Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah :3:

iki tane süpriz varmış bu hafta :34:

busmai gözünaydın canım ikinci paşa geliyormuş evinize sen evin kraliçesi olarak devam et el üstünde tutarlar seni büyüyünce :16:

pempiş ve nfk bu ne yaa okurken şok oldum ne zaman istanbula geldin:53:
anacım banada bir haber vereydiniz bende gelirdim hemde sizden önce gelirdim evimin önüne gelmişsiniz de benim haberim yokmuş
hemde cumartesi izinliydim evdeydim neyse kısmet değilmiş yoksa bende sizi görmek isterdim :43:

Yaaaaaa :((((( çok üzüldüm ve vallahi üzgünüm. Keşke ogün herkese mesaj atsaydım (gerçi bi tek nfknın tel var amaolsun yani face var kk var). Ama evden çıkmaya yakın gideceğimiz avm belli oldu. Herkese haber salıp yarım saat oturmak da bana ayıpmış gibi geldi. Keşke kararı sizlere bıraksaydım :(. Bi de tabi görümcem ve kızları da olacaktı ki iki günlük istanbul seyahatinde arkadaş buluşmama ne denir diye de gergindim sağlıklı düşünemedim :/. Yoksa burdaki herkes birbirinden değerli benim için vallahi. İnşallah bir sonraki istanbul kaçamağımız daha erken belli olur ve vaktimiz bol olur; büyük buluşma yaparız :)

istanbul'a geldin karıştırdın kız ortalığı:1: ortaliktada yoksun.

Resmen öyle olmuş :) ama vallahi tesadüf :) bikaç arkadaş buluştuk. Okadar soğuktu ki ev başıma ağrılar girdi. Eve dönünce de yemekti çocuktu derken haşatım çıktı. Bi de oğluş şu ara hiç rahat vermez oldu. Tuvalete gittiğimde bile kapıda ağlıyo (babası yanında olsa da). Neyse işte akşam oldu anca gelebildim :)

Yeni alınan ciciler güzel günlerde kullanılsın inşallahhhhhhhh :)

Yarın evde temizlik var diye avmye kaçma planı yapıyorum bakalım :)

reklam kokan hareketler bunlar:1:
bizimkinin de iç minderi var. besafe marka memnun kaldım bende. (bende reklam yapayım biraz, da bana bi faydası yok)

hangi model kullandınız?hangi ozelliklerden memnun kaldınız yazmaıız mumkun mu, chicco maxi cosi tavsiyesi gelmisti ama besafe ilk kez geliyor?

yine yoklamaya ses vereyim aslında nerdeyse hergün okuyorum ama gündüz hiç pc açamayınca akşam yazmaya vakit olmuyor... kızım iyileşti bayaaa. hatta ankaraya gidip kardeşimi bile nişanladık...ne cesaret bilmiyorum ama yapıyorum işte...nasıl geçti derseniz bilmiyorum çünkü kızımla küçük odada punky izliyorduk..şimdi resimlerde gördüm ben de nişanı:) ayrıca hanımefendi sincan öğretmenevin yıldız sayısını az bulmuş galiba odaya bile girmek istemedi:) " bizimkiler " (busmai için...yakında sen de alışırsın;) varolsunlar sağlıklı olsunlar ama ben anladımki benim gibi program-düzen takıntılı bir insanın artık hiç hayatı programlı ve düzenli olmayacak... peki öyle olsun bakalım beni daha nelere alıştıracak bu bebeler....

oh oh, gezin bakalımm :31:
ben de havayı güneşli görünce ayşeciği kucağıma aldım, merkezdeki çarşıya gittim.
biraz yoruldum ama bi gezdik kızımla. birkaç parça giysi aldık

huuu!! geri kalanlar siz nerdesiniz bakim?
pembiiiiş, istanbul yorgunluğunu atamadın, hala uyuyor musun yoksa kuzumm :1:
dilanazın zaten gelin geldi, bizi unuttu:19:
eaglee, gülsüm nasıl oldu, kızamık geçti mi tamamen?

sorma canım ksrdesimin ikinciyle benim üçüncüde cakisti. kiyafet alisvedisi bizdede olmuyor artık. kilolar birbirine yakinlasti. kerem'de onun oto koltuğunu kullanmıştım. sonra onun kız oldu verdim. sonra ipek olunca yeni oto koltugu aldık mecburen.
aa demek sizin de çakıştı...napalım artıkın biz de yarın bakıcaz oto koltugu için gerçekten sabırsızlanıyorum inş değer de için de durur
Slm kuzular nasilsnz bklm epeydir girememistim.eskilerden kimler var bakalm :)
kadro aynı :) sen nerelerdesin neler yapıyosun
Neyse ikinci kız olur inşallah da gönlüne göre alırsın. Gerçi kızlar da Ocak batıran oluyor. Alıyoruz alıyoruz yine alıyoruz.

Haklısın.:42::42:

AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hangi model kullandınız?hangi ozelliklerden memnun kaldınız yazmaıız mumkun mu, chicco maxi cosi tavsiyesi gelmisti ama besafe ilk kez geliyor?
http://www.nurturia.com.tr/besafe-izi-go-oto-koltugu-siyah-(0--13-kg)-/p/d/1932
bizim model bu. oncelikle çoğu arabayla uyumlu. biz nuna arabaya bi aparat aldık onunla kullandık. hafif taşıması kolay. besafe in stokke için ürettiği oto koltugu çok ağır mesela. kullanımı kolay özellikle emniyet kemeri rahat takılıyor. iç minderi var. ilk aylarda ayrıca yastık koymaya gerek kalmadı.

bu topigin adini degistirin bence "once hamileydim sonra anne oldum simdi yine hamileyim" olsun :-D yeni hamislerin bebisleri hayirli olsun.. :-)

pek cok anne maxi cosi cabriofix tavsiye etmis, ben maxi cosi pebble ya da bunu dusunmustum ama pek duyan yok sanırım. teşekkürler.

sen tam yapabildiği için mi bunu düşündün. Eğer öyleyse kardeşim ondan sonrada ben stokkenin oto koltuğunu kullandık. ondada tam yatış özelliği vardı. ama ikimizde tam yatirarak kullanmadık. zaten iç minder varsa bebek içine gömulmuyor.

kizkardesimin de ikinci kızı martta doğdu. ipek'te temmuz aralarında dört ay var

Ayyy ne guzel.simdiden cok.yakin.bi arkadasi var cok.guzel oynarlar biraz buyuyunce darisi.bizimkilerin basina ins...
Kizlarr.gunaydin.bu arada bugun doktora gidicem.ama.yakin bi arkimin kvsi öldu oraya da gitmek istiyoruz ama.memleketteler yogun bi gun bizi beklyor.gibi..

bu topigin adini degistirin bence "once hamileydim sonra anne oldum simdi yine hamileyim" olsun :-D yeni hamislerin bebisleri hayirli olsun.. :-)

doğru diyorsun "bereketli topik" "bol çocuklu topik" te olabilir. :1:

Yada "bulaşıcı hamilelik topiği; hazır değilsen kaçççç" :D

Ayyy ne guzel.simdiden cok.yakin.bi arkadasi var cok.guzel oynarlar biraz buyuyunce darisi.bizimkilerin basina ins...
Kizlarr.gunaydin.bu arada bugun doktora gidicem.ama.yakin bi arkimin kvsi öldu oraya da gitmek istiyoruz ama.memleketteler yogun bi gun bizi beklyor.gibi..

Güzel haberlerle dön inşallah bornum. Arkadaşının kvsine de Allah rahmet eylesin.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Herkese günaydınnn...
Geçen hafta 1 hafta erken adet olmuştum ( ki adetim çok düzenlidir) başlarda az az ama gittikçe artan bi kanamam var. Karın ağrısı da baya çok, gece iyice arttı, dayanamadım dr a geldim sıra bekliyorum://

Ben de chicco oto koltuğu-ana kucağı bir arada olandan kullanmıştım. Ayağını vurup kendini sallıyordu evdeyken, memnunduk çok oyaladı onu :) Ama ağır biraz, bebek içindeyken taşımıyorduk arabaya. Arabada takıyorduk bebeği.
yine yoklamaya ses vereyim aslında nerdeyse hergün okuyorum ama gündüz hiç pc açamayınca akşam yazmaya vakit olmuyor... kızım iyileşti bayaaa. hatta ankaraya gidip kardeşimi bile nişanladık...ne cesaret bilmiyorum ama yapıyorum işte...nasıl geçti derseniz bilmiyorum çünkü kızımla küçük odada punky izliyorduk..şimdi resimlerde gördüm ben de nişanı:) ayrıca hanımefendi sincan öğretmenevin yıldız sayısını az bulmuş galiba odaya bile girmek istemedi:) " bizimkiler " (busmai için...yakında sen de alışırsın;) varolsunlar sağlıklı olsunlar ama ben anladımki benim gibi program-düzen takıntılı bir insanın artık hiç hayatı programlı ve düzenli olmayacak... peki öyle olsun bakalım beni daha nelere alıştıracak bu bebeler....

Yazık ya nişanı göremedin mi
Bizimkiler diye konuşmaya başladık biz de eşimle ; tek bebeğin uykusunu yemeğini ayarlayıp çıkmak zorken 2 bebekle planlar tutmaz tabi :/

evet canım bizde öyle hayal ediyoruz. umarım çok iyi dost olurlar. :31: darısı size

gunaydin canlar. Neneye geldik bugun. Annem fena grip olmus. agri kesici ve baska hangi ilac iyi gelir acaba? Oksuruyor da...

gunaydin canlar. Neneye geldik bugun. Annem fena grip olmus. agri kesici ve baska hangi ilac iyi gelir acaba? Oksuruyor da...

eşim dr gitti öyle özellikle bi ilaç vermemiş. grip ilacı kullanıyordu zaten ona devam et demiş. esimde öksürük yoktu yanlız.
çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Back
X