• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ha eşim her zaman böyle zannetmeyin, eşref saatine denk gelirse..
:)
Tabi benim de yöntemlerim var;
başından beri mama takviyesiyle beslediğim için eşimi de mecbur bıraktım Kereme el atmaya.

-"biberonunu içir ,ben yorgunluktan ölmek üzereyim. biraz nefes almam lazım"
-"bu çocuk seninse, bakmak zorundasın"
-"bi de çocuğuna baktığın için teşekkür mü edeceğim? o zaman senin bana sabah akşam teşekkür etmen lazım"
-"çocuğun yetişmesinde baba ile ilişkisi çok önemli.bilinçaltına işleniyor.beraber vakit geçirmeniz lazım"

bıdı bıdı ,vıdı vıdı :1:

Ondan sonra da toparlıyorum tabi:
"canım aşkım iyi ki varsın,
senle çok mutluyum,
sen benim dert ortağımsın,
ne güzel bir aileyiz değil mi?"
:)

Son düzenleme:
yok kız güya hastalık zamanlarında gelecekti. herzaman gelmiyor. en son eşimin is yeri kahvaltı düzenlemişti ya ozaman geldi. Allah bize sağlık versin. annede olsa başkalarına muhtaç olmayalım inşallah

Aminnnnnn.

annesi yardım etmiyormuş işte,ama eşi yardım ediyor.
Korkma ya burda herkesin ortak kararı ;ikinci çocuk olunca eşlerin yardım edebilitesi artıyormuş-muş-muş:9:
Ben de bunlarla avunup sanki gemi batarken keman çalıyorum :24:
Eşimin hakkını yemeyeyim şimdi Keremi parka çıkardı. Dışarı çıkarken montunu giydirir hazırlar; restorana gitsek yemeğini yedirir. Oyalar, oynatır. Beraber çizgi film izler. Bazen uyutur. Sürekli de sarılır öper sevgisini çok belli eder. Allah sağlıklı uzun ömür versin :31:

İlk 1 yıl kabus gibi geçecek farkındayım. :35:
Ama hamile olmayı seviyorum, çekirdek ailemizin büyümesini seviyorum. Çoğu insan bebek özlemiyle yanarken ben peşpeşe iki bebeğe sahip olup da asla şikayet edemem. İnşallah sağlıkla doğsun da.. Keremde de çok zor adapte olmuştum, alışkanlıklarımın değişmesine,birilerinden yardım bekler hale gelmeye tahammül edemiyorum. Ama olacak olan bu:27:

amin amin, kimseye muhtaç olmayalım kendi işimizi kendimiz görelim inşallah

kolay gelsin canım, bu arada mutlaka resimlerden çıkarttır. ben baya çıkarttım. bi posta daha ayarlayıp çıkarttırmam lazım.

Kızımmmm öp o koca modelini başına koy ;). Benim modele ne kadar söylenirsen okadar ters teper. Hem yapmaz hem benden uzaklaşır yani...

Aminnnnnn.

Kızımmmm öp o koca modelini başına koy ;). Benim modele ne kadar söylenirsen okadar ters teper. Hem yapmaz hem benden uzaklaşır yani...
Bi yolu vardır elbet canım senin modelin de..
Bugün keyifliyim de ondan iyi yönlerini yazdım adamın ; çok geçimli biri zannetmeyin kendisini :)
ustad busmai, ellerinizden hurmetle operim :42:
Yok yaw sen de benim üstadımsın :))

sen çok erken öğrenmişsin ne güzel.. ben de erkek olursa pek birşey almam kız olursa da yine çok masrafa girmeyi düşünmüyorum abisinin eskilerinden giyer minik minik:)
32.haftaya girmişsin maşallah sana:nazar::nazar::nazar::nazar: daha benim yolum uzun:)

aminnnn

yenidoğan deyince benim de tüylerim diken diken oluyor da.. bakma işte. o günleri düşünmemeye çalışıyorum. büyüdükleri zamanı düşünüyorum yoksa hiç çekilmez.
bir de şu var ,öyle bir durum olsa sen bi şekilde adapte olurdun.insanlar daha yardımcı olurdu muhtemelen; başta eşin..
yani velhasılı kelam ;insanoğlu herşeye alışıyor. bakınız: Elifnaz

Bu çok cabuk geçti canim. Evdeki minikle ilgilenmekten hamile olduğunu bile unutuyor insan. Kaç haftalik oldudugumu bile sasirdigim zamanlar oldu. Bi de calisiyorum.

huu hanımlar napıyosuz bakim?
kimsecikler yok, okuyup kaçanlar sizi gidi siziiii!!

özlem, dilanaz, arya, pamuk helva ve eaglee en yakın zamanda mazeret raporunu masama istiyorum!:20:

ayşecikle çıktık, dolaştık. şimdi harıl harıl yemek yapma telaşındayım.:6:
akşama arkadaşlara oturmaya gidicez. tahinli susamlı kek yapmayı istiyordum ama evde susam yok.
bir de ceviz var ama kim kıracak:37: kolaya kaçıp yaa havuçlu tarçınlı ya portakallı yapıcam.:1:

özlem, dilanaz, arya, pamuk helva ve eaglee en yakın zamanda mazeret raporunu masama istiyorum!:20:

akşama arkadaşlara oturmaya gidicez. tahinli susamlı kek yapmayı istiyordum ama evde susam yok.
bir de ceviz var ama kim kıracak:37: kolaya kaçıp yaa havuçlu tarçınlı ya portakallı yapıcam.:1:
ben de portakallı kek yaptım pişiyor şimdi:)) kp ye götürcem
Bu çok cabuk geçti canim. Evdeki minikle ilgilenmekten hamile olduğunu bile unutuyor insan. Kaç haftalik oldudugumu bile sasirdigim zamanlar oldu. Bi de calisiyorum.

evet bu hamilelik çok çabuk geçiyor..
ilkinde hemen doğsun istiyordum, şimdi zaman yavaş geçsin istiyorum:1:

Selam canlarım, nfkcımın gözünden kaçmadığı gibi 2 gündür yazamadım ara ara okusam da :17: bizim evdeki hastalık hâli yerini inatçı mı inatçı bir öksürüğe bıraktı , üçümüz de küt Küt öksürüyoruz :2: Allah şifa versin bütün hastalara ve bizlere de ,
Bu sabah da kızımın velileri ile kahvaltı programımız vardı oradan gelmem öğleni buldu,
Elifnaz bugün nasıllar kuzucuklar , Allah acil şifalar versin bir an evvel..
Nfk iyi oturmalar size, portakallı kek mi :56:
Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize :54:

Son düzenleme:
Selam canlarım, nfkcımın gözünden kaçmadığı gibi 2 gündür yazamadım ara ara okusam da :17: bizim evdeki hastalık hâli yerini inatçı mı inatçı bir öksürüğe bıraktı , üçümüz de küt Küt öksürüyoruz :2: Allah şifa versin bütün hastalara ve bizlere de ,
Bu sabah da kızımın velileri ile kahvaltı programımız vardı oradan gelmem öğleni buldu,

aman dikkat öksürük le başladı bizimki. geçmiş olsun
kahvaltilara katılamiyorum ben hafta içi sıkıntı oluyor
çocuklarda öksürük yok denecek kadar az, küçük te hırıltı devam ediyor ilaçların yan etkisi sanırım ishal oldu.. büyük halsiz, midesi bulaniyor bazen. oda ilaçların yan etkisi sanırım. cuma kontrolumuz var bakalım umarım atlatirlar

en zor kısmı ceviz kırmak iç cevizde nekadar pahalı öyle:53:

biz tatilimizi ayarladik. ilk defa bukadar erken tatil ayarliyoruz. yol uzun olduğundan uçak biletlerinide aldık. dua edinde bi sorun olmadan gidelim inşallah hepimizin ihtiyacı var bu tatile

çocuklarda öksürük yok denecek kadar az, küçük te hırıltı devam ediyor ilaçların yan etkisi sanırım ishal oldu.. büyük halsiz, midesi bulaniyor bazen. oda ilaçların yan etkisi sanırım. cuma kontrolumuz var bakalım umarım atlatirlar
Evet ben de kuru öksürükten çok korkuyorum inşaallah düzelir bütün hasta kuzular
Ilaçlar ağır geliyor bünyeleri zayıf kuzucukların bizim kıza da ishal ve uyku yapıyor ilaçlar
Inşaallah kontrolde güzel haberler verir Dr
biz tatilimizi ayarladik. ilk defa bukadar erken tatil ayarliyoruz. yol uzun olduğundan uçak biletlerinide aldık. dua edinde bi sorun olmadan gidelim inşallah hepimizin ihtiyacı var bu tatile

Hayırlı olsun tatil planınız, inşaallah umduğunuzdan daha güzel geçer ,
Fiyatlar çok fark ediyor mu sezon fiyatlarına göre

kulaklarım çınlıyordu demek burdanmış;) selamlar herkese....çok geçmişe bakamadım ama hasta bebişler ve anneler var sanırım hepinize geçmiş olsun...ben uzun zamandır çok rahatsızım gözümde üveyit atağı geçiriyorum(basit anlamda gözde uçuk diyebiliriz dediler) yaşam kalitem sıfırın altındaydı.yeni kendimi toparlamıştım ki bugün hava alsınlar evde sıkıldılar diye kuzuları sokağa çıkarmıştım. oğlum okul bahçesinde top oynarken yarım adım ötemde düşmesin diye takip ederken yüzüstü düştü ve alnı yarıldı:( dikiş yok ama üzüntü kendime kızgınlık çok...ve gözde yeniden üveyit:(rabbim daha kötülerini göstermesin ama insanın yaşadığı da çok kötü geliyor....kuzumda da hep bi aksilik...aslında uslu bir oğlan ama o montlarla robot gibiydi koruyamadı kendini....bu arada hamur işine uzun bir aradan sonra dönüş yapmış ve elmalı kurabiye yapmıştık;) ama 2 gündür kesinlikle karbonhidrat yememe rejimindeyim..sabahları ekmek yiyerek bozmak zorunda kalıyorum evde kahvaltı yapamadığım için ama buna da bir çözüm arıyrum...hepinizi öpüyorum

Bugün akşam okul günümden sonra arkadaşa gittik Efe ile. Bolca kudurdu. Herkes şok oldu. Gelişimini bildikleri için bu hale gelişine inanamadılar :)

Evet ben de kuru öksürükten çok korkuyorum inşaallah düzelir bütün hasta kuzular
Ilaçlar ağır geliyor bünyeleri zayıf kuzucukların bizim kıza da ishal ve uyku yapıyor ilaçlar
Inşaallah kontrolde güzel haberler verir Dr

Hayırlı olsun tatil planınız, inşaallah umduğunuzdan daha güzel geçer ,
Fiyatlar çok fark ediyor mu sezon fiyatlarına göre

valla canım bizim ilk otel tatilimiz diyebilirim gecen yazı saysazsak. arkadaşların dediğine göre farkediyormus fiatlar. biz kişi başı 60 euro ya aldık sezonda 90 euroyu geciyormus. bu fiatta haziranın ilk haftası için geçerli. okullar tatil olduktan sonra çıkıyor tabi

Son düzenleme:
yeni film tavsiyem "benim adım khan" burdan tavsiye eden oldumu bilmiyorum. instagramda görmüştüm bugün izledik. Güzel film

elifnaz, suan arkadastayiz. O da israr kiyamet o filmi izle diyor. :1:

Nfkcigimin aldigi yoklama listesinde ismim olmadigina gore yoklugum farkedilmemis demekki....
Ablamin kvsi öldu...2 gundur ordayik yeni girdik eve uzerime inanilmaz isledi tum dunya isleri o kdr bos geliyorki...bu hal keske hep devam etse cok buyuk gafletteyiz ama insan iste unutup gidiyor cok yorgunum uyuyabilecegimi de sanmiyorm ama dinleniyim

Eşim bir ara çok öksürürdü. Benim de ozamanlar uykum çabuk dağılırdı. Bazen suratına yastık yapıştırasım gelirdi :D öksürük deyince aklıma gelen anıya bak :p neyse inşallah öksürüğünüz de biter de sapa sağlam alemlere akarsınız ;)

Hastalık sonrası çocuklar daha zor toparlanıyo sanırım. İnşallah son belirtiler de geçer gider canım.

Hadi hayırlı olsun :)

kulaklarım çınlıyordu demek burdanmış;) selamlar herkese....çok geçmişe bakamadım ama hasta bebişler ve anneler var sanırım hepinize geçmiş olsun...ben uzun zamandır çok rahatsızım gözümde üveyit atağı geçiriyorum(basit anlamda gözde uçuk diyebiliriz dediler) yaşam kalitem sıfırın altındaydı.yeni kendimi toparlamıştım ki bugün hava alsınlar evde sıkıldılar diye kuzuları sokağa çıkarmıştım. oğlum okul bahçesinde top oynarken yarım adım ötemde düşmesin diye takip ederken yüzüstü düştü ve alnı yarıldı:( dikiş yok ama üzüntü kendime kızgınlık çok...ve gözde yeniden üveyit:(rabbim daha kötülerini göstermesin ama insanın yaşadığı da çok kötü geliyor....kuzumda da hep bi aksilik...aslında uslu bir oğlan ama o montlarla robot gibiydi koruyamadı kendini....bu arada hamur işine uzun bir aradan sonra dönüş yapmış ve elmalı kurabiye yapmıştık;) ama 2 gündür kesinlikle karbonhidrat yememe rejimindeyim..sabahları ekmek yiyerek bozmak zorunda kalıyorum evde kahvaltı yapamadığım için ama buna da bir çözüm arıyrum...hepinizi öpüyorum

Canım Allah beterinden korusun. Bak çok şükür gözüne falan birşey olmamış yavrumun. Olacağın önüne geçemiyoruz; anca dua edeceğiz ki beteri olmasın...
Senin göz durumuna da üzüldüm. Ben ortaokul-lisedeyken çok arpacık çıkarırdım ve aşağı yukarı tahmin edebiliyorum :/ geçmiş olsun canım.

Nfkcigimin aldigi yoklama listesinde ismim olmadigina gore yoklugum farkedilmemis demekki....
Ablamin kvsi öldu...2 gundur ordayik yeni girdik eve uzerime inanilmaz isledi tum dunya isleri o kdr bos geliyorki...bu hal keske hep devam etse cok buyuk gafletteyiz ama insan iste unutup gidiyor cok yorgunum uyuyabilecegimi de sanmiyorm ama dinleniyim

Canımıniçi, nfk sanırım gelip okuyup yazmadan kaçanları söyledi :) yoksa senin yoklupun farkedilmez mi?!?!?
Allah rahmet eylesin. Ölümlü dünya hakkaten; ne saçma şeylere takılıyor ve üzülüyoruz. Allah mekanını cennet eylesin.... Ablan da hamile haliyle çok üzülmüştür :(

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)

Sabahtan teyzemiz gelir gelmex kuaföre saç boyatmaya gideceğim inşallah. Saçım boyanırken de yazılı okumayı planlıyorum ;) sonra eve gelip lorlu kek yapacağım arkadaşa oturmaya giderkn götürülmek üzere.. 1 gibi de arkadaşa gideceğim işte. Günün özeti bu :)herkese kolay gelsinnnnnn.

Back
X