Selâm güzeller güzeli çıtır anneler, herkes çook iyidir inşallah ,
Busmaicim ; öncelikle yeni eviniz hayırı uğurlu olsun sağlıkla oturursunuz inşaallah , ben bir kere taşındım ve çok çok zor geldi bana özellikle yerleşme kısmı( kızım 1 yaşındaydı tam) tabii buna nakliyecilerin azizliği de eklenince kötü anılarım var taşınma ile alakalı , ben de arkadaşlara katılıyorum , minik kuzucuk gelmeden yerleşirsiniz inşaallah.. eşyayı, halıyı da eve geçip ;eksik gediğe baktıktan sonra almak en mantıklısı , sırayla olur hepsi inşaallah...
Nfk sizin için de hayırlısı olsun , yepyeni ev güzel olur inşaallah , kiralar da uçmuş ya hu sizin orada, 2000 tl aylık kredi ödemesi olur ev alımında.. Bizim de oturduğumuz evin borcunun bitmesine az kaldı , bakalım napacağız? ev kredisi taksidine ayırdığımız kısmı elinde tutamaz eşim, kesin kaptırır birilerine , o yüzden yeni borca girmeliyiz acilen :44:
Elifnaz; siz de inşaallah gönlünüze göre bir ev alırsınız , çekmeköy de fiyatlar çok pahalı diye biliyorum ben satılıklarda, siteye göre değişiyordur belki de,
Borncum bebişi kalp atışını görmüşsünüz, hayırlı olsun , sağlıkla kucağında da gör inşaallah küçük Nur yüzünü,
Sütten kesme için kolaylıklar , inşaallah çabuk unutur yavrun, bir iki gün zorluk sonra rahatlarsın inşaallah,
Kupaas, maşaallah kuzucuğuna

Şekerportakalım , arada böyle erkeklerin gözüne sokmak lazım yorgunluğumuzu, Allah kolaylık versin sizin işiniz iki üç katı zor
Bahar çok geçmiş olsun bıçak olayından ben de çok korkarım, Allah korusun aşırı hızlı davranmış kuzucun,
Mutfak içinse tamamen kapısını kapalı tutmaktan başka yol yok sanırım, bizimki de elindeki oyuncağı fırlatıyor , uzun oyuncak buldu mu ocağın üzerine doğru vuruyor onunla, bunlar bilinçlenene kadar işimiz zor, Allah kaza belâdan korusun hepsini,
Herkese özellikle çalışanlara kolaylıklar , ben de yeni dönem kaydımı yapmaya gideceğim anneannemiz gelince , minikime de fincanda kek yaptım iki fincan çok pratik oldu
Hayırlı huzurlu günler hepinize