Tahlilleri ilk dogumumda da devlet hastanesinde yaptirdim ozeller ates pahasi ondan oraya gittim kendi doktoruma sali gidip sonuclari gostericem insgözün aydın canımm.. neden kendi dr una gitmedin. perinatolojiye mi gittin?
busmaiyle aynı şeye söyleyecektim, karından baktıysa zaten bu dönemde bir hafta on gün geriden görünür..
bi de geç döllenme de olabilir biliyorsun..
eskiden giyim pahalıydı, insanların çoluk çocuğun böyle çok kıyafeti yoktu.
herkes birbirinin kıyafetini giyerdi, bu da garipsenmezdi..
kardeşler zaten her zaman birbirinin giysisini giyecek.
ben evlenene kadar bedenlerimiz de aynı olduğu için kardeşimle birlikte giyerdik..
etek bluz ayakkabı pardösü.. yadırganacak bi şey değil de.. herşey bollaşınca tatmin olmuyor insan..
şımarıyor, daha fazlasını istiyor.. bunun başka açıklaması yok..
Goz acip kapayincaya kdr gecicek o gunler de insan ilk dogumda her gunu sayiyo ama bunda yasirle ugrasmaktan zmn nasil geciyo anlamiyorm amiinn dualarin icin cok saol cnmKalp atışlarını duymak ne kafar heyecan verici bir olay...buraya inşallah doğdu diye de yazarsın.
Ewt bazilari boyle cok kil kuyruk aman cok da tin bidaha da gitmemAma ikinciye yazık değil mi teyzesiiiiii????
Boşver sonuçta senin başka bi doktorun var ve onunla konuşursun bu durumu. Bazı doktorlar böyle işte napıcan..?? Kalp atışı duymana sevindim :)
Bak ufacık çocuk bile çözmüş olayı
Hiççççç "herkese farklı yakışır" diyerek beyin yıkama yapma busmai![]()
Bulantı pek yok bugün ama kolumu kaldıracak halim yok ve başım çok ağrıyor. Hasta olmuşum demek ki bu kadar koşturmaya..Keremi kv ye yolladım yatıyorum evde.
En iyisini yapmissin valla bende bu durumlarda yolluyorum az da olsa dinlenmek cok iyi geliyo zaten diger bebisler gelince hic firsat olmicak :)simdi nasilsin ins kotuye gitmeden toplarsin