Atmosferin büyüsüne kapılıp sana olan aşkını unutuveriyor bi anlık

onca koşuşturup oynayan çocuk ona daha cazip geliyodur
Anlattığın olaylardan ilki gibi insanlar maalesef çok var, ne yapsan yaranamıyorsun , Allah kolaylık versin öylelerinin çevresindekilere
Üçüncü olaydaki anne de fevri davranmış biraz evet ama 4-5 yaşındaki çocuk da bazen çok şımarıkça davranıp ana babayı çileden çıkarabiliyor , kızım mesela evde yüzüne bakıp oynamadığı oyuncağı başkasının evinde , bunu bizim eve götürelim diye tutturmuştu bir defasında , hem de haz etmediğim bi kişinin evinde , o zaman ne sinir olmuştum , hiç mi oyuncak görmedin be mübarek
bir de mesela yabancı bi yere giderken; evde yedirir götürürsün, çocuk oraya gidince , ille de acıktım, ben de yiycem der , ama tok olduğu için hâliyle yemez ve ziyan eder tabağı, sen yine sinir olursun , ama insan içinde birşey diyemezsin, çocuk aklı işte , bize uymuyor her zaman (;
Bizim bi komşu Safiye teyZe vardı çimdiklerdi gizliden çocuğunu bazen, ben de neden yapıyo acaba diye düşünürdüm ; o da böyle gıcık olurmuş çocuğuna ufak tefek şeylerden demek ki

Çocuk yetiştirmek terbiye etmek idare etmek çok çok zor işmiş vesselam , Allah aklı başında , ahlaklı , güzel kalpli birer insan olabilmelerini nasib etsin