Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Okul yordu, günde 1 saatte başım şişti, evde Efe cılkımı çıkardı (zaten bugün kudurmada uzaydı..). Şu gün bitsin artıkkkkkkkk.

aslında dubleksi istememizin nedenleri öncelikle terasinin olmasi sonrada üst kata oturma odasi yada oyun odasi yapıp çocuklar ses yapacaksada rahat rahat tepinsinler diye. yoksa illa dubleks olacak diye bir sey yok 4+1 de olabilir.

Anladım
Bizimki de 4+1 ama ,bahsetmiştim üst katı da bizim 1 oda eksik.onu merdiven katıp evi dubleks yapabilirdik çok büyük olur diye istemedik. Sonra pişman olur muyum diyorum

Okul yordu, günde 1 saatte başım şişti, evde Efe cılkımı çıkardı (zaten bugün kudurmada uzaydı..). Şu gün bitsin artıkkkkkkkk.
ben yazana kadar belki de yatmıştır efe.. ve inş sen de..
Anladım
Bizimki de 4+1 ama ,bahsetmiştim üst katı da bizim 1 oda eksik.onu merdiven katıp evi dubleks yapabilirdik çok büyük olur diye istemedik. Sonra pişman olur muyum diyorum
sanırım ya şimdi ya hiç.
yani merdiven yaptırsan da, sonra istemezsen kiraya versen olmuyor mu?

canim burasi çok farklı bir yer mesela bizim burda 3+1 290 bizim iki yanimizda villalar trilyonluk. orta gelirle üst gelir bi arada ben istanbul'da ilk defa böyle bir yer gördüm. bizim üst dublekslerde gözümüz var ama hepsi evsahibi. satsalar bile 450 isterler diyor eşim:19:
havuz konusunda kesinlikle katılıyorum. Biz özellikle havuzu olmayan siteler araştırdık.
yeni yerleşim yeri olduğu için..
niyetlenince siz araştırın, illa o bina o sokak olması gerekmez..
mutlaka size uygun bi yer vardır..

Elifnaz neden dubleks istiyorsun
Dubleks bana büyük gelir diye düşündüm bakımı zor
bence elifnaza dubleks uygundur.
yani bu topikte dubleksi en fazla hakeden o :9:

bu konuda biraz dertliyiz aslında ilk geldigimiz zamanlarda bizim üçüncü katı adam 200 bine satiyordu. bizde ilk geldigimiz zamanlarda bilemedik almadık yeni girmis kiraciyida çıkarmak sıkıntı olurdu. Şimdi oldu orası 290 normal 3+1 alabiliriz diger evi satıp. bizde cikmisken biraz büyük olsun istiyoruz ya dubleks yada 4+1 ondan biraz erteleriz gibime geliyor. bizim diger evde degerleniyor çünkü.
o zaman nasip değildi demek..
dur bakalım zaman ne gösterecek.. :31:

Kizlar.birazdan cikacagiz yola.cok stresliyim bu emzirme konusunda cok dua.edin ne olurhepinizi cok opuyorum Allah a emanet olun
yolunuz açık olsun bacım, inş kolay ve rahat gidersiniz kazasız belasız..
biz de haftasonu ordayız inşşş :16:

Bu dileğinin gerçek olmasını ne kaaa isterdim. Şimdi uyudu. Ben de hemen yatmak istiyorum inşallahhhhhh.

Born önceden dedim mi hatırlamıyorum. Sabır taşı kullan. Senin bıraktırmanı dört gözle bekliyorum çünkü Efe ve Yasir uyuz oldukları konularda çok benzer tepkiler veriyorlar :D

Anladım

sizinki de fazla büyükmus burdaki dubleks 5+1 sizin alt katta 4 oda bir salon ust katta 3 oda bir salon mu var.

sanırım ya şimdi ya hiç.

aslinda sart değil okula yakın olması bide cocuklar inip asagida oynayabiliyor dışarı cikamiyorlar o yonleri güzel.
digmi kız hakkım valla temizlik açısından zor olur biliyorum ama diğer yonlerden de çok rahat ederim.

sanırım ya şimdi ya hiç.

Bence de ya şimdi ya hiç.. Öyle kiraya verilmez diyo eşim geçiş yeri sıkıntı olurmuş
sizinki de fazla büyükmus burdaki dubleks 5+1 sizin alt katta 4 oda bir salon ust katta 3 oda bir salon mu var.

Aslında üst katta da 4 oda 1 salon var ama salon küçük alt kata göre.
5+1 iyiymiş inşallah nasip olur size.

Bence de ya şimdi ya hiç.. Öyle kiraya verilmez diyo eşim geçiş yeri sıkıntı olurmuş

Sağol canım inşallah
sizinki biraz büyük hani ust kattaki kapıları kapat kullanma diyecegim ama hem artı yine temizlik hemde ısıtma sıkıntısı olur sizin aşağı katta gayet büyükmus. Güzel gunlerde otur yuvanda

günaydın canlarımm :54:

aslinda sart değil okula yakın olması bide cocuklar inip asagida oynayabiliyor dışarı cikamiyorlar o yonleri güzel.
digmi kız hakkım valla temizlik açısından zor olur biliyorum ama diğer yonlerden de çok rahat ederim.
haklısın canım, ben de seninle aynı fikirdeyim.
size büyük bi 4artı1 lazım.

yok ya, demek ben yanlış anlamışım.
yukarıda o kadar oda olduğunu bilmiyordum.. bence abartı derecede büyük.
yani senin 4-5 çocuğun bile olsa yine de fazla. yukarıda bir iki oda olsa karar olabilirdi.
ama böyle iki daireden bile daha büyük olacak. nimeti külfetinden fazla gelir bana.
yani ben öyle düşünüyorum.

arkadaşım, iki kardeş. triplexde büyümüş.
şimdi evli, bir çocuğu var. oturdukları daire 5artı1, çift banyolu epeyce büyük bi dublex.
yine de 3artı1 normal bi kat istiyor. bence haklı da. hadi olsun 4artı1 ama daha fazlası, çok fazla.. :100:
o kadar büyük bi ev bana manen soğuk geliyor.. demek istediğim bu.

huuu, nerdesiniz hatunlar?..

Soyle bi gezinmek icin carsiya gdyrm. Hava ne kadar sogukmus yaa. Agzim burnum, ellerim dondu.
Yazik agaclar da cicek acmisti..

arkadaşım, iki kardeş. triplexde büyümüş.
şimdi evli, bir çocuğu var. oturdukları daire 5artı1, çift banyolu epeyce büyük bi dublex.
yine de 3artı1 normal bi kat istiyor. bence haklı da. hadi olsun 4artı1 ama daha fazlası, çok fazla.. :100:
o kadar büyük bi ev bana manen soğuk geliyor.. demek istediğim bu.
Ben de aynı fikirdeyim, kopukluk oluyor herkes bir tarafa dağılıyor.. Temizliği ayrı dert.

Soyle bi gezinmek icin carsiya gdyrm. Hava ne kadar sogukmus yaa. Agzim burnum, ellerim dondu.
Burda da şakır şakır yağmur yağıyor. Kv ye yakın oturan bir arkadaşa gideceğim öğlen; şimdi kv ye geldim. Keremi burda uyutup ,öyle gitmeyi düşünüyorum.
Sağol canım inşallah
sizinki biraz büyük hani ust kattaki kapıları kapat kullanma diyecegim ama hem artı yine temizlik hemde ısıtma sıkıntısı olur sizin aşağı katta gayet büyükmus. Güzel gunlerde otur yuvanda

Evet, amin hepimiz inşallah..

Soğuk ki ne soğuk. Efe ile a101e gidip şablon seti aldım. Hani tatlıların vs üstüne kalp vs yapmak için var ya... Yani maksat çıkmaktı ama üşüdümmm. Oğlumun da yanaklar kıpkırmızı oldu.

Sabahtan eşimin bi akrabasının vefat haberini aldım. Üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Cenaze istanbulda. Çocukla gitmemeliyim diye düşünüyorum ama yanlış mı sizce??

yalancı bahar yaşadık sonra yine soğudu. yağmur yagsinda soğuk olmasın. hafta sonu yagmur varmış.
bende öğle yemeğine girisiyorum aksam için yemek yapacağım ama soğan yok:ssz:

Soğuk ki ne soğuk. Efe ile a101e gidip şablon seti aldım. Hani tatlıların vs üstüne kalp vs yapmak için var ya... Yani maksat çıkmaktı ama üşüdümmm. Oğlumun da yanaklar kıpkırmızı oldu.

Sabahtan eşimin bi akrabasının vefat haberini aldım. Üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Cenaze istanbulda. Çocukla gitmemeliyim diye düşünüyorum ama yanlış mı sizce??

Allah rahmet etsin..Ben de olsam gitmezdim hava da soğuk
Cenaze evi de kalabalıktır

Son düzenleme:
ben de çarşıya gittim. kendime çamaşırlar, makyaj malzemeleri ve saç boyası falan aldım.:12:
paso eşime çalıştım yani, ahahahahah :9: şimdi de saçımı boyadım, birazdan yıkıyacağım, sonucu merak ediyorum :27:

kızlarla aynı fikirdeyim. birinci derece akraba değilse, gitmen gerekmez.
hem kendin hem diğer insanlar rahat edemezsiniz...kimse de kusuruna bakmaz zaten..

yalancı bahar yaşadık sonra yine soğudu. yağmur yagsinda soğuk olmasın. hafta sonu yagmur varmış.
bende öğle yemeğine girisiyorum aksam için yemek yapacağım ama soğan yok:ssz:
evet, yağsın az kırılır hava..
ellerinme iğneler batıyor gibi üşüdü yani..
evde soğan olmaması da ne gıcık bi durum. her yemeğe lazım.. olmazsa olmuyor..
eşime soğan al dediğimde, mübarek seçmiş de almış gibi 4-5 tane soğan getiriyor.
sık sipariş verdiğimde de, e ben geçen soğan almıştım ya diyor :9:
hani zor bulunur, çabuk bozulur ya da ne bileyim pahalı bi şey olsa anlaşılır ama, soğan yaa..:9:
ama şimdi idrak etti, artık alınca 2-3 kilo birden alıyor :9:

Back
X