• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayırdır canım, senin kız niye kalkıyor gece?..

aman aman!!! yaramaz kerem! seninki de çok hareketli, Allah kolaylık versin.
bi de kendini yere mi atıyor ?:9:

banyonun kapısı hep kilitli olacak, başka çare yok:36:

amin.. inş öyle de olacak, belli :16:

eşimden bu konuda razıyım, Allah da ondan razı olsun:16:

püf noktasını söyledin işte, oğlunu seven gelinini de sever:28:

babalar mı gece bebeyi sakinleştirecekmiş.. hangi gezegen orası? :30::27::9:

kaynım da evdeydi, o yüzden pek beraber olmadık bugünü rahat atlattık çok şükür :1::8:

aslında kv de güzelin kim olduğunu biliyor, bak tercihine.. ama işte yine de burnundan kıl aldırmıyor. :35:
not: keremin yüzü; senin tıpkın

ahahahah :9: hiç güleceğim yoktu, Allah iyiliğini versin :9::9::9:

benim kv de, şu güne kadar kızımın bir tek şeyini bana benzetmedi.
amcalarına, halasına, kendisine benzetiyor, hatta eşimin anneannesine bile benzetiyor.
bir tek ellerini kendininkilere benzetmiyor, çünkü onlarınki Allah yaratmış ama pek güzel değil.
onu da yine bana değil anneme benzetiyor :35:

bizim banyo kapısı sadece içerden kilitleniyor:19:
senin kayinvalidede az değil elini bile benzetmiyor

Nfk cım senin kv de iyice saçmalamış eşinin anneannesine bile benzetiyor..
Kerem babasına daha çok benziyor aslında; işin aslı biz de birbirimize benziyoruz :))

bizim banyo kapısı sadece içerden kilitleniyor:19:
senin kayinvalidede az değil elini bile benzetmiyor

anladım canım. peki kapalı kapıyı, kapı koluna uzanarak açabiliyor mu kerem?

elini değil tırnağını bile benzetmiyor.. benzetmesin, büyüyünce anlaşılır kime benzediği, hıhhh!!:63:

Kerem babasına daha çok benziyor aslında; işin aslı biz de birbirimize benziyoruz :))

bak bak, kocacığına da kıyamaz, zaten biz de birbirimize benziyoruz diyo.
aşık tatlı cadı seniiiii!!:9:

sorma ya, kendi sarışın ve yeşil gözlü. böyle açık bi yeşil hem de.
ama çocuklarından hiçbiri yeşil gözlü değil. bugün olmuş hala, ayşeciğin gözleri benimkinin aynısı diyor. gülüyorum.
eşim de anne abartma senin gözlerin yeşil, ayşeciğinki kahve diyor.
o da olur mu oğlum, ışıkta bakınca daha iyi görürsün, benimkinin koyu tonu diye ısrar ediyor:9:

burnu da kv nin annesinin burnuymuş :35:

şeker pembem, nerelerdesin? ses veeer!!

arya ve dilanaz siz de yoksunuz..

elini değil tırnağını bile benzetmiyor.. benzetmesin, büyüyünce anlaşılır kime benzediği, hıhhh!!:63:
"Aman huyu bana benzesin inşallah" de sen de apışıp kalsınlar :))
bak bak, kocacığına da kıyamaz, zaten biz de birbirimize benziyoruz diyo.
aşık tatlı cadı seniiiii!!:9:
:)) eşimde kendimi görüyorum ,ama bi eve 2 cadı fazla geliyo bazen haha :)) Allah muhabbetlerimizi bozmasın hiçbirimizin

Bugün nasıl bi gün yaaaaa beeeee üffff püfffff :/ :)?!?!?!

Okul full koşturmalı ve yazılı okumalı geçiyor. Bi de performans ödevleriydi, şube öğrt toplantısı derken ne evrak bitiyor ne iş :( eve gelince zaten Efenin tekelindeyim.. Bugünler geçecek dimi??????????

Oğluşum babasına daha çok benziyor. Ama kv bazen bana da benzediğini idda ediyor. Neyse ben zaten en başından beri hep "huyu bana benzesin gerisi mühim değil" diyorum :) ki şöyle bi bakınca güler yüzü, oynamayı sevmesi ve asabiyeti benziyor :D iyi insanlar olsunlar da gerisi boş... Ama şu çok komikki oğlum ne zaman oynasa veya el çırpsa "görümcem gibi neşeli ve oynak" olduğunu idda ediyorlar. Ona gidene kadar anası var yani :)))

çok rahat açıyor hemde:53:
halbuki fıstık gibi gelini var kiskancliktan ne yapacaklarını sasirmislar:19:

sorma ya, kendi sarışın ve yeşil gözlü. böyle açık bi yeşil hem de.
ama çocuklarından hiçbiri yeşil gözlü değil. bugün olmuş hala, ayşeciğin gözleri benimkinin aynısı diyor. gülüyorum.
eşim de anne abartma senin gözlerin yeşil, ayşeciğinki kahve diyor.
o da olur mu oğlum, ışıkta bakınca daha iyi görürsün, benimkinin koyu tonu diye ısrar ediyor:9:

burnu da kv nin annesinin burnuymuş :35:
Hahahaaaa, çok güldüm ya.:9:benim Kv de hiç bana benzetmez.hep kendi tarafına benzetir ama Allah'a şükür o tarafa hîç benzemiyor. Itiraf edeyim hamileliğim boyunca istisnasız her namazda kız olursa bana veya kızkardeşime benzesin diye dua ettim . Benzeme konusu açılınca kv'ye cevabım her seferinde aynı. O hemen yok halasına benziyor, amcasına benziyor der. Ben de aman kime benzediği önemli değil ben onu büyüyünce kendime benzetirim.:9:

Son düzenleme:
Günaydın günaydın hayırlı huzurlu günler güzel kuzulara ve Anneciklerine :71:
Normalde benden önce yataktan zıplayan oğlum hâlâ uyuyor hayırdır inşaAllah , gece bir oğlan bir kız uyandırıp durdular , kafam kazan gibi
Özlem kolay gelsin hem ağrı, hem okul ve nöbet zor olur Allah kolaylık versin
Pembişcim sana da canım, artık ben erkeklere birşeyler söyleyip nefesimizi yormamalı diyorum nasıl olsa yine aynı tas aynı hamam :41: ben bazen birşey anlatacak oluyorum bakıyorum cevap hep aynı "hıı " haa " :9: inşaAllah biz oğluşları ev işlerine ve eşine yardımcı olacak bilinçte yetiştirebiliriz, benim kendi annem de böyle meselâ , oğlunun meyvasını dahi soyar götürür ayağına, yarın evlenince gelin anneme saygılarını ileticek kesin :30:
Allah sağlık ve kolaylık versin hepimize, öptüm kuzuşları :54:
Şükür bitti canım.

Bana ballı diyen arkadaş(nfk) ballı olduğuma inanmaya başladım. Biliyorsunuz ki bugün nöbetçiydim. Aslında 6 kişi nöbetçi oluyorduk . Hamileler ve süt iznine ayrılanlar olunca bu sayı dörde düştü. Bahçe ile birinci katı birleştirdiler. Ilk katta da son sınıflar var ve çoooook problemliler. Derslerine de girmiyorum.herkes şikayetçi.o katta nöbet çok zor oluyor. Bu zamana kadar orada bir kez nöbet tuttum. Katlar hep dönüyor. Bugün de o kat ve bahçe nöbetim vardı. Nöbet çizelgesi değişmiş ve ben başka yere geçmişim.iki hafta sonra o kattayım. Dönemi o katta iki nöbetle kapatacağım.:21:

Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Dünden beri varolan baş ağrısı geceden itibaren boğaz ağrı ve acısı ile birleşti :/ okula gitmek büyük işkence bu halde ama yapacak bişi yok....
Umarım herkes için güzel bir gün olur.

Burdayım buurdayımm!!

Herkese günaydııınnn....
Sabah sabah " seni versinler ellereeee...." Diye doladım şarkıyı dilime... Arabesk bi sabah yani:)

günaydın canlar :3:

sanırım üşüttüm, belim tutuldu. dünden beri korse takıyorum ama yine kötü:25:
oturup kalkarken bile çok zorlanıyorum.

"Aman huyu bana benzesin inşallah" de sen de apışıp kalsınlar :))

:)) eşimde kendimi görüyorum ,ama bi eve 2 cadı fazla geliyo bazen haha :)) Allah muhabbetlerimizi bozmasın hiçbirimizin
ahahahahh :9:
valla söylesem donup kalır.

amin amiiiin :16:

Bugün nasıl bi gün yaaaaa beeeee üffff püfffff :/ :)?!?!?!

Okul full koşturmalı ve yazılı okumalı geçiyor. Bi de performans ödevleriydi, şube öğrt toplantısı derken ne evrak bitiyor ne iş :( eve gelince zaten Efenin tekelindeyim.. Bugünler geçecek dimi??????????

Oğluşum babasına daha çok benziyor. Ama kv bazen bana da benzediğini idda ediyor. Neyse ben zaten en başından beri hep "huyu bana benzesin gerisi mühim değil" diyorum :) ki şöyle bi bakınca güler yüzü, oynamayı sevmesi ve asabiyeti benziyor :D iyi insanlar olsunlar da gerisi boş... Ama şu çok komikki oğlum ne zaman oynasa veya el çırpsa "görümcem gibi neşeli ve oynak" olduğunu idda ediyorlar. Ona gidene kadar anası var yani :)))
benim bu konudaki teşhisim şu:
ayıpsız kusursuz, sağlıklı ve de güzel olunca çocuk herkes kendi genlerine yontuyor bacım.
hiç kötü huyunu, huysuzluğunu benden aldı diyen kv gördün mü?:19:
aksine onlar anneye ve anne tarafına çekti diye düşünüyorlardır..

benim kv de 4 çocuk büyütmüş, oğlanların yaramazlıklarından karı koca ömürleri çürümüş.
kızları hakeza. hala tutmuş torunu onlara benzetiyor. ne dicen?..

çok rahat açıyor hemde:53:
halbuki fıstık gibi gelini var kiskancliktan ne yapacaklarını sasirmislar:19:
bak sen şu kereme:1:
boyu uzun yetişiyor demek. bizimkinin daha çoook yolu var o konuda.
ama yeni kapıların kolu biraz aşağıda da oluyor, onun da etkisi olabilir.

sağol bacımmm:17: eminim ele güne karşı benimle övünüyordur da, işte bi yandan da kuma damarı kabarıyor..

Hahahaaaa, çok güldüm ya.:9:benim Kv de hiç bana benzetmez.hep kendi tarafına benzetir ama Allah'a şükür o tarafa hîç benzemiyor. Itiraf edeyim hamileliğim boyunca istisnasız her namazda kız olursa bana veya kızkardeşime benzesin diye dua ettim . Benzeme konusu açılınca kv'ye cevabım her seferinde aynı. O hemen yok halasına benziyor, amcasına benziyor der. Ben de aman kime benzediği önemli değil ben onu büyüyünce kendime benzetirim.:9:
vayy!! bunu söylüyor musun hakikaten?
kv nin halini düşünemiyorum, ahahahahah :9:

Bana ballı diyen arkadaş(nfk) ballı olduğuma inanmaya başladım. Biliyorsunuz ki bugün nöbetçiydim. Aslında 6 kişi nöbetçi oluyorduk . Hamileler ve süt iznine ayrılanlar olunca bu sayı dörde düştü. Bahçe ile birinci katı birleştirdiler. Ilk katta da son sınıflar var ve çoooook problemliler. Derslerine de girmiyorum.herkes şikayetçi.o katta nöbet çok zor oluyor. Bu zamana kadar orada bir kez nöbet tuttum. Katlar hep dönüyor. Bugün de o kat ve bahçe nöbetim vardı. Nöbet çizelgesi değişmiş ve ben başka yere geçmişim.iki hafta sonra o kattayım. Dönemi o katta iki nöbetle kapatacağım.:21:
ballısın tabi, ballı özleeem!:31:
Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Dünden beri varolan baş ağrısı geceden itibaren boğaz ağrı ve acısı ile birleşti :/ okula gitmek büyük işkence bu halde ama yapacak bişi yok....
Umarım herkes için güzel bir gün olur.
günaydın bacım.. demek hastalık seni de yakaladı.
bi bu eksikti :100: benim de 3 gün boğazlarım şiş, baş ağrısı falan olmuştu, ateşlendim de ama ilerlemedi geçti.
inş sen de hemen atlatırsın.. nane limon, ıhlamur, ısırgan, adaçayı, meyve çayları ne bulursan yüklen, yumuşasın boğazın.
bir de bütün gün ders anlatacaksın, Allah kolaylık versin..

Geçmiş olsun pembiş yaa benim grip de boğaz ağrısıyla başladı 4 gün süründüm inşallah senin uzamaz

Nfk cım sana da geçmiş olsun krem yok muydu evde sürseydin

Yarın sabah doktor randevum var bebeğimi görcem inşallah 3 aylık oldu artık çok şükür.. Ben de yavaş yavaş açıklamaya başladım herkes şaşırıyor :))

günaydın

buradayım ve hastayım:43:

ev ahalisini iyileştirdim ,sıra bana geldi.

boğaz ,ağrısı halsizlik.bu aralar herkes hasta.

pembe, nfk sizede geçmiş olsun ...

busmai sanada geçmiş olsun canım.

aman sen hasta olma.

bebeğini göreceksin demek ne heyacanlı oluyordu o anlar.,

aman hamilelik günlerim geldi aklıma:1:

busmai sanada geçmiş olsun canım.

aman sen hasta olma.

bebeğini göreceksin demek ne heyacanlı oluyordu o anlar.,

aman hamilelik günlerim geldi aklıma:1:

Evet canım çok heyecanlıyım ama ilk bebekteki gibi tek tek günleri saymıyorum artık tabi :)
Sana da çok geçmiş olsun ;birkaç gün kar yağdı hepimizi kılıçtan geçirdi yahu :)

Gunaydınlarr..gece 1 gıbı uyudum sabah ta 7 de kalktım..gece bı ara ustu acıkmı dıye bakındım ılhanın..ıyı uyumus olabılırım nankorluk etmıyeyyım bazılarınıza gore ama oglum bıraksaydı koltukta bıraz uyuyavaktım..ama yok bızımkı butun oyuncakları yere serdı benımde uyanık olmamaı ıstıyor pasa..sımdı hafıfı sulu muhallebısını verdım oyalanıyor bakalım..benımde uykum dagıldı tabıkı..pembıs,nfk,dılanaz gecmısler olsunn..tez zamanda ıyılesırsınız ınsallah..busmaıı hadı bakalım belkı cınsıyetını ogrenırsın ben 3 aylıkken ogrenmıstım..

Son düzenleme:
Back
X