selamlar herkese...bugün tek ve yorucu gündü...köpek dişleri çıkıyor ya benimkiler kuçu kuçu oldular bugün..evde çete gibi suç işleyip durdular...birara çok kızdım ama tepki vermemek için kendimi zorladım..sonra kendime çok kızdım sadece çekmece dağıtacaklar diye bu kadar kızılmaz kendini yedin diye...ama bugün tahammül bukadarmış demekki kuzular uyudu gün bitti...benimkiler mama sandalyesinde yemiyor kaseyi görünce hemen "otuş" der ve otururlar kuzu kuzu yerler dermişim
önce oturup yerler sonra doymaya yakın gezmeye başlarlar..sonra götürüyorum mamayı derim iki kaşık daha yerler sonra kaseyi götürürüm..aslında yemekte sorunlu olan onlar değil biziz bence...daha fazlasını yesinler diye takla atıyoruz güvercin gibi...bizim son taktik hadi ham yap alkış yapsın dede/anane/baba/anne/pepe...seçeneklerini kullanıyoruz.ama etkisini kaybetmeye başladı.
hamilelerimiz keyifli günler diliyorum...haberlerinizi takip ediyor ve mutlu oluyorum hayal kuruyorum
pembiş sizin okulda taze annelere muhafiyet yokmu yaw
pamukhelva geçmiş olsun inşallah daha kötüsü olmaz
nfk bizim burda salıları kuaförler tatil.
herkesi öpüyorum iyi geceler..

hamilelerimiz keyifli günler diliyorum...haberlerinizi takip ediyor ve mutlu oluyorum hayal kuruyorum

pembiş sizin okulda taze annelere muhafiyet yokmu yaw

pamukhelva geçmiş olsun inşallah daha kötüsü olmaz
nfk bizim burda salıları kuaförler tatil.
herkesi öpüyorum iyi geceler..