Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmaicim dedimya bende zaten düşük olduğunu hissetmiyorum. Kadın boşu boşuna aklımızı karıştırdı. Neye bakarak böyle dedi anlamadım.

Şeker portakalım, salo canım. Valla biz cuma eve geçeceğiz. Cumadan önce adetim biterse gideceğiz. Yoksa baya sarkacak bu iş. Zaten pekse bitecek gib. Durmuyor.

Amaaaan herseyden geçtim artık eve gidip düzenimize dönmek istiyorum:/

bu bu arada sabahı sabah ettik, arya durmadan ağladı, grip oldu dün, akşam uyudu, yarım saat sonra ağlayarak uyanıp kustu, sonrasında da sabaha kadar ağladı uyudu ağladı uyudu.....

sonuç: moron gibi, uykusuz, hayattan bezmiş anne ve baba....

Herkese selam. Gezdik, geldik. Çok iyi oldu.
Aryam okurken aaa sanırım Arya da hamile dedim. Inş. Önemli bir şey değildir.

Yok ya sanmıyorum. Dr öyle dediğinde bile hiç üstüme alınmadım, eşim biraz taktı o konuya. Ben strese veriyorum, ayda rahimdeki o parçaya, bu durumu..

babannemiz acaba kendi bakmicak diye mi sevindi :)))

gözün aydın born allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin:)
busmai oğlun oluyormuş hayırlı olsun,oğluna arkadaş olur ileride ne güzel:)
arya geçmiş olsun kızına da sana da çok zor gerçekten allah yardımcın olsun.
Nfk ameliyat yerin nasıl oldu? Allah hayırlı şifalar versin...

Arkadaşlar benim midem çok fena bulantılarım çok 4 kilo verdim. önerisi olan varsa almaya hazırım.çünkü oğlumla ilgilenemiyorum,işte de çok halsiz ve huysuz oluyorum.şu an hiç bişeyden tat alamıyorum:((

Nfk ameliyat yerin nasıl oldu? Allah hayırlı şifalar versin...

Arkadaşlar benim midem çok fena bulantılarım çok 4 kilo verdim. önerisi olan varsa almaya hazırım.çünkü oğlumla ilgilenemiyorum,işte de çok halsiz ve huysuz oluyorum.şu an hiç bişeyden tat alamıyorum:((

4 kilo mu verdiiin?:53:
doktorun ne diyor bu duruma? belki vitamin takviyesi belki seruma falan ihtiyacın olabilir.
benim de çok bulantım ve kusmam oluyordu. ama 1 kg falan vermiştim.
12. haftadan sonra da bıçak gibi kesilmişti.. sabah aç karnına tuzlu kraker yiyin diyolar
ben bi süre peynir ekmek yemiştim, yediğim diğer tüm şeylerden ayrı olarak beni rahatsız etmiyordu, kusmuyordum.
Allah şifa versin ne diyim, hamilelikte en beter şey bu bulantılar. bi sen çalışıyorsun yaa:5:

beni sorduğun için de sağol canım.
hamdolsun iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. tuvalete gitmek hala çok sıkıntılı, ama ağrı birkaç saat sonra geçiyor.
tam iyileşme için 2-3 hafta daha beklemek gerek, kanamalar ve akıntılar devam.. sağlık olsun..

arka binada bi çocuk 20 yaşlarında. camı açmış bağıra bağıra şarkı söylüyor.
ya bu saatte sarhoş , deli yada aşıııık :1:
şimdi de tüm kapı pencereleri açmış, evi süpürüyor. hayatın gerçekleri :9:

beni sorduğun için de sağol canım.
Hamdolsun iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Tuvalete gitmek hala çok sıkıntılı, ama ağrı birkaç saat sonra geçiyor.
Tam iyileşme için 2-3 hafta daha beklemek gerek, kanamalar ve akıntılar devam.. Sağlık olsun..

allah çabucak atlatmanı nasip etsin canım.doktor da serumun fazlası hem bebek için zararlı hem de sende gestasyonel diyabet var fazla veremeyiz dedi.şimdiden diyete de başlattılar. Ilk gebeliğimde 72 ile hamile kaldım.doğumdan bir hafta sonra 65 kiloya indim. Bu arada vitamin kullanamıyorum midem bulanıyor kullanınca..uykum da yok. Senin çok bulantın olmuştu o dönem ben de hatırlıyorum. çubuk kraker dahi rahatsız ediyor . 11. Haftadayım inşallah az kaldı dediğin gibi geçer.

allah çabucak atlatmanı nasip etsin canım.doktor da serumun fazlası hem bebek için zararlı hem de sende gestasyonel diyabet var fazla veremeyiz dedi.şimdiden diyete de başlattılar. Ilk gebeliğimde 72 ile hamile kaldım.doğumdan bir hafta sonra 65 kiloya indim. Bu arada vitamin kullanamıyorum midem bulanıyor kullanınca..uykum da yok. Senin çok bulantın olmuştu o dönem ben de hatırlıyorum. çubuk kraker dahi rahatsız ediyor . 11. Haftadayım inşallah az kaldı dediğin gibi geçer.

gebelik şekerin var demek..:26:
Allah kolaylık versin, peynir ekmeği dene inş rahatsız olmazsın.

Aramıza katıl istiyorum ama bi yandan da bunca hamilelik hormonunu napıcaz bilmiyorum :D hoş geldin :) kendinden ve yavruşundan bahsetsene bize.

PEMBE CANIM MESAJINI GÖRMEDİM ÖZÜR DİLERİM.KENDİMDEN AZ BAHSETMİŞTİM.ÇALIŞIYORUM.1984 DOĞUMLUYUM.9 TEMMUZ 2011 DE EVLENDİM. 14 TEMMUZ 2014 TE SEZERYAN DOĞUMLA OĞLUM DÜNYAYA GELDİ. İSMİ HÜSEYİN.ÇOK HAREKETLİ VE YARAMAZ BU ARA DÜZ DUVARA TIRMANIYOR DESEM YERİDİR.ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI. BAKICIMIZ VAR O BAKIYOR..SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM İLAÇ KONUSUNDA MERAK ETTİKLERİNİZ OLURSA SEVEREK CEVAPLARIM BİLDİĞİM ÖLÇÜSÜNDE.BU ARADA KARDEŞİNİN NİŞANI VARMIŞ. HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.:46:

gebelik şekerin var demek..:26:
Allah kolaylık versin, peynir ekmeği dene inş rahatsız olmazsın.
sağol canım. Evet var ne yazik ki.insülin kullanmadım çok şükür ama sıkı bi diyet uyguladım.ben peynir de yiyemiyorum.hatta en çok peynir rahatsız ediyor.ekmek yiyorum az az...

Neredesiniz bakalım?????kimse yok mu??????
ben buradayım canım. yemek yapıyordum, yeni çıktım mutfaktan.
şimdi arka odaları süpürücem. sonra ayşeciği mama sandalyesine sabitleyip ütü yapmayı düşünüyorum :6:

busmainin interneti yok, pembiş ortalarda değil. gündüz boş kaldı buralar

PEMBE CANIM MESAJINI GÖRMEDİM ÖZÜR DİLERİM.KENDİMDEN AZ BAHSETMİŞTİM.ÇALIŞIYORUM.1984 DOĞUMLUYUM.9 TEMMUZ 2011 DE EVLENDİM. 14 TEMMUZ 2014 TE SEZERYAN DOĞUMLA OĞLUM DÜNYAYA GELDİ. İSMİ HÜSEYİN.ÇOK HAREKETLİ VE YARAMAZ BU ARA DÜZ DUVARA TIRMANIYOR DESEM YERİDİR.ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI. BAKICIMIZ VAR O BAKIYOR..SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM İLAÇ KONUSUNDA MERAK ETTİKLERİNİZ OLURSA SEVEREK CEVAPLARIM BİLDİĞİM ÖLÇÜSÜNDE.BU ARADA KARDEŞİNİN NİŞANI VARMIŞ. HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.:46:
9 temmuz 2012 yazacaktın sanırım :1:
Allah bağışlasın, ismiyle yaşasın hüseyin :16:

hemen sorayım, ilk soru benden :1:
calpolu mutfaktaki bardakların yanına koymuştum. ancak rafın hemen arkasından kalorifer borusu geçiyor
acaba şurup bozulmuş mudur? tadına bakayım diyicem ama daha önce içmedim, normalde tadı nasıl bilmiyorum:44:
riske girmeyeyim, onu bi daha kullanmayayım di mi?

ben buradayım canım. yemek yapıyordum, yeni çıktım mutfaktan.
şimdi arka odaları süpürücem. sonra ayşeciği mama sandalyesine sabitleyip ütü yapmayı düşünüyorum :6:

busmainin interneti yok, pembiş ortalarda değil. gündüz boş kaldı buralar

9 temmuz 2012 yazacaktın sanırım :1:
Allah bağışlasın, ismiyle yaşasın hüseyin :16:

hemen sorayım, ilk soru benden :1:
calpolu mutfaktaki bardakların yanına koymuştum. ancak rafın hemen arkasından kalorifer borusu geçiyor
acaba şurup bozulmuş mudur? tadına bakayım diyicem ama daha önce içmedim, normalde tadı nasıl bilmiyorum:44:
riske girmeyeyim, onu bi daha kullanmayayım di mi?
Biz iki üç ay oluyor mama sandalyesini kaldıralı.Oturmuyordu. Ayşeciğe tebrik ediyorum.

bi de istanbulda mısın, buluşursak gelir misin yanii?:31:

ah sizinle tanışmayı ne çok isterdim ama ne yazıkki ben van dayım. ama eşimin ailesi orda arada geliyoruz gelirsem inşallah tanışmayı çok isterim. bu arada ben 9 temmuz 2011 de evlendim. 14 temmuz 2012 de hüseyin doğdu:)) hemen hamile kaldım anlayacağın:16:
kalorifer değil de dolap da bulunduğu kısmın sıcaklığı 25 dereceyi geçmiyorsa problem yoktur.benimde dolabımın olduğu kısım biraz sıcak ama dereceyle ölçmüştüm. 25 derece falandı yerini değiştirmedim ben de....sen ver inşallah bişey olmaz.zaten bozulan ilacın görüntüsü değişir hemn ordan anlarsın. calpol de süspansiyon ya heterojendir optimum şartlar sağlanmazsa hemen bozulur ordan da anlayabilirsin.

Back
X