• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnsanlık kadar eski:))))

Titizlik demişken; Kerem bardaktan su içiyor biraz, kalanına da ellerini sokmak istiyor ama önce kollarını uzatıp penyesinin kollarını yukarı çekmemi işaret ediyor:) Çıkka diyor, ben kollarını sıyırıyorum sonra ellerini suya batırıyor. Hayret ettim, bu çocuk titiz olacak galiba hiç anasına çekmemiş

Botun hayırlı olsun güle güle giy canım topuklu mu aldın?
İnşallah ben de iyi çizgi filmler diye biraz kendimi rahatlatıyorum. "Başardım" demeyi öğrendi bizimki ,çizgi filmden :)

Ayy ne güzel inşallah böyle titiz devam eder, ileride kolaylık olur sana, 4-5 yaşlarında çok inatçı oluyorlar , okul dönüşü hergün el yüz yıkama, temiz kıyafet giyme savası var bizde, bizim kız biraz pasaklı da :9:
maşa'Allah dillerine keremciğin :nazar:
Çizgi filmlerden çok şey öğreniyorlar , meselâ kayyudan kolunun üstüne ağzını silmeyi öğrenmişti kızım :30: şimdi aynı şeyi Selim de yapıyor ablasından öğrenmiş o da :1:

marmara forumda oyun alanı varmış. çocuğu birakiyorsun ordaki ablalar ilgileniyor sende rahat rahat alışverişini yapiyormussun.. kardesim her hafta sonu götürüyor 2 yasindaki kızını onlarda bu arada islerini hallediyor. burda niye yok böyle avmler.

Ayy ne güzel inşallah böyle titiz devam eder, ileride kolaylık olur sana, 4-5 yaşlarında çok inatçı oluyorlar , okul dönüşü hergün el yüz yıkama, temiz kıyafet giyme savası var bizde, bizim kız biraz pasaklı da :9:
Çizgi filmlerden çok şey öğreniyorlar , meselâ kayyudan kolunun üstüne ağzını silmeyi öğrenmişti kızım :30: şimdi aynı şeyi Selim de yapıyor ablasından öğrenmiş o da :1:

aa onu ordan mı öğrendiler? ? bizim kızda yapıyordu bi ara neyseki unuttu şimdi:30:

marmara forumda oyun alanı varmış. çocuğu birakiyorsun ordaki ablalar ilgileniyor sende rahat rahat alışverişini yapiyormussun.. kardesim her hafta sonu götürüyor 2 yasindaki kızını onlarda bu arada islerini hallediyor. burda niye yok böyle avmler.
Güzelmiş gerçekten ben bu yakadayım güya ama haberim yok :9:
aa onu ordan mı öğrendiler? ? bizim kızda yapıyordu bi ara neyseki unuttu şimdi:30:
Evet , ben niçin böyle yapıyorsun kızım , yapılmaz öyle falan deyince ama kayyu da öyle siliyor öyle silmek çok iyi birşey demişti bir iki yıl önce :1: sonra ben de dikkat ettim ; birşeyler yiyip içinde ağzını koluna sürüyor pis kayyu (; meselâ Pepe'den de küsmeyi öğrenmişti (;
Herkese günaydıuuuuuunnnn

Günaydın nasıl oldunuz

Son düzenleme:
hay ben onun çıkka diyen dillerini, kollarını sıvatan aklını seveyim e miiii???:52::31:
ben o işi sevmiyorum. kv yaptırıyor. su içiriyor sonra da, yönlendirip o suyla oynatıyor.
bizimki tabi elleri bardağın içinde döke saça şıp şıp oynuyor ama bir iki kez ciddi uyardım
ne olacak oynasın diyor. ama aldım bardağı ellerinden. anladı.
oynayacağı su başka bu başka. her su içişinde bu şeyle mi uğraşıcam ?:19:

topuklu mu aldın diye soruyor hatun?
yavrum kendi botunu kullanamadı ya içinde kaldı :1:

başardım mı diyooor:9: Kurban Verene! acep neyi başarmış, bi sor bakalım? :9:
Hahha kahkaha attım "her su içişinde bunla mı uğraşıcam" :)) çok hoşuna gidiyor ben de bazen izin veriyorum aslında kurallar koymak lazım tabi mesela annem mama sandalyesinde oturmadığında sofra bezi ser üzerinde yesin ne yiyecekse diyor; kerem zaten üstünde durmaz ben de umursamıyorum şimdilik. Alıştır herşeyi diyor.

:))yok ya topuğu çok değildi o kürküne taktı. Ben de topukluyla yürüyemem, hele çocukla asla. Kıskanıyorum becerenleri
:) kötü şeyler de öğreniyorlar yani hayret bişey
sagol canim bencede anlasirlar gibi geliyor. . bizim kız hele dışarıya karşı çok mulayimdir.. evde bize yapıyor cadiligini..

Botunu güle güle giy canım çok güzelmiş. Topuklular bize çook uzak :)

Güzelmiş gerçekten ben bu yakadayım güya ama haberim yok :9:

Evet , ben niçin böyle yapıyorsun kızım , yapılmaz öyle falan deyince ama kayyu da öyle siliyor öyle silmek çok iyi birşey demişti bir iki yıl önce :1: sonra ben de dikkat ettim ; birşeyler yiyip içinde ağzını koluna sürüyor pis kayyu (; meselâ Pepe'den de küsmeyi öğrenmişti (;

Günaydın nasıl oldunuz
Çok şükür, iyiyiz bacım. Toparladık baya.

Amaaaan, yine aklıma çorba gelmiyorr:/ ne yapicuuuum akşama? Kurutulmuş yeşil fasülye pişireceğim, yanına da bi çorba ama ne???

aryanin corba sorunsali. :35:

Hava gunesli, isitiyorken ayscigi parka getirdim. Ama uzun duramam halim yok. Allahtan aksama yemegim var rahatim.

Nfk cım Başardım kelimesini tam yerinde kullanıyor ..mesela birşeyi almaya çalıştı ve aldı; bir yere çıkmaya çalıştı ve çıktı o zaman basaadııı diyor:))

su agzini koluna silme tum cocuklarda var ve bence o icgudusel bi sey. Gorup pekistiriyorlar o ayri. Aysecik de lokmasini tam agzina alamadiginda parmagiyla iceri itiyor. Agzinin kenarinda bisey kaldigini hissedince de koluna siliyor:35:

Nfk cım Başardım kelimesini tam yerinde kullanıyor ..mesela birşeyi almaya çalıştı ve aldı; bir yere çıkmaya çalıştı ve çıktı o zaman basaadııı diyor:))
masallah :nazar: bu bebeler cok akilli, idraklari ne kadar acik:31:

Herkese günaydın. Nfkciğim geçmiş olsun.
Nfk, busmai ve pembiş çok haklısınız. Biz ne kadar dikkat edersek edelim millet bildiğini okuyor. Ama bu konuda hakkımı helal etmiyorum.şimdi kuaföre gidiyorum. Geçmişi okuyamadım.

aryanin corba sorunsali. :35:

Hava gunesli, isitiyorken ayscigi parka getirdim. Ama uzun duramam halim yok. Allahtan aksama yemegim var rahatim.

Doğru valla kız:/ neyse ki eve gidince gördüm ki annem süpriz yapıp aylardır doldurmaya üşendiğim biberleri doldurmuş:) öğle paydosunda da buğdaylı yoğurt çorbası yaptı. Ohh kurtuldum valla:1:

Selamlarr nasılsınızz guzel annelerr ve yaramazzz temmuz bebeklerı..gercı bebeklıkten cıktı sankı bızımler yahuu..azmann oldularr.:)hersey yolundadır umarım..bılgısayradan acıp gıremesemde telden takıpteyım..;herseyden haberdarım..sımdı baslayalım haberlerden haberlımıymısım..;

busmai..hamıleymısın canım cok sevındım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..bırılerı daha vardı hamıle ama unutmusum ya kusuruma bakmayın lutfenn aynı dılekelrım sızler ıcınde gecerlı
sekerportakalı..babana Allah sıfalar versın ınsallah en kısa zamanda saglıgına kavusur canım
nfk..aysecık buyuk bı kaza atlatmıs..Allah korumus gercekten..rabbım cumlemızın evlatlarını korusun kazadan beladan..veee yenı kap'ın hayırlı olsun..(bu arada bende pembıs gıbı kap kacakla nasıl pardesu degısımını onerıyor dıye dusunmustumm)
elifnaz botun hayırlı olsun canım gule guel gıy..artık bızım ayakkabı modellerı fıks..topuksuz..dun bende bambıden aldım kısa bot..bordo bıleklerı zımbalı..fıyatıda 40 tl..ve aynı soruun bendede var gecen bahsı gecen..:kendıme bısey alamama ozurlu oldum..bulmaıyorr buldugumuda amann bosver dıyorum..
bortonmother..memlekete gıdecektn sanırım ablanın dogumgunune donus yaptınmı kacırdımmı acaba dedım..yasırde bısey yoktur umarım
pembıss..kvlerle ıyı hasret gıderdınız valla..artık bayagı bı arar verırsınız gorusmek ıcın..gece kalkmalarımız bızım emzırmeyle bırlıkte son buldu belkı bahsetmısımdır..sen n ekadar emzırmeyı dusunuyorsun bılmıyorum ama o vakte kadar sanırım kokunu duymak ıcın gece kalkmaya devamedecek:)moralını bozmak gıbı olmasın ama canım...dost acı soylerr...banyo konusunda bız ıstıkarlı gıdıyoruz hala cıkmama konusunda savas verıyor bızımle..
aryamm gecmısler olsun kuzuya..kıs geldı hastalıklar malesef kı donup dolasıp buluyor bı sekılde bebıslerı..ıdrara yolları ıcın c vıtamını sık verırsen faydası oluyor dıye bılıyorum ben..
dılanaz ve pamukhelva bız tek cocukla tırlatma moduna gırerken bazen..sızlerın onunde saygıyla egılıyorum valla..
ve benden haberler..ahsap boyama konusunda bayagı bı mesafe katettım..cok zevklı gıdıyor..ıkı gun 3 er saat ev ve oglum dısında bıseyle mesgul olmakk terapı gıbı gelıyorr..hamılelık konusunda bılıyosunuzkı ıstegımız vardı..yanı daha cok esımın ıstegı vardı..bakalım beklemedeyızz..hayrlısı nasıp olsun hakkımızda..
unuttugum olduysa affola..destanımsı yazdım bılıyorumm..yazma yazma bırden yazınca boyle oluyor..

Okulda çok yorulup gerildim bugün. Eve geldim ki Efe mutfaktaki süpürgeyi halletmiş, herkes çocuğumu biran önce bana satma modunda klasik... Daha fazla yazamicimmmmmmm :)

Back
X