herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah
nfk canım aranızın birazda olsa düzelmesine sevindim devamıda gelir ve haftaya gideceğiniz tatilde
çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah
pempişkızzz sen tam erkek annesisin demi
bu arada bakıcınız nasıl kızz eskiden hani birkaç problem vardı konuşup halledebildiniz mi:44:
busmai canım valla allah kabul etsin bende hala borçlarımı tutabilmiş değilim :26:
born canım inşallah güzel haberler verirsin bize bugün doktor kontrolünden
aryamm canım menün güzel daha ne olsun fazlada yorma kendini canım
elifnaz bende kızımın kıyafetlerinin birazını verdim ama diğerlerini saklıyorum
belki ikinci kız olur diye olmazsada kardeşimin çocuğu olur diye o olmazsada melisamın kızı olur diye
annem benim birkaç kıyafetimi saklamış sağolsun melisaya giydiriyorum çok güzel oluyor![]()
Bakıcımızlançok büyük bi sorun yaşamıyoruz çok şükür. Yani sabah hiç vaktinde gelmiyor hep 15-20 dk geç geliyor dersim geç başlıyor diye. Ben de takılmamaya çalışıyorum çünkü akşam toplantım v oluyo o da beklyo.
ayşecik çıplak kaldığında göğüslerini tutup ''mamaa'' diyor yaa![]()
Hhahahahah
hepsi saklanmiyor bacim biraz daha biriksin kendinde görürsün. ama sakladiklarim var tabi büyük kizin doğum günü gelecek ay ozaman ipege ablasının elbisesini giydirebilirim..
Zaten şöyle bir yönü de var; eskiden foto çekimi vs bu kadar yaygın değildi o yüzden aynı kıyafetler giydirilebilirdi. Ama şimdi düşünüyorum Efenin bi kardeşi olsa ve hep aynı şeyi giydirsem çocuk büyüyünce fotolara bir bakıcaz aynı kıyafetler içinde başka bi çocuk