- 8 Ağustos 2011
- 11.838
- 9.660
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün Aydın canım...Kizlar.doktordan geldik.keseyi gorduk 3 hafta sonra bebek icin gidecegiz simdilik bi sorun yok yasiri cok kaldirma emzirmeye devam.edebilirsin dedi
Bugün avm gezmesi yaptım. Sonra da yegane caddemize gidip bikaç bişi baktım. Bir aya kadar nişanımız olursa diye güzel bir elbise beğendim. Ayrıca gelinimiz için nişan bohçasına koymaya makyaj kutusu vs baktım. Yani tatilin son günlerini değerlendirme etkinliği yaptım :))
Aa çok iyi yapmışsın, aradan çıkmış oldu. Son anda bakınca bulunmuyor zaten. Kardeşlerim dün gitti, gene oğlum dayısız kaldıellerini açıp "dayı yok" dedi bi de ,çok duygulandırdı beni..
Bugün evdeydim keremi 1 saat parka götürdüm. Yemek yaptım ,oyun oynadık ,gün bitti.. Çok şükür sağlıkla
Cok saol canm senin agrilarin nsl olduHadi gözün Aydın canım...
Aryamm nfk ya katılıyorum düşük olamaz. hadi hemen döllendiği gibi düştü diyelim ; (biyokimyasal gebelik deniyor). Tahlilde yüzde yüz çıkardı. Bana olmuştu ordan biliyorum..ayrıca ağrıdan ağlatıyor insanı düşük. Rahimdeki parçadan dolayı ağrın oldu demek ki.
Born cum gözünüz aydın :)
Şimdi açıklayacak mısınız yoksa bebeği görünce mi? Herkesin sana diyeceğini söyleyeyim : "aaa çok erken olmuş, isteyerek mi oldu? "
Sen de "evet! " de !!
Aryammmm öncelikle o doktoru değiştir. Çünkü düşük oluyor bile olsa kanda çıkardı. Rahimdeki de kist veya miyomdur.
Borncum herşeyin yolunda olmasına sevindim. Merakla cinsiyeti bekliyorum :)
oy ooy oyy!!! gözün aydın hadi bakalım..Kizlar.doktordan geldik.keseyi gorduk 3 hafta sonra bebek icin gidecegiz simdilik bi sorun yok yasiri cok kaldirma emzirmeye devam.edebilirsin dedi
bence deŞimdi açıklayacak mısınız yoksa bebeği görünce mi? Herkesin sana diyeceğini söyleyeyim : "aaa çok erken olmuş, isteyerek mi oldu? "
Sen de "evet! " de !!
ah kuzum benimmm.. amcası yok di mi keremin?Aa çok iyi yapmışsın, aradan çıkmış oldu. Son anda bakınca bulunmuyor zaten. Kardeşlerim dün gitti, gene oğlum dayısız kaldıellerini açıp "dayı yok" dedi bi de ,çok duygulandırdı beni..
Bugün evdeydim keremi 1 saat parka götürdüm. Yemek yaptım ,oyun oynadık ,gün bitti.. Çok şükür sağlıkla
valla ben de his bakımından dayılarımı sanırım daha çok seviyorumDayıların yeri ayrı valla çocuklar için. Allah kavuştursun.
Yarın arkadaşımı ayarlayabilirsem çıkıp almayı planlıyorum giyeceğimi. Dediğin gibi son ana kalmasın...
Sağlıkla geçen her günümüze şükürler olsun. Allah'ım hastalara da tez zamanda şifa versin.
Günaydınlar herkeseeeeee :)
pempişiyi yapmışsın erkenden elbise beğenmekle sonrasında zor oluyor
bu arada diyet listesini mail attım sana
nfk ayy bunlar yorulunca daha mı zinde oluyorlar ne
bizimde dayımız yok benimde amcam yoktu![]()
Günaydın bizde ipegin aşısını vurulduk geldik. umarım ağrısı olmaz.
bizdede amca var ama yok gibi. teyzeler candir
günaydınnnnnnn
nasılsınız kızlar
aryam canım adetin bitince git bakalım ne diyecek herkes söylemiş zaten düşük olması zor bir ihtimal genede kontrolde fayda var
born canım göznaydın sıra kalp atışını duymakta inşallah kayınvalıden nasıl karşıladı :44:
hmm, ender görülen bi babaanne tepkisiCanim sasirtici bi sekilde.cok sevindi kac aylik nasilmis napiyomus yasir abi mi oluyoo fln gibi:))
günaydın canlar.. dün nedede totosu bi saniye yer görmeyen ayşecik
geç yattığı halde sabah namazında uyandı. mızıldama mode ongüzel bi gün olur inş..
oy ooy oyy!!! gözün aydın hadi bakalım..
kalp atışını duyana kadar nasıl heyecan oluyor insanda
bence de
ah kuzum benimmm.. amcası yok di mi keremin?
valla ben de his bakımından dayılarımı sanırım daha çok seviyorum
amcalarıma öyle bi yakınlığım yoktur. ama ayşeciğin amcaları çok düşkün, acayip seviyorlar.
özellikle küçük amcası meftun ayşeciğe. halasından göremediğini amcasından alıyor bizimki, denge sağlanıyor bu şekilde
ayyy, nişan mııı???nasıl olacak aile arasında sanırım?
ya elbise nasıl? ay sabah sabah keyfim yerine geldi yaaa![]()
günaydınnnnnnn
nasılsınız kızlar
aryam canım adetin bitince git bakalım ne diyecek herkes söylemiş zaten düşük olması zor bir ihtimal genede kontrolde fayda var
born canım göznaydın sıra kalp atışını duymakta inşallah kayınvalıden nasıl karşıladı :44:
Günaydın bizde ipegin aşısını vurulduk geldik. umarım ağrısı olmaz.
bizdede amca var ama yok gibi. teyzeler candir
Canim sasirtici bi sekilde.cok sevindi kac aylik nasilmis napiyomus yasir abi mi oluyoo fln gibi:))
Süper babaanne.Canim sasirtici bi sekilde.cok sevindi kac aylik nasilmis napiyomus yasir abi mi oluyoo fln gibi:))
Herkese selam. Gezdik, geldik. Çok iyi oldu.
Aryam okurken aaa sanırım Arya da hamile dedim. Inş. Önemli bir şey değildir.