- 29 Aralık 2007
- 3.400
- 1.103
- 698
Oyy simi diyen dilleri yenir Ayşeciğin ,huuu, tembel gacilar
İki saattir kimse bi sey yazmamis.
Gunesi gorunce sabahtan beri simii simii diye sayiklayan
Aysecigi aldim firina gittik. Bi yuruduk geldik.
Kucuk hanimi yikadim yatirdim. Bi seyler yiyip ben de kestiricem. Yemegim var, kalkinca da evi supurur, camasirlari asarim
Hava da güzel bugün iyi yapmışsınız, hadi bakalım siz de güzellik uykusuna, bizim oğlan dahâlâ uyuyor

senin de cuman mübarek olsun canım..
cilt bakımı hea? senin ihtiyacın var mı kuzum? tenin süt gibi..
haftada kaç saat bilmiyorum. ama ayda yüz lira bi şey değil.
sıkılaşmak için pilates etkili ancak kısa vadede sonuç alınamıyor.
sen kına mı yakıyorsun saçına?.. üniversitede bi kız vardı, o kadar güzeldiki saçları.
hep kına yakıyormuş, nasıl öyle tutturuyordu merak ediyorum..
senin eşin ne kadar sık seyahat ediyor yahuu?
sen de, maşallah çok güçlü ve sabırlı bi kadınsın, herşeyi idare ediyorsun...
Sağolsın cnm mahcub ettin , evet yaş 30 U geçti, artık göz altlarına bakım yapma zamanıdır , birkaç ürün tavsiyesi alayım ... bir de karma ciltli olduğum için burun alın çene bölgesi siyah noktalar gözenekler oluyor .
Kına çok güzel oluyor gercekten , kendi saç rengim açık kumraldı bir zamanlar gençken (; üzerine kına uygulayınız kuaföre kaç tl bayılıp elde ettiğim karamel kızıl tonu elde ediyorum , hem bedava , hem doğal, hem besliyor , daha ne olsun .. Bir de röfle muhabbeti gecmiş ben bir kere o hataya düşüp röfle yaptırdım canım saçı mahvetti, yün gibi tiftik tiftik oldu saçlarım da o röfle tamamen yok olana kadar kaç yıl geçti

İşi gereği sık sık gitmesi gerekiyor , normalde de mesaisi uzun, Allah'tan annem yakınımda da biraz nefes almama yardımcı oluyor sağ olsun, yoksa ömrüm eşimi beklerken geçer ve de oynatmama az kalırdı sanırım

Baba yokken çocukları idare etmek çok zor oluyor , özlüyorlar baba diye ağlıyorlar, insan ne yapacağını bilemiyor