• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aysecigin atesi cikti. 39a yaklasinca surup verdim. Simdi normale dondu. İns gece tekrar yukselmez..:18:

Muş istanbul arabası imiş. 21 ölü ne demek ya?!?! Allah rahmet eylesin. Ama bu devirde böyle şeyler hala nasıl olabiliyor???

aysecigin atesi cikti. 39a yaklasinca surup verdim. Simdi normale dondu. İns gece tekrar yukselmez..:18:

Allah Allah niye çıktı ki?? Şurup verdiysen bişi olmaz artık bence.

Ewt bnde tvde izledm haberi gece olmus otobusun altinda kalmis insanlar hatta olenlerin telleri caliyodu acamiyodu etraftakiler ne dicez diye fln bebek de var olenlerin arsinda :/
Nfkcim.bnde.gece cikan atesten cok.korkuyorm saat basi kalkio bakiyo insan ama yinede bi huzursuzluk oluyo ins tekrar cikisa gecmez...

Muş istanbul arabası imiş. 21 ölü ne demek ya?!?! Allah rahmet eylesin. Ama bu devirde böyle şeyler hala nasıl olabiliyor??

Allah Allah niye çıktı ki?? Şurup verdiysen bişi olmaz artık bence.
simdi baktim ben de. Katliam gibi:85: Ates dustugu yeri yakar, Rabbim sabir versin..

İns yukselmez

Nfk cım tansiyonum düşük değil yüksek çıkıyor.
Ilbilgehatun arı maya tespiti süperdi :)
Pembişim sineman hayırlı uğurlu olsun

Bu akşam keremi kv ye bırakıp Avm de takıldım süperdi tabi zaman yine yetmedi 2-3 saat dolaştım. Zara'da süper indirim varmış gerçekten, oğluşa bi pantolon aldım, yok böyle bi tarz bayıldımmmm 30 tl verdim sadece.
Kesinlikle tekrar gitmem lazım harika şeyler var çok ucuza..

Sonra eşim beni almaya geldi, Mado dan çikolatalı frambuazlı pasta aldık.kv lerde yedik o da süperdi :) çok mutlu oldum bugün

Kapiyi duymam ki ben depremi duymamis insanim zamninda kaldiki o zili yasir duyarsa daha cok sinirlenebilirim :)

Ahahah :) zaten o da paspasin altina koy diyodu ne komik bi adam ama bugun kesin koydum agirligiimi gobek degisiyo :)

Ayyy bende kac gundur soylicm unuttyrm yaa ben de inanilmaz sinir.oldm

Benjmki de.ayni mantik iste kesin sokakta kalirdi valla :)

Dogumgunu tam ne zmn keremin bzm 24u ama asi takvimine 27 yazmslar ne zmn gotrsem karar veremedm hic de gitmk istemiyrm :/
Tansiyon benim de hep cok dusuktr ama bnm rutinim bu da hamilelikte zor oluyo cidden
Keremin ilac olayi gb bzm de basimiza ne gelirse gozumumz onundeykn oluyo neysrki yedysede az yemstr bisey olmaz Allah in izniyle

Canım sağol.. Bize de 2 gün geç yazmış ;aşı hergün vurmuyorlar sanırım.bi de haftasonuna denk gelmesin diye ayarlıyorlardır bikaç gün önemli değil.
Ben de istemeye istemeye götürdüm aşıya yapcak bişey yok:( 2 saat uyudu ,uyanınca bacağını tutup "acıyo" diyordu kuzum

O ne biçim kazaymış ya ..
şimdi baktım habere, çok korkunç.. Allahım geride kalanlara sabır versin :(

aysecigin atesi cikti. 39a yaklasinca surup verdim. Simdi normale dondu. İns gece tekrar yukselmez..:18:[/QUO
Bu ateş yapıyor sanırım. Bizde de hafif ateş olmuştu.

Nfk cım tansiyonum düşük değil yüksek çıkıyor.
Ilbilgehatun arı maya tespiti süperdi :)
Pembişim sineman hayırlı uğurlu olsun

Bu akşam keremi kv ye bırakıp Avm de takıldım süperdi tabi zaman yine yetmedi 2-3 saat dolaştım. Zara'da süper indirim varmış gerçekten, oğluşa bi pantolon aldım, yok böyle bi tarz bayıldımmmm 30 tl verdim sadece.
Kesinlikle tekrar gitmem lazım harika şeyler var çok ucuza..

Sonra eşim beni almaya geldi, Mado dan çikolatalı frambuazlı pasta aldık.kv lerde yedik o da süperdi :) çok mutlu oldum bugün
:nazar:

Canım sağol.. Bize de 2 gün geç yazmış ;aşı hergün vurmuyorlar sanırım.bi de haftasonuna denk gelmesin diye ayarlıyorlardır bikaç gün önemli değil.
Ben de istemeye istemeye götürdüm aşıya yapcak bişey yok:( 2 saat uyudu ,uyanınca bacağını tutup "acıyo" diyordu kuzum
Gün sengününmüş busmai.erkek adam acıyor der mi deseydin.:9:bu arada kerem epey konuşuyor sanırım.

Gün sengününmüş busmai.erkek adam acıyor der mi deseydin.:9:bu arada kerem epey konuşuyor sanırım.

Tek kelime olarak söylüyor çoğu şeyi. Aslında ben konuşkan biri olsam çocuk çoktan konuşurdu:)) Ben çok konuşmam yapı olarak. Ama dediklerimizden kapıyor, tv den kapıyor.

İlk defa bugün iki kelime yanyana kullandı "Mami aaba" (mavi araba) dedi.
Şu an sadece mavi rengi çözdü renklerden :)

bizimkinin atesi yine yukseldi, uyku sersemi surubu da yere dusurdum. Hali koltuk yer batti. Esim temizledi. Aysecik hepinizden ayik; bicir bicir konusuyor oynuyor gecenin bu vakti, kurulu bebek mubarek. :37: simdi biraz dustu ama takipteyim..

Günaydınlar herkeseeeeeee :) Efe annesine karne hediyesi verdi ve saat başı kalktı :/ kendimi zombi gibi hissediyorummmmm. Neyseki bugün ders anlatma vs yok.

Haftanın son günü güzel geçsin, hasta bebişler ve annişler iyileşsinnn ;)

Bu arada busmai bence annenin konuşkan olması ile alakası yok bunun; bknz ben :) yani oğluşum çoktannnn çok konuşmalı idi bu mantıkla. Maşallah Keremime :)

Tek kelime olarak söylüyor çoğu şeyi. Aslında ben konuşkan biri olsam çocuk çoktan konuşurdu:)) Ben çok konuşmam yapı olarak. Ama dediklerimizden kapıyor, tv den kapıyor.

Maşallah keremciğe.daha ne olsun, renkleri bile öğrenmeye başlamış.yok ya annemle pek ilgisi yok. Ben her şeyî anlatıyorum, kelimeleri bastırarak söylüyorum. Ancak 20-25 kelime biliyordur.

bizimkinin atesi yine yukseldi, uyku sersemi surubu da yere dusurdum. Hali koltuk yer batti. Esim temizledi. Aysecik hepinizden ayik; bicir bicir konusuyor oynuyor gecenin bu vakti, kurulu bebek mubarek. :37: simdi biraz dustu ama takipteyim..
Bu çocuklar ayrı bir alem. Neyse ateşi düşsün de o öğle uykusuna yatırımda sen de uyursun artık.

Günaydınlar herkeseeeeeee :) Efe annesine karne hediyesi verdi ve saat başı kalktı :/ kendimi zombi gibi hissediyorummmmm. Neyseki bugün ders anlatma vs yok.

Bu arada busmai bence annenin konuşkan olması ile alakası yok bunun; bknz ben :) yani oğluşum çoktannnn çok konuşmalı idi bu mantıkla. Maşallah Keremime :)
Neyseki tatillllll başlıyor. Ben de şu anda sabahın köründe kalkan küçük hanımı uyutmaya çalışıyorum.kahvaltı bile yapamadım.
Unutmadan herkese günaydın.

hayırlı cumalar herkese günaydın:34:

nfk ayşecin ateşi çıkmış canım yaa bu sene hastalığı bol bir sene sanırım rabbim acil şifalar versin herkese:26:

pempişhadi gözünaydın ve diğer öğretmen arkadaşların bugünüde atlatın gerisi ohhhh:46:
sinemayada gitmişsiniz ne güzel darısı başımıza :1:

busmaiohh güzelim iyi yapmışsın gezmekle zara da evet büyük indirim var ama ben hala gidemedim bir gidip bakmak lazım aslında keremede maşallah :nazar:

elifnaz rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın doğru diyorsun herşeyin başı sağlık:26:

Ewt bnde tvde izledm haberi gece olmus otobusun altinda kalmis insanlar hatta olenlerin telleri caliyodu acamiyodu etraftakiler ne dicez diye fln bebek de var olenlerin arsinda :/
Nfkcim.bnde.gece cikan atesten cok.korkuyorm saat basi kalkio bakiyo insan ama yinede bi huzursuzluk oluyo ins tekrar cikisa gecmez...

yapma ya bebektemi ölmüş:50: annesi hastanede bebeğim kucagimdaydi, nerede olduğunu bilmiyorum diyordu.. hele bu çocuklara dayanamıyorum ben
otobüsün tekerleri yapma lastikmiymis neymiş sis, kar var tabi bide hız .. Allah ölenlere rahmet eylesin ama ben en çok o anneye yandım

benimkide çok güzel anne diyor:19:

nfk ayşecin ateşi çıkmış canım yaa bu sene hastalığı bol bir sene sanırım rabbim acil şifalar versin herkese:26:

pempişhadi gözünaydın ve diğer öğretmen arkadaşların bugünüde atlatın gerisi ohhhh:46:
sinemayada gitmişsiniz ne güzel darısı başımıza :1:

busmaiohh güzelim iyi yapmışsın gezmekle zara da evet büyük indirim var ama ben hala gidemedim bir gidip bakmak lazım aslında keremede maşallah :nazar:

elifnaz rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın doğru diyorsun herşeyin başı sağlık:26:

Canım valla çok iyi geldi bir yıl aradan sonra :D

yapma ya bebektemi ölmüş:50: annesi hastanede bebeğim kucagimdaydi, nerede olduğunu bilmiyorum diyordu.. hele bu çocuklara dayanamıyorum ben
otobüsün tekerleri yapma lastikmiymis neymiş sis, kar var tabi bide hız .. Allah ölenlere rahmet eylesin ama ben en çok o anneye yandım

Nette lastiklerim kar lastiği diyordu otobüs şriketi sahibi. Ben anne olduktan sonra hiç dayanamaz oldum böyle şeylere. Evlat acısı ile sınamasın Allah ım kimseyi :( otobüste kesinlikle emniyet kemeri takmalı...

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar..
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım, sağolun. nerden çıktı bu ateş bilmiyorum.
daha yeni grip geçti. şuan bi şey yok, belki aile hekimine giderim.

neyse, bugün son bacım.. şimdiden iyi tatiller :34:

ben sürekli konuşuyorum, anlatıyorum, şarkı söylüyorum. mutlaka etkisi vardır.
ayşecik de bu ara epey dilli. ama bence kerem de bu konuda hemcinslerinden ileri :1:

benimkide çok güzel anne diyor:19:
:1:
herşeye mi anne diyor, hiç mi anne demiyor?

ateşten başka bir şeyi varmı canım. öksürük falan
akşamdan beri birkaç kez öksürdü, şimdi de burnu hem akıyor hem tıkalı.
nedir acaba?

Maşallah keremciğe.daha ne olsun, renkleri bile öğrenmeye başlamış.yok ya annemle pek ilgisi yok. Ben her şeyî anlatıyorum, kelimeleri bastırarak söylüyorum. Ancak 20-25 kelime biliyordur.

Bu çocuklar ayrı bir alem. Neyse ateşi düşsün de o öğle uykusuna yatırımda sen de uyursun artık.

Neyseki tatillllll başlıyor. Ben de şu anda sabahın köründe kalkan küçük hanımı uyutmaya çalışıyorum.kahvaltı bile yapamadım.
Unutmadan herkese günaydın.
ay, kelime dağarcığı kısıtlı olduğu halde, bıdı bıdı sürekli konuşuyor
bana benzedi zahar :9:

uyuyunca bi güzel kahvaltı yaparsın, artık tatil nasılsa:8:
gece iki buçuk saat uyanık kaldı, sabah yine aynı saate uyandı. ben ayamadım, o mesaiye başladı bile yaa:36:

:

sağol bacım. amiiin!:16:

Son düzenleme:
Gunaydiinn diyorum ama hala ayamadim saat basi olda iyi her saat 5 kez uyandi inanin sarsicaktm esim elimden zor aldi aaa bu kdr olur mu yaa zaten her gece fix menu surekli kalkiyo da bu gece cozuttu 7.30da son bi kalkti esim aldi ciktilar odadan aninda uyumadim bayildim resmen neyseki kahvaltida etmisler simdi sira bende :)
Nfk sizin ates neyden acaba gidersen aile hekimine haberdar et sen nsl.oldn var mi agri sizi
Busmai ohhh sefan olsn gezerek cok da iyi yapmissin o keremi de yerim bizimki de anladgm anlamadgm farkli dillerrde konusup duruyo :)
Elifnaz o kadini bnde gordm ama olen onunn bebegimi onu bilmiyorm :/

Back
X