Merhabalar nasılsınız kızlar üstümde acayip bi kırgınlık var, 40 katır tarafından ezilmiş gibiyim sanki, sabahtan beri hiç iş yapamadım , dünün pazar olması mğnasebetiyle fazlaca ayakta kalmak etkiledi sanırım bu durumu

Elifnazcım , prenses çok istiyorsa götürebilirsin bence, o ortamı gördüklerinde etrafa bakmaktan alma kısmına odaklanamıyırlar pek zaten, heryer pespembe şeker gibi, her küçük kızın hayali (;
ve senin kızın da maşaallah yumuşak huylu söz dinleyen bir kız, belirli bir limit koyup o limiti aşmayacak şeyleri seçmesini tembihliyorum ben bizimkini, öyle ortamlarda çok işe de yarıyor bu metod,
Fiyatlara gelişsek mesela ; hello kitty nin kendi oyuncağı , orada normal kırtasiye fiyatlarına göre daha uygundu, ayrıca kalem defterden, kıyafete, mobilyaya çok fazla seçenek var, minik birşey seçip çıkabilmeniz yüksek ihtimal,bizimki bi bluz beğenmişti o da 22 tl gibi birseydi sanırım.. Cafesinde pasta yedirebilirsiniz belki, kafesi de çok şirn pastalar falan herşey kitty li , biz yemedik gerçi tadları nasıl bilmiyorum
Nfk adaptörünüz hayırlı olsun , ben adaptör yerine küçük tuvalet tercih etmiştim Selim'de de öyle olacak çünkü ayakalrı havada kaldığı takdirde korkabilirler ve sürekli başında çocuğu tutmamız gerekebilir, çişi öğrenirken gün içinde oraya sayısız defa oturacağı için indir kaldır belime yazık vallahi küçük tuvalette oturup kalkar kendisi en azından

ayrıca ne kadar fiyatlıymış, müzik çalan tuvaletler ebebekte indirimde bayağı düşüyor neredeyse adaptör fiyatına
Kaz ayakları ve nemlendirme için "clinique" tavsiye etti bana o uzman hanım , fiyatları hiç araştırmadım ama yüksektir bayağı, saraçoğlunun doğal kremini sipariş ettim şimdilik, netice alırsam yazarım size de
Şişkinliğe gelince ben de hep şikayet ediyorum ya sanırım sorunu buldum, tuz beni şişiriyormuş

birkaç gündür sabahları Tuzsuz lor yiyorum, zeytini azalttım , yemeklere de Kaya tuzu öğütüyorum, hemen tartıda az da olsa fark etmiş inanamadım, bir de maydanoz tüketimimi arttırmaya çalışıyorum o da ödem atımında çok yardımcıymış, ben sevmem hiç ama artık bol bol yicem inşallah
Busmai ne güzel gezmelee oğluşla başbaşa yemekler :103: Allah sağlık sıhhat huzur versin minik gelince de anane babaanneye babaya paslar yine ana oğul gezersiniz o büyüyüp size eşlik edene kadar insallah
Dün. Patatesli ekmek yaptım , ilk defa ; çocuklar ekmeği aşırı derecede seviyo, ikisi de , şimdi sırada ekşi maya yapımında , onu da başarabilirsem inşaallah tamamen doğal ekmek yiyecekler
Unuttuğum çok şey oldu sanırım affola herkese hayırlı huzurlu bir gün ve yeni bir hafta dilerim