- 8 Ağustos 2011
- 12.238
- 12.347
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar gecesi sineması.. kendime bi film seçtim. ayşeciği yatırdıktan sonra izleyeceğim..
siz napıyorsunuz hatunlarr?![]()
busmai, dilanaz ve hepiniiiiz! kızlar, pardesüm geldi..
çok beğendim. fotoda kısa duruyor ama bana epey uzun oldu, malum pek uzun değilim, bu avantaj oldu
ve bir kez daha tecrübeyle anlaşıldıkiii, bedava pekmez baldan tatlı
TUĞBA KAP C209-22
lakap takmak hiiç iyi bi şey değil aslında.
ben şakasına söylüyorum. ama memnun olmayan söylesin lütfen.
biz zaten tv açmıyorduk uzun zamandır. geçen günkü olaydan sonra salondan da kaldırdık tam oldu.
zaten internet varken, tv ye gerek yok.. gereksiz esir alıyor insanı.
büyükler gidince efe de düzenine döner yavaş yavaş..
kader, okuyorsun ama hiç yazmıyorsun arkadaşımm
valla gayet güzel bir ürün Güle güle kullan..
bende emzik kazandım kız çekilişten:87::90:
hemide amerikadan gelme
Bir şey olmadan da korkmaya başlamış olabilir. Aden de önceleri çok seviyordu. Sonra birden her şey tersine döndü. Şimdi banyoyam bir işkence. Daha havlusuna görünce ağlamaya başlıyor.Cadısın özlem cadııııı
Kızlar yine bi şok yaşadım. Oğluşumun ne kadar banyoyu sevdiğinden bahsetmişimdir. Geçen hafta eve geldiğimde teyzesi ile kv yıkamışlardı onu ve hiç hoşlanmadığındn bahsetmişlerdi ve ben şaşırmıştım. Bugün traş sonrası bi banyoya sokmak istedim ki normalde kıyafeti ile küvete girmeye çalışan çocuk bezi ile odasında saklanacak köşe aradı...! Büyük küvetin içine onun küvetini koyuyorduk; onun küvetini dışarı çıkardım da anca gönlü oldu. Banyoda ıkış tıkış ve etrafı ıslatarak yıkandı. Eşime diyorum ki kesin geçen hafta banyoda birşey oldu da bu çocuk böyle. Yoksa çıkmamak için ağlardı yani.. Neyseki bu banyonun sonunda da çıkmamak için ağladı ama bilmiyorum devam eder mi??
Sen Kerem'î anneanneye veya babaanneye sat bence.selam kızlar
sabahtan beri keremle cebelleşiyorum bi yandan ders çalışmam lazım bi yandan keremi parka götürdüm tv izletmek zorunda kaldım artık yoksa hiçbirşey okutmuyor bana
dün akşam çok güzel geçti tam 3 saat arkadaşımda oturduk güldük eğlendik. kerem babasıyla kv lerdeydi. eşim orda uyumuş kalmış o yüzden o uyanana kadar ben rahaaat rahat takıldım:)
nfk cım inanmıyorum o kap ın mavisini ben çok beğenmiştim istanbulda; zaten boyu da uzun pardesü gibi ; seni şanslı velet yaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
yaa uyarmışsın zaten aldırmadığına göre boşver artık.. ben de bazen görüyorum kendi çatalıyla vereni oğluma, çok iğreniyorum ama birşey demiyorum alınmasınlar diye bir yandan da içimden dua ediyorum "Allahım lütfen oğlumu koru, hastalık falan geçmesin":)Kızlar size bir şey danışacağım. Dün kv'lere gitmiştik. Kv sıcak su içiyordu. Aden'i
yanına çağırdı, kendi bardağından su içirmek istedi. Aden de yanına gitmeyince sesimi çıkarmadım. Ben konuda çok hassasım. Kendisini en az 30 bu konuda tatlılıkla uyardım. Eşim de ben yokken söylemiş ama hala aynı şey.çok sinir oldum. Demek ki ben yokken kendi çatal kaşığıyla da veriyor. Bir daha olursa çok sert bir ses tonuyla lütfen benim çocuğuma kendi bardağınızla bir şey vermeyin demeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım?
yok canım nerde o bolluk her zamanBir şey olmadan da korkmaya başlamış olabilir. Aden de önceleri çok seviyordu. Sonra birden her şey tersine döndü. Şimdi banyoyam bir işkence. Daha havlusuna görünce ağlamaya başlıyor.
Sen Kerem'î anneanneye veya babaanneye sat bence.
bugün salonu silip süpürdüm, yarın da diğer odaları halledicem
oruç da tutmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak..
eşim balığa gitti. biz de ayşecikle takılıyoruz.
ballısın tabi, senin adın ballı özlem.. bak isimler çoğalıyor..
küçük anne born,
tatlı cadı busmai,
şeker pembe
ballı özlem
teşekkür ederim
züpper yaa!!! valla şanslısın
acaba keremi gündüz kv ye gönderemez misin? rahat çalışırdın birkaç saat bile kardır.
valla ben de inanamıyorum. sen söyledikten sonra hakikaten depoda kalmış, birkaç sezon önceki bi şey bekliyordum.
ama bu geldi iştelaciverti de çok şık duruyor yaniii
![]()
Kızlar size bir şey danışacağım. Dün kv'lere gitmiştik. Kv sıcak su içiyordu. Aden'i
yanına çağırdı, kendi bardağından su içirmek istedi. Aden de yanına gitmeyince sesimi çıkarmadım. Ben konuda çok hassasım. Kendisini en az 30 bu konuda tatlılıkla uyardım. Eşim de ben yokken söylemiş ama hala aynı şey.çok sinir oldum. Demek ki ben yokken kendi çatal kaşığıyla da veriyor. Bir daha olursa çok sert bir ses tonuyla lütfen benim çocuğuma kendi bardağınızla bir şey vermeyin demeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım?
Pembişim o olaydan sonra lakap takmalar kesildi mi bari? :)
yaa uyarmışsın zaten aldırmadığına göre boşver artık.. ben de bazen görüyorum kendi çatalıyla vereni oğluma, çok iğreniyorum ama birşey demiyorum alınmasınlar diye bir yandan da içimden dua ediyorum "Allahım lütfen oğlumu koru, hastalık falan geçmesin":)
yok canım nerde o bolluk her zaman
lacivert mi seninki ?benim beğendiğim de koyu turkuaz mavisi gibi birşeydi. bu arada kıskançlıktan çatlarken Güle güle kullan demeyi unutmuşum cicim çok utandım mutlulukla sağlıkla giy inşallah:)
sınavlar 5 ocakta yani daha 15 gün var. konuların yetişeceğinden şüpheliyim ama 15 gün de keremi satmam imkansız. son hafta yaparım mecbur.
asıl ben eşime kızıyorum ona dönem başlamadan dedim ki "kaydımı dondurayım mı bana destek olabilecek misin?"
o da "dondurma ,devam et istiyorsan.. benim bu dönem yoğunluğum azalacak,sana yardımcı olurum" demişti. bugün bile işe gitti düşün Palavra palavra palavra
Kötü lakaplar takmıyosun zaten canımcımben bununla ilgili bi anımı anlatacaktım da fırsat olmadı; şimdi anlatayım.
Bikaç yıl önce çalıştığım bir okulda sınıfın biri lakap konusunda coşmutu. Nasıl kötü, nasıl aşağılayıcı lakaplarla sesleniyorlar birbirlerine... Napsak ne etsekderken rehber öğretmene danıştık. Kendisi yılların öğretmeydi. Sınıfla bi konuşsanız da çocuklar toparlansa dedik. Tabi ben konuşma yaparım dedi. Ertesi gün bir dersini ona ayırdı sınıf öğretmeni. Rehber öğretmen sınıfa geldi ve sadece "lakap takmayınnnnn size de takarlarrrrrr!!" Dedi gitti![]()
Bayadır izleyicilere bulaşmıyodnb cicim :))
İpek emzik kullanıyo mu??
selam kızlar
sabahtan beri keremle cebelleşiyorum bi yandan ders çalışmam lazım bi yandan keremi parka götürdüm tv izletmek zorunda kaldım artık yoksa hiçbirşey okutmuyor bana
dün akşam çok güzel geçti tam 3 saat arkadaşımda oturduk güldük eğlendik. kerem babasıyla kv lerdeydi. eşim orda uyumuş kalmış o yüzden o uyanana kadar ben rahaaat rahat takıldım:)
nfk cım inanmıyorum o kap ın mavisini ben çok beğenmiştim istanbulda; zaten boyu da uzun pardesü gibi ; seni şanslı velet yaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
İnsanlık kadar eski:))))Bence birşey yapma. Sen birşey desen de senin önünde dikkat edecek sonrasında etmeyecektir. Bizim bakıcı da birşeyler yedirdikten sonra parmağının ucunu ağzına sokup temixliyordu kirlenince. Güzelce konuştum ama alışkanlık. Ben de takmamaya karar verdim. Ayrıca oğlum da manyaklık derecesinde titiz olsun istemiyorum çünkü hayat böyle çoooook zor :/
Emin ol kesildi
Erkek milleti ve palavraları... İnsanlık kadar eski
Günaydınlar herkeseeeeeee. Efe yine beni pazartesiye uyutmayarak hazırladı sağolsun. Ben sendrom yaşamayım da kim yaşasın?????? Umarım güzel bir gün olurrrrrr :)
valla bende ipegi uyutmaya giderken mecbur açıyorum. . luli yada baby tv, diğer kanallara göre hızlı akışı yokmuş sanırım bu yayınların.. kötünün iyisi diyelim
teşekkür ederim canımmvalla gayet güzel bir ürün Güle güle kullan..
bende emzik kazandım kız çekilişten:87::90:
hemide amerikadan gelme
huyumdur, ara ara bulaşmadan duramam bilirsinBayadır izleyicilere bulaşmıyodnb cicim :))
valla bu söylediğin dert hepimizin başında..Kızlar size bir şey danışacağım. Dün kv'lere gitmiştik. Kv sıcak su içiyordu. Aden'i
saol bacımmlacivert mi seninki ?benim beğendiğim de koyu turkuaz mavisi gibi birşeydi. bu arada kıskançlıktan çatlarken Güle güle kullan demeyi unutmuşum cicim çok utandım mutlulukla sağlıkla giy inşallah:)
sınavlar 5 ocakta yani daha 15 gün var. konuların yetişeceğinden şüpheliyim ama 15 gün de keremi satmam imkansız. son hafta yaparım mecbur.
asıl ben eşime kızıyorum ona dönem başlamadan dedim ki "kaydımı dondurayım mı bana destek olabilecek misin?"
o da "dondurma ,devam et istiyorsan.. benim bu dönem yoğunluğum azalacak,sana yardımcı olurum" demişti. bugün bile işe gitti düşün Palavra palavra palavra
çok sevindim valla. lazım sana öyle bi şey..iki hafta oncesine kadar kullanmiyordu.. iki haftadir kullanıyor cok rahat ettik uykuya dalarken :119:
Günaydın , huzurlu bir gün diliyorum hepimize (;
Dün sabah kızımı arkadaşı ile tiyatroya oradan oğlanı berbere götürdük çok tuhaf geldi gözüme , uzun kabarık saçlarına alışmıştık
Nfk çok güzelmiş pardesü sana da çok yakışmıştır , güzel günlerde kullan inşaallah ,
Elifnaz Bot'un hayırlı olsun çok uyguna gelmiş sağlıkla giyin inşaallah , emziğiniz de hayırlı olsuninşaallah çok güzel olur havalar güzelleşsin beklerim . kuzucuklar da tanışmış olur , ablalar çok iyi anlaşır tahminimce, ikisi de mülayim duruyorlar
Kuzucuk uyandı kahvaltısını vereyim ben![]()
Günaydın , huzurlu bir gün diliyorum hepimize (;
Dün sabah kızımı arkadaşı ile tiyatroya oradan oğlanı berbere götürdük çok tuhaf geldi gözüme , uzun kabarık saçlarına alışmıştık
Nfk çok güzelmiş pardesü sana da çok yakışmıştır , güzel günlerde kullan inşaallah ,
Elifnaz Bot'un hayırlı olsun çok uyguna gelmiş sağlıkla giyin inşaallah , emziğiniz de hayırlı olsuninşaallah çok güzel olur havalar güzelleşsin beklerim . kuzucuklar da tanışmış olur , ablalar çok iyi anlaşır tahminimce, ikisi de mülayim duruyorlar
Kuzucuk uyandı kahvaltısını vereyim ben![]()
İnsanlık kadar eski:))))
Titizlik demişken; Kerem bardaktan su içiyor biraz, kalanına da ellerini sokmak istiyor ama önce kollarını uzatıp penyesinin kollarını yukarı çekmemi işaret ediyor:) Çıkka diyor, ben kollarını sıyırıyorum sonra ellerini suya batırıyor. Hayret ettim, bu çocuk titiz olacak galiba hiç anasına çekmemiş
Botun hayırlı olsun güle güle giy canım topuklu mu aldın?
İnşallah ben de iyi çizgi filmler diye biraz kendimi rahatlatıyorum. "Başardım" demeyi öğrendi bizimki ,çizgi filmden :)
hay ben onun çıkka diyen dillerini, kollarını sıvatan aklını seveyim e miiii???İnsanlık kadar eski:))))
Titizlik demişken; Kerem bardaktan su içiyor biraz, kalanına da ellerini sokmak istiyor ama önce kollarını uzatıp penyesinin kollarını yukarı çekmemi işaret ediyor:) Çıkka diyor, ben kollarını sıyırıyorum sonra ellerini suya batırıyor. Hayret ettim, bu çocuk titiz olacak galiba hiç anasına çekmemiş
Botun hayırlı olsun güle güle giy canım topuklu mu aldın?
İnşallah ben de iyi çizgi filmler diye biraz kendimi rahatlatıyorum. "Başardım" demeyi öğrendi bizimki ,çizgi filmden :)
Sağolasın cnmSıhhatler olsun kuzuna pamuk helvacım
Sağol canım,günaydın canlar..
dün akşam çok kötü oldum, boğazım şişti, yutkunamadım ve ateşim çıktı.. gece saatlerce uyuyamadım
ayşecik de sabahın kör vakti kalkınca gayet yorgun ve gerginim..
ama bugün düne göre daha iyiyim. boğazımdaki şiş de azalmış gibi.
bakalım kötü olursam sağlık ocağına gidip ilaç alıcam.
bugün de görümcem gelecekmiş, kv de evde yok inş bana sarmaz.
her vesileyle akşam beraberiz ama, ay bana bi şeyler oluyor !!!
teşekkür ederim canımm
emziğiniz de hayırlı olsun, teeeee emeriganlardan gelmiş ipek kızın emziği
huyumdur, ara ara bulaşmadan duramam bilirsin
valla bu söylediğin dert hepimizin başında..
eşim bu konuda çok hassas, kendi çatalından bi şey vermez.
ama kv yanımızda dikkat etmeye çalışsa da görüyorum bazen.
eminim biz yokken rahatlıkla yapıyordur.
kırk değil 444 kere uyar, yine o kişinin idrakine ve hassasiyetine kalmış bi durum :100:
saol bacımm
birkaç gün bile çok farkeder. ama dediğin doğru anneanne, teyze, babaanne yardımı iyi hoş da
bunlar bir yere kadar. önemli olan aynı çatının altında yardım. babalar aslında çok şey yapabilir de işteee
hem bebek hem hamilelik hem evin işi hem sınavlar. kendine yükleneceksin.. şarla eşine, sözünü tutsun
çok sevindim valla. lazım sana öyle bi şey..
günaydın canım.. selime, sıhhatler olsun.. sarı kuzu
sağol canım, birazcık dar gibi ama düğmeleri sola kaydırma yöntemiyle o sorunu da aşacak bacın
biz de tanışmak isteriz biz deee![]()
Aynen bizimki,arkadaşlarına davranışlarını görünce babasıyla şaşırıyoruz , bunun cadılığı evde bize demek ki diyesagol canim bencede anlasirlar gibi geliyor. . bizim kız hele dışarıya karşı çok mulayimdir.. evde bize yapıyor cadiligini..