• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim de hiç yok sayılır otel geçmişim, bi ilk evlendiğimizde caprice otele gitmiştik kendi aracımızla, yol çok uzak gelmişti onun dışında çoluk çocuk olmadığı için gezmiştik bol bol, Efes antik kentini falan..
Şah in e gidiyor ailden bazı kişiler , resmen küçük bi ilçeden ev alınabilecek parayı bayılıyorlar oraya, bana çok aşırı israf oluyor gibi geliyor o kadar aşırılık da,
En güzeli erken rezerve sizin yaptığınız gibi..
Ben de , Çocuklardan sonra ve biraz da yaşlanmanın tesiri ile sanırım :9: daha çok çayır çimeni bol, kafa dinlenecek yerleri sevmeye başladım, bu yıl Kızılcahamam da devremülke yazıldık, bakalım memnun kalırız inşaallah , bu yaz Ramazan son 15 te ve Ramazan Bayramı'na oradayız Allah ömür ve izin verirse
kızılcahamam güzel, devremülk tecrübem yok ama inş güzel geçer.
bayramda bile ordasınız demekkkk:52:

Oyy simit almaya da gidermiş Ayşecik maşaallah ona :54:
Bu arada bizimki sokakta el tutmayıp , kedi peşlerinde koşmaya, benim yürüdüğüm istikâmetin tam tersine doğru yürüme isteği başladı , inşaallah tez zamanda eski mülayim günlerine döner afacan :49:
bizimki de o havalarda. elinden mümkün değil tutturmuyor..:35:
ben montunun şapkasından tutuyorum. düşecek gibi olunca yumuşak iniş sağlıyor :1:

Kaçınnnnnn iki yaş ergeni geliyor :)))
geldi bileeee:67:
Kızılcahamam'i bende istiyorum hatta arabayla gitseydik bir gün orada mola verecektik. çocuklar olmasa tatil köyü sıkıcı bile gelebilir. en güzeli geze geze tatil. cocuklar yokken karadeniz turu yapmıştık. tadı damagimizda kaldı
yok canım okadar para bayilamam bende . hatta bu tatil kerem doğduktan sonra doğum hediyesi olarak istemiştim esimden. malum ipek'te olunca bu yaza kaldı. nasip insallah gidebiliriz
hadi inş gönlünüze göre güzel bi tatil olur canım :16:
bu arada topikte tatil planları başladı. ne seviyoz biz bu işleri yaaa:9:

:3: izlede senin yorumları da görelim. ben sonu harici beğendim filmi
şuan açtım, dolmasını bekliyorum. internet biraz sıkıntılı.. bakalımm
biz de rezervasyon yaptık yaza inşallah gideceğiz.
daha once cocuk yokken gitmiştik çok memnun kalmıştık geniş alana sahip olması çok güzel, cocuk için daha da güzel olacaktır .
tuba, kız hiç sesin soluğun çıkmıyor. okuyup kaçanlardan biri de sensin demekk?!!!
arada bi sesini duyur yaa, güzel gözlü oğluşun napıyo bakim?

kulaklarım çınlıyordu demek burdanmış;) selamlar herkese....çok geçmişe bakamadım ama hasta bebişler ve anneler var sanırım hepinize geçmiş olsun...ben uzun zamandır çok rahatsızım gözümde üveyit atağı geçiriyorum(basit anlamda gözde uçuk diyebiliriz dediler) yaşam kalitem sıfırın altındaydı.yeni kendimi toparlamıştım ki bugün hava alsınlar evde sıkıldılar diye kuzuları sokağa çıkarmıştım. oğlum okul bahçesinde top oynarken yarım adım ötemde düşmesin diye takip ederken yüzüstü düştü ve alnı yarıldı:( dikiş yok ama üzüntü kendime kızgınlık çok...ve gözde yeniden üveyit:(rabbim daha kötülerini göstermesin ama insanın yaşadığı da çok kötü geliyor....kuzumda da hep bi aksilik...aslında uslu bir oğlan ama o montlarla robot gibiydi koruyamadı kendini....bu arada hamur işine uzun bir aradan sonra dönüş yapmış ve elmalı kurabiye yapmıştık;) ama 2 gündür kesinlikle karbonhidrat yememe rejimindeyim..sabahları ekmek yiyerek bozmak zorunda kalıyorum evde kahvaltı yapamadığım için ama buna da bir çözüm arıyrum...hepinizi öpüyorum
ah canım beniiim, ikinize de çok geçmiş olsun :26:
Allah korusun bebeklerimizi. ama dediğin çok doğru, mont kısıtlıyor hareketlerini.
bizimki şişme yeleğini giyerken çok keyifleniyor dışarı çıkıcam diye, ama montla da dışarı çıkacağını anladığı halde
sağa sola kaçıyor, giymek istemiyor.. rejiminde başarılar diliyorum :72:

benim ameliyat önümüzdeki salı günü, sonra 1 ay kadar bi iyileşme süresi varmış, ondan sonra full spor yapıcam inş.
bi de kimseye haber vermeyecek, gidip gelecektim. kv memlekete gitti. lazım olduğu zaman ne hikmetse ortada olmaz.
mecbur şimdi ayşeciği neneye bırakıcam.
annem de sonra bizde kal diyecek, bakalım ne olacak :25:

Nfkcigimin aldigi yoklama listesinde ismim olmadigina gore yoklugum farkedilmemis demekki....
Ablamin kvsi öldu...2 gundur ordayik yeni girdik eve uzerime inanilmaz isledi tum dunya isleri o kdr bos geliyorki...bu hal keske hep devam etse cok buyuk gafletteyiz ama insan iste unutup gidiyor cok yorgunum uyuyabilecegimi de sanmiyorm ama dinleniyim
başınız sağolsun canım yaa.. ablan nasıl üzüldü kimbilir :26:
Allah sabır versin geride kalanlara.. seni anmaz olur muyum bacım? anlatmıyorum, ama benim kafa bi milyon :36:

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)

Sabahtan teyzemiz gelir gelmex kuaföre saç boyatmaya gideceğim inşallah. Saçım boyanırken de yazılı okumayı planlıyorum ;) sonra eve gelip lorlu kek yapacağım arkadaşa oturmaya giderkn götürülmek üzere.. 1 gibi de arkadaşa gideceğim işte. Günün özeti bu :)herkese kolay gelsinnnnnn.
züpper program :ssz:
sosyal pembiş seniiiiiii!!!

o filmi izledim güzel gidiyordu ama filmin sonu çok saçma bitti. aynı konuyu anlatan çok daha güzel bir film var "benim adım Sam".
tatmin olmayacağım bi sona hazırladım kendimi, bakalım nasılmış..
bu arada benim adım sam i de izlemiştim

Adem güneş - doğal ebeveynlik
Ali Çankırılı'nın o kitabını ben de almıştım, bitirmeden bıraktım sanırım

Ben çok bayılmadım adem güneşin kitabına şahsen. Ben bol öykülü birşey bekliyordum...

ben montunun şapkasından tutuyorum. düşecek gibi olunca yumuşak iniş sağlıyor :1:

tuba, kız hiç sesin soluğun çıkmıyor. okuyup kaçanlardan biri de sensin demekk?!!!

Allah korusun bebeklerimizi. ama dediğin çok doğru, mont kısıtlıyor hareketlerini.
bizimki şişme yeleğini giyerken çok keyifleniyor dışarı çıkıcam diye, ama montla da dışarı çıkacağını anladığı halde

benim ameliyat önümüzdeki salı günü, sonra 1 ay kadar bi iyileşme süresi varmış, ondan sonra full spor yapıcam inş.
bi de kimseye haber vermeyecek, gidip gelecektim. kv memlekete gitti. lazım olduğu zaman ne hikmetse ortada olmaz.

Allah sabır versin geride kalanlara.. seni anmaz olur muyum bacım? anlatmıyorum, ama benim kafa bi milyon :36:

Amanın ameliyat tarihi belli olmuş... İnşallah kolay geçer ve kurtulursun şu illetten canım...

Heeeee çok sosyalim.. Programın gerisinde kaldım ama... Yazılı kağıtlarının sadece yarısı bitti :/ oğluşu uyutup arkadaşa geçicem inşallah.

ameliyat tarihin yaklaşmış. şimdiden geçmiş olsun.

Aa Tubaal gelmiş hoşgelmiş..
Şekerportakalı ne yapıyor acaba?

Bugün nörolojiye gittim beni muayene etti; tuzlu yeme ve iyi uyu ,iyi dinlen dedi.. Sonra Keremi parka götürdüm 1 saat. Orda liseli kızlar ve erkekler vardı ,oğlumu baya sevip oynadılar. Ben de güzel güzel bankta oturdum , onlara bakarak "vay be yıllar nasıl da geçti" diye iç çektim :)

Haftasonu bütünlemelerim var 2 tane. Sonra da 2.dönem okula kaydolmayayım diyorum ,bırakayım. Aşırı derecede sıkıldım.
Eşim de "bu kadar geldin bitir bari" diyor.
Bu seneden kalan geçemeyeceğim bikaç ezber ders var yani okul seneye uzuyor. Seneye hiç çalışamam. Ezberlemem imkansız.
Yol yakınken döneyim diyorum daha fazla para vermeden.
Öffff

Bugün nörolojiye gittim beni muayene etti; tuzlu yeme ve iyi uyu ,iyi dinlen dedi.. Sonra Keremi parka götürdüm 1 saat. Orda liseli kızlar ve erkekler vardı ,oğlumu baya sevip oynadılar. Ben de güzel güzel bankta oturdum , onlara bakarak "vay be yıllar nasıl da geçti" diye iç çektim :)

Haftasonu bütünlemelerim var 2 tane. Sonra da 2.dönem okula kaydolmayayım diyorum ,bırakayım. Aşırı derecede sıkıldım.
Bu seneden kalan geçemeyeceğim bikaç ezber ders var yani okul seneye uzuyor. Seneye hiç çalışamam. Ezberlemem imkansız.
Öffff

çok sevindim canım bir şey cikmamasina uykunun tadını çıkar. uyku konusunda hiç iyimsever olmayacağım çünkü
valla ilerde yeterliliğini alıp hoca falan olmayacaksan kasma kendini .. dondurabiliyorsan dondur

Öffff

Kızım bırak yaaaaaaaa. Okuyup sonrasında işte mi çalışacan?? Hayırsa salla gitsin :)
pembis kaderdasim benim. koptu kollarim bu kızı sallamaktan
ayrıca beklenen son kerem'de ateslendi bugün.

Ah bacım ahhhhhhh. Havalar hemen ısınsın da mikroplar gitsinnnnnn. Anneni ara ve gel de olmaz mı??? Kıyamam sana :(

Uyu Efe uyuuuuu anan daha yazılı sorusu hazırlayıp çamaşır yıkayıp asacakkkkkk.
:) işin çokmuş
Kızım bırak yaaaaaaaa. Okuyup sonrasında işte mi çalışacan?? Hayırsa salla gitsin :)

Ah bacım ahhhhhhh. Havalar hemen ısınsın da mikroplar gitsinnnnnn. Anneni ara ve gel de olmaz mı??? Kıyamam sana :(
Hayır o alanda çalışmayı düşünmüyorum tabi hayat ne getirir belli olmaz ama; yapsam öncelikle kendi mesleğimi yaparım.
yani tamam eğlendik güzel vakit geçirdik zamanımızı iyi değerlendirdik birşeyler öğrendik ama yaşandı bitti saygısızca:D bu saatten sonra insan okumak değil çalışmak istiyor gayrı.. bir diplomam olmasaydı canımı dişime takardım ama hiiç gerek yok çok şükür.
yaa işte bu hastalıkların çocukları dolaşması yok mu:(
çok sevindim canım bir şey cikmamasina uykunun tadını çıkar. uyku konusunda hiç iyimsever olmayacağım çünkü
valla ilerde yeterliliğini alıp hoca falan olmayacaksan kasma kendini .. dondurabiliyorsan dondur
hoca olmayı hiç düşünmüyorum. bilgi amaçlı başladım hazır okumuşken diploma da olsa iyiydi ama dondurma şansımız yokmuş, 1 sene ara verebiliyormuşuz. neyse artık kaydım silinirse de belki ilerde aftan dönerim:D

ben bazen kerem tv izlerken yanında uyuya kalıyorum, tabi 2 çocuk olunca böyle bi şansım olmaz..

Son düzenleme:
Kusura bakmayın kızlar bu sıralar yazamıyorum.Eşim evde. Tabi bir de karne yaklaşımla yoğundum. Şükür bitti. Geçmişi hiç okuyamadım. Umarım herkes iyidir.

Kusura bakmayın kızlar bu sıralar yazamıyorum.Eşim evde. Tabi bir de karne yaklaşımla yoğundum. Şükür bitti. Geçmişi hiç okuyamadım. Umarım herkes iyidir.

Kusura bakarız canım, bizim de eşimiz evde hıııh!:19:

Biz oradayken gelin bekleriz :54: evet Bayram da oradayız çok şükür ki, annem de gelir bizimle değişik bi Bayram geçiririz
Ayşecik de el tutmuyor demek ki, aynen ben de öyle montten tutuyorum ; geçen gün yokuş aşağı yapıştı yere hızlı hızlı giderken , tutmuyor olsam yüzü kötü olacaktı , neyse akılları biraz Ersin de elimizi tutmaları gerektiğini bilirler inşaallah
Ameliyat yaklaşmış,inşaallah kolaylıkla olup biter de sen de rahatlarsın canım
Ben çok bayılmadım adem güneşin kitabına şahsen. Ben bol öykülü birşey bekliyordum...

Amanın ameliyat tarihi belli olmuş... İnşallah kolay geçer ve kurtulursun şu illetten canım...

Heeeee çok sosyalim.. Programın gerisinde kaldım ama... Yazılı kağıtlarının sadece yarısı bitti :/ oğluşu uyutup arkadaşa geçicem inşallah.
Terapi hikâyeleri adı altında başka kitapları var , Evet herkes beğenmiyor Adem güneşi
Ben de Aletha Solter "Bilinçli Bebek" ve "çocuğunuza kulak verin" i önereyim ,
Elifnaz sinema önerilerin gibi oldu :9:
yok roman tavsiye etmiştin ya o. adem güneş'ede baktım kalmamış. .
"Senden önce ben " çok satanlar arasında şu anda sanırım, ben bitirdim methedildiği kadar etkileyici değildi ama yine de okunabilir, Nazan bekiroğlu'nu da çok seviyorum ben , şu an "yol hâli"ni okuyorum fakat " nar ağacı " favorim

Öffff
Çok sevindim mühim birşey olmamasına cnm ,
Bütünlemelerde başarılar diliyorum , benim de önümüzdeki hafta finallerim var, her ne kadar ders çalışmak zorlasa da çocuklarla, farklı alanda birşeyler öğrenmek güzel oluyor. Bence bunca emeğe yazık ; başlamışken ve yalnızca 1 dönem kalmışken ..

Of ne yazık ki domino etkisini gösteriyor hastalık
Allah şifalar versin , kızlar daha iyi mi

Kusura bakarız canım, bizim de eşimiz evde hıııh!:19:
Bizimki de hiç yok evde :9: ama çocuğa oyunu tv yi kısıtlayabilmek için, onların yanında az kullanmam gerekiyor
Kız benimki sabahtan akşama kadar evde. Bir de çocuk bakınca sen düşün artık.
Günaydın herkese.
Günaydın hoşgeldin :54:

Herkese günaydın , hayırlı huzurlu mutlu bir gün olsun inşaallah :38:

Son düzenleme:
Biz oradayken gelin bekleriz :54: evet Bayram da oradayız çok şükür ki, annem de gelir bizimle değişik bi Bayram geçiririz
Ayşecik de el tutmuyor demek ki, aynen ben de öyle montten tutuyorum ; geçen gün yokuş aşağı yapıştı yere hızlı hızlı giderken , tutmuyor olsam yüzü kötü olacaktı , neyse akılları biraz Ersin de elimizi tutmaları gerektiğini bilirler inşaallah
Ameliyat yaklaşmış,inşaallah kolaylıkla olup biter de sen de rahatlarsın canım

Terapi hikâyeleri adı altında başka kitapları var , Evet herkes beğenmiyor Adem güneşi
Ben de Aletha Solter "Bilinçli Bebek" ve "çocuğunuza kulak verin" i önereyim ,
Elifnaz sinema önerilerin gibi oldu :9:

"Senden önce ben " çok satanlar arasında şu anda sanırım, ben bitirdim methedildiği kadar etkileyici değildi ama yine de okunabilir, Nazan bekiroğlu'nu da çok seviyorum ben , şu an "yol hâli"ni okuyorum fakat " nar ağacı " favorim

Çok sevindim mühim birşey olmamasına cnm ,
Bütünlemelerde başarılar diliyorum , benim de önümüzdeki hafta finallerim var, her ne kadar ders çalışmak zorlasa da çocuklarla, farklı alanda birşeyler öğrenmek güzel oluyor. Bence bunca emeğe yazık ; başlamışken ve yalnızca 1 dönem kalmışken ..

Of ne yazık ki domino etkisini gösteriyor hastalık
Allah şifalar versin , kızlar daha iyi mi

Bizimki de hiç yok evde :9: ama çocuğa oyunu tv yi kısıtlayabilmek için, onların yanında az kullanmam gerekiyor

Günaydın hoşgeldin :54:

Herkese günaydın , hayırlı huzurlu mutlu bir gün olsun inşaallah :38:
Aden uyanıkken zaten yazamıyorum. Görünce hemen istiyor. TV seyretmeyi zaten sevmiyorum. Umarım bu konuda bizi örnek alırlar. Bu arada nar ağacı benim de severek okuduğum kitaplardan. Birkaç gün önce i Beyoğlu'nun en güzel abisini bitirdim. Polisiye sevenlere tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Gunaydin canlar...
Bassagligi dilekleriniz icin cok saolun kanserdi pek ani olmasa da ölum iste uzulmemek elde degil ama bnm acimdan ibret anlaminda cok iyi oldu uzun zamandir kendime gelememistim baya bi silkelendim ins...
Bu arada yasir hasta oldu donerdonmez cok ciddi degil sandim ama sanirim bugun doktor yollari gozukuyo bize

Günaydınlar herkese. Güzel bir gün diliyorum.

Oğlumun yeni alışkanlığı gece kalkıp 1,5-2 saat uyumamak. Dün de 2 de bi kalktı 5:30da anca uyudu. Her yerim ağrıyor. Uykum var. Mağdurum da mağdurummmm :(

sagol canım büyük başım ağrıyor diyor bukadar küçük çocukta ne başağrısı anlamadım, kucukte hırıltı var bugün kontrolü var ikisininde.
nar ağacını alıyordum aslında kalın gelince bıraktım yaza doğru biraz daha buyusunler ozaman inşallah

Aden uyanıkken zaten yazamıyorum. Görünce hemen istiyor. TV seyretmeyi zaten sevmiyorum. Umarım bu konuda bizi örnek alırlar. Bu arada nar ağacı benim de severek okuduğum kitaplardan. Birkaç gün önce i Beyoğlu'nun en güzel abisini bitirdim. Polisiye sevenlere tavsiye ederim.
bu kitabida not aldım. polisiye severim. kalın değilse alırım. Şu sıralar kitapları kalinligina göre eliyorum:27:

Back
X