı olmuştum o gece nasıl zonklamıştı çenem , mübarek diş hekimi kazı yapmış çenemde :14:
Ameliyat için de inşallah ameliyat sonrası rahatlarsın tekrarlamaz da inşaallah Allah şifa ve kolaylık versin :48:
amiiiin bacım, inş bununla biter sıkıntım.
yirmilik diş de çok fena yaa, herkesin başına dert:26: bende çıkmadı, inş bundan sonra da çıkmaz..:18:

Haa bundan değil benim gördüklerim bildiğin büyük ve yüksek..:) tabi özel yerlerde var
Bu ara farkediyorum ki Kerem beni parkta daha az yoruyor; bir işle uzun süre oyalanabiliyor..önceden sürekli çılgın gibi ordan oraya koşardı:) şimdi daha az
öyle büyük ve yüksekse biz de zıplarız onda ya:8:
eminim çok keyiflidir..

büyüyor da ondan :16:

Dünden beri gülüyorum şu Baattin esprisini duydunuz mu:
"İç çamaşırlarının etiketi bazen öyle uzun oluyor ki ;totomdan faks geliyor zannediyorum"
:)))
evet :1: çok çılgın tespitleri var baattinin.
Nfk baattine koptummmmmmm hahhahaha çok iyi yaaaa :)
busmai demek istedin sanırsam :37:

Okumam gereken dört tanecik yazılı var. Ama içimde hiç istek yok :((

Bu arada bolu okadar soğukki sabah araba -10 dereceyi gösteriyordu. Bi de etraf hep buz o yüzden oğluşu dışarı çıkarmam imkansız. Çok özeniyorum nfk ayşeciği parka falan götürünce :/
amaaan yarın bakarsın bırak :ssz:

-10 derece mii?:53: isabet oluyor götürememen. daha sıcak havalar gelir de çıkarsınız..
bugünlerde içerde efenin keyfi gayet yerinde bence:31:

amiiiin bacım, inş bununla biter sıkıntım.
yirmilik diş de çok fena yaa, herkesin başına dert:26: bende çıkmadı, inş bundan sonra da çıkmaz..:18:

öyle büyük ve yüksekse biz de zıplarız onda ya:8:
eminim çok keyiflidir..

büyüyor da ondan :16:

evet :1: çok çılgın tespitleri var baattinin.

busmai demek istedin sanırsam :37:

amaaan yarın bakarsın bırak :ssz:

-10 derece mii?:53: isabet oluyor götürememen. daha sıcak havalar gelir de çıkarsınız..
bugünlerde içerde efenin keyfi gayet yerinde bence:31:

Vallahi ben onu sen yazdın da okudum sanıyorum!! Diyorum işte neremle okuduğum muamma :))) peki benim okuduğum yazılıdan hayır beklenir mi??????

Eveeeet biz geldik kayseriye. Kızı yedirip uyuttum. Birazdan sosyete pazarına gidicem. Nfk nın salı pazarı gb bir yer. İnşallah güzel şeyler bulurum.

Eveeeet biz geldik kayseriye. Kızı yedirip uyuttum. Birazdan sosyete pazarına gidicem. Nfk nın salı pazarı gb bir yer. İnşallah güzel şeyler bulurum.

Ayyyyyy ne güzellllll. Ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite okudum, ben de pazara gitmek istiyorummmm (bilmeyenler için; burhan avrupa yakası :D).

Akşam akşam? İyiymiş..

Arkadaşım aradı yarın akşam kızlar onda toplanacakmış; keremi kv lere bırakıp gidicem inş süpeeerrrr :)

Akşam akşam? İyiymiş..

Arkadaşım aradı yarın akşam kızlar onda toplanacakmış; keremi kv lere bırakıp gidicem inş süpeeerrrr :)
suppeeeer! Aksamleyin kizkiza takima. en son 2 sene once kizlarla iftara gitmistik...:5:

Ayyyyyy ne güzellllll. Ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite okudum, ben de pazara gitmek istiyorummmm (bilmeyenler için; burhan avrupa yakası :D).
Kızımmm sen hergün avm lerde gezerkennn, arkadaşlarınla cirit atarkennn ben evde pinekliyırdumm!
Akşam akşam? İyiymiş..

Saat 9 a kadar açık, kapalı bir alan zaten.
Seninki daha iyiymişş. Kızkıza olmak can valla.

Amaaan o kadar gittim heyecanla alışveriş yapcam diye. Okuldaki arkadaşıma çanta ve oğluna eşofman altı hediye aldım. Kendime pijama altı aldım sadece. Başka bişi alamadımm. Artık alamıyorum, sinir oluyorum bu duruma.

Amaaan o kadar gittim heyecanla alışveriş yapcam diye. Okuldaki arkadaşıma çanta ve oğluna eşofman altı hediye aldım. Kendime pijama altı aldım sadece. Başka bişi alamadımm. Artık alamıyorum, sinir oluyorum bu duruma.

inanmazsınız, o bana da oluyor :30:
çok sinir bi şey yaa!!!

suppeeeer! Aksamleyin kizkiza takima. en son 2 sene once kizlarla iftara gitmistik...:5:
Evet ya inşallah güzel olcak diye umuyorum
Kızımmm sen hergün avm lerde gezerkennn, arkadaşlarınla cirit atarkennn ben evde pinekliyırdumm!

Ben de alamıyorum ya!! Niye böyle olduk?

Ne avmleri kızzzz :)? Hepi topu bi yer var onu da Efe ve kv kp baymasın diye geziyoruz :D

Ah ah ben şimdi Ankarada olsammmmm, bi avmye dalsammmmm. Hiç olmadı ayakkabı çanta alırım :) cidden yaşlanmışınız topikcanlarım :P

Efe bugün çılgınlığın doruklarındaydı. Çok şükür ki şimdi emiyor ve uyuyacak inşallah!! Köpek dişleri baya beyazlamış. Bakalım ne zaman çıkacaklar. Ah bu dişler ve ek huzursuzluk ile salyalar.... :)

Back
X