- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Günaydınnnn....

ya kusura bakmayın ne olur kafamı kaldıramıyorum ki nete gireyim. Dr beni uyuz etti. La havle çeke çeke kendimi zor tuttum. Kadın olsun diye özellikle uğraşıyorum, hatta doğum yaptığım dr a gidiyordum hep. Başkasından çekiniyorum diye, ama burnumdan geldi. Çok şükür bişi yok dedi, kanama düşükten de olabilir doğum kontrol hapı da olabilir ama düşük olup olmadığını artık anlayamam 1 ay geçmiş dedi. Kanamayı durdurma gb bi çabası hiç olmadı. Alttan zorlaya zorlaya baktı gıcık etti. Benim salak kafam da taa sivastan kalkıp kayseriye bu salak dr a gittim! Bunlar nasıl özel hastanede çalışıyor, nasıl kazandıkları para helal oluyor anlMadım.Cadı arkadaşımız ses vermemiş malesef. Umarım önemli bişi yoktur :/
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
Kuzummm şükür bişi yokmuş da hem sinirden hem halsizizlikten kafamı kaldıramıyorum ki. Düşüncesizlik etmişim kusura bakmayın haber vermedim.kiz arya, yaticam seni bekliyorum. Bi ses ver daaaa!!
Aryammmmm ne dedi kız dr insan bi gelir paylaşır!!!! :) valla merak ettim ondan atarlı gülistana bağlandım :)

Son düzenleme: