Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, erkeğe haram. Ama ipek kravat tene değmediği için haram değil.bilenlere sorulur ipek kadına gunahmidir???
Hakkında hayırlısı olsun canım mutlaka haber ver bize :)Selamlarr..kurstan geldim ve oglumuda uyutum az once..istanbuldan annem gelecek gozum yolda zile basarsa bizimki direkt ayakta..gexmis olsun aryam bende ayni dertten muzdaripim bugun kurs cikisin randsvum vardi ama regl oldugumu sandigim icin iptal ettirdim..vesselam hala bisey yok..beklemedeyim normalde bi kac gun onceye cekilir benim zamanim.bugun gecen ay regl oldu gu m gunbikac gune kad ar gerceklesmezse hamilelik icin giderim saniyorum..hakkimda h ay irlisi artik
Kızlarrrrrrrrrr. Napıyosunuz bakıyımmmm??? :)
Kvler cuma gidiyo ya; yine yemek telaşı başlayacakbi de iyi kötü insanda alışkanlık yapıyo evde birilerinin olması... Stockholm sendromu sanırım hahhahah
Hayır, erkeğe haram. Ama ipek kravat tene değmediği için haram değil.
Hakkında hayırlısı olsun canım mutlaka haber ver bize :)
Birilerinin olması da alışkanlık yapıyo olmaması da :) insanoğlu işte :)
Kızlarrrrrrrrrr. Napıyosunuz bakıyımmmm??? :)
Kvler cuma gidiyo ya; yine yemek telaşı başlayacakbi de iyi kötü insanda alışkanlık yapıyo evde birilerinin olması... Stockholm sendromu sanırım hahhahah
ya eşim pahalı diye beni kandiriyor yada kendiside bilmiyor:117:: . söyleyeyim arastirsin
Hayır canım olur mu öyle şey; ipek ve altın kadınlar için helal. Eşarplarımız hep ipek zaten.
Erkeklere altın ve ipeğin haram olmasının nedeni olarak şunu söylüyorlar; bu maddeler tene değince östrojen(kadınlık) hormonu salgılatıyormuş.
Ah ah ah..... Nasıl kafayı yemiyorum acaba?? Sanırım çok fazla çikolata yediğim için mutluluk hormonu fışkırıyo... Akşamki planım Efeyi uyutup, banyo yapıp azıcık film izlemekti. Saat 8de uykusu geldi. Uyutmaya götürdüm. On onbeş dk olmuştu ki dalacak gibiyken kapının eşiğinde kv belirdi. Kp telefonunda yanlış bi yerlere girmiş. Tel kapanmış. Pin kodu vsvs. Peki değil Efe gibi uykusu sorunlu bir veler; herhangi bir velet bunca muhabbete kalkmazmı?? Nitekim o da kalktı.. 1 saat daha hopladı zıpladı mızırdadı. Derken 9 gibi yine uykusu geldi. Götürdüm yatırmaya. Yine tam dalacaklen bu sefer eşim içerde telle konuşmaya başlamasın mı?? Tabi yine fırladı. Şuan ayağımda sallamaya devam ediyorum bakalım ne zaman yatacak...?? SONUÇ: İnsanlar oturmak için kullanmaları gereken uzuvlarını düşünmek için kullanmamalılar...!
busmai ne diye kendini strese sokacak tuhaf videolar izliyorsun kuzum
git isim bul,lohusa şerbeti tarifi bak, hamilelikte ayda kaç kilo alınır safsatalarını oku.
demet akalın 22 kilo almış:13: bu arada.sana video yasaklanması lazım...
pembe sizin evdekilerde gaz vermek gibi olmasın hakikaten bi tuhaflar.
çocuklu bir evde çocuk yokmuş gibi nasıl yaşanır felsefesindeler herhal...
sinirlenmekte haklısın .bitter çikolata ye en sağlıklısıymış....
O icerden gelen tel konusmasi sesi insani zivanadan cikariyoooAh ah ah..... Nasıl kafayı yemiyorum acaba?? Sanırım çok fazla çikolata yediğim için mutluluk hormonu fışkırıyo... Akşamki planım Efeyi uyutup, banyo yapıp azıcık film izlemekti. Saat 8de uykusu geldi. Uyutmaya götürdüm. On onbeş dk olmuştu ki dalacak gibiyken kapının eşiğinde kv belirdi. Kp telefonunda yanlış bi yerlere girmiş. Tel kapanmış. Pin kodu vsvs. Peki değil Efe gibi uykusu sorunlu bir veler; herhangi bir velet bunca muhabbete kalkmazmı?? Nitekim o da kalktı.. 1 saat daha hopladı zıpladı mızırdadı. Derken 9 gibi yine uykusu geldi. Götürdüm yatırmaya. Yine tam dalacaklen bu sefer eşim içerde telle konuşmaya başlamasın mı?? Tabi yine fırladı. Şuan ayağımda sallamaya devam ediyorum bakalım ne zaman yatacak...?? SONUÇ: İnsanlar oturmak için kullanmaları gereken uzuvlarını düşünmek için kullanmamalılar...!
Az önce sezeryan ameliyatı izledim, çok kötüydüaah ah "kesilmek istemiyorum" diye nasıl da ağlayarak girmiştim ameliyata ,boşuna değilmiş..
O icerden gelen tel konusmasi sesi insani zivanadan cikariyooo
Cok kez yasadim asiri derecede kil bi durum bence sen uzulmeyi bosver gidiyolar diye ben mesela birileri evdeyekn 2 3 gunden sinra hmn daralirim insanin kendi rahatligi gbsi var mi ins daha da zorlanmadan uyutabilmisdindir
Ne kdr mantikli busmaiiii
Yaw bir hamilenin yapmasi gereken son sey
Bende normal dogumu dogum oncesinde pek cok kez izlesem mi dedim cesaret edemedim iyki de edememisim doguramazdim sonrasinda da karsima cikti bikaz kez ama tiklayadim hele sezeryan olmus ve olacak bi insanin acip da izlemesi valla cesaretine hayran kalmamak elde degil...
Elifnaz bu arada bende sdc erkege diye biliyorum busmai gibi
Az önce sezeryan ameliyatı izledim, çok kötüydüaah ah "kesilmek istemiyorum" diye nasıl da ağlayarak girmiştim ameliyata ,boşuna değilmiş..
git isim bul,lohusa şerbeti tarifi bak, hamilelikte ayda kaç kilo alınır safsatalarını oku.
O icerden gelen tel konusmasi sesi insani zivanadan cikariyooo
Cok kez yasadim asiri derecede kil bi durum bence sen uzulmeyi bosver gidiyolar diye ben mesela birileri evdeyekn 2 3 gunden sinra hmn daralirim insanin kendi rahatligi gbsi var mi ins daha da zorlanmadan uyutabilmisdindir
Ne kdr mantikli busmaiiii
Yaw bir hamilenin yapmasi gereken son sey
Bende normal dogumu dogum oncesinde pek cok kez izlesem mi dedim cesaret edemedim iyki de edememisim doguramazdim sonrasinda da karsima cikti bikaz kez ama tiklayadim hele sezeryan olmus ve olacak bi insanin acip da izlemesi valla cesaretine hayran kalmamak elde degil...
Elifnaz bu arada bende sdc erkege diye biliyorum busmai gibi
Ben gelecek doğumu düşünmüyorum bi kere kesildim zaten, geçirdiğim doğuma üzülüyorum ya. Akşam bi yerde gördüm "siz sezeryanı kolay mı zannediyosunuz açın bi sezeryan videosu izleyin" diye. Ondan baktım.
Gerçekten normal doğumda hiçbirşey yok ,sezeryanda öyle bi deşiyorlar ki sanki kurban eti kesiyorlar zavallı karnım mahvolmuş içerden haberim yok![]()
Ben gelecek doğumu düşünmüyorum bi kere kesildim zaten, geçirdiğim doğuma üzülüyorum ya. Akşam bi yerde gördüm "siz sezeryanı kolay mı zannediyosunuz açın bi sezeryan videosu izleyin" diye. Ondan baktım.
Gerçekten normal doğumda hiçbirşey yok ,sezeryanda öyle bi deşiyorlar ki sanki kurban eti kesiyorlar zavallı karnım mahvolmuş içerden haberim yok![]()