Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay kızlar benimki çok hırlıyo, ara ara nefes alamayıp uyanıp ağlıyo. Eşim yine dr a gidelim diyor da ben gerek görmedim. Diğer griplerinde de 2. Gün böyle olmuştu. İlaç falan da kullanmıyordm. Bal limon pekmez falan toparlıyordu onu. Şimdi bunların hiçbirini içmediği gb beslenmiyor bile. Kötüye gitmez inşallah. Ciğerlerine inmesinde:/

sen yarın durumuna bak götür bence. bizim dr bu virüsün bronslara çabuk indiğini söylüyordu. sizde belki o virusten yoktur ama baştan tedbirini al sen.

Son düzenleme:
Ay kızlar benimki çok hırlıyo, ara ara nefes alamayıp uyanıp ağlıyo. Eşim yine dr a gidelim diyor da ben gerek görmedim. Diğer griplerinde de 2. Gün böyle olmuştu. İlaç falan da kullanmıyordm. Bal limon pekmez falan toparlıyordu onu. Şimdi bunların hiçbirini içmediği gb beslenmiyor bile. Kötüye gitmez inşallah. Ciğerlerine inmesinde:/

Elifnaza katiliyorum cnm hirlama cok sinir bisey sonradan daha da kotu olmasin bencede gotur..

Sana da güzel tatlım, bak yaza nişan varmış.

Gezmekten düzgün okuyamamış bile gıcık arkadaşım :D nişan kısmetse bir ay sonra :)

arka binada bi çocuk 20 yaşlarında. camı açmış bağıra bağıra şarkı söylüyor.
ya bu saatte sarhoş , deli yada aşıııık :1:
şimdi de tüm kapı pencereleri açmış, evi süpürüyor. hayatın gerçekleri :9:

Gençlik ve kimseyi takmak zorunda hissetmemek güzel şey ;)

Aramıza katıl istiyorum ama bi yandan da bunca hamilelik hormonunu napıcaz bilmiyorum :D hoş geldin :) kendinden ve yavruşundan bahsetsene bize.

PEMBE CANIM MESAJINI GÖRMEDİM ÖZÜR DİLERİM.KENDİMDEN AZ BAHSETMİŞTİM.ÇALIŞIYORUM.1984 DOĞUMLUYUM.9 TEMMUZ 2011 DE EVLENDİM. 14 TEMMUZ 2014 TE SEZERYAN DOĞUMLA OĞLUM DÜNYAYA GELDİ. İSMİ HÜSEYİN.ÇOK HAREKETLİ VE YARAMAZ BU ARA DÜZ DUVARA TIRMANIYOR DESEM YERİDİR.ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI. BAKICIMIZ VAR O BAKIYOR..SAĞLIK SEKTÖRÜNDEYİM İLAÇ KONUSUNDA MERAK ETTİKLERİNİZ OLURSA SEVEREK CEVAPLARIM BİLDİĞİM ÖLÇÜSÜNDE.BU ARADA KARDEŞİNİN NİŞANI VARMIŞ. HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.:46:

Canım öncelikle hayırlı olsun yeni kuzucuk tekrar :)
Hem çalışma hem bol bulantılı bir hamilelik hem de 1,5 yaşında bir düz duvarcı ile işin cidden zor. Ama biz kadınlar herşeyi başarırızzzzzz ;)!!! İnşallah az kalmış bulantıların bitmesine. Ben sabah uyanırdım başlardı akşam yatana kadar. Kabus gibiydi. Sonrasında bol saçlı bir oğlum oldu :P

Nişan tevriğin için de teşekkür ederim :)

Biz iki üç ay oluyor mama sandalyesini kaldıralı.Oturmuyordu. Ayşeciğe tebrik ediyorum.

Kızımmmmm mama sandalyesi olmazsa ben kafayı yerim!! On onbeş dk oturuyo ama başka türlü yemek yedirilmez valla. Mama sandalyesinde bile ayağa kalkıyo vs; normal sandalyede iki dk durmuyo.

Selam kızlar ben de anneme yakın avm de takıldım bugün oğluşun uyku saatiydi üstünü de kapattım uyanmadı rahat rahat dolaştım. English home 'da yıkanabilen yün yorgan vardı çok güzeldi hemen annemi arayıp fiyatı normal mi diye sordum 80tl, onaylayınca aldım zaten tek kalmıştı. Kerem kullanır ya da kardeşi; bizdeki yorgan eski model kolay yıkanmıyor.
Sonraa watsons dan ayak bakımı zımbırtıları, eyeliner fln aldım şımartalım biraz kendimizi
İyi oldu şimdi annemdeyim eşim bu akşam havuza gidicek
Ben de bayan seansına gidiyordum da hamilelikte mikrop kaparım diye bıraktım

Sağol canım benim inşallah iyi arkadaş olurlar hepimizinki

:))

Siyah ya da saks diyorum, görümceler nar çiçeği giymesinn

Evet canım no amca no teyze

Benimki zaten isteyerek oldu ama ben "istemiyorduk" diyenlere çok kızıyorum sanki bebek istenmediğini hisseder gibi geliyor öyle söylendikçe

Güle güle kullan aldıklarını şekerim.

Niye nar çiçeği giymeyelim yaaaaaa?? Bana çok yakışıyo bi kereeeee :)

İstemiyorduk denmez de düşünmüyorduk denebilir bence :)

Bence doktora gidin. Yazık zaten yemek yiyemiyo bi de uyumazsa nolcak bu yavrunun hali????

Az önce komik birşey oldu (yada değişik de diyebiliriz. Siz karar verin :)). Efeyi hangi göğsümden emzirdiğimi unutup sol göğsümü tuttum. Bi on dk emdi sonra kalktı oturdu bişiler diyo. Tabi ben "gece oldu annem hadi uyu" falan diyorum. Durdu biraz sağ göğsüme hafifçe vurmaya ve bişiler demeye başladı. Anladım ki "sol bitti sağdan istiyommmm" demeye çalışıyo!! Sağdan da emzirip ayağıma aldım beyfendiyi. Konuşamadan anlaşabilmek ne ilginç dimi???

Akşam migrosa gitmiştik. Babası ve oğluşu önden gidiyorlardı. Onlara bakınca eski bir aile dostumuzun annemlere söylediği sözler geldi aklıma. Uzun zaman isteseler ve tedavi olsalar da bebek sahibi olamamışlar. Bir arkadaşına birgün demiş ki "okadar isterdim ki bir çocuğum olsun, onu bakkala veya markete götüreyim ve benden istediklerini alayım". Basit bir alışverişin bile ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha düşünerek Allah'ıma şükrettim.

Akşam annesi vefat eden komşuma gittik. Giderken topiğimizin ıslak kekini sossuz yapıp götüreyim dedim. Yaptım ama ortası çöktü! Hayatımda ilk defa böyle bişi yaşadım. Kekin ortası niye çöker????

Akşam yemeğine kocam bizi dışarı götürdü. Çok iyi geldi. Tabi oğlum kudur kudur baby modunda yordu biraz ama olsun.

Yarın sabah arkadaşımla kıyafet almaya gideceğiz inşallahhhh. Bir an önce bu iş hallolsun da kafam rahatlasın istiyorum :)

Kızlar haklı bence de götür.

Gezmekten düzgün okuyamamış bile gıcık arkadaşım :D nişan kısmetse bir ay sonra :)

Hem çalışma hem bol bulantılı bir hamilelik hem de 1,5 yaşında bir düz duvarcı ile işin cidden zor. Ama biz kadınlar herşeyi başarırızzzzzz ;)!!! İnşallah az kalmış bulantıların bitmesine. Ben sabah uyanırdım başlardı akşam yatana kadar. Kabus gibiydi. Sonrasında bol saçlı bir oğlum oldu :P

Kızımmmmm mama sandalyesi olmazsa ben kafayı yerim!! On onbeş dk oturuyo ama başka türlü yemek yedirilmez valla. Mama sandalyesinde bile ayağa kalkıyo vs; normal sandalyede iki dk durmuyo.

Bence doktora gidin. Yazık zaten yemek yiyemiyo bi de uyumazsa nolcak bu yavrunun hali????
Ay, haklısın bir ay sonraymış nişan. Efecik ne giyecek?

Az önce komik birşey oldu (yada değişik de diyebiliriz. Siz karar verin :)). Efeyi hangi göğsümden emzirdiğimi unutup sol göğsümü tuttum. Bi on dk emdi sonra kalktı oturdu bişiler diyo. Tabi ben "gece oldu annem hadi uyu" falan diyorum. Durdu biraz sağ göğsüme hafifçe vurmaya ve bişiler demeye başladı. Anladım ki "sol bitti sağdan istiyommmm" demeye çalışıyo!! Sağdan da emzirip ayağıma aldım beyfendiyi. Konuşamadan anlaşabilmek ne ilginç dimi???

Akşam migrosa gitmiştik. Babası ve oğluşu önden gidiyorlardı. Onlara bakınca eski bir aile dostumuzun annemlere söylediği sözler geldi aklıma. Uzun zaman isteseler ve tedavi olsalar da bebek sahibi olamamışlar. Bir arkadaşına birgün demiş ki "okadar isterdim ki bir çocuğum olsun, onu bakkala veya markete götüreyim ve benden istediklerini alayım". Basit bir alışverişin bile ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha düşünerek Allah'ıma şükrettim.

Akşam annesi vefat eden komşuma gittik. Giderken topiğimizin ıslak kekini sossuz yapıp götüreyim dedim. Yaptım ama ortası çöktü! Hayatımda ilk defa böyle bişi yaşadım. Kekin ortası niye çöker????

Akşam yemeğine kocam bizi dışarı götürdü. Çok iyi geldi. Tabi oğlum kudur kudur baby modunda yordu biraz ama olsun.

Yarın sabah arkadaşımla kıyafet almaya gideceğiz inşallahhhh. Bir an önce bu iş hallolsun da kafam rahatlasın istiyorum :)
Bana diyene bak pembiş HANIM nereleri gezmişşşşşşş.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Çok uykum varrrrrrrr. Belki öğleden sonra Efeyi bakıcısına satar uyurum....??

GüzEl bir gün olsun inşallah :)

Günaydın herkese, eşimin cebinden giriyorum. Gece yarısı kapıyı tıklattı birisi , korktuk. Ben eşime açma belki sarhoştur delidir bally'cidir falan diyorum..o da panik oldu.ama açtı. meğer anahtarı dışarda unutmuşuz ,onu diycekmiş genç bi çocuk :) Üstteki komşunun şehir dışında yaşayan oğluymuş hiç görmemiştik çok komik oldu .eşim bana kızdı niye bu kadar abartıyosun diye ;ben de ona kızdım tam tersi de olabilirdi diye:)
Bugün bi arkadaşa ev görmeye gidicez. keremin yaşında bi kızı ve annesini de çağırmış ,oynarlar diye :D aman Allahımmmm

Düşünmüyorduk da kötüüüüü
Bikaç güne geçmezse götürür ciğerlerini dinlettirirdim ben olsam
Simokinnnnnn :p valla onu düşünmedim henüz. Ben daha çok yer kapladığım için önce kendime bulmalıyım :D
Uyumlu giyin hepiniz mutlaka

Çocuk hasreti çekenler beni de çok etkiler hep:(
Keki naptın sonra?

Kalksanıza beeeeeeeeee!!!!! :)
gü-nay-dııııııııın!!! kalktık bacım, 2 saattir ayaktayız.
ufak bi veledin varsa, gün ışımaya başlarken kalkıyorsun :27:

estağfurullah herkesin bildiği şeyler ben de demiş oldum.yalnız kapağı açılınca 1 aydan fazla kullanmamanı tavsiye ederim, onu yazmamışın,gerçi biliyorsundur sen de ben de hatırllatayım dedim çünkü ilacın etkinliği düşer zamnla ağrı kesici bile olsa...
yurdumun heryeri güzel.uzak ama gönüllerimiz bir önemli olan o.:16:elbet bir gün buluşacağız :34:
elbet bir gün buluşacağızzzz:16:

ben de bunu düşünmüşümdür. yani şişelerin üzerinde bi son kullanma tarihi yazıyor ama açtıktan sonra nasıl oluyor diye
bu bir ay mevzuunu bilmiyordum ben, sağol canım. valla hepimiz için çok makbule geçti, gel öpücemm:48:

[/B]nfk[/B] melisada aynı sadece yemek yerken biz masada yersek o zaman birde pepe izlerken onun haricinde imkansız oturmaz mama sandalyesine:19:
yemek yerken otursun da, daha fazlasını talep etmiyorum.
yani yemekte rahat edelim yeter :34:

Selamm..oglum bugun uyumamaya kesin kararliydiki 5gibi artik dayanqmayip resmen sizdi..ondan sonra mutfaga gectim bu saate kadar ispanagimi temizle..yika..ocaga koy derken..bende bittim..enerjim cok dusuk zaten bide gundu uyumayinca gerim gerim gerildim..ne yapsam digerinde boyle bisey yoktu ama simdi herdaim yatmak istiyorum ben ya..cok cabuk yoruluyorum..takviyemi almam gerekiyor acaba..
Busmai soylediginde haklisin ve pedagog soylesisinde bebegin bunu hissedecegini soylemisti..cocuk anne babasina cok asi ,soylediklerini asla yapmayan ve etrafa zarar veren bi cocuktu..rabbim korusun..olduktan sonra o can verdikten sonra bana gore isyan..
ilk hamilelikteki konfor yok ki bacım.
şimdi koştur koştur ağlayan acıkan mızıklayan oyun isteyen veletler var evde.
dr a danış da bi takviye versin, az kendine gelirsin..

Sandalyeye oturtuyoruz. Hatta masanın üzerine tırmandığı oluyor. Mama sandalyesinde kesinlikle oturmuyor. Sandalyede yemeğini yerken problem yok da doymaya başlayınca cozutup masaya çıkmaya çalışıyor.
doymaya başlayınca bizimki de otomobilde emniyet kemerini takmadığında aralıksız
ötüp insanı deli eden sinyal gibi mızıldıyor, çıkarıyoruz :9:

kaç gün oldu bacım?
ayşeciğin hastalığında ilk iki gün yüksek ateş oldu, sonra halsizlik ve booolca burun akıntısı.
sonra da hırıltılı nefes almaya başladı. epey balgam birikmişti sanırım. bir iki gün öksürerek onu da attı.
bal limon sağolsun.. ama seninki uykusunda da rahat edemiyorsa, bi çare bulmalı.
kızların dediği gibi dr a gidebilirsin. ya da banyo yaptır ve şu cold mix damladan bi dene derim..

Akşam annesi vefat eden komşuma gittik. Giderken topiğimizin ıslak kekini sossuz yapıp götüreyim dedim. Yaptım ama ortası çöktü! Hayatımda ilk defa böyle bişi yaşadım. Kekin ortası niye çöker????x
yerim ben onu yaa:9: bi bıdıklar çok akıllı.
bizimki de emerken memeyi bırakıyor ıı ııh diye eliyle bi şeyler yapıyor, ilk başta anlamıyordum
şimdi diğer göğsümü veriyorum, cok cok emmeye devam ediyor.. iletişim yalnız sözle olmuyor!!!

kekin ortası mı çöktü? bana da birkaç kez olmuştur. kenarlarındai yüksek bölümleri dilimleyip tabağa koyuyorum, ahahahah :9:

Günaydın herkese, eşimin cebinden giriyorum. Gece yarısı kapıyı tıklattı birisi , korktuk. Ben eşime açma belki sarhoştur delidir bally'cidir falan diyorum..o da panik oldu.ama açtı. meğer anahtarı dışarda unutmuşuz ,onu diycekmiş genç bi çocuk :) Üstteki komşunun şehir dışında yaşayan oğluymuş hiç görmemiştik çok komik oldu .eşim bana kızdı niye bu kadar abartıyosun diye ;ben de ona kızdım tam tersi de olabilirdi diye:)
Bugün bi arkadaşa ev görmeye gidicez. keremin yaşında bi kızı ve annesini de çağırmış ,oynarlar diye :D aman Allahımmmm
tedbirli olmakta fayda var ama çok senaryocu gördüm seni:1:
zinciri takıp aradan bakabilirdi ya da kapıyı açmadan kimsin diye sorabilirdi eşin. neyseki iyi niyetli biriymiş..
bu arada anahtarı kapıda kim bıraktı bacım?..

hadi gazan mübarek olsun, inş kolay geçer gün. yalnız; ben ikinciye hamile olsam, böyle yorulsam,
akşam da eşim gelince ah bugün şöyle yoruldum böyle halsizim desem, eşim bundan sonra bi yere gitmiyorsun der.:9:

Bahar..hosgeldin canim yeniden bu arada..bende hamilelikten beri forumdayim cok fazla aktif olarak yazmasamda yakin zamanda dogmus pasalar..:)simdi bende ikinciye 9haftaligiz..senin agustos sanirim dogum;bizimki eylul..annesinin dogum tarihinde bile olabilir;) Allah izin verirse..ilac konusunda suruplarin 1 aylik omrumu var dedin..bunu bilmiyordum soyledigin iyi oldu canim..

hoşbulduk canım:16: .seni de biliyorum aslında eskiden baya kişi vardı sonradan baya azaldı.sabah işe gelince geçmişi bitirene kadar yorulurdum valla. evet kısmetse ağustos annesi olucam.ama ilk gebeliğimde preeklampsi geliştiği için temmuzda da alabilirlermiş. tabi yine aynı durum yaşanırsa.bakalım kısmet herşey.senin de gebeliğin hayırlı olsun. doğum tarihiniz bir olursa çok hoş olur ya:16: Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasipetsin hepimize. şuruplar için aktivitesi bozulur diye kullanmayın diyorlar. ben evde açtığım şurupları atıyorum bazen sadece bir ölçek vermiş oluyorum hüseyin'e ama yapacak bişi yok..

Baharcım hoşgeldin, sefa getirdin... Geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ediyorum;) bulantıların için beyaz leblebi denedin mi? Belki işe yarar.
Bende hemen bi soru sorayım o vakit:) şurup ve ilaçları yiyeceklerin içine karıştırınca bişi olur mu? Bize dr böbrek taşını eritmesi için majistik ( içinde ne old bilmiyorum ) ilaç yazdı. Bizimki asla içmiyor. Aç yada tok diye de belirtilmiyor.

Nfk cım arya nın kusması yok, gribe devam:) zaten 1 haftadır da hiç bişi yemiyor. Huysuzluk tam gaz:) evi de yadırgıyor olabilir diye sabırsızlıkla cuma eve gitmeyi bekliyorummm:)
hoşbulduk canım benim :16:.majistralin içinde ne olduğunu bilmiyorum.içeriğine göre aslında aldığınız eczanenin size bilgi vermesi gerekiyordu.sonuçta çocuk içmiyorsa başka yolu bulunmalı.çocuğuna çok üzüldüm.üç ay verecem diyorsun bi de . önemli olan ilacın gıdalarla etkileşime geçmemesi.doktoruna sor o zaten yazmış içeriğini de bilir. ya da formulu sende ise bana yolla bir yol bulmaya çalışalım yavrucak için.aç mı tok mu onu da mı yazmamışlar imkanın olursa onu dasor o çok önemli çünkü...

maşallah insana enerji veren bi yönün var zaten. senin oğlan da baya yaramaz ama.haklısın biz herşeyin üstesinden geliriz. anne olunca içine süpermen kaçar demişti ablam hakikaten de öyle oluyor. gebeliğin ilk üç ayı zaten bünyeyi zorluyor. eh bi de çocuk olunca normal bunlar. öylemi olur diyorsun yani bolsaçlı.ay ben onu yerim ya :55:.

Gunaydin canlar biz bugun ananeye gidiyoruz valiz hazirliklari var bir hafta fln kaliriz bizi ozleyin anacimm...
hazir annemdeyken memeden kessem mi yoksa gelince bebegi gorunce mi kararsizim cok

Gunaydin canlar biz bugun ananeye gidiyoruz valiz hazirliklari var bir hafta fln kaliriz bizi ozleyin anacimm...
hazir annemdeyken memeden kessem mi yoksa gelince bebegi gorunce mi kararsizim cok

hazır orda oyalacak kişi varken. en azından gündüz emzirmelerini kes sadece geceleri emzir. buraya gelincede onuda bırakırsın. iyi yolculuklar size

Düşünmüyorduk da kötüüüüü

Bikaç güne geçmezse götürür ciğerlerini dinlettirirdim ben olsam

Uyumlu giyin hepiniz mutlaka

Çocuk hasreti çekenler beni de çok etkiler hep:(
Keki naptın sonra?
ayy biz onu çok yapıyoruz. ya karşı komşu yada kapıcı tiklatiyor.

hadi iyi yolculuklar..
elifnaza katılıyorum, nasılsa yavaş yavaş bıraktıracaksın, dr da şuan emzirmeye devam edebilirsin demiş.
gerilme, her gün bir iki öğün azalt, günbegün o da alışacaktır inş. :31:

Back
X