Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar metro market her ilde varmı bilmiyorum ama oyuncaklarda indirim gelmiş
melisama pepenin orjinal doktor setini aldım çok güzel 6,90 tl ye düşmüş
daha önce 5 liraya almışım paketi açmamızla elimizde kalması bir olmuştu:1:
bu çok güzel çanta içinde haberiniz olsun :34:
$pepee-doktor-seti.webp

Biz iki üç ay oluyor mama sandalyesini kaldıralı.Oturmuyordu. Ayşeciğe tebrik ediyorum.
yemek yiyeceği zaman normal sandalyede mi oturuyor.
ben hala tırsıyorum düşer diye. çok hareketliler malum.
bizimki de yemekten yemeğe oturuyor. ama bazen pepee açıyorum netten, onu izlerken sesi çıkmıyor.
yarım saat falan. ben de yemeğimi yapıyorum o ara.

ah sizinle tanışmayı ne çok isterdim ama ne yazıkki ben van dayım. ama eşimin ailesi orda arada geliyoruz gelirsem inşallah tanışmayı çok isterim. bu arada ben 9 temmuz 2011 de evlendim. 14 temmuz 2012 de hüseyin doğdu:)) hemen hamile kaldım anlayacağın:16:
kalorifer değil de dolap da bulunduğu kısmın sıcaklığı 25 dereceyi geçmiyorsa problem yoktur.benimde dolabımın olduğu kısım biraz sıcak ama dereceyle ölçmüştüm. 25 derece falandı yerini değiştirmedim ben de....sen ver inşallah bişey olmaz.zaten bozulan ilacın görüntüsü değişir hemn ordan anlarsın. calpol de süspansiyon ya heterojendir optimum şartlar sağlanmazsa hemen bozulur ordan da anlayabilirsin.
teeee vandasın demek, gönüller bir olsun :16:
inş gelirsen de haberleşiriz..

bilirkişi görüşü için de teşekkür ederim cicim :54:

Eki Görüntüle 964644
hayırlı olsun, güzel güzel oynasın melisacık..
çok iyi fiyata almışsın.

[/QUOTE]
estağfurullah herkesin bildiği şeyler ben de demiş oldum.yalnız kapağı açılınca 1 aydan fazla kullanmamanı tavsiye ederim, onu yazmamışın,gerçi biliyorsundur sen de ben de hatırllatayım dedim çünkü ilacın etkinliği düşer zamnla ağrı kesici bile olsa...
yurdumun heryeri güzel.uzak ama gönüllerimiz bir önemli olan o.:16:elbet bir gün buluşacağız :34:

[/B]nfk[/B] melisada aynı sadece yemek yerken biz masada yersek o zaman birde pepe izlerken onun haricinde imkansız oturmaz mama sandalyesine:19:

Selam kızlar ben de anneme yakın avm de takıldım bugün oğluşun uyku saatiydi üstünü de kapattım uyanmadı rahat rahat dolaştım. English home 'da yıkanabilen yün yorgan vardı çok güzeldi hemen annemi arayıp fiyatı normal mi diye sordum 80tl, onaylayınca aldım zaten tek kalmıştı. Kerem kullanır ya da kardeşi; bizdeki yorgan eski model kolay yıkanmıyor.
Sonraa watsons dan ayak bakımı zımbırtıları, eyeliner fln aldım şımartalım biraz kendimizi
İyi oldu şimdi annemdeyim eşim bu akşam havuza gidicek
Ben de bayan seansına gidiyordum da hamilelikte mikrop kaparım diye bıraktım

gözün aydın born allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin:)
busmai oğlun oluyormuş hayırlı olsun,oğluna arkadaş olur ileride ne güzel:)
arya geçmiş olsun kızına da sana da çok zor gerçekten allah yardımcın olsun.
Nfk ameliyat yerin nasıl oldu? Allah hayırlı şifalar versin...

Arkadaşlar benim midem çok fena bulantılarım çok 4 kilo verdim. önerisi olan varsa almaya hazırım.çünkü oğlumla ilgilenemiyorum,işte de çok halsiz ve huysuz oluyorum.şu an hiç bişeyden tat alamıyorum:((
Sağol canım benim inşallah iyi arkadaş olurlar hepimizinki
Babannemiz acaba kendi bakmicak diye mi sevindi :)))
:))
Evet gelin kızımız aile arasında olsun istiyor. Yani yüzükler takılacak vs tarzında birşey. Valla elbiseleri giymeye halim yoktu ama üç tane beğendim. Siyah, saks mavisi ve nar çiçeği şeklinde. Duruşlarına bakmak lazım. Annem siyah olmasın diyip duruyor ama ben de makyaj ve takı ile dengelerim diyorum :) bakalım ne olacak?? :)

Canım telden açamadım artık bilgisayar başına oturabirsem bakacağım inşallah. Teşekkür ederim :) bolca da mıtivasyon yollayaydın eyyiydi :D

Hadi geçmiş olsun canım.

Aferin babanneye :) Allah ım sağlıkla tamamına erdirsin.
Siyah ya da saks diyorum, görümceler nar çiçeği giymesinn
günaydın canlar.. dün nedede totosu bi saniye yer görmeyen ayşecik
geç yattığı halde sabah namazında uyandı. mızıldama mode on :35: güzel bi gün olur inş..

oy ooy oyy!!! gözün aydın hadi bakalım..
kalp atışını duyana kadar nasıl heyecan oluyor insanda :52:

bence de:72:

ah kuzum benimmm.. amcası yok di mi keremin?

valla ben de his bakımından dayılarımı sanırım daha çok seviyorum
amcalarıma öyle bi yakınlığım yoktur. ama ayşeciğin amcaları çok düşkün, acayip seviyorlar.
özellikle küçük amcası meftun ayşeciğe. halasından göremediğini amcasından alıyor bizimki, denge sağlanıyor bu şekilde :9:

ayyy, nişan mııı???:52: nasıl olacak aile arasında sanırım?
ya elbise nasıl? ay sabah sabah keyfim yerine geldi yaaa:9:
Evet canım no amca no teyze

Cok saol canm senin agrilarin nsl oldu

:)))sende oyle mi diyosun bnde nasip kismet der gecistrrm diyodum ama seninki daha mantikli gibi tek soru duymak istemiyorm
Simdilik kvye soyledik sadece ama kimseye soylemicek bebegi gorunce aciklariz artik 3 ayin icinde olucaz zaten

Saol canim ahhh bnde bekliyorumm :))
Benimki zaten isteyerek oldu ama ben "istemiyorduk" diyenlere çok kızıyorum sanki bebek istenmediğini hisseder gibi geliyor öyle söylendikçe

Son düzenleme:
Selamm..oglum bugun uyumamaya kesin kararliydiki 5gibi artik dayanqmayip resmen sizdi..ondan sonra mutfaga gectim bu saate kadar ispanagimi temizle..yika..ocaga koy derken..bende bittim..enerjim cok dusuk zaten bide gundu uyumayinca gerim gerim gerildim..ne yapsam digerinde boyle bisey yoktu ama simdi herdaim yatmak istiyorum ben ya..cok cabuk yoruluyorum..takviyemi almam gerekiyor acaba..
Busmai soylediginde haklisin ve pedagog soylesisinde bebegin bunu hissedecegini soylemisti..cocuk anne babasina cok asi ,soylediklerini asla yapmayan ve etrafa zarar veren bi cocuktu..rabbim korusun..olduktan sonra o can verdikten sonra bana gore isyan..

Bahar..hosgeldin canim yeniden bu arada..bende hamilelikten beri forumdayim cok fazla aktif olarak yazmasamda yakin zamanda dogmus pasalar..:)simdi bende ikinciye 9haftaligiz..senin agustos sanirim dogum;bizimki eylul..annesinin dogum tarihinde bile olabilir;) Allah izin verirse..ilac konusunda suruplarin 1 aylik omrumu var dedin..bunu bilmiyordum soyledigin iyi oldu canim..

Baharcım hoşgeldin, sefa getirdin... Geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ediyorum;) bulantıların için beyaz leblebi denedin mi? Belki işe yarar.
Bende hemen bi soru sorayım o vakit:) şurup ve ilaçları yiyeceklerin içine karıştırınca bişi olur mu? Bize dr böbrek taşını eritmesi için majistik ( içinde ne old bilmiyorum ) ilaç yazdı. Bizimki asla içmiyor. Aç yada tok diye de belirtilmiyor.

Nfk cım arya nın kusması yok, gribe devam:) zaten 1 haftadır da hiç bişi yemiyor. Huysuzluk tam gaz:) evi de yadırgıyor olabilir diye sabırsızlıkla cuma eve gitmeyi bekliyorummm:)

Aryaa...emin ol eve gecince bi nebze olsa daha iyi olacaktir..ilhanda normal halindeyken hasta filan degil yani..evden disarda pek bisey yedirmek mumkun olmuyor..gecistiriyoruz mecburen yemek istediklerini vererek ac kalmasin diye en azindan..insallah aryacik en kisa zamanda sagligina kavusur..sen nasil oldun buarada..agrilarin varmi hala?baska bi doktorada gitseydin keske

Eki Görüntüle 964644

gitmeye bahane lazımdı zaten gideriz inşallah. çok uyguna almışsin

Baharcım hoşgeldin, sefa getirdin... Geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ediyorum;) bulantıların için beyaz leblebi denedin mi? Belki işe yarar.
Bende hemen bi soru sorayım o vakit:) şurup ve ilaçları yiyeceklerin içine karıştırınca bişi olur mu? Bize dr böbrek taşını eritmesi için majistik ( içinde ne old bilmiyorum ) ilaç yazdı. Bizimki asla içmiyor. Aç yada tok diye de belirtilmiyor.

Nfk cım arya nın kusması yok, gribe devam:) zaten 1 haftadır da hiç bişi yemiyor. Huysuzluk tam gaz:) evi de yadırgıyor olabilir diye sabırsızlıkla cuma eve gitmeyi bekliyorummm:)

cumayi niye bekliyorsun canım:26:

yemek yiyeceği zaman normal sandalyede mi oturuyor.
ben hala tırsıyorum düşer diye. çok hareketliler malum.
bizimki de yemekten yemeğe oturuyor. ama bazen pepee açıyorum netten, onu izlerken sesi çıkmıyor.
yarım saat falan. ben de yemeğimi yapıyorum o ara.

Sandalyeye oturtuyoruz. Hatta masanın üzerine tırmandığı oluyor. Mama sandalyesinde kesinlikle oturmuyor. Sandalyede yemeğini yerken problem yok da doymaya başlayınca cozutup masaya çıkmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Selamm..oglum bugun uyumamaya kesin kararliydiki 5gibi artik dayanqmayip resmen sizdi..ondan sonra mutfaga gectim bu saate kadar ispanagimi temizle..yika..ocaga koy derken..bende bittim..enerjim cok dusuk zaten bide gundu uyumayinca gerim gerim gerildim..ne yapsam digerinde boyle bisey yoktu ama simdi herdaim yatmak istiyorum ben ya..cok cabuk yoruluyorum..takviyemi almam gerekiyor acaba..
Busmai soylediginde haklisin ve pedagog soylesisinde bebegin bunu hissedecegini soylemisti..cocuk anne babasina cok asi ,soylediklerini asla yapmayan ve etrafa zarar veren bi cocuktu..rabbim korusun..olduktan sonra o can verdikten sonra bana gore isyan..

uyumadiklari zaman çok kötü oluyor. bizim dün öyleydi hemde ikisi birden:84: çok yorucu bir gündü. bugün bi nebze daha iyi ama kerem'de erken uyanmaya başladı. ona rağmen günde bir sefer uyuyor. vitamin al ama dr danis her vitamin olmuyor hamilelere. ben vitamin kullandıktan sonra daha iyi sayılirim

Canım yorulman çok normal ilk 3 ayda özellikle ,dinlenmeye çalış her fırsatta.
Ben de çok yoruluyorum hele evden çıkıp birine gidersem
Yarın da bi arkadaşa gidicem kim bilir nasıl pert olacam :(

Eki Görüntüle 964644
Gercekten cok guzel.gorunuyo cok da uyguna almissin gule.gule oynasin.fistik
born kayınvaliden iyi tepki vermiş:34:
dediğin gibi o bakmayacağı için mi acaba:1:
Ee tabi normalde onumuzdeki yil onda olucakti :) saka bi yana kv boyle hesaplar yapacak.biri.degildir belliki sevindi
Selam kızlar ben de anneme yakın avm de takıldım bugün oğluşun uyku saatiydi üstünü de kapattım uyanmadı rahat rahat dolaştım. English home 'da yıkanabilen yün yorgan vardı çok güzeldi hemen annemi arayıp fiyatı normal mi diye sordum 80tl, onaylayınca aldım zaten tek kalmıştı. Kerem kullanır ya da kardeşi; bizdeki yorgan eski model kolay yıkanmıyor.
Sonraa watsons dan ayak bakımı zımbırtıları, eyeliner fln aldım şımartalım biraz kendimizi
İyi oldu şimdi annemdeyim eşim bu akşam havuza gidicek
Ben de bayan seansına gidiyordum da hamilelikte mikrop kaparım diye bıraktım

Sağol canım benim inşallah iyi arkadaş olurlar hepimizinki

:))

Siyah ya da saks diyorum, görümceler nar çiçeği giymesinn

Evet canım no amca no teyze

Benimki zaten isteyerek oldu ama ben "istemiyorduk" diyenlere çok kızıyorum sanki bebek istenmediğini hisseder gibi geliyor öyle söylendikçe
Aslinda cok.haklisi. ben ilk gunun sokundan sonra hemen isindim.zaten suanda.gerckten cok isindim.ve istiyirum hele.ultrasonda.goreyim.eminim.daha da.cok isinicam.zaten kimseye de.vericek.hesabim.yok :) bu arada yun yorganini da gule gule kullan cnm.ben bi kac gun once.linenste bakmistm 200den 100e dusmustu annem.one bile.iyi demisti..m
Canım yorulman çok normal ilk 3 ayda özellikle ,dinlenmeye çalış her fırsatta.
Ben de çok yoruluyorum hele evden çıkıp birine gidersem
Yarın da bi arkadaşa gidicem kim bilir nasıl pert olacam :(

Yaw busmai ben yasirle bi yere gitsem.kucaga al.indir.pesinde.kos.diye korkmajtan hep esimi.bekliyorum sen nasil basariyosun kucak istiyomu cok bebek arabasinda da pek durmuyo deli oluyorum bu arada oto koltugu baktik dun koala diye.bisi onerdi adam romerin.fln dedi ama.kumasi.bi garip geldi terletir.gibi.birturlu karar veremedik su otokoltuguna.yaa

Aryaa...emin ol eve gecince bi nebze olsa daha iyi olacaktir..ilhanda normal halindeyken hasta filan degil yani..evden disarda pek bisey yedirmek mumkun olmuyor..gecistiriyoruz mecburen yemek istediklerini vererek ac kalmasin diye en azindan..insallah aryacik en kisa zamanda sagligina kavusur..sen nasil oldun buarada..agrilarin varmi hala?baska bi doktorada gitseydin keske
İnşallah yaaa... Normalde haftasonları geldiğimizde de aynı sıkıntı oluyor, ama bu sefer hem cozuttu, hem üstüste hastalıklar....
Sağol canım ya benim ağrılar ve kanamam azaldı. Nırmalde bu 7. Günüm bitmeliydi ama 3-4 gün sonraya biter gb görünüyor. Ben aslında pek ciddiye almıyorum hastalığımı, strestendir diye yoruyorum. O yüzden başka dr a da gitmeyi düşünmedim canım.
cumayi niye bekliyorsun canım:26:
Ayy sorma! Eşim kv ye cuma gidicez dedi. Ona bile bi değişik davrandı kadın. Niye ne yapacaksınız diyo:)

Ay kızlar benimki çok hırlıyo, ara ara nefes alamayıp uyanıp ağlıyo. Eşim yine dr a gidelim diyor da ben gerek görmedim. Diğer griplerinde de 2. Gün böyle olmuştu. İlaç falan da kullanmıyordm. Bal limon pekmez falan toparlıyordu onu. Şimdi bunların hiçbirini içmediği gb beslenmiyor bile. Kötüye gitmez inşallah. Ciğerlerine inmesinde:/

Back
X