Merhaba güzeller , nasılınız bugün, çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekler için eagle ve nfk
Kuzucuk uyurken kek ile bol şekerli bi kahve diyeti yapıyım dedim
Elifnaz, ben kırk fırın ekmek sitesinden patatesli ekmek tarifini yaptım, yalnız su yerine süt kullandım oradakinden farklı olarak, biraz poğaça gibi de oluyor o yüzden sevdi bizim uşaklar , her gün bir tane yapıyorum
Nfk minik wc si çok güzelmiş , odanın içine getirip bebeğini çişe oturtun, madem Ayşecik onu kıskanıyor

bizimki de birkaç gündür çiş kelimesini duyunca kendini sıkıyo yaparmış gibi, artık kasları devreye giriyor yavaş yavaş galiba

elifnazın dediği gibi o lazımlık çok iş görüyor; bizim hala bi tane durur araba bagajında, acil durumlar için

Aryam bizde de ıspanak kavurma var, yemesi güzel de yıkanması en sevmediğim kısmı işin
Deli Allah zihin açıklığı versin , ben de çalısmaya başlamalıyım ilk dönem tek dersten kalmışım

hangi bölüm senin?
Pembiş,Elifnaz, dilanaz,eagle,deli,nfk,şekerportakalım, ilbilge ve unuttuklarım hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

Bu arada dünden beri bi konuya takıldım , nişanlısının ayrıldığı kız intiharı düşünüyor

başka bi konuda da iki kuzusu olan bir anne kötü hastalığını öğrenmiş, ig de 17 aylık bi bebeğin vefaat haberini okudum .... biz insanoğulları ne garip varlıklarız çözemiyorum, dert diye ufacık şeyleri bile takıyoruz , halbuki ne ağır imtihanlar var başucumuzda