- 8 Ağustos 2011
- 12.264
- 12.620
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kar yağdığında biz de hastalıktan kırılıyoz vallahaftasonu kar bekleniyormuş.
hadi azcık kış yaşayalım da şu hastalıklar da bi kırılsın..
Allah bozmasın, enişteyle arası iyi bu aralar, ondandır![]()
yok ya, yağmayınca daha kötü oluyor. görüyorsun mikrop virüslü hastalık herkesteHer kar yağdığında biz de hastalıktan kırılıyoz valla
Biz bişey mi kaçırdıkkk??
herkese merhaba uzun bir aradan sonra hepinizi inanın çooooookkk özledim
sizde beni merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden
babam hastaneye yatırmıştık sonra hastanede kalmayacağım diye inat etti imza atıp kendini
çıkarttırdı hastaneden neyseki şu anda iyi allaha şükür ilk kolon kanserinden şüphelenmişlerdi hepimiz çok korkuştuk
daha sonra bağırsak işi halloldu bu seferde zatürre teşhisi konuldu bir hastalığa bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
tedavi ile geçebilen bir hastalık olduğu için çok sevindik allaha şükür zatürreside geçti
şimdi kalp damarları ile ilgili sıkıntı var onunlailgili kontrolere götürüyoruz falan ama
genel olarak allaha şükür son 1 aya göre çok daha iyi en azından kalkıp yürüyebiliyor geçmiş olsun dilekleriniz
için çok teşekkür ederim
bizde ailecek o ara h2n3 denen virüse yakalandık baya uzun sürdü iyileşmemiz melisaya iğne falan verdiler 10 tane
allaha şükür şimdi iyileşti kızım ve kocam ama ben nedense yeniden tekrarlıyormuş gibi oldu
işyerindede çok yoğunum bir türlü dinelenemedim ondandır belki haftaya bir izine çıkmayı planlıyorum bakalım bir aksilik olmazsa
bizden haberler böyle işte hepinizi çok özledim
sağolsun nfk ile mesaj yolu ile görüştük sağolsun hep aradı sordu allah razı olsun sizden haberler aldım
nfk öncellikle tekrar geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin eşimdede aynı illet var sen hangi hastanede oldun ne kadara mal
oldu falan bunları müsait olduğundan mesaj atabilirmisin eşimde artık düşünüyor ameliyatı
pempiş allah razı olsun arkadaşım geçmiş olsun dileklerin için allaha şükür şimdilik geçti
efecana bak sen yaa yaramazlıklarına en çokda kapı gcırtısına oynamasına güldüm süpermiş
busmai canım benim yaa cinsiyet erkekdi sonradan kız mı oldu onu tam anlayamadım yada tam kesin değilmi yinede?
fazlada yorma kendini artık ağırlaşmaya başlıyorsundur kendine çok dikkat et
pamuk helva arkadaşım teşekkür ederim
bu arada çocukların hastaymış sizedeçok geçmiş olsun bir an evvel geçer inşallah
elifnaz canım yaa herkes hasta bu sene rabbim herkesi korusun acil şifalar versin ipek hanım nasıllar
born canım ablanın kayınvalıdesi vefat etmiş başınız sağolsun allah sabırlar versin:26:
aryam sen nasılsın canım kayseride mi olacaksınız sömestır tatilinde
unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın fazla geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım olabilir hepinizi çok seviyorum![]()
Nfk cım iyi olmana sevindim bol bol dinlen
V for vendetta ;fenomendir izledin mi?
Veya aşk filmlerinden
50 ilk öpücük,
Notting hill,
P.S. I love you,
izlemiş miydin?
Pembişim son zamanlarda performansın düştü baya, gözümden kaçmıyor:)
v for vendetta yı izlemeye başlamıştım ya yarıda kalmıştı.
ama sanırım aşk fillerini sevmiyorum benilk ikisini izlemiştim. ps ı love you nun yarısını izledim bugün, sarmadı
ben de sizi seviyorum bebeğemm!
Allah kolaylık versin ne diyeyim..
sanırım ilk hamilelikteki halimiz epey lükstü. istediğimiz saatte yatıp kalkıyorduk, iş ve yemek yapmasak göze de çarpmıyordu
ama şimdiiiii???
demir haplarını alıyorsun di mi? pekmez de işe yarar.
enerji verecek kuru yemişler, özellikle ceviz ye. hem bebeğin beyin gelişimi için çok yararlı.
ve sanırım ikinci bebiş gelmeden uyku eğitimi vermek lazım, yoksa ikisi birden zorlarlar seni.
Allah bozmasın, enişteyle arası iyi bu aralar, ondandır![]()
a101e yarın ilk arabam geliyormuş. gidebilirsem olursa gidip bakıcam.
beğenirsem alırım. müzikli piyano oyuncaklar da var. kardeşim bi farklısını yine buradan almıştı.
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=94
valla bir saat öncesine kadar iyiydim.iyi akşamlar
nfk çok geçmiş olsun canım.
şimdi nasılsın?
bi bakalım, idare eder bi şeyse alıcam. bizimki sokakta gördüklerine yapışıyor çünkü.İlk arabam bi kere daha gelmişti. Çooook dandikti :/
Aramız hiç de iyi değildi :) daha dün kedi köpek mode ondu :) okuldaki not işlerini bitirince oturup sohbet muhabbetin dibine vuruyoruz o yüzdennnnn okulda giremiyorum. Evde ise malum koşturmalar oluyo. Haftasonuna kuzenim geliyo o yüzden menü belirleme ve alışveriş olayları ile uğraşıyorum bi yandan. Yarın da sinemaya gidicez inşallah bir yıl aradan sonra... Benden haberler böyle :)
valla bir saat öncesine kadar iyiydim.
ama tuvalete çıkmam gerekince çok kötü oldu, canımdan can gitti. şuan da ağrım var ve de kanamam..
neyse işte öyle bi şeyler..
bi bakalım, idare eder bi şeyse alıcam. bizimki sokakta gördüklerine yapışıyor çünkü.
bisiklet de süremiyor, bununla kendi ilerleyebileceği için bana cazip geliyor. bi süre idare etsin yeter
kedi köpek mode on ama yarın sinemaya gidiyorlarmışşşşyerim sizi kız!
![]()
Canım yakrem falan vermiştir dr. Bollll bol sür bari bi sonraki tuvalete kadar...
He ya biz böyleyiz işte :)
Şubat tatilinde ist planımız görümcem yüzünden yattı ona iyice kıl oldum ve film koptu. Bi de artık fönemin yorgunluğu var... Neyseki gönlümü aldı :)
hee, bir torba ilacım ve kremim var.. inş hafifler..
yapma yaaa!!! başka zaman gelirsiniz inş..
internette ameliyat sonrasi oturma banyolari iyi geliyor diye okudum. Dr a da sordum yapma dedi. Ozellikle temizlige dikkat et, mikrop kapmamali diyor. Zaten sikinti icerde deil. Dis kisimda gorunur yerde bi hemoroid memesi vardi. Onu aldi. Dikisli acikta durdugu icin sizliyor. Neyse hiiic sikayet etmiyorum. Etmemem lazim bunun yuz katini cektim bir bucuk senede, bunlar son ins...İnşallahhhhhh :/
Sıcak su oturması da verdi mi???
internette ameliyat sonrasi oturma banyolari iyi geliyor diye okudum. Dr a da sordum yapma dedi. Ozellikle temizlige dikkat et, mikrop kapmamali diyor. Zaten sikinti icerde deil. Dis kisimda gorunur yerde bi hemoroid memesi vardi. Onu aldi. Dikisli acikta durdugu icin sizliyor. Neyse hiiic sikayet etmiyorum. Etmemem lazim bunun yuz katini cektim bir bucuk senede, bunlar son ins...
aynen benim tuvalet rutinim oyle suanAhhh cnmm sen boyle yazinca icim sizladi.dogumdan sonra her tuvalet bi azapti her tuvalette gazli bez tenturdiyot 2 krem yani hiic gidesim gelmiyodu ins en kisa zamanda normale donersin ama dedigin gb o kdr cektn bunlar son demler artikin...
Pembiis sen ist.a geel ne zmn olursa fark yapmaaz hmn bulusma ayarlarik
Seker portakalim bnde babacigina cok sevindim cok sukur Allah im beterlerinden korusun...
Yaa herseyi okumaya calistm ama beynim durdu su an feci uykum var esim disarda anahtarini yanina almadigi icin uyuyamiyorummm !!!
internette ameliyat sonrasi oturma banyolari iyi geliyor diye okudum. Dr a da sordum yapma dedi. Ozellikle temizlige dikkat et, mikrop kapmamali diyor. Zaten sikinti icerde deil. Dis kisimda gorunur yerde bi hemoroid memesi vardi. Onu aldi. Dikisli acikta durdugu icin sizliyor. Neyse hiiic sikayet etmiyorum. Etmemem lazim bunun yuz katini cektim bir bucuk senede, bunlar son ins...
Ahhh cnmm sen boyle yazinca icim sizladi.dogumdan sonra her tuvalet bi azapti her tuvalette gazli bez tenturdiyot 2 krem yani hiic gidesim gelmiyodu ins en kisa zamanda normale donersin ama dedigin gb o kdr cektn bunlar son demler artikin...
Pembiis sen ist.a geel ne zmn olursa fark yapmaaz hmn bulusma ayarlarik
Seker portakalim bnde babacigina cok sevindim cok sukur Allah im beterlerinden korusun...
Yaa herseyi okumaya calistm ama beynim durdu su an feci uykum var esim disarda anahtarini yanina almadigi icin uyuyamiyorummm !!!
aynen benim tuvalet rutinim oyle suansaglik olsun. Gececek bunlar..
Esin anahtari almadi diye neden yatmiyorsun anlamadim. Uyu, kapi calinca nasilsa kalkarsin..
bak bu benim aklima gelmedi istee:111:Kapı çalarsa oğluş da kalkarrrr![]()
he yaa.. Kapim acik, calmadan gir iceri diye msj atAnahtarı paspasın altına koysan?? Çok mu fantazi olur???
alinti bildirimleri artik msj kutusuna geliyor ya fuzuli kalabaliktan baska bi sey degil yaniiii...![]()