Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk hirkanizi gule gule..guzel gunlerde giyin insallah..bende ilhann giysilerini lcw ve kipadan aliyorum..ikisindende memnunum simdiye kadar..kipanin citcitli bodyleri favorim ama..kuculup kaldirdiklarim bile cok fazla bozulmadi en fazla giyilenler olmasina ragmen..dun Ca dan esofman tarzi takim aldim..sisme montlarda vs indirim vardi 69 tl ye dusmustu.

ben ozellikle bayramliklari zaradan alıyorum. babet falanda sonra onu kendi doğum gününde, başka özel gunlerdede kullanıyorum. alıyorum ama hakkinida veriyorum. kıza 2 yıl once goose den elbise almıştım. kardeşimin nisaninda giydi, kendi doğum gününde giydi, konya'ya bayram için gitmiştik orda giydi,kınada giydi, okulun ilk günü giydi. hala taş gibi ipek'te giyer. ama günlük ve haftasonu gezmeleri için bende gidipte zaradan almıyorum. çoğunlukla h&m, soobe, lcw, adidas

sen hangi h&m ye gidiyorsun canım brandıiumdakine mi ?

cevahirdeki zarayi babamda demişti. önceden haberimiz olsaydı koşa koşa giderdik. babam bile 80 liraya kaban almış kendine. 2 hafta onceydi sanırım. sizde güzel gunlerde kullanın aldıklarınızi.

zara da acayip indirim varmış ama gitmek nasip olmadı bir türlü :50:

ben de lcw, c'a ya çok gidiyorum. biraz da salı pazarı tabii:1:
ki salı pazarında da tezgahlarım var, wenice, zarababy ve lcw satan bir de ihraç fazlası tezgahlar.
bana öyle geliyorki, bizimki de biraz daha büyüsün.
hani aldığım iki üç sene gidecek olunca, tabi kaliteli bi şey almak gerekiyor. öyle özel günlerde hesap yapılmıyor zaten.
0-2 yaş arası çok hızlı büyüyorlar, alınanı sayılı giyiyor. o yüzden gözümde değil.
çoğu şeyi de veriyorum ben. ıncık cıncık tutmuyorum. ama güzel bozulmamış kıyafetleri saklıyorum.
kendim kullanamasam bile yengeme falan verebilirim. bugün sana, yarın bana di miii?:1::23:

ay tezgahlardaki meyvelere sebzelere hepimiz eriyoruz..
al al, afiyet olsun, şifa olsun.. ama kendini niye öyle zorluyorsun, farkında olmadan yoruluyor insan..
aşı için strese girme, yaptır çıksın aradan. yapılacak listesinde olunca, fuzuli insanı meşgul ediyor.
yan etkisi falan da yok. 5 dk lık iş :34:

aynen ya çabuk büyüyorlar
bende giysileri saklıyorum olurda ikinci çocuğumda kız olur hadi benimli olmadı kardeşimin kızı olur diye kıyamıyoum kimseye vermeye :1:

sağol bacımm.. koton, mango ve zara tarz ve kalite bakımından tabi çok iyi, tartışılmaz,
ama ben çocuk kıyafetine para veremiyorum. indirim zamanında bile. oralara anca kendim için giriyorum, o da arada bi :23:

oo, tv hea?! eşine hediye ama herkes faydalanacak :1:
hayırlı olsun canım..

ayrılık gayrılık olmasın aman aman, bu topikten uzak olsun öyle şeyler :18:

ayır tabi ya, ıvır zıvır o kadar yer kaplıyorki..

Ben de.hayatta veremem aciyorum mesela bennde bugun hirkayi 30a aldim kotonda once.lcw ya baktm.45e bi tane buldum ve kalin da degildi.diyorm ya benim yeteneksizligim bn bulamiyorum ordan :)

oh oh, gezin bakalımm :31:
ben de havayı güneşli görünce ayşeciği kucağıma aldım, merkezdeki çarşıya gittim.
biraz yoruldum ama bi gezdik kızımla. birkaç parça giysi aldık

huuu!! geri kalanlar siz nerdesiniz bakim?
pembiiiiş, istanbul yorgunluğunu atamadın, hala uyuyor musun yoksa kuzumm :1:
dilanazın zaten gelin geldi, bizi unuttu:19:
eaglee, gülsüm nasıl oldu, kızamık geçti mi tamamen?

unutmadım unuturmuyum hiç:34:

evdekilerden fırsat yokki biri kalkıp biri oturuyor nete giremedim kaç gündür.

muzurix oğlum artık ona bu ismi taktık.telefonumu kırdı karşı taraf sesimi duyamıyor.

yaşlı nineler gibi bağırarak konuşuyorum.telefon yenilecek.benden bu kadar.tekrar girmeye çalışırım..

Busmai hayirli olsun oglus. Büyüyünce arkadaş okurlar canim. Hatta bir yasina gelsin. Beraber oynar lar inşallah. Hayirlisiyla dogsun.
Amin canım sağolasın inşallah hepimizinki
busmai, ne zaman doluyor şu iki hafta yaaa..:100:
Canım ,20 sinde :) şu an kv deyim eşim dün vınn ı getirmedi oyüzden giremedim
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah :3:

iki tane süpriz varmış bu hafta :34:

busmai gözünaydın canım ikinci paşa geliyormuş evinize sen evin kraliçesi olarak devam et el üstünde tutarlar seni büyüyünce :16:

pempiş ve nfk bu ne yaa okurken şok oldum ne zaman istanbula geldin:53:
anacım banada bir haber vereydiniz bende gelirdim hemde sizden önce gelirdim evimin önüne gelmişsiniz de benim haberim yokmuş
hemde cumartesi izinliydim evdeydim neyse kısmet değilmiş yoksa bende sizi görmek isterdim :43:
Aminnnn canım ne güzel dua oldu inşallah :)

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler.
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler.
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

nedenseee, mesajının reklam amaçlı olduğu düşüncesine kapıldım..
(belki de topikteki hamile popülasyonundaki artış bunun sebebidir :1: )

ama yine de soruna cevap vereyim; bebekler anne karnında zaten iki büklüm şekilde duruyor.
anakucağının pozisyonunun da yatma ile oturma arası bi pozisyonda olması yeterli.
dahası iç destek minderleri var. yani illa dümdüz olmasına gerek yok.

Son düzenleme:
sen hangi h&m ye gidiyorsun canım brandıiumdakine mi ?

zara da acayip indirim varmış ama gitmek nasip olmadı bir türlü :50:

aynen ya çabuk büyüyorlar
bende giysileri saklıyorum olurda ikinci çocuğumda kız olur hadi benimli olmadı kardeşimin kızı olur diye kıyamıyoum kimseye vermeye :1:

brandiuma bur kere gittik. orası küçük geldi bana. ben karşıda gidiyorum. torium alışveriş merkezi var oraya. annemlere yakın olunca

ama yine de soruna cevap vereyim; bebekler anne karnında zaten iki büklüm şekilde duruyor.
anakucağının pozisyonunun da yatma ile oturma arası bi pozisyonda olması yeterli.
reklam kokan hareketler bunlar:1:
bizimkinin de iç minderi var. besafe marka memnun kaldım bende. (bende reklam yapayım biraz, da bana bi faydası yok)

ben de lcw, c'a ya çok gidiyorum. biraz da salı pazarı tabii:1:
ki salı pazarında da tezgahlarım var, wenice, zarababy ve lcw satan bir de ihraç fazlası tezgahlar.
bana öyle geliyorki, bizimki de biraz daha büyüsün.
hani aldığım iki üç sene gidecek olunca, tabi kaliteli bi şey almak gerekiyor. öyle özel günlerde hesap yapılmıyor zaten.
0-2 yaş arası çok hızlı büyüyorlar, alınanı sayılı giyiyor. o yüzden gözümde değil.
çoğu şeyi de veriyorum ben. ıncık cıncık tutmuyorum. ama güzel bozulmamış kıyafetleri saklıyorum.
kendim kullanamasam bile yengeme falan verebilirim. bugün sana, yarın bana di miii?:1::23:

ay tezgahlardaki meyvelere sebzelere hepimiz eriyoruz..
al al, afiyet olsun, şifa olsun.. ama kendini niye öyle zorluyorsun, farkında olmadan yoruluyor insan..
aşı için strese girme, yaptır çıksın aradan. yapılacak listesinde olunca, fuzuli insanı meşgul ediyor.
yan etkisi falan da yok. 5 dk lık iş :34:

aynen o durum bizdede var. kardeşime ben verdim. şimdi de o bize veriyor:121: bizden de diğer kardeşlere kıyafet olmasada oto koltugu, beşik, hamak mama sandalyesi, telsiz her şey mevcut

lcw de kizlara göre daha guze7 şeyler var zaten. erkeklerinki hep aynı. maymunlu tişört, kareli gömlek

:)))) heh ayneeenn isste ben de onu kastediyorum yoksa kizlarinkibi goruyorum bugun kalpli bi hirka gordm bayildimm mesela.cok.cok.hos seyler var kizlar icin de erkekler.icin yok ama.nfknin dedigi gibi pazarlar foreverrrr :))

aynen o durum bizdede var. kardeşime ben verdim. şimdi de o bize veriyor:121: bizden de diğer kardeşlere kıyafet olmasada oto koltugu, beşik, hamak mama sandalyesi, telsiz her şey mevcut

Ahhh ahh biz de o sisitemi kurmustuk ilk cocuklarda ama simdik isler karisti 2 3 ay arayla dogum yapinca pek paslasamicaz sanirim.kiyafetleri :))

Ahhh ahh biz de o sisitemi kurmustuk ilk cocuklarda ama simdik isler karisti 2 3 ay arayla dogum yapinca pek paslasamicaz sanirim.kiyafetleri :))

sorma canım ksrdesimin ikinciyle benim üçüncüde cakisti. kiyafet alisvedisi bizdede olmuyor artık. kilolar birbirine yakinlasti. kerem'de onun oto koltuğunu kullanmıştım. sonra onun kız oldu verdim. sonra ipek olunca yeni oto koltugu aldık mecburen.

:)))) heh ayneeenn isste ben de onu kastediyorum yoksa kizlarinkibi goruyorum bugun kalpli bi hirka gordm bayildimm mesela.cok.cok.hos seyler var kizlar icin de erkekler.icin yok ama.nfknin dedigi gibi pazarlar foreverrrr :))
Neyse ikinci kız olur inşallah da gönlüne göre alırsın. Gerçi kızlar da Ocak batıran oluyor. Alıyoruz alıyoruz yine alıyoruz.

öyle değilmi ama
Haklısın.:42::42:

pek cok anne maxi cosi cabriofix tavsiye etmis, ben maxi cosi pebble ya da bunu dusunmustum ama pek duyan yok sanırım. teşekkürler.

Back
X