Iyi akşamlar nasılsınız kızlar , geçmişi okudum , dün babamızın gelmesi ile pek vakit bulamasam da okudum geçmişi,
Öncelikle Busmai maşaallah pıtıcığına , çok sevindim
ve evet kesinlikle ikinciler daha rahat büyüyor,
kendi adıma söyleyeyim; ilkinde cocuğun üzerine gereksiz yere fazlaca düşüyordum ; üşüdü mü, terledi mi, aman yolda koşuyor düşer mi , yedi mi kaç kalori aldı ki

diye diye çocuğun başına adeta bir polis kesilmiştim ; hatta bi ara dayısı veya babası ile bensin parka gittiğinde bile içim bir huzursuz olurdu, birbirimize aşırı derecede bağlanmıştık ; Allah tan kardeşi doğdu da ferahladı garibim
bir de, sizlerde de oldu mu bilmiyorum ; ilk doğum sonrası ufak çaplı bi ruh sıkıntısı yaşamıştım ; tamamen bana bağımlı bu bebek, bi daha özgür olamayacak mıyım , eski kıyafetlerimi ne zaman giyerim, eski kiloma dönebilir miyim ki, bir daha geceleri uyuyabilir miyim?. ikincide bu konulara tecrübeli olduğumdan, lohusalık çok daha güzel geçti .. ayrıca kızım sonbahar bebeğiydi ve o seene aşırı yağmurlu geçmişti sonbahar biz de kendimizi eve kapatmıştık ,
Selim yaz bebeği olunca slinge asıp asıp gezdik beraber, bu da faydalı oldu psikolojimin ferahlamasına,
Ayrıca ilk bebekte tam bir alışveriş canavarıydım , mevsimine bile dikkat etmeden birçok şey almışım ; sonradan fark ettim... ikincide daha mantıklı alışverişler yaptım , kızımın ek gıda dönemi beslenmesine aşırı titizlik gösteriyordum , yemediğinde resmen yas tutuyordum, selim de bu konularda da daha rahat oldum ..
üçüncü nerde ya hu ; gözüm kapalı bile bakarım ben ona diyormuşum
İnşaallah sağlıkla ikinci kuzun da doğacak , kerem abi olacak, yaş aralığının az olması çok güzel olacak inşaallah , abi&ablanın yaşı büyüdükce kıskançlıklar da artıyor, inşaallah bizimkiler daha kıskanmayı tam çözemeden; ikinci kuzucuğun büyümüş olur,
Elifnaz ; kelebek temasını ne güzel secmiş prenses , inşallah istediğiniz gibi olur herşey, bir de saça kına yakınca kokuyor mu demiştin; evet ilk yıkama sonrası ikinci yıkamaya kadar kokuyor biraz, sonrasında koku olmuyor ,
Bu arada geçen gün cilt bakımına gitmiştim ya; kadın bayağı bi moralimi bozdu, gözaltılarında kazayakları oluşmaya başlamış da, yanaklar yumuşamış da bıdı da bıdı

kendi yanakları da maşaallah top top elma gibiydi

sizler neler kullanıyorsunuz cilt bakım ürünü ? Ben bebak kullanıyordum ama o yetersiz dedi cilt bakımı yapan hanımefendi
Bugün çocukları babalarına bırakıp kaçtım , indirimin son demlerine yetişirim belki ümidi ile; oğlana seneye giyebileceği montunu buldum mc den son bi tane kalmıştı 2-3 yaş beden ve kalın kadife bi pantolon buldum, kızıma da kışlık elbise iki tane, kendime de betadan çok çok uyguna, aradığım gibi düz bi Bot bulup aldım , inşaallah Allah sağlık ömür verirse seneye kışa hazırız,
Şekerportakalım , dilanaz , Elifnaz pembehipopotam , ilbilge , nfk, aryam , eagle, Busmai, bahar, Kupaas, karakız ve adını sayamadıklarım ve sayın ziyaretçiler; hepinize hayırlı huzurlu akşamlar Pazartesi görüşürüz inşallah