Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

malum pazar günü doğum günü. ben hediye almadım. hello kity dünyasına götürüp ordan kendisi seçsin istiyorum. velakin yorumları okudum. bir anahtarlık 20 tl. aşırı pahali mi yani açıkçası ben 100 tl den fazla hediye düşünmüyorum. eli ayağı düzgün bir oyuncak nekadar oralarda.goturupte gözü kalsın da istemiyorum. hiç gitmesemmi :44:
Bacım senin kız kaç yaşında. 100 tl biraz fazla değil mi? Ben kardeşime doğum gününde ancak o kadarlık bir hediye alıyorum. Yaşı 29.
istanbulda yagmur cisildiyor ama epey soguk, 5 derece.
Cikip bi yemek yedik. Donuste aysecigin klozet adaptorunu aldik bauhouse tan. 17 lira, pepeliler vardi, ayni mal ayni kalite 28 lira. Valla bu pepeeden iyi kazaniyorlar. Klozet kapagindan bile:37:
Markete ugrayip alisveris yaptik simdi eve donuyoruz.

Su goz bakim kremini de az arastirdim netten, dermikozmetikler daga etkili ve iyi. Bu tur urunler pahalidir zaten, ama dermokozmetik olanlar daha da pahali. Kaz ayagi kirisikliklarina sebep olan da o bolgedeki nemsizlikmis. Biraz daha bakip karar vericem, anneler gunune denk getirirsem ucuza alabilirim yani..:1:
Niveadan kimse memnun deilmis, muhtemelen olay inkini alicam.

Her yer soğuk sanırım.

Son düzenleme:
pazar günleri ben de tatil yapıyom heralde, şuan evin halini görmeniz gerek.
savaş alanı gibi yaa..:27::9:

neyse, şimdi eşimin birkaç parça ütüsünü yapıcam. sonra namaz ve yatış..
iyi geceler dadlu hatunlar, hepinizi tek tek öptümm:54:

iyi geceler kızlar;
dün akşam kv de kaldıktan sonra, sabah güzel bir kahvaltı yaptık. sonra eşimin babasıyla işi vardı çıktı. ben de çarşıya gittim; baya bi dolaştım.
ilk başta kerem uyudu arabasında biraz. sonra uyandı. kereme uygun bir restorana gidip mama sandalyesine oğlumu oturttum, başbaşa yemek yedik çok güzel oldu:)o da çok mutluydu. biraz da oyuncaklarla oynadı, enerjisini attı sonra tekrar arabasına bağlayıp dolaşmaya devam ettim. ama pek oturmak istemedi kerata,arabadan öyle bir sarkıyordu ki zor zaptettim.
akşam da anneanneme gittim, keremi sevdiler ,getirdiğim için teşekkür ettiler. sonra eşim geldi bizi aldı ve eve döndük.
bu haftasonum ne kadar da yoğun geçti! yoruldum ama, güzeldi şükürler olsun..
ikinci bebeğe hamile kaldıktan sonra, keremle yalnız her dakikamı daha da bir bağrıma basar oldum..

ben vakti zamaninda chiccodan 35 tlye aldım. amma pek konforlu yumuşak oturma yeri:1:
ben mothercare e sordum 44 tl dedi..çok geldi. biraz daha araştırayım dedim.
istanbulda yagmur cisildiyor ama epey soguk, 5 derece.
Cikip bi yemek yedik. Donuste aysecigin klozet adaptorunu aldik bauhouse tan. 17 lira, pepeliler vardi, ayni mal ayni kalite 28 lira. Valla bu pepeeden iyi kazaniyorlar. Klozet kapagindan bile:37:
Markete ugrayip alisveris yaptik simdi eve donuyoruz.

Su goz bakim kremini de az arastirdim netten, dermikozmetikler daga etkili ve iyi. Bu tur urunler pahalidir zaten, ama dermokozmetik olanlar daha da pahali. Kaz ayagi kirisikliklarina sebep olan da o bolgedeki nemsizlikmis. Biraz daha bakip karar vericem, anneler gunune denk getirirsem ucuza alabilirim yani..:1:
Niveadan kimse memnun deilmis, muhtemelen olay inkini alicam.
Adaptörden memnun kalırsan söyle cicim fiyatı iyiymiş..

Leliko dan ve o şarkıdan nefret ediyorum, asla açmıyorum:27: Kerem de sevmiyor zaten. Pepeyi de sevmiyor,oğlumla zevklerimiz aynı:) Caillou cuyuz biz:)

Misafirlerim akşam 9 gibi gitti. Yine çekirdek aile kaldık çok şükür :). Şu saat oldu haydut oğlum hala uyumadı. Umarım bunu alışkanlık haline getirmez. Işıkları açıp açıp duruyo gece oldu desek de...! Oyuncakları ile oynamaya çalışıyo vs... Çılgın şey.

Busmaicik ne güzel geçmiş haftasonun. Daha da güzel olsun inşallah :)

Klozet kapağı fiyatına adaptör satıyolar ya sinir oluyorum. Nerden ne tutturacaklarını bilemiyorlar. Ben daha hiç bakmyorum valla. Oğlum hiç o modda değil :)

Günaydınnnnnnnnn :) tabiki uykum var ama yapacak bişi yok :D

İlbilge nöbetimiz kolay geçsin inşallahhhhhhhhh :) herkese güzel bir gün diliyorum.

Soguk ve henuz karanlik olan istanbul sabahindan gunaydinlar efeeemm!..
İns guzel bi gun, guzel bi hafta olur..
Dun aysecik usuttu sanirim. Gece boyu burnu tutuktu, cok kez kalkti ve iyi uyuyamadi. İns ilerlemez, oksuruk falan:18:
Namazdan sonra yine uyuyamadim.
Sap gibi salonda oturuyorum.:37: birazdan kalkip kahvalti hazirlicam. Bugun aysecik de iyi olusa yakindaki kuafore gidip saclarimi kestirmeyi dusunuyorum, bakalimm :31:

pembis; Allah kavustursun bacim.
busmai; sonucu yazarim. :34: Ancak herseyi cocuk markasindan almanin anlami yok bence. Gereksiz pahali satiyorlar herseyi. Tabi tercih meselesi.

Dun aysecik usuttu sanirim. Gece boyu burnu tutuktu, cok kez kalkti ve iyi uyuyamadi. İns ilerlemez, oksuruk falan:18:
Sap gibi salonda oturuyorum.:37: birazdan kalkip kahvalti hazirlicam. Bugun aysecik de iyi olusa yakindaki kuafore gidip saclarimi kestirmeyi dusunuyorum, bakalimm :31:

busmai; sonucu yazarim. :34: Ancak herseyi cocuk markasindan almanin anlami yok bence. Gereksiz pahali satiyorlar herseyi. Tabi tercih meselesi.

Canım ayşecim hasta olmasınnnnnn. İnşallah ilerlemez canımcım :/.

Allah'ım hemen kavuşturmasın valla :) dün çekirdek aile kalınca evde bir huzur bir dinginlik oldu ve hoşumuza gitti yani ;)

Misafirlerim akşam 9 gibi gitti. Yine çekirdek aile kaldık çok şükür :). Şu saat oldu haydut oğlum hala uyumadı. Umarım bunu alışkanlık haline getirmez. Işıkları açıp açıp duruyo gece oldu desek de...! Oyuncakları ile oynamaya çalışıyo vs... Çılgın şey.

Klozet kapağı fiyatına adaptör satıyolar ya sinir oluyorum. Nerden ne tutturacaklarını bilemiyorlar. Ben daha hiç bakmyorum valla. Oğlum hiç o modda değil :)

Herkese günaydın.
Misafir gelmesi hem iyi hem de kötü. Çocuklarla yatılı misafir zor oluyor.kalabalık da çocuklar için iyi. Böyle bir çelişki yani. Sana da nöbette kolaylıklar canım. Ben bugün bahçe nöbetçisiyim be şakır şakır yağmur yağıyor.

Herkese günaydın.
Misafir gelmesi hem iyi hem de kötü. Çocuklarla yatılı misafir zor oluyor.kalabalık da çocuklar için iyi. Böyle bir çelişki yani. Sana da nöbette kolaylıklar canım. Ben bugün bahçe nöbetçisiyim be şakır şakır yağmur yağıyor.

E süper değil mi?? Yağmurda kimse çıkmaz bahçeye :) bizde nöbet yerleri değişmiyor. Senenin başından nasıl başlarsan öyle devam ediyor.

Kapalı havada ne uyuması olur.
Burası da yağışlı.
Ayşecik hasta olmasınnnnnn.

esime kahvalti diyorsun di mi?
Valla normalde patates kizartma, sigara boregi, menemen, ispanakli-pazili yumurta, mihlama gibi seyler hazirliyorum. Ama bu ara ikimizde kilo aldigimiz icin ara verdik, haftasonu kahvaltida gonlumuzu eyliyoruz.. Bu sabah kahvaltida esime hazirladigim tek ozel sey, kasarli tosttu :1:

Bence götürme canikom sen al. Yoksa kesin senin almadığın birşeyde gözü kalır ;) ayrıca daha bu yaşta bu fiyata hediyeler alınırsa ilerisini düşünemiyorummmmmm :D

chicco işte, ucuz olması beklenemez :1:
bunun da oturma kısmı yumuşak. orada klozete koyup denedim, kayıyor mu diye :1:
aldığımız şu, deseni farklı sadece

http://www.klozetkapagi.com/Cocuk-Adaptoru-Tutmali-Desenli,PR-29.html

pamuk helva daha önce epey pahalı demişti..
pembişe katılıyorum, eğer kitty li bi şeyler seviyorsa, sen al.
öyle bi yerde gönlünü eylemek zor olur. zaten parti, hazırlıklar, diğer gelecek hediyeler falan çok mutlu olacak :31:

dün esimlede konuştuk. esimde pek tasvip etmedi..
hello kity tutkunlugu yok ama oraya gittikten sonra kesin olur.
klozet aparatiniz güzel nfk. sen bana bakma ilk cocukta bende biraz marka takıntısı vardı. senin aldigindan bende annemlere almıştım. gayet memnun kaldık ondan da

Bacım senin kız kaç yaşında. 100 tl biraz fazla değil mi? Ben kardeşime doğum gününde ancak o kadarlık bir hediye alıyorum. Yaşı 29.

Her yer soğuk sanırım.

ahh canim sorma sizinkiler büyüsün anlarsın. ozellikle 4 yaşından itibaren karakter oyuncaklara yoneliyorlar. minisler, pony bizimki özellikle bunlara hasta. mümkün olduğunca yapmamaya çalıştık. barbie almayız mesela biz. bir tane teyzesi doğum gününde getirdi. arkadaşlarından görüyor istiyor. karakter oyuncaklarda asgari 75 tl. el mahkum veriliyor. yanliz bizde öyle surekli oyuncak alımı olmaz. kurana gectiginde aldık, bayram harcliklariyla aldık, birde dogum gununde pahali iyuncak alıyoruz. bir bayram 200 tl verdik bir oyuncaga kendi biriktirdigi para olduğu icin bir şey demedik. ama artık ailede tek olmadığı icin yegenlerde çoğaldı. okadar parasi birikmiyor. istesede alamıyor.

dün esimlede konuştuk. esimde pek tasvip etmedi..
hello kity tutkunlugu yok ama oraya gittikten sonra kesin olur.
klozet aparatiniz güzel nfk. sen bana bakma ilk cocukta bende biraz marka takıntısı vardı. senin aldigindan bende annemlere almıştım. gayet memnun kaldık ondan da
inş, bugün siftah yapıcaz bakalım:30:
Kapalı havada ne uyuması olur.
Burası da yağışlı.
Ayşecik hasta olmasınnnnnn.

Canım ayşecim hasta olmasınnnnnn. İnşallah ilerlemez canımcım :/.

Allah'ım hemen kavuşturmasın valla :) dün çekirdek aile kalınca evde bir huzur bir dinginlik oldu ve hoşumuza gitti yani ;)

inş yaa, burnu hem tutuk hem akıyor, gözü de akmaya başladı.
ballı ıhlamur içirdim.. ama şu aşamadan sonra olacağa çare yok n'apalımm:100:

şeker portakalımm, merhametin final fragmanını izledin mi?
sermet ölüyor heralde :5:

burada nasil yagmur yagiyor anlatamam..
Siril siril sular akiyor yollarda. Aysecigi alip kuafore geldim ama kapali. Nasil is anlamadim..

Yufkacidan yufka alip eve donucem, kiymali borek yapicam aksama ins..:56:

Siril siril sular akiyor yollarda. Aysecigi alip kuafore geldim ama kapali. Nasil is anlamadim..

Ne biçim kuaför o ya?!? Tok esnaf dedikleri o olsa gerek... Telefonunu al da ara bari gitmeden bi dahakine...

Benim de 12lerim seminere gitti. Oturuyorum :)

biz bir ankara gezisi yapmak istiyoruz eşimle, akrabalarım ve arkadaşlarım var orda; tabi bir de küçük kardeşim. burda ikea yok, ordan alırım ben de memnun kalırsan..
mesela ikea nın mama sandalyesinden çok memnunuz. annemlerin evine almıştım, çok işimize yarıyor hem de çok ucuzdu 40 tl.

sağol canım
sana da çekiirdek aileyle musmutlu günler:)
bizimki daha dün onlarlaydı, bugün şimdi yine halasının adını sayıklıyor :1:

Son düzenleme:
Günaydıııınnnn.....
Burası da yağmurlu, kapalı bir hava var tam film seyretmelik.

Ohh afiyet bal olsun. Bende akşama fırın poşetinde baget yapıcam, yanına pilav ve yeşil salata. Dün yufka aldım bende, nasıl yapacağıma henüz karar vermedim ama:44:Yarın yapsam iyi olur, bayatlamadan.

Back
X