Selamlar güzel anneler hepiniz sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için,
Ecrin sağol canım daha iyiler kuzular, Allah bütün hasta yavrulara şifa versin ,
Elifnaz geçmiş olsun İpekciğe, ateşi yokmuş çok şükür , bizim de tam hastalıklar bitti derken, Selim bu gece yeniden huzursuz ve mızmızdı uykusunda, antibiyotik 10 güne tamamlanmadan tamamen geçmeyecek sanırım, ilaç içirmekten hiç hazetmiyorum );
Seker portakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah , hangisi hayırlısı olacaksa onu nasib etsin Rabbim, yeni alınanları sağlıkla giyinin inşallah ,
Bahar , bulantılar bitmiş çok şükür , şimdi sağlıkla doğmasına inşaallah gün sayarsın,
Nfk ; dün okudum seni cnm , şunu söyleyeyim kesinlikle yalnız değilsin, her evde muhakkak oluyordur bunun tartışması, erkekler dış dünyaya açılınca ; sokakta oyun oynamaya çıkan ama geç kaldığında evde annesinin terlikle beklediği çocuk gibi oluyorlar sanırım
Pembişcim bugün düzelir aranız inşaallah (;
Born hoşgeldiniz , geçmiş olsun Yasir'e , Allah korumuş, bizimki de bir iki gün evvel , hastalığın da tesiri ile hamağından atladı , uyanıp ağladı, ben koşana kadar uçmuş yere, yanağı hamağın ayağına denk geldi , mosmor oldu ); tam gözün altı, Allah'a emanetler O korumasa ne haller gelecek başlarına kim bilir

Allah korusun tüm masum yavrucukları
Kuzucuk uyurken kahvaltımı ettim, yemeği koydum , çorbasını da ısıttım uyanmasını bekliyor , burada bahsi geçen portakalı irimi tatlısını yapasım var ama bugün diyete başladım

yapmamam lâzım, tatlılara bi dur demem gerekiyor :131: böyle diyorum ama gazoz içiyorum şu an

ütü yapmam kalkıp giyinmem kuzucuk uyanınca kızım gelmeden hava almaya çıkartmam lazım ama hiç Halim yok, gece uyuyamadığımız için düzgünce
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

küseler barışsın , hasta bebeler iyileşsin, diyete başlayanların iştahları kapansın , hamilelerin bulantısı olmasın inşaallah

:13::119: