- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.303
- 448
sen sorunu sor, o arada girip okuyordur zaten. görünce cevap yazar zatiHiç sorma ya, bir sürü iş yaptım geldim bir baktım ki kimse yazmamış.
Elifnaz neredesin? Bir sorum var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen sorunu sor, o arada girip okuyordur zaten. görünce cevap yazar zatiHiç sorma ya, bir sürü iş yaptım geldim bir baktım ki kimse yazmamış.
Elifnaz neredesin? Bir sorum var.
Hadi balalım bu soru tüm topiğe gelsin.
Soru: benim kız uyurken emzik emiyor ya, emzikten kesmeyi düşünüyorum. Acaba,
A)hemen kessem mi
B) yaza doğru emmeyi bıraktırırken ikisini birden mi kessem
C)yoksa eşim ramazandan sonra diyor öyle mi yapsam
D) diğeri
Elifnaz, ketem emiyordu sanırım. Sen ne yapacaksın?
ben kapıdan, siz bacadan
ayşecik öğle uykusuna yatınca, ben de biraz kestirdim. iyi geldi. şimdi yemeğimi yaptım, mutafağı toplayacağım..
hani bugün hiç sesi çıkmayan hatunlar?
dilanaz, şeker portakalımm, bahar, ecrin, eaglee...
kesinlikle erkek doktorlar daha kibar, sabırlı ve ilgili.
erkeklere saydırıyoruz ama bizim cınsımız da az değil.
az bi makam mevki sabihi olsun, kimisinin nasıl bi egosu ve kişi(liksiz)liği varsa burnu kaf dağına çıkıyor.
bi şey soruyorsun da görevi değilmiş de lütfen cevap veriyor gibi karşılıyor haspam![]()
Hadi balalım bu soru tüm topiğe gelsin.
Soru: benim kız uyurken emzik emiyor ya, emzikten kesmeyi düşünüyorum. Acaba,
A)hemen kessem mi
B) yaza doğru emmeyi bıraktırırken ikisini birden mi kessem
C)yoksa eşim ramazandan sonra diyor öyle mi yapsam
D) diğeri
Elifnaz, ketem emiyordu sanırım. Sen ne yapacaksın?
Benim için de şu an biraz zor olur. Okula gittiğim için. Bir de kv başka türlü uyutamaz. Benimki de emzikle kendi kendine uyuyor. Hatta baş ucuna koyuyorum. Uyanınca alıp tekrar uykuya dalabiliyor. Evde olsam şu an ideal aslında. Ben de yaza halledeyim en iyisi. Emzik rahatlıkmış ama ya...yaza zorlu bir iş bizi bekliyor.inan bugün bende bunu düşündüm. dişi çıkıyor galiba onu dis kasiyici okarak kullanıyor. ben yaza kadar biraktirmam sanırım. Çünkü kendinde yoksa ipeginkini alıyor ağzına,. bide emzikle kendisi uykuya daliyor bu benim için büyük lük yanlız 2 yasinda mecbur. damak yapisi değişiyor, biraktirmakta dahada zorlaşır. ama büyük kizi 1, 5 yasinda biraktirdim. cocuktan çocuğa göre değişiyor. tek cocuk olsaydi kerem kesinlikle şimdi biraktirirdim. ben buyuk kizda önce memeyi kestim 15 aylikti, sonra emzigi. ikisini birden biraktirma bence.
Benimki böcekle falan vazgeçmez sanırım. Uyku arkadaşı o çünkü...Kızımmmmm erkekler başkalarına nazük bixe kazma :)
Kadınlar konusunda çok haklısın...
Bence ikisi bi arada travma yaratır valla. Emziği kendine attıracaksın vs bene. Mesela ben öyle bırakmışım. Eşiminkinin de içine gazete kağıtları tıkıştırıp böceklendi demişler :)
Kızımmmmm erkekler başkalarına nazük bixe kazma :)
Bence ikisi bi arada travma yaratır valla. Emziği kendine attıracaksın vs bene. Mesela ben öyle bırakmışım. Eşiminkinin de içine gazete kağıtları tıkıştırıp böceklendi demişler :)
ben kapıdan, siz bacadan
ayşecik öğle uykusuna yatınca, ben de biraz kestirdim. iyi geldi. şimdi yemeğimi yaptım, mutafağı toplayacağım..
hani bugün hiç sesi çıkmayan hatunlar?
dilanaz, şeker portakalımm, bahar, ecrin, eaglee...
kesinlikle erkek doktorlar daha kibar, sabırlı ve ilgili.
erkeklere saydırıyoruz ama bizim cınsımız da az değil.
az bi makam mevki sabihi olsun, kimisinin nasıl bi egosu ve kişi(liksiz)liği varsa burnu kaf dağına çıkıyor.
bi şey soruyorsun da görevi değilmiş de lütfen cevap veriyor gibi karşılıyor haspam![]()
doğru söze ne denir?!:111:
bence de ikisi bir arada olmaz, önce meme sonra emzik bırakılması mantıklı geliyor bana..
eşine üzüldüm valla ya, o nasıl bi bıraktırma yöntemi öyle!:120:
acıdan öte; trajik bi yöntem. ben bile fena oldum yaaaAcı ama gerçek bir yöntem :)
Kızımmmmm erkekler başkalarına nazük bixe kazma :)
acıdan öte; trajik bi yöntem. ben bile fena oldum yaaa![]()
sizin yaşlar baya varmış baksana böceklenmeden anlayacak kadar olmuşsunuzoğlanda aynı sorun var ama yaz bitiminden önce düşünmüyorum...kızım parmak emiyor bunu ben çözemem
![]()
Acı ojeler varmış, onlardan sürebilirsin. Çevremden gördüğüm kadarıyla 2,5-3 yaşında bıraktırıyorlar. Öyle olunca da anlıyor.Mesela bir arkadaşım yeni kesti emziği. Kızı 2011 şubat doğumlu. 2011 mart doğumlu var, o hala emiyor. Bakalım bizi neler bekliyor?sizin yaşlar baya varmış baksana böceklenmeden anlayacak kadar olmuşsunuzoğlanda aynı sorun var ama yaz bitiminden önce düşünmüyorum...kızım parmak emiyor bunu ben çözemem
![]()
Valla haklısın, oğlu senin kadar düşünmüyordur. İnşallah senin gelinin de senin gibi düşünceli olur. Neler aldın bakalım? Benim de almak istediğim birkaç ürün var aslında ama çok pahalı. Yeni eve geçene kadar bekleyeceğim. Saklama kaplarından ve yağ şişesinden almak istiyorum. Yağ şişesinin dışı yağ olmuyor dediler. Çok imrendim. Bir de dün arkadaşlar beraber master sef midir ne bir doğrayıcısı varmış. Onu alalım, indirim yaptırırız böylece dediler. 100 tl fiyatını duyunca rondom bana yeter dedim.Kıyamammmmm :) bişi olmaz bak koca adam oldu
Yok kız anca 2 yaşında falanmış. Sinekler girdi içine demişler ve kocacım tiksinmiş :)
Parmak emme daha zor çünkü malum uzuv. Ama onu da bıraktırma yöntemi vardır herhalde. Çok abartırsa 5-6 yaşına kadar parmağı küçük kalıyormuş. Gerçi benim bi kuzenim ortaokulda hala emerek uyurdu. Noldu hiçbişi :)))
Kıvançcığımın yeni dizisini izledim. Bayılmadım ve üzüldüm 2 saatimi verdiğime.
Bugün okulda öğrencilerim beni baya bi gerdi. Oğlum da büyüyüp böyle salak mı olacak??? Neyse. Evde de Efe ömrümü yedi; yemek yemene, masaların üstüne çıkma, bağırıp tv yumruklama vs şeklinde. Bi ara tutup fırlatasım geldi. Ay valla yoruldummmmm.
Kvme aldığım tuperlar geldi. Hiçbişi demeden açtım koliyi, fotoları çektim instagram için. O sırada bakıyo aldıklarıma özenerek (sonuçta onun en çok istediği ürünlerdi). Çekimim bitinxe "anne bunlar sana doğum günü hediyem güle güle kullan dedim". Şok oldu ve çok sevindi. Oğlu düşünmüyo onu bu kadar valla.
Agresifimmmmmmmmmmm.
Günaydın. Ooooo, kalkalı çok oldu. Kahvaltımı yapıyorum şu an.gunaydiiiiiin! Hadi kalkin tembel gacilar!!![]()
Kıyamammmmm :) bişi olmaz bak koca adam oldu
Yok kız anca 2 yaşında falanmış. Sinekler girdi içine demişler ve kocacım tiksinmiş :)
Parmak emme daha zor çünkü malum uzuv. Ama onu da bıraktırma yöntemi vardır herhalde. Çok abartırsa 5-6 yaşına kadar parmağı küçük kalıyormuş. Gerçi benim bi kuzenim ortaokulda hala emerek uyurdu. Noldu hiçbişi :)))
Kıvançcığımın yeni dizisini izledim. Bayılmadım ve üzüldüm 2 saatimi verdiğime.
Bugün okulda öğrencilerim beni baya bi gerdi. Oğlum da büyüyüp böyle salak mı olacak??? Neyse. Evde de Efe ömrümü yedi; yemek yemene, masaların üstüne çıkma, bağırıp tv yumruklama vs şeklinde. Bi ara tutup fırlatasım geldi. Ay valla yoruldummmmm.
Kvme aldığım tuperlar geldi. Hiçbişi demeden açtım koliyi, fotoları çektim instagram için. O sırada bakıyo aldıklarıma özenerek (sonuçta onun en çok istediği ürünlerdi). Çekimim bitinxe "anne bunlar sana doğum günü hediyem güle güle kullan dedim". Şok oldu ve çok sevindi. Oğlu düşünmüyo onu bu kadar valla.
Agresifimmmmmmmmmmm.
erken kalkan, yol alir:13:Günaydın. Ooooo, kalkalı çok oldu. Kahvaltımı yapıyorum şu an.
Aynen, ben de namazdan sonra uyuyamıyorum. Böylece rahat rahat hazırlanıyorum.erken kalkan, yol alir:13:
Bereketli bi gun olacak desene..
Ben de 6da kalktim, namazdan sonra uyuyamiyorum..
Yemegim var, bugun aysecigi babaanneye verip carsiya akmayi dusunuyorum, bakalim.![]()