• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar..
pazartesi, yeni hafta. inş hayrırlı, huzurlu, mutlu bi hafta olur :16:
(pembiş, nöbette kolaylıklar diliyorum.)

malum ameliyat yarın. bugün bi sürüüüü işim var.
evi silip süpürücem, banyoyu temizlenecek. eşimin ütülerini dün akşam hallettim.
ayşecik ve benim çamaşırlarım yıkanacak, kurutulup ütülenecek. çanta hazırlanacak.
bu arada ayşeciği de yıkamam lazım :1:
sonra epilasyon yapmalıyım. e akşama yemek de lazım..
nfk motoru tak bacım:9:

hastanede yatacakmisin? kaçta ameliyatın? kolay gelsin sana bir sürüde işin var

günaydın canlar..

evi silip süpürücem, banyoyu temizlenecek. eşimin ütülerini dün akşam hallettim.
ayşecik ve benim çamaşırlarım yıkanacak, kurutulup ütülenecek. çanta hazırlanacak.
Neee yarın ameliyat mı oluyorsun? Daha çok var diye düşünüyordum. Allah yardımcın olsun. I'ni çok kolay olur. Bu arada herkese günaydın. Şu an Aden bacağıma yapıştı gerisi sonra.

• Beğen
Reactions: nfk
Günaydın ,hayırlı günler hepinize,
Hastalara geçmiş olsun , yarın ameliyata girecek olan nfkcım Allah kolaylık versin, bugünki işlerinde de kolaylıklar (;
Öğleden sonra alerji Dr uyla randevumuz var, şansa bakın ki Selim gece ateşlendi , şu an burun akıntısı & hafif ateşle devam ediyor rahatsızlık ,
Aryaya çok acil şifalar diliyorum inşaallah bu son enfeksiyonu olur
Elifnaz kuzucuklara kıyamam bizde de bu defa öyle oldu, antibiyotik bittiği halde hâlâ boğazı şiş ve öksürük devam ediyor kızımda, ne
Illet mikropmuş bu, allah şifalar versin tüm hasta kuzucuklara
Hayırlı Huzurlu hastalıksız günler diliyorum bebişlerle:54:

hastanede yatacakmisin? kaçta ameliyatın? kolay gelsin sana bir sürüde işin var

geçmiş olsun diyen arkadaşlar, sağolun..:54:
sabah 7.30da yatışım yapılacak, sonra bazı tahliller varmış. 9-9.30 gibi de ameliyata giricem inş.
rutinde bir gece yatış varmış. ama ben dr la konuştum, bebeğim var, benden ayrı kalamaz diye.
akşam geç saat de olsa çıkaracak beni. gece ağrı olursa diye ağrı kesici iğneleri verecek, inş lazım olmaz..

sabah erkenden ayşeciği anneme bırakıcam, akşam geçerken de alıp eve gelicez.
annemde daha rahat olurdum aslında ama, orası aile apartmanı. şimdi duyup gelenler olacak bi sürü.
çekemem valla :100: bacımın okul da tatil şuan, gündüz gelir gerekirse eşimi annesinin evine postalarık gece de kalır.. :ssz:

ayşeciği yıkadım. yatak odasını sildim süpürdüm, dolap ve çekmeceleri düzenledim. 4 posta da çamaşır çıktı iyi miiii?:37:
ardiyeye dönen küçük odayı da toparladım temizledim. çamaşırları asıcam.
kaldı üç nalla bi at, ahahahahah :9:

Son düzenleme:
Hastalara geçmiş olsun , yarın ameliyata girecek olan nfkcım Allah kolaylık versin, bugünki işlerinde de kolaylıklar (;
Öğleden sonra alerji Dr uyla randevumuz var, şansa bakın ki Selim gece ateşlendi , şu an burun akıntısı & hafif ateşle devam ediyor rahatsızlık ,
Elifnaz kuzucuklara kıyamam bizde de bu defa öyle oldu, antibiyotik bittiği halde hâlâ boğazı şiş ve öksürük devam ediyor kızımda, ne

hadi bakalım, hayırlı haberlerle gelin. inş şifa olur..
böyle her mevsimden şikayet ediyor gibi oluyoruz ama, kışın hastalığı da bitmiyor yaa:25:

Bu ara zordayım dostlar, pek giremiyorum. Aryada antibiyotik işe yaramadı. Gerçi dr emin olmak için 3. Kez tahlil isteyip kendim inceleyeceğim dedi. Bugün bakalım ne olacak. Ama geçmedi tabi, kızın iştahsızlığı huysuzluğu devam ediyor, ben biliyorum. Çok üzgün süzgün devam ediyorum:(( dua edin olur mu??
ah canım benim yaa:5:
Allahımm, tez zamanda Şafii ismiyle şifa versin inş..

he kız madem çok göndersin bana bi çanta. ama cuzdana yakışır bir şey olsun please:86:
yok kız bende hep 5 lira olur:1: kredi kartıyla alışveriş yaparım. 5 lirada su falan için kalır. evde durur benim param.

heee, o cüzdana uygun bi çanta olmalı bence de :51:

kız, benim cebimde 5 lira olsa 50 metre ilerdeki bakkala gitmem :37:
benim alışkanlığım, cüzdanın bi köşesinde tedbiren her zaman bi para durur, onu harcamam.
yoksa kendimi güvende hissetmiyorum. mutlaka bi taksi parası, acil bi durum ihtiyacı için.

bi de sen tüm alışverişi kredi kartıyla yaptığın için göze batıyorsun demek :1:
ben küçük şeylerde nakit kullanıyorum.
bi de kredi kartı kesim tarihine göre alışverişi aylara yayıyorum ki eşimin gözüne çarpmasın :9:

tatlı cadı nerde?

siz yazın bacılar. ben size yetişirim :10:

ah canım benim yaa:5:
Allahımm, tez zamanda Şafii ismiyle şifa versin inş..

heee, o cüzdana uygun bi çanta olmalı bence de :51:

kız, benim cebimde 5 lira olsa 50 metre ilerdeki bakkala gitmem :37:
benim alışkanlığım, cüzdanın bi köşesinde tedbiren her zaman bi para durur, onu harcamam.
yoksa kendimi güvende hissetmiyorum. mutlaka bi taksi parası, acil bi durum ihtiyacı için.

bi de sen tüm alışverişi kredi kartıyla yaptığın için göze batıyorsun demek :1:
ben küçük şeylerde nakit kullanıyorum.
bi de kredi kartı kesim tarihine göre alışverişi aylara yayıyorum ki eşimin gözüne çarpmasın :9:

hele bi tek dolaşmaya başlayayım nakit benim köpeğem olsun:87: evde benimde durur. tedbirli olmak lazım. hep eşimle çıkıyoruz. hatta poloya girdiğimde eşim tuvalete gitmisti. bende masum masum bakıyordum. bidaha tuvaletede gitmez.
senin yöntemler de iyiymiş. benimki mecbur görüyor. ondan batiyorum göze

Sağol canım. katılıyorum ne illet bi virüsmus. antibiyotik bile fayda etmiyor
sizede çok geçmiş olsun. büyüğü bugün okula gönderdim. tekrar şifayi kapıp gelmez inşallah.

günaydın canlar..

slm cnmm. ameliyatın göz açıp kapayıncaya kadar biter inşalah. geçmiş olsun

iyi geceler

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

bugün kendimi daha iyi hissettim.

gezmeye bile gittim.eşimin kendisinden altı yaş küçük dayısı var.

eşi ile çok iyi anlaşıyoruz ona gittim.eşim geç gelecekti dolmuşda

bizim sitenin önünden geçiyor dolmuşla gitmeye karar verdim vermez olsaydım.

ilk defa dolmuşa binen oğlum bi çığlık bi ağlama nasıl susturacağımı bilemedim.

neyseki mesafe çok uzak değildi.kızımda bebekliğinde böyleydi oda nişan ,düğün ortamlarına girmezdi

insanları toplu halde görmeyi sevmiyorlar.pembe o ağza alma olayını hiç sorma

bizimkide terlik ayakkabı birde masa örtüsü kemiriyor.elinden ne alacağımı bilemiyorum.:50:

busmai bacım cüzdana 100 tl verirsek cüzdanın içine ne koyacağız ayol:52:

Çocuk asil anacım; dolmuş vs açmıyor. İllaki özel araba olacak :D

Cüzdana konan beş liraya da koptum yani :))

Ben cuzdan kullanamiyorum boyle bi ozelligim var paralarim hep ceplerimin bi koselerinde sıkisiktir canta bile cok sevmem cantam varsa da onun icine tikarim esimin kemal tancadan cook.onceden aldigi bitane var ama yepisyeni hiic kullanmadim cunku :))
Birden hop diye girdim konulara ama cok sukur oglus da ben de iyiyiz soranlara selam olsun elifnaz sen de doktoru.sormussun doktorumuz yusuf buyukpinarbasili gop.ta cok cok memnunuz bizim genetik hastaliklarimizla ilgili de uzmanliklari old icin daha da cok duskunuz kendisine ama iste beklemek cok rahatsiz edici olmaya basladi...
Bugun hava nasil.da guzeldi bebek sahile gittik tam arabadan inerken oglus uyuyakaldi bizde kumpir.waffle yaptik yuruduk deniz izledk tam parka gelmistik.ki.oglus.kokusunu alip uyandi :)
Kum alani yapmislar.cok sevdi kaydi.hopladi.zipladi baya bi eglendi amma yazdim heee :))

Nüfus cüz ehliyeti nereye koyacazzzz?? Bozuk paralar nolacakkkk?? Ya marketlerin kartları????

Güzel bi gün geçirmenize sevindimm :)

günaydın canlar..

Canım benim teşekkür ederimmmm <3

İşlerinde kolYlıklar canım. İnşallah yarını da kolaylıkla atlatırsın. Aslında ameliyatı düşünmemek açısından yoğun olmak da iyi ama çok yormasaydın kendini :/

benden ziyade eşin seni çözmüş, ahahahah :1:

uleyn, 4 karış boyları var, bizimle dalga geçiyor veletler yaaa:35:

bize diyene bakın! kızıııım, senin kaç tane siyah çantan var, onu söyle bakim :9:
bu ay çok açıldı, hayrına bi denesini de elifnaza ver :9::9::9:

bizimki de aynı.. ıslak mendil paketini ortada bırakmamaya çalışıyorum.
yoksa eline bi tane geçiyor, önce mobilyaları, sonra koltukları, sonra kaka yapan bebeğininin poposunu siliyor,
sonra kendi burnunu, sonrada cok cok emiyor:27::9:

mahmut keriiiiim, biraz halka in oğluuuum!!
ne öyle sürekli özel arabalar, koltuklar, şöförler:1:

ayşecik de sehpanın üzerindeki boncuk işlemeli örtünün belalısı :27:
kenarlarındaki püskülleri söktü zaten.. yolunmuş tavuğa döndü örtüm yaaa:9:

lisede benim de öyle bi dönemim vardı.
ama kadın çantasız olmaz bacım.. :12:

oh oh, sizin de gönlünüz açılmış yasir de enerjisini atmış.. havalar da bi garip dün 20 dereceyi gördük yaniii:53:

alışverişten bi o beş lira kaldı demek :9:

valla sen böyle konuştun ya, ben de değiştiricem.
cix cix kullancam şimdi, hıh!!:51:

Çanta elifnazın köpeği olsun yani :) valla bir sürü de cüzdanım var ama bi daha olsa yine alırım :))

Bu ara zordayım dostlar, pek giremiyorum. Aryada antibiyotik işe yaramadı. Gerçi dr emin olmak için 3. Kez tahlil isteyip kendim inceleyeceğim dedi. Bugün bakalım ne olacak. Ama geçmedi tabi, kızın iştahsızlığı huysuzluğu devam ediyor, ben biliyorum. Çok üzgün süzgün devam ediyorum:(( dua edin olur mu??

Canım ya inan çok üzülüyorum. Dua etmekten başka bi iş de gelmiyor elden :( Allah'ım şifa versin.

geçmiş olsun diyen arkadaşlar, sağolun..:54:
sabah 7.30da yatışım yapılacak, sonra bazı tahliller varmış. 9-9.30 gibi de ameliyata giricem inş.
rutinde bir gece yatış varmış. ama ben dr la konuştum, bebeğim var, benden ayrı kalamaz diye.
akşam geç saat de olsa çıkaracak beni. gece ağrı olursa diye ağrı kesici iğneleri verecek, inş lazım olmaz..

sabah erkenden ayşeciği anneme bırakıcam, akşam geçerken de alıp eve gelicez.
annemde daha rahat olurdum aslında ama, orası aile apartmanı. şimdi duyup gelenler olacak bi sürü.
çekemem valla :100: bacımın okul da tatil şuan, gündüz gelir gerekirse eşimi annesinin evine postalarık gece de kalır.. :ssz:

ayşeciği yıkadım. yatak odasını sildim süpürdüm, dolap ve çekmeceleri düzenledim. 4 posta da çamaşır çıktı iyi miiii?:37:
ardiyeye dönen küçük odayı da toparladım temizledim. çamaşırları asıcam.
kaldı üç nalla bi at, ahahahahah :9:

Maşallah sanaaaaa. Bu arada genel anestezi mi oluyor?? Çabucak olup bitsin inşallahhh.

Bugün günaydın bile diyemediğimi farkettim :) bulduğum her fırsatta ödev okuyup not veriyorum. Not zamanından nefret ediyorummmmm. Öptüm sizi :)

Hasta bebislere bende gecmis olsn isytrm aryacim da ozel dua istemis etmezmiyiz ins acil.sifalar olsun...
Nfkcim senin de gun gelmis catmis cok.dua edecegim ins hmncik sip diye gecer cabucak iyilesirsin ana yuregi baksana o gece hastanede bile yatmak istememissin :/
Genel anestezimi olucak aysecigi emzirme durumun nasil olucak sonrasinda
Bu arada ben nufus cuzdani fln da tasimam hele market karti kredi karti yani ben ellerim cebimde gezerim esimi tasiyorum ya yanimda ahahaaa :))
Eger esimsiz bi alisverise gittiysek de yanindaki kisinin cantasina tikistiririm bende sdc tel olur kimse aramicaksa onu bile tasimayi sevmem :)))

• Beğen
Reactions: nfk
slm cnmm. ameliyatın göz açıp kapayıncaya kadar biter inşalah. geçmiş olsun
sağol canım benim.. senin hamilelik nasıl gidiyor?..
İşlerinde kolYlıklar canım. İnşallah yarını da kolaylıkla atlatırsın. Aslında ameliyatı düşünmemek açısından yoğun olmak da iyi ama çok yormasaydın kendini :/
Maşallah sanaaaaa. Bu arada genel anestezi mi oluyor?? Çabucak olup bitsin inşallahhh.

Bugün günaydın bile diyemediğimi farkettim :) bulduğum her fırsatta ödev okuyup not veriyorum. Not zamanından nefret ediyorummmmm. Öptüm sizi :)
sağol bacım.. genel anestezi olacak.. sezaryende bile spinal yaptırmamışım ben..
buna hiiç dayanamaaaam:36:
işlerin çoğusunu bitirdim. epilasyon işinden nefret ediyorum.. onu da hallettim.
ameliyat sonrasında uzun süre ağrı oluyormuş, tam iyileşme haftalar alıyormuş.
şimdi yapayım da sonra uğraşamam. yemeği de yaptım, banyoyu temizleyip, tozları alcam işim tamam :ssz:

pazartesileri seni mazeretli izinli sayıyoruz bacım.. inş çabucak biter işlerin..

Son düzenleme:

sağol bacım.. genel anestezi olacak.. sezaryende bile spinal yaptırmamışım ben..
işlerin çoğusunu bitirdim. epilasyon işinden nefret ediyorum.. onu da hallettim.
şimdi yapayım da sonra uğraşamam. yemeği de yaptım, banyoyu temizleyip, tozları alcam işim tamam :ssz:

pazartesileri seni mazeretli izinli sayıyoruz bacım.. inş çabucak biter işlerin..

yapma ya ağrı uzunmu sürüyormus:50: inşallah sen çabuk toparlarsin..
yemegine kadar dusundu mu? vall helal olsun.

Bünyeye bağlıdır o acı işi bence. İnşallah senin bünye de kolay atlatır Allah'ımın izni ile.

Oğluşum sürekli elini kapı menteşelerinin oralara sokuyordu. Az önce parmakları orda bi sıkıştı ki çıkaramıyor da nasıl becerdiyse. Ağlamaya başlayınca koşup mutfaktan sıvıyağ getirdim. Etrafı batıracak kadar döktük ve kurtardık çok şükür. Ne zaman bitecek bu kudurukluk yaaaaaa???

Selamm...herkes iyidir umarim su Saniye itibariyle..tum hasta bebisler iyilesmis olsun insallah.yarin bebegin kalp atisini duyacam nasipse..aslinda bahsetmistim sanirim cok akinti m var bu ara..buda beni tedirgin ediyor biraz..iltihap vs dusuk sebebi diye biliyorum..doktora soylemistim ustunde cok durmadi..NFk yarinki ameluyatin Iyi gecer insallah canimn..gecmisler olsun simdiden.

Son düzenleme:
Oğluşum sürekli elini kapı menteşelerinin oralara sokuyordu. Az önce parmakları orda bi sıkıştı ki çıkaramıyor da nasıl becerdiyse. Ağlamaya başlayınca koşup mutfaktan sıvıyağ getirdim. Etrafı batıracak kadar döktük ve kurtardık çok şükür. Ne zaman bitecek bu kudurukluk yaaaaaa???
ay parmagi sikisti diyince, kapi kapandi da arada kaldi sandim odum patladi ya:5:

Selamm...herkes iyidir umarim su Saniye itibariyle..tum hasta bebisler iyilesmis olsun insallah.yarin bebegin kalp atisini duyacam nasipse..aslinda bahsetmistim sanirim cok akinti m var bu ara..buda beni tedirgin ediyor biraz..iltihap vs dusuk sebebi diye biliyorum..doktora soylemistim ustunde cok durmadi..NFk yarinki ameluyatin Iyi gecer insallah canimn..gecmisler olsun simdiden.

saol canim. Hala ev toparliyorum. Utu yaptim. Bulasik makinesini bosalttiktan sonra becerebilirsem lavman yqpmam lazim :26:

Hamilelikte akinri normal. Benim de cok oluyordu. Ozellikle ilk aylar. Gunde 2-3 kez camasir degistiriyordum. Akinti seffaf-beyaz ve kokusuzsa sorun yok. Ama koyu renkliyse sari, yesil, kahverengi gibi ve de koku varsa suphelenmek gerek..

Back
X