Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sanata saygı gerçekten ben de silmiyorum karalamayı bıraktılar demekki böyle olmasını istiyolarmış..silsem kesin tekrar boyarlar

Pamukhelvacım evet oğlum küçük olduğu için denilenleri anlamıyor Allahtan. Büyük olsa çok canı sıkılırdı. Gülüşmeler; "kardeşin doğsun sen görürsün" ler.. yani çıldır çıldır

Sorma yahu, taktım işte..duyunca söyleyenin üzerine atlayasım geliyor.
Takmamayı başarıcam inşallah.. şu an zaten sadece ;Allaha ,bana tekrar anne olmayı ,eşime tekrar baba olmayı, oğluma abi olmayı nasip edeceği için sürekli şükrediyorum.

Ohooo bu ne ki:) bizde çizilmedik duvar ,kapı ,mobilya kalmadı desem yeridir. Eşim de ben de umursamıyoruz.. Eve gelenler şaşırıyor. Sanata saygı :) O yüzden yeni eve yeni eşya da almayacağız ,bunları halletsinler :))

İyi birşey demek ağır geliyor olmalı, tam tersi ben insanlara her zaman moral vermeyi severim. Herkes bana çok pozitifsin beni rahatlatıyorsun der. Halbuki kendime pozitif değilim ve üstüne negatif konuşma da yapılınca sinir oluyorum. Şurda hamileyim zaten endişeliyim ,nedir yani nedirrrr!!!????

Nfk cım al işte bugün de ben agresifim hahahaha

teşekkür ederim nfk...akşam akşam çok iyi geldi hemcinsimden beğeni almak :26:keyifli paylaşımlar olunca topikte yazan gözde okuyan gözde güzel görüyor sanırım...ve yine sanırım blog yazacak kadar vaktim hiç olmaz ;):43: vaktim olduğu dönemlerde zaten blog yazmak yerine uyuyamadığım uykuları uyurum sanırım...:29::38::48::22:

tuvalet eğitimine çocuğun hazır olması kadar annenin de hazır hissetmesi gerekir :1:
şaka bi yana bizim de acelemiz yok, yavaş yavaş öğreniciiiz

matematikçisin ama sözde de ustasın şule :16:
seni okumaktan keyif alıyorum, bi gün blog açarsan ya da kitap yazarsan haber ver, ciddiyim..

çok güzel olacak inş bacım, sen becerirsin :16:

bırak o kocakarıları :33:

doğru bi yaklaşım olur güzelmiş :9:

günaydın cicimmm:54:

Selamünaleykümmm...uzunca bi aradan sonra biz geldikkkk...
Aslında giderken bir hafta on gün gibi düşünmüştük ama 1 hafta kadar önce baya agır bir gribe yakalandım öyle olunca buralarda tek basıma napıcam diye kalıyım dedim biraz daha anne evi gibisi var mı yediğim onumde yemediğim arkamda valla 5 yıldızlı otelde bu kdr rahat olamazdım sanıyorum...neyse ben tam iyi olacakken sanıyorum yasire de bulaştırdım :( doktora götürdük kulaklarında ve boğazında da iltihap varmıs antibiyotik verdi sonra da onla uğraş derken eşimin de bu haftasonu cok yogundu işleri dedim en iyisi sen hafta arası gel al oldu bu kadar zamaaan :)
şimdik gelelim emzirmeyi bırakma etkinliğimize :) herkes sabır taşını çok söylemişti tedbiren almıştım gitmeden aktardan ama nerdeyse hiç gerek kalmadı...gece doya doya emzirdim oğluşu sabah isteyince annem dedi artık tamam sen sür salça sürüp geldim görür görmez ıyyy eee demeye başladı ama bi yandan da bakıyo ben hiçbişi demedim sonra koşarak gitti mutfaga dedik napıcak almış bi peçete annne sil diyo :53: kurban oldugum ilk gün cok sık aralıklarla sordu ama hiç kendini yerlere atmadı sadece akşama doğru sigara krizi gelenler gibi böyle garip hallere girdi o aralarda hep bişiler verdim eline ilk gece de kalkınca söyledi ama ikna olmayınca aç falan dedi ben de yine sürdüm ilk 3 günden sonra da yavas yavas sormayı azalttı bazen aklına geliyo kendi kendine memeee diyo sonra bakıyo eee ıyyy diyo ben bişi demeden duygusal olarak zor bi süreç olsa da hep busmai geldi aklıma memeler hakkaten dinlenmeye girdi sanıyorum :1: darısı diğer bebişe inş onda da sütüm olur da doyasıya emziririm...
oradayken endokrine de gittim ilaç dozum arttırıldı ay sonu kadın doğum kontrolümde tekrar yapılacak olan testle de tam karar verilecek...
ben de haberler böyle inş sizler de iyisinizdir bebek cinsiyetlerinden belli olan görmüştüm kızzz gözünüz aydınn inşşş darısı başımaaa demiş nfkcım inşş saglıklaaa...sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi...
Hoşgeldin, özledik seni.
Ohhhhh, ne güzel memeden kestin. Darısı bize olsun. Neyseki korktuğun kadar olmamış. Yasircik annesine yardım etmiş. Eeee, abi olmak kolay mı, değil mi?

Son düzenleme:
Selamünaleykümmm...uzunca bi aradan sonra biz geldikkkk...
Aslında giderken bir hafta on gün gibi düşünmüştük ama 1 hafta kadar önce baya agır bir gribe yakalandım öyle olunca buralarda tek basıma napıcam diye kalıyım dedim biraz daha anne evi gibisi var mı yediğim onumde yemediğim arkamda valla 5 yıldızlı otelde bu kdr rahat olamazdım sanıyorum...neyse ben tam iyi olacakken sanıyorum yasire de bulaştırdım :( doktora götürdük kulaklarında ve boğazında da iltihap varmıs antibiyotik verdi sonra da onla uğraş derken eşimin de bu haftasonu cok yogundu işleri dedim en iyisi sen hafta arası gel al oldu bu kadar zamaaan :)
şimdik gelelim emzirmeyi bırakma etkinliğimize :) herkes sabır taşını çok söylemişti tedbiren almıştım gitmeden aktardan ama nerdeyse hiç gerek kalmadı...gece doya doya emzirdim oğluşu sabah isteyince annem dedi artık tamam sen sür salça sürüp geldim görür görmez ıyyy eee demeye başladı ama bi yandan da bakıyo ben hiçbişi demedim sonra koşarak gitti mutfaga dedik napıcak almış bi peçete annne sil diyo :53: kurban oldugum ilk gün cok sık aralıklarla sordu ama hiç kendini yerlere atmadı sadece akşama doğru sigara krizi gelenler gibi böyle garip hallere girdi o aralarda hep bişiler verdim eline ilk gece de kalkınca söyledi ama ikna olmayınca aç falan dedi ben de yine sürdüm ilk 3 günden sonra da yavas yavas sormayı azalttı bazen aklına geliyo kendi kendine memeee diyo sonra bakıyo eee ıyyy diyo ben bişi demeden duygusal olarak zor bi süreç olsa da hep busmai geldi aklıma memeler hakkaten dinlenmeye girdi sanıyorum :1: darısı diğer bebişe inş onda da sütüm olur da doyasıya emziririm...
oradayken endokrine de gittim ilaç dozum arttırıldı ay sonu kadın doğum kontrolümde tekrar yapılacak olan testle de tam karar verilecek...
ben de haberler böyle inş sizler de iyisinizdir bebek cinsiyetlerinden belli olan görmüştüm kızzz gözünüz aydınn inşşş darısı başımaaa demiş nfkcım inşş saglıklaaa...sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi...

Çok şükür geldin yaniiiiiii!! Hasta ve hamile olduğun için daha fazla şarlamıcam :) sana da Yasirciğime de geçmiş olsun. Emzirme olayını halletmene sevindim. Darısı başımıza :)

aryam, tavuk çok güzel olduuu:56:
mangal soslusu birazcık acı ve yoğun baharatlıymış ama şapur şupur yedik valla :1:
tuttum bu işi, bagetler çok güzel pişmişti. bi dahaki sefere sarımsaklı-baharatlıyı denicem..

ve bu arada saçlarımı kestirmek çok iyi oldu. iki gündür havam değişti. çok kolay tarıyorum, fön yapıyorum.
sen de kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir!!!:30:

Değişir tabi ya... Sonuçta saçın da bir ağırlığı var kafamıza ;)
teşekkür ederim nfk...akşam akşam çok iyi geldi hemcinsimden beğeni almak :26:keyifli paylaşımlar olunca topikte yazan gözde okuyan gözde güzel görüyor sanırım...ve yine sanırım blog yazacak kadar vaktim hiç olmaz ;):43: vaktim olduğu dönemlerde zaten blog yazmak yerine uyuyamadığım uykuları uyurum sanırım...:29::38::48::22:

Ben uyumıcam; oturup dizi falan izlicem :)

Çok şükür geldin yaniiiiiii!! Hasta ve hamile olduğun için daha fazla şarlamıcam :) sana da Yasirciğime de geçmiş olsun. Emzirme olayını halletmene sevindim. Darısı başımıza :)

Değişir tabi ya... Sonuçta saçın da bir ağırlığı var kafamıza ;)

Ben uyumıcam; oturup dizi falan izlicem :)
Yat, uyu bebişim. Gece efecik uyandıkça ve sabahın köründe kalkınca ...(ben:16:)demişti dersin.:27:

Puhahaha nfk pembiş çok güldüm :))) kıskanılma değil ki bu millet acıyo bana :)
Borncummm hoşgeldin , iyi dinlenmeler ;)

Puhahaha nfk pembiş çok güldüm :))) kıskanılma değil ki bu millet acıyo bana :)
Borncummm hoşgeldin , iyi dinlenmeler ;)
kiskaniyolaaar kiskaniyolaaaar :1:

Niye bu saate kaldim blmyrm, hos aysecik uyuyali da bir saat oldu.
Mutfak cok karisik, aksam yemeginin bulasiklari bile toplanmamis:30: annemin usuluyle kapisini cektim kapadim. Hiiiiic toplamaya ugrasamiciim
Namazi kilip yatanziii:ssz: hepinize hayirli geceler, dadlu ruyalaaaaaar

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

İlbilgecik dün sormayı unuttum :( nasıl geçti programın??

Sabah üç arkadaş kahvaltıya gidicez inşallah. Öğlen de kocacanla yemekte buluşucaz. Sonrasına plan yapmadım ama 4te toplantım var okulda :/ ama onu takacak modda değilim valla :D

Gunaydinn bnden dee...
ciddi bas ve dis agrim var hamileyken disten sknti cekmis olan var mi.mudahele etmiyolar dime napcam simdim uyumaya calisiyorum surekli ama sizim sizim sizliyo :(

Off kızlar Merhametin finali çok acıklıydı dün gece :(

Sabah üç arkadaş kahvaltıya gidicez inşallah. Öğlen de kocacanla yemekte buluşucaz. Sonrasına plan yapmadım ama 4te toplantım var okulda :/ ama onu takacak modda değilim valla :D
Bugün de sen gitme toplantıya canııım..
Kocanla iyi muhabbetler olsun :)
Ben de bugün arkadaşıma gidicem çok şükür hava güneşli :) lojmanlarda oturuyor ;güzel yeşillik var park var kerem için iyi olur
Gunaydinn bnden dee...
ciddi bas ve dis agrim var hamileyken disten sknti cekmis olan var mi.mudahele etmiyolar dime napcam simdim uyumaya calisiyorum surekli ama sizim sizim sizliyo :(

Müdahale ediyorlar canım, çok hafif anestezi veriyorlar. ama ilk 3 ay olması sorun olur mu bilemiycem

günaydın hayırlı sabahlar:3:

born canım hoşgeldin hasta olmuşsunuz çok geçmiş olsun canım diş için bilmiyorum ama ilaç veremiyorlar sanırım ama genede bir baktır yani sonuçta acı çekiyorsun :26:
emzirme işinide halletmişsin darısı başımıza :31:

busmai vet bugün biraz hava güzel gözüküyor ama genede soğuk sanki yaa

nfk yaa merhameti izledinmi ?
yaa çok kötü alakasız bir final di yaa hiç yakıştıramadım :19:
ama genede havada bırakıldı gibi belkide bir rüya olabilir yada diğer diziler gibi son bölümü sinema filmi olacak da diyebilirler:44:

merhamet beni mahvetti yaaaa..
hala ağlıyommm
:43::43::43:

yaa sorma ali vurulunca aha dedim ne oluyor yani biz sermetmi olacak diye düşünürkene ters yerden vurulduk
bir araba kazası ile başlayan arkadaşlık bir araba kazası ile son buldu
ben sürekli eşime eee çocuklar ne olacak diyip duruyorum anne olmak çok zor yaaa:43:

günaydın canım.. güzel ve yoğun bi programın varmış..
toplantıyı takma dediğin gibi, önceki saatlerin keyfini çıkar:31:

Gunaydinn bnden dee...
geçmiş olsun canım.. o sıkıntıya katlanılmazki..
bence acil bi dişçiye git, mutlaka yapılabilecek bi şeyler vardır..

günaydın hayırlı sabahlar:3:

born canım hoşgeldin hasta olmuşsunuz çok geçmiş olsun canım diş için bilmiyorum ama ilaç veremiyorlar sanırım ama genede bir baktır yani sonuçta acı çekiyorsun :26:
emzirme işinide halletmişsin darısı başımıza :31:

busmai vet bugün biraz hava güzel gözüküyor ama genede soğuk sanki yaa

nfk yaa merhameti izledinmi ?
yaa çok kötü alakasız bir final di yaa hiç yakıştıramadım :19:
ama genede havada bırakıldı gibi belkide bir rüya olabilir yada diğer diziler gibi son bölümü sinema filmi olacak da diyebilirler:44:

sabah izledim. izlediğimden beri de ağlıyorum :14:
deniz hamileydi, narinin de bebekleri öksüz kaldı yaaa:14:
gerizekalı senaristler gıcık oldum yaaa, başlarım onların filmlerine de sinemalarına da yaaa:25:

şeker portakalımm, aladınız mı yazı tahtasını?
ilbilge; nasıl geçti program?

şeker portakalımm, aladınız mı yazı tahtasını?
ilbilge; nasıl geçti program?

evet canım eşim almış yani çok ahım şahım değil ama idare eder yani kalemi ve silgisi bizimkilere göre yapmışlar küçücük çok hoşuma gitti ben silgili parmak uçlarımla tutabiliyorum :1:
içinde manyetik harflerde koymuşlar o güzel ama bizimki şu an harflerin ne olduğunu bilmediği için yapıştırıp çıkartıp durdu abaküs yerini sevdi
yani 15 tl değişik alınabilir :44:

Gunaydinn bnden dee...

dis çürügunun, tedavisinden daha zararli olduğunu duymuştum. muhakkak git sonrada emzirme donemin olacak. ben ilk kizimda erteledim. hem disimden oldum, hemde diş etlerimde cekilme oldu. muhakkak git yanliz ilk üç aylik dönemi atlat. çok geçmiş olsun.

günaydın canım.. güzel ve yoğun bi programın varmış..
toplantıyı takma dediğin gibi, önceki saatlerin keyfini çıkar:31:

geçmiş olsun canım.. o sıkıntıya katlanılmazki..
bence acil bi dişçiye git, mutlaka yapılabilecek bi şeyler vardır..

sabah izledim. izlediğimden beri de ağlıyorum :14:
deniz hamileydi, narinin de bebekleri öksüz kaldı yaaa:14:
gerizekalı senaristler gıcık oldum yaaa, başlarım onların filmlerine de sinemalarına da yaaa:25:

ben izlemiyorumda dün denk geldim10 dk baktım. denizle sermet çocuklara bakiyorlardi. Şimdi kim oldu deniz mi?

Back
X