Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oh annemle sakince konuşmayı başardım...istekleri ve onların isteklerini konuştuk...kendimi bu kadar tatlı ortamla onları üzmeden ifade edebilince çok mutlu oldum kaç gündür kafamı yiyordu bu düşünce...çok sağolun hatunlar sabrın sonu selamet oldu...sanırım beni anladılar...

oh annemle sakince konuşmayı başardım...istekleri ve onların isteklerini konuştuk...kendimi bu kadar tatlı ortamla onları üzmeden ifade edebilince çok mutlu oldum kaç gündür kafamı yiyordu bu düşünce...çok sağolun hatunlar sabrın sonu selamet oldu...sanırım beni anladılar...
cok sevindim... Kendini anlatmak, ne hissettigini soylemek nasil da rahatlatiyor insani.. İns pratikte olumlu sonuclar alirsin..:31:

Pembecim oğlum kızıma göre daha erken belirtiler vermeye başladı.

mesela bezi kirlendiğinde haber veriyor değiştirmemi istiyor.

kakasını yaparken söylüyor.lazımlık alarak başlasam diye düşünüyorum.

arya,da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordu galiba? yanlışmı hatırlıyorum.

Ben de elifnaza katılıyorum; bekle bence. Bi yerde okumuştum. Çocuk 1,5 yaşında sinyal verse de acele etmeyin çünkü geçici olabilir diyordu. Nitekim okulumdaki bi arkadaş acele etmiş ve çocuk hala gece olayını çözememiş ki artık 2,5 yaşında.

Ayyyyy çok sevindim canım. İnşallah hepiniz üzerinize düşeni yaparsınız :) yine de anaanne ve dede çok şükür bakıyorlar ya seninkilere; mutlu ol ve keyfine bak. Allah onlara sağlık versin.

aynen yaa hele daha da büyüdüklerinde düşünemiyorum bile :34:

kızzz öyle demeee çocuklarımızın babası onlar bazen onlarlada olmuyor onlarsızda olmuyor :1:

canım yaa allah yardım etsin valla
ama bırak hep eşin baksın yasire sonuçta o çok istedi bu durumu:34:
O su asamada bakmaktan ziyaretci degil henuz de yakinda delirir gibi :)) cunku gunun buyuk bu kisminda herseyiyle o ilgeliniyor calisma saatlerini de Rabbim oyle guzel nasip ettiki baya bi evde oluyor
Allah kolaylik versin canim. İns kisa surer.:26:

Esini dusunme. Bak nasil halleder o. Biliyor is basa dustu. Yetemedigi zaman annesine gider.
Annesine gidiyo parka goturuyo dolastiriyo evde gool mool seslerini duyuyorm ama resmen bayiliyorm uyurken gecici bi surec diye dusunmeye calisiyorum cnm cok saol aminn
canım yaa.. kayinvalidenler ne duruyor orda gönder onlara :99:
yasir'ede sanada yazık.
Yasir de normalde bana hic duskun degil hep babaa der hissefiyo gibi surekli anneeaa diye yanimda ama dedigim gb hakkini yiyemem cok sukur ilgileniyo herseyiyle babasi
:)))aynenn

Zamanı değil diyosun yani; öyle olsun :)

Biz de onların çocuklarının anasıyızz :))

Kızçe geliyor diycem ama benim de çok bulantım olduğu halde erkek çıktı :)
Allah ecrini verir canım annelerin çektiği hiçbir sıkıntı karşılıksız kalmayacak inşallah..sabırdan başka çare yok

Sen bezini alirken cok kotu oluyorm yazdiginda cok uzuluyodm demekki.bnm de basima gelicekmis :)) senin ne zamankesildi bulantilarin peki bide kizce icin de hayirlisiysa saglikla keskeee diyorum :)

O su asamada bakmaktan ziyaretci degil henuz de yakinda delirir gibi :)) cunku gunun buyuk bu kisminda herseyiyle o ilgeliniyor calisma saatlerini de Rabbim oyle guzel nasip ettiki baya bi evde oluyor

Annesine gidiyo parka goturuyo dolastiriyo evde gool mool seslerini duyuyorm ama resmen bayiliyorm uyurken gecici bi surec diye dusunmeye calisiyorum cnm cok saol aminn

Yasir de normalde bana hic duskun degil hep babaa der hissefiyo gibi surekli anneeaa diye yanimda ama dedigim gb hakkini yiyemem cok sukur ilgileniyo herseyiyle babasi

Sen bezini alirken cok kotu oluyorm yazdiginda cok uzuluyodm demekki.bnm de basima gelicekmis :)) senin ne zamankesildi bulantilarin peki bide kizce icin de hayirlisiysa saglikla keskeee diyorum :)

ayy evet bez değiştirmek çok zordu:)
keremde tam 12.haftada kesilmişti bulantılar.
bunda ise 15.haftada falan kesildi. biraz daha uzun sürdü..
şimdi de mide yanması oluyor.

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Sabah 9da iki arkadaşımla kahvaltı için buluşacağım. Gerçi öncesinde a101den twister alacağım inşallah ki bu durumda geç kalacağım biraz :) sonra nişana takmak için kırmızılı birşeyler bakacağım kendime. öğleden sonra da evde pineklerim inşallah. Akşam da seminer var :(

Herkese güzel bir gün diliyorummmm :)

Borncum inşallah bulantıların biran önce biter. Az kaldı canım... Babasına da bravo valla Yasir ile ne güzel ilgileniyor.

ayy evet bez değiştirmek çok zordu:)
keremde tam 12.haftada kesilmişti bulantılar.
bunda ise 15.haftada falan kesildi. biraz daha uzun sürdü..
şimdi de mide yanması oluyor.
Mesela su anda gune muthis bi kakayla uyandim vayy mahvoldm gercekten en zor kisimlardan.biri benim.yasirde.hic bulabmadigi icin ins bunda da hemen kesilir ama benim.icin daha.cok hafta var ://

Sabah 9da iki arkadaşımla kahvaltı için buluşacağım. Gerçi öncesinde a101den twister alacağım inşallah ki bu durumda geç kalacağım biraz :) sonra nişana takmak için kırmızılı birşeyler bakacağım kendime. öğleden sonra da evde pineklerim inşallah. Akşam da seminer var :(

Borncum inşallah bulantıların biran önce biter. Az kaldı canım... Babasına da bravo valla Yasir ile ne güzel ilgileniyor.

Cok saol canimcim ins dedigin gb biter babasi bakti.bundan hayir yok.dedi ben el atayim :)))
Sana da toplantilarda Allah kolaylik versn cnm su zimbirtilara ben de cok sinir oluyorum..
Bu arada gunaydinlarrr herkese...

Oo,ok sosyalsiniz...kahvaltılar, seminerler...

günaydın canlar..
ayşeciği babaanneye verip, çıkıcam birazdan, dr kontrolum var...
sonra da üsküdar çarşıda biraz takılmayı düşünüyorum.

limoni durum aynen devam.
yetişkinlerin tribal enfeksiyonu da hiiiç çekilmiyor :19:

herkese güzel bi gün diliyorum..

Bugün lise sondaki bi öğrencimin kardeşi olacağını öğrendim. Şok oldum. Çok cesurca geldi bana....
oluyor bu işler:1:
abim üniversitedeyken, en küçük kardeşim doğdu:ssz:

Sabah 9da iki arkadaşımla kahvaltı için buluşacağım. Gerçi öncesinde a101den twister alacağım inşallah ki bu durumda geç kalacağım biraz :) sonra nişana takmak için kırmızılı birşeyler bakacağım kendime. öğleden sonra da evde pineklerim inşallah. Akşam da seminer var :( .

hadi bakalım, bol hareketli bi gün olacak..
gündüzki programlar, akşamki toplantıya dayanma gücü verir..
:9:

Günaydınnn... Akşam uğrayacaktım ama 8 de uyuyakalmışımmm:1:
sağolasın canım benim:70:

bir kaç gündür internet yoktu.bu sabah sorun giderildi.

meğer nekadar alışmışız internete eksikiğini bayağı hissettik.

artık günde 1 saat yürüyorum. bazen 1.5 saatide geçiyor.

malum havalarda güzel.güzel olmasa keşke hakkımızda hayırlısı.

tuvalet eğitimine başlayan varmıydı aramızda? hem düşünüyorum hemde üşeniyorum:50:

dışarıda gezerken tuvalete götür ,getir derdi yok:44:
bende de öyle bi durum var. Aslında başladım, ama hiç araştırma yapmadan, bişiler okumadan başladığım için bazı yanlışlar yapmışım:50:

Pembecim oğlum kızıma göre daha erken belirtiler vermeye başladı.

mesela bezi kirlendiğinde haber veriyor değiştirmemi istiyor.

kakasını yaparken söylüyor.lazımlık alarak başlasam diye düşünüyorum.

arya,da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordu galiba? yanlışmı hatırlıyorum.
bence başlayabilirsin. Zaten önce kakasını söyleyerek sonra gündüzleri çişini söyleyerek en son da gece çişiyle son buluyormuş. Birde eğitime başladıktan sonra gündüz mesela hiç bez takılmayacakmış. ( ben haftasonları takmadım ama haftaiçi annem ilgilenemez diye taktık bu yanlışmış, gündüz bezi tamamen bırakılacakmış ve kazara ıslattıktan sonra da bi süre altında bırakıp rahatsız olması sağlanacakmış.) ben banyoya renkli kartondan yapıştırıp üstüne renkli stekerlar aldım ve her söyleyip yaptığında ona steker verdim oraya yapıştırdık. Bu baya işe yarıyor;) ayrıntıları sonra yazayım bi işim çıktı şimdi

günaydın canlar..
ayşeciği babaanneye verip, çıkıcam birazdan, dr kontrolum var...
sonra da üsküdar çarşıda biraz takılmayı düşünüyorum.

limoni durum aynen devam.
yetişkinlerin tribal enfeksiyonu da hiiiç çekilmiyor :19:

herkese güzel bi gün diliyorum..

oluyor bu işler:1:
abim üniversitedeyken, en küçük kardeşim doğdu:ssz:

hadi bakalım, bol hareketli bi gün olacak..
gündüzki programlar, akşamki toplantıya dayanma gücü verir..
:9:

Kızımmmm yetişkin olsalar tribal enfeksiyonları olmaz :P

Ne doktor kontrolü hayırdır şekerim???

Ya bana kabus gibi geliyor. Yani anne babanın halen aktif olarak çocuk yapabiliyor olduklarını düşünmek istemez kimse diye düşünüyorum :/

Gezdim tozdum geldim ama akşam seminere gitmek istemiyommmmmmm :(

günaydın kızlar nasılsınız

İyiiii :) sen nasılın???
bende de öyle bi durum var. Aslında başladım, ama hiç araştırma yapmadan, bişiler okumadan başladığım için bazı yanlışlar yapmışım:50:

bence başlayabilirsin. Zaten önce kakasını söyleyerek sonra gündüzleri çişini söyleyerek en son da gece çişiyle son buluyormuş. Birde eğitime başladıktan sonra gündüz mesela hiç bez takılmayacakmış. ( ben haftasonları takmadım ama haftaiçi annem ilgilenemez diye taktık bu yanlışmış, gündüz bezi tamamen bırakılacakmış ve kazara ıslattıktan sonra da bi süre altında bırakıp rahatsız olması sağlanacakmış.) ben banyoya renkli kartondan yapıştırıp üstüne renkli stekerlar aldım ve her söyleyip yaptığında ona steker verdim oraya yapıştırdık. Bu baya işe yarıyor;) ayrıntıları sonra yazayım bi işim çıktı şimdi

Filmi en önemli yerinde kestin yani!! :D devamını bekliyoruz ;)

Ben de birazdan oğluşu uyutup pizzaya girişeceğim inşallahhhhhhhh.

Ya bana kabus gibi geliyor. Yani anne babanın halen aktif olarak çocuk yapabiliyor olduklarını düşünmek istemez kimse diye düşünüyorum :/

İyiiii :) sen nasılın???

Filmi en önemli yerinde kestin yani!! :D devamını bekliyoruz ;)

bende iyiyim canım çalışmaya devam işte

şuan ne durumdasınız aryacım?

Gratisten oğluşuma şöyle bişi aldım. bi yerini vurduğunda soğuk birşey bastırmak gerekir ya ve çocuklar izin vermez. Jel buz torbası yapmışlar ama onu içine koyduğun kılıf peluşlu bişi. Sıcak ve soğuk kullanımı var. Malum Efe çok vuruyo oraya buraya ve izin vermiyo birşey koymamıza. Ama işte bu olayı çözecek inşallah :)

günaydın kızlar nasılsınız
aynı be yav!

hatuna bak! saat 8de uyuyakalmış:27:

sistemin güzel ve etkili bi yönteme benziyor. bana süper dadının taktiklerini anımsattı..

ameliyat sonrası rutin kontrol. yara tam kapanmamış, 3 hafta sonra tekrar gel dedi.
ama iyiyim.. inş böyle devam eder..

hissiyatları öyle olabilir ama okuduğuma göre orta yaşlar cinsel istek ve enerjinin yüksek old bi dönem-miiiş :1:
hayatın gerçekleri alışırlar. biz hiç yadırgamadık, utanmadık.. öylelerini de duyuyorum, anlamıyorum.
şımarıklık, kendi nasıl olmuş acaba? :37:

Gratisten oğluşuma şöyle bişi aldım. bi yerini vurduğunda soğuk birşey bastırmak gerekir ya ve çocuklar izin vermez. Jel buz torbası yapmışlar ama onu içine koyduğun kılıf peluşlu bişi. Sıcak ve soğuk kullanımı var. Malum Efe çok vuruyo oraya buraya ve izin vermiyo birşey koymamıza. Ama işte bu olayı çözecek inşallah :)
söylediğin şey bi harika bi keşif. bizimki 3 saniye bile tutmaz soğuk kompresi..
kullanınca deneyimlerini yaz cicim :34:

pizza mııı?!:52: afiyet bal şeker olsun.. ben de biraz daha kilo vereyim, kendime öyle bi ödül vercem inşş:31:

Yaradana kurbaan! :16:
ben geçen daha etkileyen bi şey gördüm, bi fotoğraftı. altındaki haberi okuyamadan kapattım.
ağladım da ağladım, o kadarı bile yetti:43:

Back
X