• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

derimod en yakin Ataşehir deki avm de vardı. bizde önce umraniyede inci varmış oraya gittik. . istediğim gibi bulunca dolasmadim aldım. . % 50 indirim varmış % 20 de turkcellilere varmış ordaki çocuk kendi şifresini kullandı % 70 indirimle aldım. . 135 tlye geldi..
Güle güle kullan canım.
Ne tarz kitaplar seviyorsun bilmiyorum ama nar ağacı gerçekten güzel bir kitap. Bitince üzülmüştüm.

Sağol canım
yuhh artık bebek olsa anlarım da.. nerdeyse 1.5 yaşında ki çocuğa nasıl bakamiyorlar hayret.

Hayret ki ne hayret...!

Ben bütün gezmelere Aden'le gidiyorum. Bir kuaföre tek gidiyorum diyebilirim. İnan Efe ile gitsen daha çok oturursun.

Ben birçok yere Efe ile gidiyorum. Ama oturup konuştuğumdan birşey anlamak istiyorsam yalnız gidiyorum. Bu arkadaşıma da iyiki onu götürmemişim. Çünkü evin her yerinde saksılar, açık bir mutfak vardı. Bi de arkadaşım evin içine çok harcama yaptığı için banyo ve tuvalet hariç hiçbir odaya kapı koyduramamış!! Şimdi sen bu evde benim kuduruğu hayal et...! :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum.

Bugün ütü yapmalı, yazılı okumalı ve yazılı hazırlamalıyım :/

gunaydin canlar..
Aysecik ve babasi kalkti, ben hala yataktayim..
Gozunu sevdigimin teknokojisi:9:

Bugun belli bi programimiz yok. Bakalim neler olcek?
Once bi kahvakti yapalim da.. Herkese mutlu, huzurlu bi sabah diliyorum:16:

gunaydin canlar..
Aysecik ve babasi kalkti, ben hala yataktayim..
Gozunu sevdigimin teknokojisi:9:

Bugun belli bi programimiz yok. Bakalim neler olcek?
Once bi kahvakti yapalim da.. Herkese mutlu, huzurlu bi sabah diliyorum:16:

Teknolojinin gözünü sev de bence çocuğu ile ilgilenen babanın da gözü sevilmeli... Çok dertliyimmmm :D

Birazdan kocacana alışverişe gideceğiz maaile. Bakalım ne bayıklıklar bizi bekliyor...? :)

günaydın

kahvaltımız yaptık,

pembem bu aralar dertli haklı olarak.

efe yi götürmediğin isabet olmuş.birde dublex evlerde çocukla misafirlik

zor oluyor.merdivenden in,çık başından ayrılamıyorsun...

nfk,ya bak sen uyuyan güzel:ssz:

oğlum geldi.ben kaçar.bu kadar yazabildim.....

busmai, dilanaz ve hepiniiiiz! kızlar, pardesüm geldi..:52:
çok beğendim. fotoda kısa duruyor ama bana epey uzun oldu, malum pek uzun değilim, bu avantaj oldu
ve bir kez daha tecrübeyle anlaşıldıkiii, bedava pekmez baldan tatlı :9:

TUĞBA KAP C209-22

Teknolojinin gözünü sev de bence çocuğu ile ilgilenen babanın da gözü sevilmeli... Çok dertliyimmmm :D

Birazdan kocacana alışverişe gideceğiz maaile. Bakalım ne bayıklıklar bizi bekliyor...? :)

Allah razı olsun, kahvaltıyı da hazırladı valla :17:

alışverişte kolaylıklar bacım. bilmiyorum eşin nasıl, kolay seçer beğenir mi?
maaile gidiyorsunuz di mi? tam pazar eğlencesi :30::1:

Hayret ki ne hayret...!

Ben birçok yere Efe ile gidiyorum. Ama oturup konuştuğumdan birşey anlamak istiyorsam yalnız gidiyorum. Bu arkadaşıma da iyiki onu götürmemişim. Çünkü evin her yerinde saksılar, açık bir mutfak vardı. Bi de arkadaşım evin içine çok harcama yaptığı için banyo ve tuvalet hariç hiçbir odaya kapı koyduramamış!! Şimdi sen bu evde benim kuduruğu hayal et...! :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum.

Bugün ütü yapmalı, yazılı okumalı ve yazılı hazırlamalıyım :/
Herkese günaydın.
Gerçi sizde üç kişi olunca evde bırakmak da mantıklı. Yeni evlerde ben de çok tedirgin oluyorum. Kapı olayı çok ilginç. Yatak odasında da mı yok yani????:26:
Burada o kadar sis var ki göz gözü görmüyor. Dün akşam da böyleydi. Dışarı çıkınca Aden korkup ağladı.

günaydın

kahvaltımız yaptık,

pembem bu aralar dertli haklı olarak.

efe yi götürmediğin isabet olmuş.birde dublex evlerde çocukla misafirlik

zor oluyor.merdivenden in,çık başından ayrılamıyorsun...

nfk,ya bak sen uyuyan güzel:ssz:

oğlum geldi.ben kaçar.bu kadar yazabildim.....

Evet çok doğru diyorsun; dublekslerde insan iyice kafayı yiyor...!

busmai, dilanaz ve hepiniiiiz! kızlar, pardesüm geldi..:52:
çok beğendim. fotoda kısa duruyor ama bana epey uzun oldu, malum pek uzun değilim, bu avantaj oldu
ve bir kez daha tecrübeyle anlaşıldıkiii, bedava pekmez baldan tatlı :9:

TUĞBA KAP C209-22

Çok şık kız güle güle kullan :)

Allah razı olsun, kahvaltıyı da hazırladı valla :17:

alışverişte kolaylıklar bacım. bilmiyorum eşin nasıl, kolay seçer beğenir mi?
maaile gidiyorsunuz di mi? tam pazar eğlencesi :30::1:

Heeeee çıkgınlar gibi eğlendik :P eşim ailesi ile bişi bakmaktan nefret eder..! Herşeye karışıp yorum yapar, tezgahtarı da işin içine sokarlar. Neyseki onlara en başından Efeyi sattım da rahat rahat baktı ve aldı.

Herkese günaydın.
Gerçi sizde üç kişi olunca evde bırakmak da mantıklı. Yeni evlerde ben de çok tedirgin oluyorum. Kapı olayı çok ilginç. Yatak odasında da mı yok yani????:26:
Burada o kadar sis var ki göz gözü görmüyor. Dün akşam da böyleydi. Dışarı çıkınca Aden korkup ağladı.

Eşinden ayrıldı ve kendi imkanları ile bişiler yapmaya çalıştı. Bu kadar olabildi işte ... :/

Sisten korkan Adeni yerimmm :))

Bu arada yarın boş günüm. Pazartesi sendromu yaşamak ne güzelmiş.:21::21:kuaföre gitmeyi planlıyorum.:12::12::12:

Özlem pzt benim nöbet günüm o yüzden seni boğmayı planlıyorum :D

Evet çok doğru diyorsun; dublekslerde insan iyice kafayı yiyor...!

Çok şık kız güle güle kullan :)

Heeeee çıkgınlar gibi eğlendik :P eşim ailesi ile bişi bakmaktan nefret eder..! Herşeye karışıp yorum yapar, tezgahtarı da işin içine sokarlar. Neyseki onlara en başından Efeyi sattım da rahat rahat baktı ve aldı.

Eşinden ayrıldı ve kendi imkanları ile bişiler yapmaya çalıştı. Bu kadar olabildi işte ... :/

Sisten korkan Adeni yerimmm :))

Özlem pzt benim nöbet günüm o yüzden seni boğmayı planlıyorum :D
Nazar etme ne olur, müdürden iste senin de olur.:9:

Cadısın özlem cadııııı :D

Kızlar yine bi şok yaşadım. Oğluşumun ne kadar banyoyu sevdiğinden bahsetmişimdir. Geçen hafta eve geldiğimde teyzesi ile kv yıkamışlardı onu ve hiç hoşlanmadığındn bahsetmişlerdi ve ben şaşırmıştım. Bugün traş sonrası bi banyoya sokmak istedim ki normalde kıyafeti ile küvete girmeye çalışan çocuk bezi ile odasında saklanacak köşe aradı...! Büyük küvetin içine onun küvetini koyuyorduk; onun küvetini dışarı çıkardım da anca gönlü oldu. Banyoda ıkış tıkış ve etrafı ıslatarak yıkandı. Eşime diyorum ki kesin geçen hafta banyoda birşey oldu da bu çocuk böyle. Yoksa çıkmamak için ağlardı yani.. Neyseki bu banyonun sonunda da çıkmamak için ağladı ama bilmiyorum devam eder mi :(??

selam kızlar
sabahtan beri keremle cebelleşiyorum bi yandan ders çalışmam lazım bi yandan keremi parka götürdüm tv izletmek zorunda kaldım artık yoksa hiçbirşey okutmuyor bana:(

dün akşam çok güzel geçti tam 3 saat arkadaşımda oturduk güldük eğlendik. kerem babasıyla kv lerdeydi. eşim orda uyumuş kalmış o yüzden o uyanana kadar ben rahaaat rahat takıldım:)

nfk cım inanmıyorum o kap ın mavisini ben çok beğenmiştim istanbulda; zaten boyu da uzun pardesü gibi ; seni şanslı velet yaaaaaaaaaaaaaaaaa:43:

Cadısın özlem cadııııı :D

Kızlar yine bi şok yaşadım. Oğluşumun ne kadar banyoyu sevdiğinden bahsetmişimdir. Geçen hafta eve geldiğimde teyzesi ile kv yıkamışlardı onu ve hiç hoşlanmadığındn bahsetmişlerdi ve ben şaşırmıştım. Bugün traş sonrası bi banyoya sokmak istedim ki normalde kıyafeti ile küvete girmeye çalışan çocuk bezi ile odasında saklanacak köşe aradı...! Büyük küvetin içine onun küvetini koyuyorduk; onun küvetini dışarı çıkardım da anca gönlü oldu. Banyoda ıkış tıkış ve etrafı ıslatarak yıkandı. Eşime diyorum ki kesin geçen hafta banyoda birşey oldu da bu çocuk böyle. Yoksa çıkmamak için ağlardı yani.. Neyseki bu banyonun sonunda da çıkmamak için ağladı ama bilmiyorum devam eder mi :(??

korkmuş olabilir kerem de benden başkasıyla banyoya girince korkuyor ağlıyor
sadece sen yıka, düzelir

bugün salonu silip süpürdüm, yarın da diğer odaları halledicem
oruç da tutmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak..

eşim balığa gitti. biz de ayşecikle takılıyoruz.:ssz:

Bana ballı diyene bak.:9:güle güle kullan.

Bu arada yarın boş günüm. Pazartesi sendromu yaşamak ne güzelmiş.:21::21:kuaföre gitmeyi planlıyorum.:12::12::12:
ballısın tabi, senin adın ballı özlem.. bak isimler çoğalıyor..

küçük anne born,
tatlı cadı busmai,
şeker pembe
ballı özlem:1:

teşekkür ederim:34:

selam kızlar
sabahtan beri keremle cebelleşiyorum bi yandan ders çalışmam lazım bi yandan keremi parka götürdüm tv izletmek zorunda kaldım artık yoksa hiçbirşey okutmuyor bana:(

dün akşam çok güzel geçti tam 3 saat arkadaşımda oturduk güldük eğlendik. kerem babasıyla kv lerdeydi. eşim orda uyumuş kalmış o yüzden o uyanana kadar ben rahaaat rahat takıldım:)

nfk cım inanmıyorum o kap ın mavisini ben çok beğenmiştim istanbulda; zaten boyu da uzun pardesü gibi ; seni şanslı velet yaaaaaaaaaaaaaaaaa:43:

züpper yaa!!! valla şanslısın :34:
acaba keremi gündüz kv ye gönderemez misin? rahat çalışırdın birkaç saat bile kardır.

valla ben de inanamıyorum. sen söyledikten sonra hakikaten depoda kalmış, birkaç sezon önceki bi şey bekliyordum.
ama bu geldi işte :52: laciverti de çok şık duruyor yaniii:51:

selam kızlar

Akşamının iyi geçmesine çoook sevindim :)

Efe artık televizyon izlemenin dibine vurmuş durumda kv ve kp sayesinde :(

korkmuş olabilir kerem de benden başkasıyla banyoya girince korkuyor ağlıyor
sadece sen yıka, düzelir

İnşallah canım ya :/

bugün salonu silip süpürdüm, yarın da diğer odaları halledicem
oruç da tutmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak..

eşim balığa gitti. biz de ayşecikle takılıyoruz.:ssz:

ballısın tabi, senin adın ballı özlem.. bak isimler çoğalıyor..

küçük anne born,
tatlı cadı busmai,
şeker pembe
ballı özlem:1:

teşekkür ederim:34:

züpper yaa!!! valla şanslısın :34:
acaba keremi gündüz kv ye gönderemez misin? rahat çalışırdın birkaç saat bile kardır.

valla ben de inanamıyorum. sen söyledikten sonra hakikaten depoda kalmış, birkaç sezon önceki bi şey bekliyordum.
ama bu geldi işte :52: laciverti de çok şık duruyor yaniii:51:

Lakapçı nfk :)

Lakapçı nfk :)
lakap takmak hiiç iyi bi şey değil aslında.
ben şakasına söylüyorum. ama memnun olmayan söylesin lütfen.

biz zaten tv açmıyorduk uzun zamandır. geçen günkü olaydan sonra salondan da kaldırdık tam oldu.
zaten internet varken, tv ye gerek yok.. gereksiz esir alıyor insanı.
büyükler gidince efe de düzenine döner yavaş yavaş..

Back
X